چالش سطل آب یخ

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایت الله حسن زاده آملی!
شعار ندین به جاش اثباتی برای وجود خدا بیارید تا پذیرشش عقلانی باشه!
مانور تبلیغاتی برای کار خیر درکش سخته؟
ای بابا من کی گفتم هر کس مخالف منه
میشه رفتارهای ضد اجتماعی؟ چرا جو سازی الکی می کنی ؟ اگر دنبال کل کل هستین نه بحث رک بگین تا نظری ندم
من با توجه به رفتار های گذشته این شخص گفتم معلوم الحال است من به نیکی کریمی احترام می ذارم چون حرکت و یا حرفی توهین آمیز از ایشون ندیدم البته بر خلاف شما دنبال دسته بندی مردم بر اساس عقاید نیستم و فقط رفتار مردم رو ملاک قرار می دم!
ایشون علامه و یک فیلسوف به نام هستند .......کدام سخنرانیشونو میگید .......چیزی که بنده از کتابهاشون دیدم چندان با حرف شما هم خوانی ندارد .....در مورد دین و بحث عقل

دین عبارت است از برنامه حقیقی و دستور واقعی نگاه‌دار حد انسان و تحصیل سعادت ابدی او است؛ و همه آداب و متون آن، محض علم و عین صواب است. لاجرم تدوین و تنظیم این‌چنین برنامه‌ای، از جانب کسی جز آفریدگار انسان ساخته نیست؛ یعنی آن دست و قلمی که کتاب تکوینی نظام هستی عالم و آدم را بدین زیبایی نگاشته است که زیباتر از آن، تصورشدنی نیست، و هر یک از کلمات وجودی آن‌ها را دین و آیینی داده است که به قدر یک میکرون، اعوجاج و اختلاف و نارسایی و ناروایی در آن‌ها راه ندارد، همان قلم برای جمیع شئون این صنع عظیمش به نام انسان، دستوری که محض حکمت است، نهاده است تا این دستور در متن آن‌چنان صنع پیاده شود و او را به هدف نهایی و کمال غایی او برساند. ........................
ز امل چشم پوش و در عمل کوش! مرد جستجوی باش؛ نه گفتگو! از دریا بخواه، نه از جوی! از فضول کلام، چون فضول طعام دست بردار! سبک‌بار باش نه سبک‌سر و سبک‌سار!

خروس در سحر به ذکر قدوس سبوح در خروش است! کم از خروس مباش. چون به خروش آمدی، بدان که بهترین عطای دوست؛ لقای اوست. مترصد باش که:

گدایی گردد از یک جذبه شاهی به یک لحظه دهد کوهی به کاهی​
...........
برخي مي‌گويند چرا عرفا در آثار خود عقل و استدلال را مذمت كرده و با عقل به مبارزه برخاسته‌اند در حالي كه جايگاه عقل و تفكر در قرآن كريم و روايات اهل بيت (علیهم‌السلام) جايگاه رفيعي است و آيات و روايات فراواني انسانها را به تفكر، تعقل و تدبر فراخوانده است........ «برخي اين عبارتها را ديده‌اند و از ظاهر آنان پنداشته‌اند كه عرفا، مطلق حكمت نظرى را مردود مى‌دانند و برهان منطق را منتج علم يقينى نمى‌شناسند در حالي كه اين پندارى ناصواب است.» ( قرآن و عرفان و برهان از هم جدايي ندارند، ص 86 )

.
.
.
اما سایر اظهاراتتان!.خیلی موارد هست که شهودی امکان اثباتش هست ...و خود این شواهد میتواند حالت عقلانی هم بگیرد...مثل اثبات اینکه کوروش یک زمانی پادشاه این سرزمین بوده
یعنی شما با این همه برهان که وجود دارد وجود یک خالق که بی همتاست رو رد میکنید؟!
.من اگر وقت کل کل هم داشتم سر این موضوع کل کل نمیکردم!........شما یه حرفی زدی منم بهش انتقاد کردم ...دلایلم رو هم گفتم ......خب کلمه معلوم الحال خودش خیلی حرف توشه ......این بستگی به دیدگاه افراد داره .....از نظر بنده کسی که شیطان پرسته ، دچار عرفان های کاذبه، شرابخواره که این شراب سبب میشه مغزی براش نمونه یا مفسده است و ... و از طرفی بقیه رو هم به این مسائل تشویق میکنه میشود معلوم الحال .......صرف یک نظر یا یک کار خطا کسی رو معلوم الحال نمیدونم ......

