چرا باید پول بدیم برای کلاس زبان؟!!!

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
ی چیزیه چند وقتیه تو ذهن منه
اینه که چرا ما رو جوری بار نیاوردن توی چند سال مدرسه که دیگه نیازی به کلاس زبان انگلیسی رفتن نداشته باشیم؟؟؟
ببین از سال دوم راهنمایی حساب کنین تا پیش دانشگاهی.میشه شیش سال.فرض کنیم هر سال هم 25 جلسه هم کلاس تشکیل بشه.تا پایان پیش دانشگاهی میشه 150 جلسه زبان!!!! 150 تا 1 ساعت فرضا.
میدونین چقدرههههههههه؟؟
خب مگه این کلاسای درسی چه فرقی با کلاسای بیرون داره؟؟ یارو معلمه هم استاده دیگه.
بیان بجای ی سری چیزی اضافی و دست و پاگیر مثل چمیدونم مضارع التزامی و این حرفا،به بچه ها صحبت کردن انگلیسی یاد بدن کامل و یا نحوه ترجمه کردن که طرف فردا روزی که از مدرسه اومد بیرون و رفت دانشگاه روی این دو مبحث تسلط داشته باشه.دیگه فقط ترجمه ی سری لغات تخصصی داره که میره یاد میگیره
شما از کلاسای زبان انگلیسی مدرستون چیزی هم یاد گرفتین؟؟؟ 150 جلسه زبان انگلیسی!!!!
اون معلمه هم داره پول میگیره دیگه مث استاد بیرون.منتها پولشو دولت میده.
به نظرم رویکرد کلاسای زبان انگلیسی باید اینجوری باشه نه صرفا هل دادن ی سری مطالب تو حلق دانش اموزان و گرفتن ی سری امتحانات....!!!!

از ما که دیگه البته گذشت...........

eng_majid

عضو جدید
خدا خیرت بده
بسیار زیبا بود

الان که این پستت بخاطر بحث سیاسی حذف شه میفهمی ما داریم کجا مدرسه میریم و کجا زبان میخونیم

yasamin89

عضو جدید
منم موافقم!!! متاسفانه سیستم آموزشی ما پر از ایراده!!!
من با اینکه زبانم خیلی خوب نیست تا حالا از پس کارام براومدم! ولی اگه بخوام دکتری بخونم باید حتما برم کلاس زبان!
واقعا اگه این 150جلسه مفید و هدفمند بود الان نیاز به کلاس نبود!

هاشمیان20

عضو جدید
بخش Grammer و Vocabulary آزمون هایی مثل تافل و ارشد و دکتری و... رو همیشه بسیار بالا میزنم.
اما وقتی به مکالمه میرسه که مهترین بخش زبان هست به تته پته میوفتم.
مخصوصا که در کنفرانس های بین المللی شرکت میکنم، پای پاورپوینت حرف زدن خیلی سخته.

رفتم کلاس مکالمه ثبت نام کنم گفتن 600 هزار تومان هر ترم با نفر. چیکار کنم؟
با این رشته عمران هم که دیگه کاری نیست بشه درآدمی داشت.
خدایا چقدر خرم اینهمه وقت و زندگیم رو هدر دادم پای دانشگاه های مسخره این کشور.

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم موافقم!!! متاسفانه سیستم آموزشی ما پر از ایراده!!!
من با اینکه زبانم خیلی خوب نیست تا حالا از پس کارام براومدم! ولی اگه بخوام دکتری بخونم باید حتما برم کلاس زبان!
واقعا اگه این 150جلسه مفید و هدفمند بود الان نیاز به کلاس نبود!

شما یه سیستم نام ببر که پر از ایراد نباشه.... :D

yasamin89

عضو جدید
شما یه سیستم نام ببر که پر از ایراد نباشه.... :D

درسته اکثر سیستم های ما ایراد داره!!
اما سیستم آموزشی خیلی مهم تره!!!ا اگه سیستم آموزشی نتونه دانش آموخته های خوبی تحویل جامعه بده پیشرفتی حاصل نمیشه!!!
در واقع به نظر من ضعف در بقیه زمینه ها قابل جبرانه ولی در بخش آموزشی خیر!!!

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درسته اکثر سیستم های ما ایراد داره!!
اما سیستم آموزشی خیلی مهم تره!!!ا اگه سیستم آموزشی نتونه دانش آموخته های خوبی تحویل جامعه بده پیشرفتی حاصل نمیشه!!!
در واقع به نظر من ضعف در بقیه زمینه ها قابل جبرانه ولی در بخش آموزشی خیر!!!

الان که دیگه غیر از زبان برای بقیه درسا هم باید آموزشگاه برن بچه ها.... آجیم میگه معلمشون سر کلاس الکی وقت میگذرونه بعد میگه بچه ها برن آموزشگاه که بهشون درس یاد بده...
اصلا معلما از وقتی حقوقشون زیاد شده انگار برعکس کیفیت کارشون کمتر شده.....

mahdis.

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان که دیگه غیر از زبان برای بقیه درسا هم باید آموزشگاه برن بچه ها.... آجیم میگه معلمشون سر کلاس الکی وقت میگذرونه بعد میگه بچه ها برن آموزشگاه که بهشون درس یاد بده...
اين جمله اخرت مثه نون ميمونه.از وقتي يارانه دادن كيفيت نون نزووووووووووووووووووووووووووووووولللللللللللللللللللللللل كرده بيا و ببين.يني يه نزول مينويسم يه نزول ميخونيا....
مثه اين كه اين زبان انگليسي هم جز آموزشگاه در بيشتر مواقع راهي نداره ها؟؟

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببینید پلیمر چه میکنه با جوانان ما...سعید کشته اکتشافات اموزشیت هستم...:D
حرفات درسته ولی اگر قرار بود ما سیستم اموزشی این کشور چیزی یاد بگیریم الان وضعمون این نبود...
از دولتی و غیر انتفاعی و ازاد تو همشون درس خوندم وضع دانشگاه ها رو هم میدونم....(من رفتم اسید بخورم:دی)

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اين جمله اخرت مثه نون ميمونه.از وقتي يارانه دادن كيفيت نون نزووووووووووووووووووووووووووووووولللللللللللللللللللللللل كرده بيا و ببين.يني يه نزول مينويسم يه نزول ميخونيا....
مثه اين كه اين زبان انگليسي هم جز آموزشگاه در بيشتر مواقع راهي نداره ها؟؟

توی همه کشورا بچه ها با درس خوندن مکالمه انگلیسی رو کامل یاد میگیرن... مثلا توی عراق با 5 کلاس درس خوندن دانش آموز میتونه کامل انگلیسی حرف بزنه... اما ایران انگار باید همیشه با بقیه فررررق داشته باشه!!!! :confused:

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
همین الآن روزنامه قدس شماره امروزشو داشتم میخوندم (صفحه 8بخش فرهنگی).لطفابه تیترش توجه کنید!
وضعیت زبان دانشجویان ایرانی فاجعه است!
دکترمریم رنجبر،عضوهیات علمی سازمان پژوهش های صنعتی ایران درگفتگوباایبناباانتقادازتسلط ضعیف دانشجویان
ایرانی به زبان انگلیسی اظهارداشت.دربیشتردانشگاههای دنیادانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی پایان نامه های خودرابه زبان انگلیسی تدوین می کنندواین درحالی است که وضعیت دانشجویان ایرانی درحدفاجعه است.(خلاصه متن)

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همین الآن روزنامه قدس شماره امروزشو داشتم میخوندم (صفحه 8بخش فرهنگی).لطفابه تیترش توجه کنید!
وضعیت زبان دانشجویان ایرانی فاجعه است!
دکترمریم رنجبر،عضوهیات علمی سازمان پژوهش های صنعتی ایران درگفتگوباایبناباانتقادازتسلط ضعیف دانشجویان
ایرانی به زبان انگلیسی اظهارداشت.دربیشتردانشگاههای دنیادانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی پایان نامه های خودرابه زبان انگلیسی تدوین می کنندواین درحالی است که وضعیت دانشجویان ایرانی درحدفاجعه است.(خلاصه متن)

