سلام مجدد و ممنون از جوابتون.
خب پس نمیشه گفت که چون مریم میرزا خانی آدم نابغه ای بود حتما تحویلش گرفتن؟؟..در واقع میخوام بگم یه آدم معمولی ولی با جرات میتونه(یا بهتر بگم دیده شده) آنجا بدون دردسر زندگی کنه، درسته؟
الان این آشنایان شما آدمای خاصی بودن؟..ممنون میشم بیشتر دربارشون توضیح بدین.
البته رفتن به آنجا پول میخواد و کار هم باید داشته باشه...لطفا نظر بدین.
خودمو در این سطح نمبینم بخوام نظری بدم که برای شما معیاری باشه من فقط یه جامعه اماری گفتم
و کسانیکه من کم و بیش ازشون شنیدم یا سواد داشتن(حالا نه در حد این خامها و اقایونی که تو رسانه ها ازشون گفته میشه ) یا سرمایه ... حالا اون
سطح خاص بودن که مد نظرتونه نمیدونم...
یه آقا پسری که متولد کانادا بود همسن خودمه و الان ایرانه و مغز اقتصادی داره میگفت تو مدرسه بچه ها با هم مشکل داشتن اما اون چون هم شناسنامه ش واسه اونجا بود هم در مورد conversation مشکلی نداشت رو همین اساس مشکلی پیش نمیومد .../.
باز تو همین کانادا خانواده برادره یه خانومی از اشناهای خودم کانادا بود اون حس و عرق ایرانی بودنش مجبورش کرد تمام سرمایه هاشو اونجا تبدیل کنه بیاد ایران اما سیستم اموزشی اینجا رو نتونست تحمل کنه دوباره برگشت کانادا...
استاد مخابرات دکتر...که درست یادم نیست رییس کدوم یکی از دانشگاهای روزانه بوده فکر کنم بالای 10ساله که المانه و پسرش دو سال از من بزرگتره انقدر فعاله که تونسته اونجا یه واحد از اپارتمانی که خانوادش ساکن بودو بگیره و مستقل شه یا رییس یکی از دانشگاه های بابل که از دوستای رییس
دانشگاهمه ایران نیست (بقول یکی از استادام فرصت مطالعاتی میگیره بظاهر اونجا مقیقم نیستن ...)
بنظر من توانایی برقراری مکالمه خیلی مهمه و
وقت شناسی (یعنی کارفرمات ببینه بجای 6 صبح 5 صبح حاضر شدی و به کارت اهمیت میدی برات ارزش قائله...)
رسانه جمعی هر کشوری نمود فرهنگی اونجاست و شما جدای از نت و دوست و اشنا با بررسی فیلمها و روابط فردی و اجتماعی مردم کشوری که مد نظرتونه میبینید که این ممکن تا حدی که همو با وجود هم وطن بودنشون نپذیرن، وجود داره ... بنابراین بجای فکر کردن به این موضوعات به راههای منطبق شدن با محیط جدید با توجه به توانایی ها و جذابیتهای فردی باید فکر کرد (البته این نظر منه)
و البته پوشش این ایرانیا جز اون خونواده پزشکی که گفتم و خانواده رییس دانشگاهم مثل مردم همون کشور بوده...
در مورد المان میدونم اگر باحجابی درست باحجاب باش اگرم نیستی که هیچ دیگه مثل خودشون...
درمورد ویزای کاری که من پیگیرم و درین حد میدونم برای bluecard باید قدم اول اعتبار مدرک دانشگاهی تونو از سایت ارزشیابی مدارک تحصیلی(از سایت ZAB) پیگیری کنید و بعد از اون یه قرار داد کاری با درآمد سالانه حداقل 44800 یورو که برای رشته های مهندسی و پزشکی و علوم طبیعی و ریاضی و علوم رایانه ای و انفورماتیک که نیازه یه کشوری مثل المانه با 34944یورو هم میتونید ویزای کاری بگیرید که bluecard تا حداکثر 33ماه اعتبار داره یعنی مدت زمان ویزای کار با توجه به قرارداد کاریه که سقفش 33ماهه و برای تمدیدش درصورت شاغل بودن میتونید به اقامت کامل تبدیل کنید که البته با ارائه مدرک زبان با توجه به سوح مختلف مدت زمان ویزای کاری رو میارن پایین تا سریعتر بتونن اقامت کاملو بگیرن...
درمورد خودم اگر موردی که مد نظرم بود اوکی شد با خونوادم و دوستامون مطرح میکنمو راهنمایی میگیرم رو همین حساب درگیر این مسائل نیستم این مواردی هم که گفتم من ازشون نپرسیدم خودشون برام گفتن ...