اتفاقا بر خلاف اعتقادی که شما نسبت به بنده دارید ، ما نه تنها اعتقادی به دسته بندی کردن ملت نداریم بلکه این عمل رو خطا و حتی در مخالفت با گفتمان اصیل انقلاب اسلامی میدونیم چرا که جنس این گفتمان بر پایه ی مهر و محبت و جذب حداکثری و دفع حداقلی است .....و خب انتقادهای بنده در این باره بوده و هست و خواهد بود
 
آخرین ویرایش:

اوژنی دزیره

عضو جدید
«چالش سطل آب یخ» و سرمایی که گرمای غزه را از یاد ما برد

سه شنبه ۴ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۳۸
مرجع : خبرگزاری فارس

اما این روزها «چالش سطل آب یخ» تنها یک چیز را به یاد انسان می‌آورد و آن سخن امام خمینی(ره) است که «اگر مسلمین مجتمع بودند، هر کدام یک سطل آب به اسرائیل می‏ ریختند او را سیل می‏ برد» اما این روزها یاد مردم غزه با یک سطل آب یخ از ذهن ما رفته است!


به گزارش افکارنیوز، ۵۰ روز از آغاز جنگ غزه می‌گذرد؛ جنگی که به حدی جنایت‌های رژیم صهیونیستی در آن گسترده بود که بسیاری از کسانی که شاید انتظاری از آنان نبود صدای‌شان علیه این جنایت‌ها بلند شد؛ از بازیگران هالیوودی تا چهره‌های ورزشی و...

در این بین نقش شبکه‌های اجتماعی در شکل‌گیری کمپین‌های ضدصهیونیستی و در حمایت از غزه بسیار گسترده بود تا جایی که آمار نشان می‌دهد هشتگ‌ها(نماد کمپین در شبکه‌های اجتماعی) درباره غزه به تعداد بسیار بالایی مورد توجه قرار گرفته است.

آمار مرکز رسانه‌ای جوانان فلسطین تنها یک ماه پیش و پس از ۲۰ روز از آغاز جنگ نشان می‌دهد هشتگ #GazaUnderAttack بیش از ۵ میلیون و ۱۴۴ هزار بار و هشتگ #PrayForGaza بیش از ۴ میلیون و ۲۹۰ هزار بار توسط کاربران توئیتر مورد استفاده قرار گرفته است.

این تنها آمار ۲۰ روز اول جنگ اخیر غزه در توئیتر است و آمار شبکه‌های اجتماعی دیگری چون فیس‌بوک، گوگل‌پلاس، اینستاگرام و ... و همچنین کمپین‌های غیرانگلیسی مثل کمپین‌های عربی #غزة_تقاوم و #غزة_تنتصر در این آمار دیده نشده است.









مسلما اگر فرضی معمولی از آمار چنین کمپین‌هایی برای ۵۰ روز داشته باشیم عددی نجومی را در برابر خود خواهیم یافت که مسلما نگرانی صهیونیست‌هایی که رسانه‌های دنیا را اداره می‌کنند، برمی‌انگیزد.

اما ترفند این رسانه‌ها برای لوث کردن حمایت‌های جدی مردمی در جهان از جنایات در غزه حذف خبر غزه از اخبار نخست رسانه‌های جهان و جایگزینی آن با حوادثی چون تصاویر وحشتناک سر بریدن خبرنگار آمریکایی بود که اخیرا بنابر نظر کارشناسان روزنامه تایمز لندن ساختگی بوده است.

در کنار این حرکت برای مردمی که رسانه بیشتر یک سرگرمی برای آنهاست از یک کمپین بامزه به نحو احسن استفاده کردند؛ کمپینی که اخیرا با هشتگ #IceBucketChallenge (چالش سطل یخ) موسوم شده حرکتی است که با ریختن آب یخ در قالب اقدامی خیریه‌ آغاز شده اما رسانه‌های اجتماعی آن را به عکس خواسته این کمپین تبدیل کرده‌اند و البته سود سرسام‌آوری نیز برای صاحبان این کمپین ایجاد کرده‌اند.

