چجوری به درخواست دوستی ازدواج یا خواستگاری یه پسر جواب ر د بدیم که ناراحت نشه؟ لطفا فقط آقایون جوابمو بدن

mahan 2

عضو جدید
كاملا منطقي با اون حرف مي زنين .مي تونين يه چند تا دليل الكي كه بشه روش حساب باز كرد( يعني چرت و پرت نگين )رو به او بگين .يادتون نره منطقي باشين ولي اخرش متاسفانه يه ذره ناراحتي تهش هست. (نكنه بعدش پشيمون بشي ها از ما گفتن)....

Dokhtar-Irooni

عضو جدید
جان؟؟ چرا آزار و اذیت کنن؟؟
اگه شما واقعا فکر میکنی اینقدر آقایون وحشی و غیر متمدن هستن که وقتی اینقدر مودبانه بگی نه، اونا شروع میکنن به آزار و اذیت، اصلا چرا اینقدر به فکری که جوری بگی که دلخور نشن و غصه نخورن؟

نه کجای حرفای من این معنی‌ داد؟ بعدشم مگه آزار اذیت کردن فقط وحشیانه می‌شه. من هیچوقت یه هم چین توهینی به آقایون نمیکنم. حالا شما دختر نیستی‌ اگر دختر بودی بهتر این مساله درک میکردین.

Dokhtar-Irooni

عضو جدید
سلام دوست عزیز
به نظر من میزان ناراحت شدن ایشان به این بستگی خواهد داشت که چقدر شما را دوست داشته است.
این اتفاقی بود که برای من افتاده است(بیش از یکسال پیش انرا پست کردم)
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=161162#post161162

تنها توصیه من به شما این است که یک جواب قاطع و محکم به او بدهید. اگر آن پسر شما را واقعا دوست داشته باشد و شما شل کن و سفت کن در بیاورید. یعنی بعضی روزها یک نیمچه چراغ سبز نشان دهید و بعضی روزها چراغ قرمز بدانید که در حال شکنجه کردن او هستید و هر چقدر شما را بیشتر دوست داشته باشد شدت این شکنجه بیشتر است. اگر هم که علاقه معمولی و متعارف باشد که خب همانطور که بقیه دوستان گفتند اهمیتی ندارد و میرود سراغ یکی دیگر!
ولی کلا توصیه من این است که اگر جوابتان نه است بگویید نه و هیچ رفتاری بروز ندهید که بنده خدا را به تردید بیاندازد وگرنه حال روزی را که در پست بالا گفتم برایش درست میکنید!

سبز باشید!

شایدم یه مشکل این هست که نمیتونم رک باشم. اصولا برای آدم‌هایی‌ که همیشه همه‌جا سعی‌ می‌کنن رعایت دیگران بکنن رک بودن غیر ممکن. نمیدونم درکم می‌کنین یا نه؟ ولی‌ خوب هر مشکلی‌ یه راه حالی‌ داره

Dokhtar-Irooni

عضو جدید
من نمیتونم دلیلشو بگم، چون دلیلم و چیزایی که قبولشون دارم در مغا یرت. اگه دلیلم بگم به طرفم توهین می‌شه و خودم هم زیر سوال میرم.

haj morteza

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمیتونم دلیلشو بگم، چون دلیلم و چیزایی که قبولشون دارم در مغا یرت. اگه دلیلم بگم به طرفم توهین می‌شه و خودم هم زیر سوال میرم.

میتونید بگید بیماریه لا علاج دارید!!!

بگید مشکلات اعصاب دارید....

و یا از این چیزها!!!

توهین نشه ها خواهرم:gol:

اینام یه راهه دیگه!!:smile:

Dokhtar-Irooni

عضو جدید
میتونید بگید بیماریه لا علاج دارید!!!

بگید مشکلات اعصاب دارید....

و یا از این چیزها!!!