واقعا یکی بیاد مستند بسازه ببینیم ما سر 150 کلاس زبان مشغول چه کارایی بودیم؟!
بخدا 150 جلسه خیلیه.اگه سفت و سخت میگرفتن ی چیزی از اب درمیومدیم.زبانم ی جوریه مثل درسای انسانی و ریاضی و... تفکیکی نیست.بدرد همه رشته ها میخوره.مثل هندسه نیست بگیم یارو فردا قاضی شده مقالات هندسی نمیخاد بخونه.
متاسفانه جهتدار با ما کار نشده وگرنه وضعمون خیلی از این حرفا میشد.
انگلیسی ی درس پایه ای برا همه رشته ها یا اکثر رشته ها محسوب میشه.ما چه میدونستیم توی راهنمایی و دبیرستان.بقولی کلمون داغ بود.بچه مدرسه ای بودیم دیگه عشق فرار از درس.الان که اومدیم مقاطع بالاتر میفهمیم عجبببببببببب چه خبره دنیا.اونایی که بالا سرمون بودن و مدیر و معلم و مسوول بودن باید دست ما رو که جاهل بودن میگرفتن
مثال جهالتمو با این تیکه کامل میکنم که:من برای امتحان ارشد هیچ کلاسی نرفتم(اموزشی).برای یکی از درسام میرفتم دانشگاه با اس اینکه درسم هم تمام شده بود ولی استاد کاری نداشت میذاشت بشینم سر کلاس و گوش بدم.واقعا ی چیزایی رو فهمیدم که قبلا نمیدونستم.استاد اون ترم نرسید درست درس بده.دانشجوها هم که فک کنم از خداشون بود دیگه(حسب عادت).ولی من قدر اون درسایی رو که نرسید بده میدونستم.من میدونستم که اینایی که نمیخونن این درسا رو فردا که برن بالاتر چه ضررایی میکنن. همون قضیه مدرسه ما.....و این داستان ادامه دارد

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا یکی بیاد مستند بسازه ببینیم ما سر 150 کلاس زبان مشغول چه کارایی بودیم؟!
بخدا 150 جلسه خیلیه.اگه سفت و سخت میگرفتن ی چیزی از اب درمیومدیم.زبانم ی جوریه مثل درسای انسانی و ریاضی و... تفکیکی نیست.بدرد همه رشته ها میخوره.مثل هندسه نیست بگیم یارو فردا قاضی شده مقالات هندسی نمیخاد بخونه.
متاسفانه جهتدار با ما کار نشده وگرنه وضعمون خیلی از این حرفا میشد.
انگلیسی ی درس پایه ای برا همه رشته ها یا اکثر رشته ها محسوب میشه.ما چه میدونستیم توی راهنمایی و دبیرستان.بقولی کلمون داغ بود.بچه مدرسه ای بودیم دیگه عشق فرار از درس.الان که اومدیم مقاطع بالاتر میفهمیم عجبببببببببب چه خبره دنیا.اونایی که بالا سرمون بودن و مدیر و معلم و مسوول بودن باید دست ما رو که جاهل بودن میگرفتن
مثال جهالتمو با این تیکه کامل میکنم که:من برای امتحان ارشد هیچ کلاسی نرفتم(اموزشی).برای یکی از درسام میرفتم دانشگاه با اس اینکه درسم هم تمام شده بود ولی استاد کاری نداشت میذاشت بشینم سر کلاس و گوش بدم.واقعا ی چیزایی رو فهمیدم که قبلا نمیدونستم.استاد اون ترم نرسید درست درس بده.دانشجوها هم که فک کنم از خداشون بود دیگه(حسب عادت).ولی من قدر اون درسایی رو که نرسید بده میدونستم.من میدونستم که اینایی که نمیخونن این درسا رو فردا که برن بالاتر چه ضررایی میکنن. همون قضیه مدرسه ما.....و این داستان ادامه دارد

دلت خوشه آقاسعیدها
کودوم مدیر؟کودوم معلم؟
متاسفانه مدیرمعلمای زمان مابه زوریه فوق دیپلم الکی داشتن این حرفاحالیشون نبودکه!
من فسلفه کلاس پرورشی رونه اون موقه نه الآن نفهمیدم.سرکلاس پرورشی برامون فیلمای جمشیدهاشم پورمیزاشتن:biggrin:
یه تایپیک بایدبزاریم واسه این کلاس پرورشی ببینیم بازدهیش چی بوده!