افراد در «چالش سطل آب یخ» یک سطل آب را روی سرشان می‌ریزند و سپس دوستان‌شان را برای این کار دعوت می‌کنند. آنها با این کار ۱۰ دلار به موسسه خیریه‌ای که بیماران ALS را تحت پوشش دارد کمک می‌کنند و اگر از کسی دعوت شود اما از ریختن آب سرد خودداری کند، باید ۱۰۰ دلار به موسسه خیریه بپردازد و سودی که بر اساس آماری که در ۲۳ آگوست منتشر شد ه این موسسه رسیده جمع آوری ۶۵ میلیون دلار آمریکا از سراسر جهان است.

البته این روزها در حالی که برخی در ایران نیز در تله این اقدام رسانه‌ای افتادند؛ مردم غزه و حامیان مقاومت بودند که به انحایی سعی کردند در برابر این کمپین فان مقابله به مثل کنند و هرکس به نوعی این کمپین را به مضحکه کشیده و در عین نکات مهمی را متذکر شوند.

یکی سطل خالی را بالای سر خود گرفته تا نشان دهد بحران آبی غزه در پی محاصره اسرائیل چقدر جدی است و دیگری سطل خاک را بر روی سر خود ریخته تا نشان دهد کودکان، زنان و جوانان و پیران غزه هنگامی که زیر آوار قرار می‌گیرند کمترین حسی که از این اتفاق دارند، چیست؟!

اما این روزها «چالش سطل آب یخ» تنها یک چیز را به یاد انسان می‌آورد و آن سخن امام خمینی(ره) است که «اگر مسلمین مجتمع بودند، هر کدام یک سطل آب به اسرائیل می‏ ریختند او را سیل می‏ برد» اما این روزها یاد مردم غزه با یک سطل آب یخ از ذهن ما رفته است!
 

sfk123

اخراجی موقت
«چالش سطل آب یخ» و سرمایی که گرمای غزه را از یاد ما بردسه شنبه ۴ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۳۸مرجع : خبرگزاری فارساما این روزها «چالش سطل آب یخ» تنها یک چیز را به یاد انسان می‌آورد و آن سخن امام خمینی(ره) است که «اگر مسلمین مجتمع بودند، هر کدام یک سطل آب به اسرائیل می‏ ریختند او را سیل می‏ برد» اما این روزها یاد مردم غزه با یک سطل آب یخ از ذهن ما رفته است!.
.
.
.

خانم اندوه غزه کشت مارا:cry:

تو این اوضاع که آب تهران و بسیاری از شهرها در حد بحران است شما به فکر غزه هستید؟
برخی از شهرها علاوه بر کم آبی با مشکل آلودگی آب مواجه هستند. که حتی با آب لوله کشی استحمام هم نمی توانند بکنند( لینک)

مردم غزه در حال جنگ با اسرائیل هستند، ما با کجا در حال جنگ هستیم؟ با ابر قدرت ها؟ یا با بسیجیان اقتصادی؟ با دولت مردان سابق که یا مسئول ف..بودند یا ساکت ف... بودند یا جریان انحرافی؟ با بد حجابی؟ با ...؟

شما دیگه چرا؟
 

اوژنی دزیره

عضو جدید
خانم اندوه غزه کشت مارا:cry:

تو این اوضاع که آب تهران و بسیاری از شهرها در حد بحران است شما به فکر غزه هستید؟
برخی از شهرها علاوه بر کم آبی با مشکل آلودگی آب مواجه هستند. که حتی با آب لوله کشی استحمام هم نمی توانند بکنند( لینک)

مردم غزه در حال جنگ با اسرائیل هستند، ما با کجا در حال جنگ هستیم؟ با ابر قدرت ها؟ یا با بسیجیان اقتصادی؟ با دولت مردان سابق که یا مسئول ف..بودند یا ساکت ف... بودند یا جریان انحرافی؟ با بد حجابی؟ با ...؟

شما دیگه چرا؟

من مطلبی که منتشر شده رو گذاشتم.به اولین پست در ابتدای تاپیک دقت کنید متوجه میشید دغدغه من اینه که این کار برای کسب شهرته در زمانی که حتی یک قطره آب گرانبهاست و در مخصوصا در تهران که آژیر خطر بی آبی به صدا دراومده یک سطل آب یخ با ارزش میشه موضوع یک آب سطل نیست بلکه موضوع چندین و چند سطل آب یخه آیا نمیشد فقط کمک مالی کرد؟چرا دغدغشون شده این بیماران؟چرا کمپین حمایتی از بیماران خاص راه نمیفته؟بیمارانی که با گرونی داروها مواجه هستند و به سختی روزگار میگذرونند.چرا به کودکان شین کمک نمیشه؟یا حتی تبلیغ برای تئاتر پرده برداری که دو بازگیر کم توان ذهنی در اون باز یمیکنن که دکتر بازی رو براشون من عکرده و گفتند ما عاشق بازیگری هستیم.آیا واجبه عروسک فامیل دور یک سطل آب یخ روی سرش ریخته بشه درواقع یک سطل آب به هدر بره و خیلی از روستاها آب برای کشاورزی ندارن قنات هاشونم خشک شده.این افراد که خودشونو الگو میدونن نباید دست به کارهای با ارزشی بزنن؟این کار هم در نوع خودش با ارزشه ولی میشد بدون هدر دادن آب و به نوعی دیگه برگزار بشه.
 
آخرین ویرایش:

اوژنی دزیره

عضو جدید
نمایش پرده برداری تئاتر




این نمایش دومین اثر تولید شده گروه نمایش پاپیون می باشد که ضمن موفقیت های بیشمار در جشنواره "مهر آئین" در جشنواره "هایفست" ارمنستان نیز اجرا شده است.
نمایش حاضر به دلیل شرایط ویژه آن حاصل شش ماه تمرین مداوم گروه می باشد. بازیگران این نمایش "شنو قادری" هنرمندی فلج مغزیست که نیمه چپ مغز ایشان و نیمه راست بدن ایشان در دوران جنگ تحمیلی ودراثراصابت موشک به بیمارستانی درپاوه در لحظه تولد به این ضایعه دچار شده است.همچنین "مهران قندهاری " از هنرمندان سندروم داون که تلاش و همت او در یاری شنو در این اثر بسیار حائز اهمیت است.
اثر بعدی این گروه نمایش "صندلی ها " نوشته اوژن یونسکو می باشد که به رغم موفقیت های بسیار در جشنواره تئاتر "مهر آئین" و کسب دوازده مقام برتر و دعوت به جشنواره های " میندتون امریکا، لیورپول کانادا، کوفار بلاروس، آرتوکیای روسیه، آبنت هاوزر اتریش و ... امکان اجرای عموم آن هنوز میسر نشده نگشته است.
از آثار بعدی این گروه می توان به "پزشک نازنین نیل سایمون و آوازخان طاس اوژن یونسکو" اشاره نمود که با یازده تن از هنرمندان معلول جسمی. ذهنی. ناشنوا و نابینا در حال آماده سازی می باشد.
عزم ما بدون توقع و چشمداشت به هیچ فرد، گروه و حمایتی خاص راسخ خواهد بود و در این مسیر معنوی – انسانی – هنری و اجتماعی انتخاب شده با قدم های استوار گام برخواهیم داشت. باشد که مورد قبول درگاه احدیت قرار گیرد.
 

اوژنی دزیره

عضو جدید
چالش سطل آب یخ که با هدفی خیرخواهانه و کمک به بیماران یک بیماری عصبی آغاز شده بود؛ تبدیل به آب‌بازی ستاره‌های مشهور و وسیله تفریح و شوخی آنها شد!
اصولاً آدم زیاد گیر نده خوبه ولى خب اینها که سطل آب روى سر خودشون ریختن آیا براى همراهى بیماران ام اس سیم لخت برق در دست مى‌گیرن و یا براى همراهى با بیماران خارشى در تخت شان کک مى‌ریزن؟

این آدم‌های مشهور داخلی که سطل آب می‌ریزند چرا یک بار سر چهار راهها آدامس و فال نمی‌فروشند. چرا یک بار کنار خیابان نمی‌نشینند و کفش مردم را واکس نمی‌زنند، چرا تقلید؟ اگر قصد همدردی دارید، یک شب مثل کارتون خواب‌ها تو خیابان بخوابید، یک شب تا صبح را در بخش اورژانس بیمارستان‌ها سر کنید.
یک سطل خاک بریزید روی سرتون برای همدردری با آنها که خونشون خراب شده، تو این بی‌آبی این چه کاریه؟! مشهورید نوش جانتان، مردم دیگه مثل قبل عوام نیستند؛ ملت ما از این کارهای غربزده خوششان نمی‌آید.

