دیگه به قصد آشنایی اگه هردوطرف رعایت شئونات رو بکنن مشکلی پیش نمیاد که و نتوع طلبی پیش نمیاد که!!!بله یک دوست صمیمی هیچوقت برای آدم تکراری نمیشه، ولی معمولا دوستی های پایدار طی زمان چندساله بوجود میاد، من نوعی که به روش سنتی از دختر خانمی خواستگاری میکنم چجوری باید به این شناخت برسم، یا اگر بخوام با دختر خانمی به قصد ازدواج آشنا بشم و ارتباط داشته باشم، بعد از مدتی متوجه بشیم به درد هم نمیخوریم و دوباره با کس دیگه ای ارتباط برقرار کنم، همون قضیه تنوع طلبی پیش بیاد که دوستان اشاره کردن.
قطعا شناخت به زمان نیاز داره
یک سری فاکتورها فاکتورهای اصلی هر شخص هستند که در درجه اول وجود یا عدم وجودشون مورد بررسی قرار میگیره بقیه هم طی گذشت مدتی اوکی میشه
دوستی های پایدار فاکتورهای اولیش از اول بوده که ادامه پیدا کرده. وگرنه شما با دوست صمیمیت یه وقت دعوا نمیکنی ؟ مشکل پیش نمیاد؟ چرا ولی چون اصل کاری ها از روز اول اوکی بوده دوباره اشتی میکنین. و کنار میاین.
وگرنه مثلا یادمه از همون روز اول که وارد کلاس میشدیم مثلا تو مدرسه همون روزهاای اول میفهمیدم کی میشه دوستم باشه و کی نه و بعد از گذشت زمانی که زیاد هم نبود کسی که میتونستم بهش کمی نزدیکتر باشم هم پیدا میشد که عموما پیش هم مینشستیم. و تا اخر سال تحت هر شرایطی از هم حمایت میکردیم. که گاه این دوستی ها چند ساله میشه حتی. ولی شناخت بعدها تکمیلتر شد. نه اینکه کلا بعدها به دست بیاد. یه سری فاکتورها ولی همون اول تست شده و اوکی بوده و من تصمیم گرفتم دوست باشم. مثلا همیشه من صداقت رو معیارم قرار دادم. یادمه خیلی ها درس میخوندن میگفتن نخوندیم. جزوه داشتن میگفتن نداریم. حالا این یه مثال بود صرفا.
در مورد خواستگاری سنتی هم باید بگم بد نیست اصلا. قراره که شما بشناسین بعد بگین اره یا نه دیگ. الکی نیست که بعد دو جلسه برین برای عقد. کی اینکارو میکنه اخه. البته هستن ها ولی کم. مگه اینکه شناخت از قبل وجود داشته باشه. مثلا فامیل. تازه همون فامیل هم شناختی که برای ازدواج لازمه آدم نداره که. اتفاقا سنتی خیلی رو اصول تر و منطقی تره. و خانواده حسابی هواتو دارن و کمکت میکنن. و حالا نمیدونم شما هم دوران نامزدی رو دارین یا نه. خوب اون دوران برای شناخته دیگه. خیلی ها هم اشتباه براشون جا افتاده و تو این دوران خیلی احساساتی میشن درحالی که اصل این دوران برای شناخته و به نظر من هردوطرف باید مصرانه دنبال شناخت باشن و فکر نکنن زن و شوهرن!!!

من نمونه هایی رو دیدم که آقا خودش انتخاب کرده ولی اصلا انتخاب خوبی نبوده. و یا سنتی بوده همینطور. همشم به خاطر اینکه منطق و بررسی خیلی کمرنگه و احساس جلوجلو میدوه و این اشتباه محضه.
و بعضا دیدم طرف با دروغاش اونم از نوع شاخدار تونسته باز هم ادامه بده. میخام بگم نقش بازی کردن میتونه حتی به عدد عمرتون هم بره جلو و شما همواره خوش باورانه زندگی کنید. به نظر من منطق و بررسی دقیق میتونه خیلی کمک کننده باشه تا احساس و بعد تصمیم گیری. چون احساس نمیذاه ادم تصمیم درست بگیره.