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دلت خوشه آقاسعیدها
کودوم مدیر؟کودوم معلم؟
متاسفانه مدیرمعلمای زمان مابه زوریه فوق دیپلم الکی داشتن این حرفاحالیشون نبودکه!
من فسلفه کلاس پرورشی رونه اون موقه نه الآن نفهمیدم.سرکلاس پرورشی برامون فیلمای جمشیدهاشم پورمیزاشتن:biggrin:
یه تایپیک بایدبزاریم واسه این کلاس پرورشی ببینیم بازدهیش چی بوده!
ما ی معلم پرورشی داشتیم هی میگفت برا اینکه مثلا خستگیمون دربره و از این حرفا،بلندشین خودتونو معرفی کنین!!!!!!!!
بعد سالها فامیلی منو با پسرداییم بازم اشتباه میکرد:D

samira7219

عضو جدید
دلتون خوشه مگه فقط کلاس زبانه همین کلاس کنکور.
چراباید این همه هزینه کنیم واسه کلاسای آمادگی کنکور چرا نباید جوری آموزش بدن که نیازی به این همه هزینه نباشه تهشم مشخص نیست قبول میشیم یا نه.
بیخیال شید جای بحث نداره مشکل از اون بالاست فعلا که اسیریم هر حرفیم بزنیم میشیم آدم بد وجاسوس وهزار تا چیز دیگه اگرم از این مملکت بریم که اونوقت دیگه آدم ترسو ووطن فروشه و....میشیم سر خودتونو درد نیارید بیخیال

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره راس میگه ایده خوبیه. همین کانونی که من میرم ، اگه بچه از کودکی یاد بگیره راحت تا پایان دبیرستان فول زبان میشه. ولی خب بعید میدونم اینکارو بکنن. آخه از نظر فرهنگی درست نیست آخه!!!!!!!!!!

mahdis.

عضو جدید
کاربر ممتاز
يه معلم تاريخ داشتيم دوره دبيرستان يه حرف قشنگي ميزد و ميگفت :
اون موقع كه انگليسيا اومدن جنوبو تصرف كردن حتي اونجا هم ارزه نكرديم(هم خودمون هم حكومت اون موقع) ازشون زبان ياد بگيريم...شما الان برو هند ببين برات چجوري انگليسي حرف ميزنن.

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

:surprised:

چقدر به این معلما بیشتر از حقشون حقوق میدن واقعا :|

به قول یه بنده خدایی ، معلما با این حقوقی که میگیرن همین که از خونه پامیشن میان سر کار حقوقشون حلال میشه چه برسه به این که درسم بدن :|||

نگید اینارو تو رو خدا :razz:

اگه مشکلی هم هست از اصل سیستم آموزشیه و کتبی که تالیف میشه .. چه ربطی به معلم بدبخت داره ؟ اون از روی شرح وظایفش کار میکنه ...

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

به قول یه بنده خدایی ، معلما با این حقوقی که میگیرن همین که از خونه پامیشن میان سر کار حقوقشون حلال میشه چه برسه به این که درسم بدن :|||

اگه مشکلی هم هست از اصل سیستم آموزشیه و کتبی که تالیف میشه .. چه ربطی به معلم بدبخت داره ؟ اون از روی شرح وظایفش کار میکنه ...

آره اینا رو منم شنیده م.... ولی اینا مال قبلنه که حقوق معلما از بقیه کارمندا کمتر بود... الان که دیگه مثل بقیه کارمندا حقوق میگیرن
بعدشم من طبق تجربه و شنیده های خودم راجب کیفیت کارشون صحبت کردم نه حلال و حرام بودن حقوقشون.... گرچه الان تقریبا همه کارمندا بازده کارشون اونی که باید باشه نیست... اما معلما به خاطر حساسیتی که شغلشون داره کم کاریشون بیشتر به چشم میاد....

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی از تاپیک خوبتون . سیستم آموزشی ایران مشکل داره.
تو خاورمیانه هم ایران جز رتبه های خیلی پایینه و طبق این سایت بین کشورهای شرکت کننده, ایران رتبه آخر داره : اینجا
( تو صفحه Home سایت هم برید تست لغات داره که ازتون میگیره و میتونید متوجه شید سطح لغاتتون در چه حده)

خود معلم های زبان هم اکثرا نمیتونند مکالمه صحبت کنند و چیز خاصی در طول هفت سال کسی یاد نمیگیره و جالب اینجاست که دولت موظفه به معلم های زبان خودش که کار زیاد مفیدی هم انجام نمی دهند حقوق واریز کنه و از اون طرف هم افراد باید برای یادگیری زبان به آموزشگاهها مراجعه کنند و خودشون شهریه بدند!
یعنی در ایران برای هر فرد دو برابر هزینه یادگیری زبان خرج میشه ... پول های الکی !

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره اینا رو منم شنیده م.... ولی اینا مال قبلنه که حقوق معلما از بقیه کارمندا کمتر بود... الان که دیگه مثل بقیه کارمندا حقوق میگیرن
بعدشم من طبق تجربه و شنیده های خودم راجب کیفیت کارشون صحبت کردم نه حلال و حرام بودن حقوقشون.... گرچه الان تقریبا همه کارمندا بازده کارشون اونی که باید باشه نیست... اما معلما به خاطر حساسیتی که شغلشون داره کم کاریشون بیشتر به چشم میاد....

یعنی الان یه معلم با یه کارمند شرکت نفت یه جور داره حقوق میگیره ؟ یعنی عدالته که داره تو جامعه موج میزنه هاااا ، فقط مردم قدر نمیدونن :دی

اولا که حقوقشون یه اندازه نیست ، در ثانی حقوق اونی نیست که توی حکم میخوره ! یه معلم فقط همونی رو میگیره که تو حکمشه ولی کارمندای ادارات دیگه ، علاوه بر حقوقشون کلی مزایای دیگه هم دارن ، اضافه کاری ، حق ماموریت ، وام مسکن و ... !
یه کارمند بانک یا شرکت نفت و .. بعد از یه مدت با وام میتونه خونه بخره ولی معلم نمیتونه : )

بعد الان برداشتی که میشه از حرفت کرد ، اینه که اگه به ملت کمتر حقوق بدن بیشتر کار میکنن و کیفیت کارشون بهتره ! فکر کنم مسئولینم همینجوری فکر میکنن که وضع ملت اینه !!! :smile:

ولی من اینجوری فکر نمیکنم ! اگه معلم تأمین باشه ، هم فکرش آزاد میشه ، هم انگیزه اش بیشتر میشه ! معلمی که دغدغه اجاره خونه و بدهی و خرج بچه اشو داشته باشه که یادگیری بچه مردم براش مهم نیست !!! الان تاپیک بزن بپرس چند نفر حاضرن برن تو آموزش و پرورش کار کنن ... اگه حقوقش خوب بود که همه با کله میرفتن :smile:

یه اتفاق تأسف برانگیز که توی آموزش و پرورش رخ میده اینه که معلم توی کلاس کم کاری میکنه بعد یه امتحان سخت میگیره که بچه ها بد نمره بیارن .. بعد به والدین بچه میگه که کلاس خصوصی احتیاج داره و به این بهونه میشه معلم خصوصی !!! حالا اگه این معلم حقوقش کافی باشه که حاضر نمیشه از کارش بزنه تا بعد مجبور بشه همونقدر وقت بذاره و انرژی مصرف کنه تا درس تکراری بده و پول بیشتر بگیره !!!

اتفاقا چون شغل حساسیه باید بیشتر براش مایه خرج کنن ! قضاوت شغل حساسیه ... حالا اگه قاضی رو حکومت تأمین نکنه ، متخلفین تأمینش میکنن و جامعه نابود میشه !!!
تدریس هم همینه .. اگه معلم تأمین نشه از کارش میزنه ... از معلمی که وضع مالی خوبی نداره نمیشه توقع داشت که علمش رو به روز کنه و واسه بچه های مردم تلاش کنه !!! و نمیشه توقع داشت که افراد با سواد توی آموزش و پرورش استخدام بشن .. چون کسی که سواد داره تا جایی که بتونه سعی میکنه شغل بهتری دست و پا کنه !

اما اصل حرفم این بود که اشکال اصلی این موضوع برمیگرده به مؤلفین کتب درسی ! معلم مجریه ... اونی که برنامه ریزی میکنه و خط مشی رو تعیین میکنه معلم نیست ولی خب از اونجایی که همیشه پایین دستیا تو چشمن و اصل کاریا که همه چی زیر سرشونه دیده نمیشن .. اینجا هم ما فقط مجری رو میبینیم !

شرمنده اگه بحث یکم منحرف شد ...

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

بله کلا سیستم اموزشی ایراد داره.وگرنه معلم موظفه مث کتاب درس بده
ما که فنا شدیم رفت.ایشالا برا نسلهای اینده ی فکری بکنن ی چیزی یاد بگیرن فردا بدردشون بخوره

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یعنی الان یه معلم با یه کارمند شرکت نفت یه جور داره حقوق میگیره ؟ یعنی عدالته که داره تو جامعه موج میزنه هاااا ، فقط مردم قدر نمیدونن :دی

اولا که حقوقشون یه اندازه نیست ، در ثانی حقوق اونی نیست که توی حکم میخوره ! یه معلم فقط همونی رو میگیره که تو حکمشه ولی کارمندای ادارات دیگه ، علاوه بر حقوقشون کلی مزایای دیگه هم دارن ، اضافه کاری ، حق ماموریت ، وام مسکن و ... !
یه کارمند بانک یا شرکت نفت و .. بعد از یه مدت با وام میتونه خونه بخره ولی معلم نمیتونه : )

بعد الان برداشتی که میشه از حرفت کرد ، اینه که اگه به ملت کمتر حقوق بدن بیشتر کار میکنن و کیفیت کارشون بهتره ! فکر کنم مسئولینم همینجوری فکر میکنن که وضع ملت اینه !!! :smile:

ولی من اینجوری فکر نمیکنم ! اگه معلم تأمین باشه ، هم فکرش آزاد میشه ، هم انگیزه اش بیشتر میشه ! معلمی که دغدغه اجاره خونه و بدهی و خرج بچه اشو داشته باشه که یادگیری بچه مردم براش مهم نیست !!! الان تاپیک بزن بپرس چند نفر حاضرن برن تو آموزش و پرورش کار کنن ... اگه حقوقش خوب بود که همه با کله میرفتن :smile:

یه اتفاق تأسف برانگیز که توی آموزش و پرورش رخ میده اینه که معلم توی کلاس کم کاری میکنه بعد یه امتحان سخت میگیره که بچه ها بد نمره بیارن .. بعد به والدین بچه میگه که کلاس خصوصی احتیاج داره و به این بهونه میشه معلم خصوصی !!! حالا اگه این معلم حقوقش کافی باشه که حاضر نمیشه از کارش بزنه تا بعد مجبور بشه همونقدر وقت بذاره و انرژی مصرف کنه تا درس تکراری بده و پول بیشتر بگیره !!!

اتفاقا چون شغل حساسیه باید بیشتر براش مایه خرج کنن ! قضاوت شغل حساسیه ... حالا اگه قاضی رو حکومت تأمین نکنه ، متخلفین تأمینش میکنن و جامعه نابود میشه !!!
تدریس هم همینه .. اگه معلم تأمین نشه از کارش میزنه ... از معلمی که وضع مالی خوبی نداره نمیشه توقع داشت که علمش رو به روز کنه و واسه بچه های مردم تلاش کنه !!! و نمیشه توقع داشت که افراد با سواد توی آموزش و پرورش استخدام بشن .. چون کسی که سواد داره تا جایی که بتونه سعی میکنه شغل بهتری دست و پا کنه !

اما اصل حرفم این بود که اشکال اصلی این موضوع برمیگرده به مؤلفین کتب درسی ! معلم مجریه ... اونی که برنامه ریزی میکنه و خط مشی رو تعیین میکنه معلم نیست ولی خب از اونجایی که همیشه پایین دستیا تو چشمن و اصل کاریا که همه چی زیر سرشونه دیده نمیشن .. اینجا هم ما فقط مجری رو میبینیم !

شرمنده اگه بحث یکم منحرف شد ...
بله مزایای کارمندای مختلف با هم فرق داره و این قابل انکار نیست... اما یه معلم کل سه ماه تابستون و همه تعطیلات دیگه رو کامل تعطیله در صورتی که برای کارمندای دیگه این طور نیست... باید هر دو جنبه موضوع رو دید! :smile:
نه... من همچین منظوری نداشتم ولی متاسفانه چیزی که دیده میشه همینه که هر چی درامد بیشتر باشه افراد حریص تر میشن و همه میدونیم اونایی که از راهای غیر قانونی پولدار میشن قبلشم وضع مالیشون بد نبوده! :smile: پس دلیل اصلی یه چیز دیگه س...
بله... مطمئنا اگه از زیردستا تخلفی سر میزنه از مدیریت و برنامه ریزی غلط مسئولای بالا دستشونه... وگرنه اگه همه چی عادلانه و قانونی باشه همچین مشکلاتی به ندرت پیش میاد....

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله مزایای کارمندای مختلف با هم فرق داره و این قابل انکار نیست... اما یه معلم کل سه ماه تابستون و همه تعطیلات دیگه رو کامل تعطیله در صورتی که برای کارمندای دیگه این طور نیست... باید هر دو جنبه موضوع رو دید! :smile:
نه... من همچین منظوری نداشتم ولی متاسفانه چیزی که دیده میشه همینه که هر چی درامد بیشتر باشه افراد حریص تر میشن و همه میدونیم اونایی که از راهای غیر قانونی پولدار میشن قبلشم وضع مالیشون بد نبوده! :smile: پس دلیل اصلی یه چیز دیگه س...
بله... مطمئنا اگه از زیردستا تخلفی سر میزنه از مدیریت و برنامه ریزی غلط مسئولای بالا دستشونه... وگرنه اگه همه چی عادلانه و قانونی باشه همچین مشکلاتی به ندرت پیش میاد....

خب کارمندا هم مرخصی دارن و اگه بخوان هر موقع از سال که لازم باشه میتونن مرخصی بگیرن و همینطور مرخصی ساعتی دارن ولی معلمها موظفن که اون 9 ماه رو عینا برن ... تایم تعطیلاتشونم اجباریه !! ضمن اینکه میزان مزایایی که به کارمندان داده میشه خیلی بیشتر از اختلاف تایم کاریشون با معلمینه !

اینکه فکر کنیم درآمد بیشتر ملتو حریص میکنه خیلی فکر مخربیه ! حق مردم باید داده بشه ! نمیشه تو گشنگی و فقر نگهشون داشت که حریص نشن ! بعدم من نمیگم غیر قانونی پولدار بشن ! .. قانون درست نیست که حقوقشون کمه و متاسفانه این ظلم سالهاست که در حق فرهنگیان انجام میشه :|

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب کارمندا هم مرخصی دارن و اگه بخوان هر موقع از سال که لازم باشه میتونن مرخصی بگیرن و همینطور مرخصی ساعتی دارن ولی معلمها موظفن که اون 9 ماه رو عینا برن ... تایم تعطیلاتشونم اجباریه !! ضمن اینکه میزان مزایایی که به کارمندان داده میشه خیلی بیشتر از اختلاف تایم کاریشون با معلمینه !