توهین نشه ها خواهرم:gol:

اینام یه راهه دیگه!!:smile:

آخه دست از سرم بر نمیداره برادرم، اینا رو بگم بیشتر خاطر خام می‌شه. سو تفاهم نشه ها. شما ولی‌ واقعا باه باه از پشتکار از اول تیپک تا الان همش غصه منو میخورین. واقعا ممنون. اما یه خورده بد جنسی‌ آو می‌کشم آو حرف هاتونا.:biggrin:

Mehran Aalto

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه قد بلنده بگو از قد بلند خوشم نمیاد .
اگه قد کوتاهه بگو ار قد کوتاه خوشم نمیاد .
خلاصه هر چی نداشت بگو اونجوری دوست داری .
اگرم عیبی نداشت که هنوز فرصت از دست نرفته بگو بله که آدم بی عیب کم پیدا میشه این روزا .

haj morteza

عضو جدید
کاربر ممتاز
بگید چون نماز جمعه نمیری من نمیتونم باهات زندگی کنم!!

parande

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه گفتن رو بسپرید به مامانا
دلتونم نسوزه!
پسرا حقشونه. همه آزادیا و راحتیا و خوشگذرونیا قبل و بعد از ازدواج ماله اوناست. این یه بله گفتن ماله ماست. به راحتی خرجش نکنید.
باید حالا حالا ها دنبالمون بدون

mahan 2

عضو جدید
دلتونم نسوزه!
پسرا حقشونه. همه آزادیا و راحتیا و خوشگذرونیا قبل و بعد از ازدواج ماله اوناست. این یه بله گفتن ماله ماست. به راحتی خرجش نکنید.
بعضي از شما دخترا هستند كه با چشم هاشون و لبخند هاشون پسرا رو به خودكشي مي كشونن نه پسر در ضمن شما ها پچيوندن رو بهتر از پسرا بلدين

mahan 2

عضو جدید
راستي به قول بچه ها بهترين جواب " نه" است كه بايستي بسيار قاطع باشد خواهش مي كنم اين طور رفتار كن .
منم عاشق يه دختر بودم بد جوري بازيم داد. من فعلا در دنياي عاشق هاي شكست خورده ام ( نه كاملا يعني دنبال كارهاي .. هستم) هنوز ديو نه شم . خواهش مي كنم بازيش نده . همون نگاه ها ها . نكنه تو اون طرف من باشي ؟؟؟؟(كجا زندگي مي كني ) در مورد اون نگاهات جدي گفتم . در ضمن ايا زياد مي بينيش؟ ايا صدات كرده ؟ همسايس؟

SerpentoR

عضو جدید
کاربر ممتاز
mahan 2 راست میگه، هر کاری میکنی بکن و نه بپو ولی بازیش نده

Dokhtar-Irooni

عضو جدید
دلتونم نسوزه!

بهات کاملا موافقم. پسرا بیشتر از حقشون بهشون خوش میگذار در اینجور مو ا ر د.:gol::heart:

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم من به درد تو نمیخورم ........به درد یکی دیگه میخورم.........

mahan 2

عضو جدید
بهات کاملا موافقم. پسرا بیشتر از حقشون بهشون خوش میگذار در اینجور مو ا ر د.:gol::heart:

دست شما درد نكنه . همون حقته كه ار اون پسر هاي خوش تيپ پول دار گيرت بياد .با يه خنده خامت كنه.(نيستش شما دخترا يه چهره اهميت نمي دين) بعدش هم پس از رسيدن به هدفش .... ؟؟؟ .پنج تا انگشت يه دست هم اندازه نيستن.

پرنیان1990

عضو جدید
تجربه میگه:بهش بگوووو اون قدر ماهی که من لیاقتت رو ندارم نمی تونم دوست خوبی برات باشم!!!

