خوب خیلی وقتها نمیخواین اشتباهاتتونو قبول کنینهموناییکه میگن همه مردها اشتباهاتشونو نمیپذیرن

خوب خیلی وقتها نمیخواین اشتباهاتتونو قبول کنینهموناییکه میگن همه مردها اشتباهاتشونو نمیپذیرن
بابا تو ام که مثل من بدبختیمامانم سرطان داره !!! بابام قندیه !! داداش کوچیکم پشت کنکوره کلی کلاسه خصوصی میره خودت بهتر میدونی کلاس خصوصی چه قد گرونه گفتی قسط بانک 1 میلیارد وام گرفتیم داریم عینه سگ کار میکنیم که پوله وامو بدیم بازم بگم !!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام...سلام
محله جدید مبارکه
چی مزخرفه؟
خوب خیلی وقتها نمیخواین اشتباهاتتونو قبول کنین![]()
سلام...
کلا تاپیکه مزخرفیه...
جوری نوشته انگار مردایی که اشتباه میکنن محکومند و زنها این وسط فرشته نجات...
بابا تو ام که مثل من بدبختی
فقط می خواستم بگم به کوچیک بودن سن نیگا نکن !!! بعضی موقع ها تو موقعیتی قرار میگیری که باید از جونت مایع بذاری !!!
یعنی اگه مرد درامدش کافی بود زن باید چایی بدست تو خونه منتظر بمونه تا شوهرش برگرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جامعه بیجا میکنه
وقتی پسر درآمد کافی نداشته باشه پدر دختر نباید قبول کنه دخترشو به اون بده
البته بیشتر این مشکل چشم و هم چشمیه نه امرار معاش
یعنی اگه مرد درامدش کافی بود زن باید چایی بدست تو خونه منتظر بمونه تا شوهرش برگرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تموم زندگی که پول نیست...
حالا وام یه میلیاردی میشه گرفت؟
وقتی پسر توان اداره ی یه خونوادرو نداره حق ازدواج نداره
وظیفه ی زن نیست بره سر کار در ضمن گیریم بره سر کار در آمدش مال خودشه نه واسه خرج خونه![]()
پس من از تو بدبخت ترم چون کارخونه نداریماره ما ساله پیش گرفتیم واسه کارخونمون !! البته باید پارتی هم داشته باشی ؟؟؟!!!!!!!!!!
ما هم کارخونه نداریمپس من از تو بدبخت ترم چون کارخونه نداریم
کارخونتون چیه؟
چرا نمیشه ؟حالا وام یه میلیاردی میشه گرفت؟
مگه انتظار زیادیه ؟یعنی اگه مرد درامدش کافی بود زن باید چایی بدست تو خونه منتظر بمونه تا شوهرش برگرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تموم زندگی که پول نیست...
ما هم که همینو میگیموقتی پسر توان اداره ی یه خونوادرو نداره حق ازدواج نداره
وظیفه ی زن نیست بره سر کار در ضمن گیریم بره سر کار در آمدش مال خودشه نه واسه خرج خونه![]()
ای باباپس من از تو بدبخت ترم چون کارخونه نداریم
کارخونتون چیه؟
پس من از تو بدبخت ترم چون کارخونه نداریم
کارخونتون چیه؟
وقتی پسر توان اداره ی یه خونوادرو نداره حق ازدواج نداره
پنبه پاک کنی !!
ممنون از نظرتون
این منطقیه
ای بر پدر چشم و هم چشمی لعنت
تو به این سرعت ناهار خوردی؟چرا نمیشه ؟
مگه انتظار زیادیه ؟
ما هم که همینو میگیم
فکر کنم به کاهدون زدی
ای بابا
این آتیلا باز گیر داد به یه چیزی
موفق باشید
گفتم که 25 سالمه دارم میرم تو 26 سال هم درسم تموم شده هم سربازیمآفلین آفلین
ببینم نکنه رفتی سربازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه دیگه نشد... دلیل این همه دشمنی دخترا نسبت به پسرا رو متوجه نمیشم، حالا چی ازشون دیدن الله اعلم
ولی
چطور وقتی مرد نمیتونه زندگیو اداره کنه نباید زن بگیره ، وظیفه زنم کار کردن تو بیرون نیست ولی اگرم کار کرد پولش واسه خودشه!!!... منطقی نیست
با دو تایه اولیش موافقم ولی وقتی دو نفر با هم ازدواج میکنن دیگه نباید چیزی بینشون باشه، اگه جفتشون شاغلن باید سر ماه پولشونو بریزن وسط و دو تایی با هم در مورد چگونه خرج کردنش تصمیم بگیرن، اینکه زنه پولشو واسه خودش انبار کنه و خرج خودش کنه کاره درستی نیست، یه جور بی تفاوتی نسبت به شخص مقابله... در مورد کار خونه ام که دو تایی باید همکاری کنن ولی اینجوری جا افتاده که کاره خونه واسه زن (حالا بگذریم که خیلی از مردا اشپزیو خونه داریشون از بعضی از دخترا بهتره)
فرمایش درست !!!!کار کردن که وزیفه ذن نیث![]()
زیاد نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مگه انتظار زیادیه ؟
کار کردن که وزیفه ذن نیث![]()
افررررررررررریننه دیگه نشد... دلیل این همه دشمنی دخترا نسبت به پسرا رو متوجه نمیشم، حالا چی ازشون دیدن الله اعلم
ولی
چطور وقتی مرد نمیتونه زندگیو اداره کنه نباید زن بگیره ، وظیفه زنم کار کردن تو بیرون نیست ولی اگرم کار کرد پولش واسه خودشه!!!... منطقی نیست
با دو تایه اولیش موافقم ولی وقتی دو نفر با هم ازدواج میکنن دیگه نباید چیزی بینشون باشه، اگه جفتشون شاغلن باید سر ماه پولشونو بریزن وسط و دو تایی با هم در مورد چگونه خرج کردنش تصمیم بگیرن، اینکه زنه پولشو واسه خودش انبار کنه و خرج خودش کنه کاره درستی نیست، یه جور بی تفاوتی نسبت به شخص مقابله... در مورد کار خونه ام که دو تایی باید همکاری کنن ولی اینجوری جا افتاده که کاره خونه واسه زن (حالا بگذریم که خیلی از مردا اشپزیو خونه داریشون از بعضی از دخترا بهتره)
کار کردن که وزیفه ذن نیث![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
آقايان مسئول نظام؛ من مجردم نه مجرم! | گفتگوی آزاد | 19 | |
![]() |
ورود آقايان ممنوع!. . . طنز | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
جملات مشهور در مورد آقايان | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
جملات افراد مشهور در مورد آقايان | گفتگوی آزاد | 8 | |
![]() |