اینکه فکر کنیم درآمد بیشتر ملتو حریص میکنه خیلی فکر مخربیه ! حق مردم باید داده بشه ! نمیشه تو گشنگی و فقر نگهشون داشت که حریص نشن ! بعدم من نمیگم غیر قانونی پولدار بشن ! .. قانون درست نیست که حقوقشون کمه و متاسفانه این ظلم سالهاست که در حق فرهنگیان انجام میشه :|

حرفات خیلی خوشگل و آرمانین! :smile: اما یه نگاه به دور و برت بنداز.... واقعیت یه چیز دیگه س...
اگه همه عملکردشون همین چیزایی باشه که میگن هیچکدوم ازین مشکلاتی که داره کمر مردمو میشکنه الان وجود نداشت! :smile: همیشه راحت میشه در مورد چیزای خوب حرف زد اما عمل کردن بهشون یه داستان دیگه س!
نه.... من نگفتم که درامد بشتر صد در صد منجر به حریص شدن مردم میشه... اما واقعیتی که وجود داره اینه که بیشتر کسایی که دنبال درامد از راه نادرستن واقعا نیازمند نیستن! همه فقط خودشونو صاحب حق میدونن و به خودشون اجازه میدن حقشونو از مردم بی دفاع بگیرن....
بله حق مردم باید داده بشه اما اگه یه کم دامنه دیدتو بازتر کنی میبینی که حقای خیلی مهم تر و بدیهی تری نقض شده که این در برابرش هیچه! اصن نمیشه به این گفت ناحقی در برابر اونا....:smile: در کل منظورم اینه که اگه بخوایم همه چی رو از دید عدالت مطلق نگاه کنیم مسائل خیلی مهم تر و حیاتی تری میاد وسط
که از موضوع بحث اینجا خارجه....
فقط همینو میشه گفت که علاوه بر اینکه سیستم آموزشی از پایه ایراد داره متاسفانه بعضی از معلما هم از شرایط سو استفاده میکنن و این وسط فقط مردمن که آسیب میبینن ولا غیر... :|

آخرین ویرایش:

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حرفات خیلی خوشگل و آرمانین! :smile: اما یه نگاه به دور و برت بنداز.... واقعیت یه چیز دیگه س...
اگه همه عملکردشون همین چیزایی باشه که میگن هیچکدوم ازین مشکلاتی که داره کمر مردمو میشکنه الان وجود نداشت! :smile: همیشه راحت میشه در مورد چیزای خوب حرف زد اما عمل کردن بهشون یه داستان دیگه س!
بله حق مردم باید داده بشه اما اگه یه کم دامنه دیدتو بازتر کنی میبینی که حقای خیلی مهم تر و بدیهی تری نقض شده که این در برابرش هیچه! اصن نمیشه به این گفت ناحقی در برابر اونا....:smile:
که از موضوع بحث اینجا خارجه....
فقط همینو میشه گفت که علاوه بر اینکه سیستم آموزشی از پایه ایراد داره متاسفانه بعضی از معلما هم از شرایط سو استفاده میکنن و این وسط فقط مردمن که آسیب میبینن ولا غیر... :|

تو معلما رو از مردم نمیدونی ؟
معلما حق زندگی ندارن ؟ اونا نباید رفاه داشته باشن ؟ اونا آدم نیستن ؟
رفاه فقط مال کارمندای شرکت نفت و سپاه و مجلس و ... است ؟
دقیقا چه ظلمی ؟ ظلم از این بالاتر که حق مردم بهشون داده نشه و زندگیشون تامین نشه و هر روز نسبت به قبل فقیرتر بشن ؟

اتفاقا حرفای من اصلا آرمانی نیست ! واقعیت جامعه اس ! من دارم میگم اول مردم باید تأمین باشن .. بعد فکر میزان علم و تقویت زبانشون باشیم ! کسی که هشتش گرو نُهشه ، نمیتونه درست کار کنه !!!

من دور و برم همه این مشاغلیو که گفتم ، دارم و اختلاف زندگیاشونو دارم میبینم :smile:
میگن هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری ... وقتی کم به طرفت حقوق بدی .. کمم برات کار میکنه !!!

البته من منکر این نیستم که بعضی از معلما سواد لازمو ندارن یا کم کاری میکنن ولی نمیشه به همه تعمیم داد و اصل قضیه که ظلمیه که بهشون میشه رو نمیشه نادیده گرفت !

بیخیال دیگه ادامه نمیدم ..میترسم تاپیک بپره ...