اگه خواستگاری بود نه نگووووووووووووو می ترشی !!!!!!:biggrin::biggrin:

Archi_Nick

عضو جدید
دست شما درد نكنه . همون حقته كه ار اون پسر هاي خوش تيپ پول دار گيرت بياد .با يه خنده خامت كنه.(نيستش شما دخترا يه چهره اهميت نمي دين) بعدش هم پس از رسيدن به هدفش .... ؟؟؟ .پنج تا انگشت يه دست هم اندازه نيستن.
این آخریتو قبول دارم که 5 انگشت هم اندازه نیست:D:D

amarjani200

عضو جدید
کاربر ممتاز
زندگي همينه ديگه يكي ميگه نه
يكي ميگه آره
دختر پسرم نداره
اونكه نه ميشنوه ناراحت ميشه هر جوريم كه بگي
ولي گفتار هر كسي يكي از نشونه هاي شخصيتشه
خوبه كه ديگرانو محترم بشمريم
حتي اگه ميگيم نه ...

amarjani200

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستي يه چيزي
خوبه كه هر وقت به كسي ميخواي حرف بزني شهامتشو داشته باشي زودتر حرفتو بگي تا كهنه نشده دوست عزيز

shahram.sh

عضو جدید
جواب

جواب

شاید اگه علتش رو درست و صحیح بیان کنید بهتر باشه
البته اگه دلیل رد آن منطقی باشه

memareiram

عضو جدید
من بهت پیشنهاد میکنم که به هیچ مردی نه نگی اما ...........
اگه لازم شد خواهش میکنم بیخودی لفتش نده، خیلی جدی بگو نه و تمام........اینجوری اون بدبخت هم تکلیفش معلوم میشه....
:crying:

Sokhandan

عضو جدید
به واقعیت این سخته. آقایون معمولان بعدش اگه مجبور باشی‌ ببینیشون یا با‌هاشون در معاشرت باشی‌. شروع می‌کنن به اذیتو آذر
نه من با این حرف کاملا مخالفم اگه کسی واقعا کسی رو دوست داشته باشه هیچ وقت فکر اذیت و آزار به سرش نمیزنه و اگر هم دوسش نداشته باشه خیلی ساده از کنارش رد میشه و میره سراغ کس دیگه ای و بازم فکر اذیت اون شخص رو نمیکنه
البته این در مورد آقایون بیشتر صادقه چون حس حسادت تو خانوم ها ....:cry:

kiatizpa

عضو جدید
خوبه;)
اولين كاري كه بايد مي كردي اين بود كه همون موقع كه ازت درخواست كرد بايد مي گفتي نه!

نه اينكه قند تو دلت آب بشه:redface: و خوشت بياد و بري واسه دوستات تعريف كني!

پسرا باهوشن برخلاف نظر دخترا كه فكر مي كنن تا يكي گفت عاشقتم واقعا عاشقشن

پس حواستو جمع كن كه اگه پسر تيزي باشه (99% هست) بو ببره كه سركار گذاشتيشو از اول نمي خواستيش واست نقشه مي كشه...

گر چه شخصا فك مي كنم كه با يكي شرط بسته اومده پيشت....:biggrin:

paeeizan

اخراجی موقت
بهنظرم یه کتاب رساله ازمراجع تقلید بزارین تو کیفتون... وهر وقت گفت بیا باهم دوست شیم وبریم کافی نت واینحرفا...کتاب رو دربیارید خودش محترمانه میفهمه...

tired_poet

عضو جدید
کاربر ممتاز
بستگی داره چجوری پیشنهاد بده..
اگه مودبانه و منطقی خواست باهاش دوست بشید، و شما نمی خواستید، بگید ممنون از نظر لطفتون اما من کسی توی زندگیم هست.. یا اگه نمیخواستین طرف برای همیشه بپره، بگید ممنون از نظر لطفتون، اما من واقعا قصد ندارم توی این مقطع از زندگیم با کسی باشم، امیدوارم درک کنید و اصرار نکنید (این جله آخر رو فقط در شرایطی که طرف ممکنه کنه بشه و دوباره بیاد و بگه هنوزم نمیخواید؟)
اما اگه طرف توی خیابون یا مرکز حرید جلوتو گرفت و بی ادبانه درخواست دوستی کرد (مثل اینکه: جیگر شمارتو میدی؟:surprised: یا ازین چرت و پرتا) اونوقت چشاتو گرد کن و با عصبانیت نگاش کن و بگو برو کنار تا داد نزدم.:mad: اگه طرف از رو نرفت، یا اینکه از کلمات زشت استفاده کرد، قایم بزن تو گوشش تا برق از سرش بپره:biggrin: