جان؟؟ چرا آزار و اذیت کنن؟؟
اگه شما واقعا فکر میکنی اینقدر آقایون وحشی و غیر متمدن هستن که وقتی اینقدر مودبانه بگی نه، اونا شروع میکنن به آزار و اذیت، اصلا چرا اینقدر به فکری که جوری بگی که دلخور نشن و غصه نخورن؟
سلام دوست عزیز
به نظر من میزان ناراحت شدن ایشان به این بستگی خواهد داشت که چقدر شما را دوست داشته است.
این اتفاقی بود که برای من افتاده است(بیش از یکسال پیش انرا پست کردم)
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=161162#post161162
تنها توصیه من به شما این است که یک جواب قاطع و محکم به او بدهید. اگر آن پسر شما را واقعا دوست داشته باشد و شما شل کن و سفت کن در بیاورید. یعنی بعضی روزها یک نیمچه چراغ سبز نشان دهید و بعضی روزها چراغ قرمز بدانید که در حال شکنجه کردن او هستید و هر چقدر شما را بیشتر دوست داشته باشد شدت این شکنجه بیشتر است. اگر هم که علاقه معمولی و متعارف باشد که خب همانطور که بقیه دوستان گفتند اهمیتی ندارد و میرود سراغ یکی دیگر!
ولی کلا توصیه من این است که اگر جوابتان نه است بگویید نه و هیچ رفتاری بروز ندهید که بنده خدا را به تردید بیاندازد وگرنه حال روزی را که در پست بالا گفتم برایش درست میکنید!
سبز باشید!
من نمیتونم دلیلشو بگم، چون دلیلم و چیزایی که قبولشون دارم در مغا یرت. اگه دلیلم بگم به طرفم توهین میشه و خودم هم زیر سوال میرم.
میتونید بگید بیماریه لا علاج دارید!!!
بگید مشکلات اعصاب دارید....
و یا از این چیزها!!!
توهین نشه ها خواهرم
اینام یه راهه دیگه!!![]()
بعضي از شما دخترا هستند كه با چشم هاشون و لبخند هاشون پسرا رو به خودكشي مي كشونن نه پسر در ضمن شما ها پچيوندن رو بهتر از پسرا بلديننه گفتن رو بسپرید به مامانا
دلتونم نسوزه!
پسرا حقشونه. همه آزادیا و راحتیا و خوشگذرونیا قبل و بعد از ازدواج ماله اوناست. این یه بله گفتن ماله ماست. به راحتی خرجش نکنید.
باید حالا حالا ها دنبالمون بدون
نه گفتن رو بسپرید به مامانا
دلتونم نسوزه!
پسرا حقشونه. همه آزادیا و راحتیا و خوشگذرونیا قبل و بعد از ازدواج ماله اوناست. این یه بله گفتن ماله ماست. به راحتی خرجش نکنید.
باید حالا حالا ها دنبالمون بدون
این واقعیت، متاسفانه حکایت شاهزاده و گدا س. ولی هیچوقت نمیتونیم جامونو عوض کنیم تا شماها یکم بفهمین که چقدر در حق خانوما اجحاف میشه.ینقد بی انصاف باشین............
بهات کاملا موافقم. پسرا بیشتر از حقشون بهشون خوش میگذار در اینجور مو ا ر د.![]()
حقیقتش، خوب که فکر میکنم میبینم بی انصافیه راست میگین پس نظرمو پس میگیرم.ینقد بی انصاف باشین............
این آخریتو قبول دارم که 5 انگشت هم اندازه نیستدست شما درد نكنه . همون حقته كه ار اون پسر هاي خوش تيپ پول دار گيرت بياد .با يه خنده خامت كنه.(نيستش شما دخترا يه چهره اهميت نمي دين) بعدش هم پس از رسيدن به هدفش .... ؟؟؟ .پنج تا انگشت يه دست هم اندازه نيستن.
نه من با این حرف کاملا مخالفم اگه کسی واقعا کسی رو دوست داشته باشه هیچ وقت فکر اذیت و آزار به سرش نمیزنه و اگر هم دوسش نداشته باشه خیلی ساده از کنارش رد میشه و میره سراغ کس دیگه ای و بازم فکر اذیت اون شخص رو نمیکنهبه واقعیت این سخته. آقایون معمولان بعدش اگه مجبور باشی ببینیشون یا باهاشون در معاشرت باشی. شروع میکنن به اذیتو آذر
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
خدایش نگاه کن چجوری با مسلمونا رفتار می کنن!! ( " " ) | گفتگوی آزاد | 14 | |
![]() |
آینده رو چجوری می بینی ؟ | گفتگوی آزاد | 37 | |
![]() |
دوسداری وفتی مردی چجوری جسمتو دفن کنن؟؟ | گفتگوی آزاد | 69 | |
آ | چجوری اعتراض میشه کرد که به کسی بر نخوره؟ | گفتگوی آزاد | 60 | |
![]() |
چجوری میخوابی ؟!! | گفتگوی آزاد | 14 |