در راستای بازی سطل آب یخ؛ طرف داشته رو خودش آب یخ می‌ریخته، میگن چرا اینجوری می‌کنی؟ میگه می‌خوام سرما بخورم. میگن چرا؟ میگه آخه یه پنیسلین دارم داره تاریخش میگذره.
چالش سطل آب یخ شاید یکی از بیهوده‌ترین اعمال بشری در قرن اخیر باشه. چرا؟ چون همین سطل آب یخ که دور ریخته می‌شه تا یه جیغ جیغو چند ثانیه احساس بامزه بودن بکنه و در عین حال با همرزمان چه گوارا در جنگل بولیوی هم احساس همزاد پنداری بکنه، آرزوی بسیاری از مردم این دنیاست. اونهایی که به احتمال زیاد مدت‌هاست یه سطل آب زلال رو یک جا ندیدن. تعدادشون هم از مبتلایان به بیماری ای ال اس خیلی خیلی بیشتره. بهتر نیست چالش دیگری رو به جاش بذاریم؟ چالش مالیدن قسمت کند چاقو به گردن برای همدردی با اونهایی که به دست داعش افتادن؟

انسان دوستان و دلواپسان جان انسان‌ها، بر سر اسرائیل بچه‌کش و صهیونیست‌های جانی که آبی نریختید، حداقل یکی از آن سطل‌های آبتان را به پای این کودک فلسطینی بریزید … در شستن خون خانواده‌اش که می‌توانید کمکش کنید؟! لطفاً برای این کودک هم سطل آبی بیاورید …
 

اوژنی دزیره

عضو جدید
«چالش سطل آب یخ»! این عبارتی است که برخی از فوتبالیست ، ورزشکاران و هنرمندان وطنی از آن به عنوان وسیله ای برای ظاهرا حرکت ارزشی استفاده می کنند ولی گویا بیشتر به نوعی شوخی اپیدمیک در شبکه های اجتماعی تبدیل شده است و ظاهرا خبری از حمایت مالی ۱۰۰ دلاری به صندوق حمایت از بیماران نیست اگر چه در جهان چهره های سرشناسی همچون مورینیو، رونالدو ، مسی، جرارد و بسیاری دیگر از چهره های شاخص فوتبال اروپا پس از اینکه سطل آب یخ روی سر خود خالی کردند ۱۰۰ دلار به صندوق حمایت از بیماران کمک کردند. (شاید حتی بیشتر) ولی در ایران دعوت آن سه نفر بیشتر اهمیت پیدا کرده ولی بهرحال همین اقدام یکپارچه چهره های ایران توانست مخاطبین و طرفدارانشان را در جریان این کمپین جهانی و آن بیماری قرار دهد و البته تاکید دوباره ای بود بر تاثیرگذاری شبکه های اجتماعی در جامعه که اکنون حتی از روزنامه ها و رسانه های تصویری جمعی نیز بیشتر افکار عمومی را بخود جلب میکند
 

اوژنی دزیره

عضو جدید
جرياني كه مي‌خواهد در مقابل موج توجه به مظلومان جهان آلترناتيو بگذارد​
علي ضياء: فكر مي‌كنم بايد به جاي آب روي سرم خاك بريزم
نویسنده : محمدصادق عابديني
بيماري نادر ALS اين روز‌ها به يمن همراهي رسانه‌ها و شبكه‌هاي اجتماعي به موضوعي جهاني تبديل شده است. بيماري كه تخمين دقيقي از آمار مبتلايان به آن در جهان وجود ندارد. ريختن آب چند روزي است كه از طريق فيلم‌ها و ويدئو‌هايي كه در شبكه‌هاي اجتماعي به اشتراك گذاشته مي‌شود در بين چهره‌هاي شاخصي از بازيگران سينما و بازيكنان فوتبال ديده شده است. حركت نماديني كه بر خلاف نوع خارجي آن به كمك نقدي براي بهبود حال بيماران نمي‌انجامد و تنها يك عكس يادگاري و چند لايك در فضاي مجازي همراه با دعوت سايرين به انجام اين كار تنها سودي است كه ايرانيان از انجام اين كار براي خود در نظر گرفته‌اند.

اسكلروز جانبي آميوتروفيك را مي‌شناسيد؟!

اولين پاسخي كه در جست‌وجوي نام بيماري als به دست مي‌آيد، اين است كه نام كامل اين بيماري اسكلروز جانبي آميوتروفيك است؛ بيماري عصبي كه مبتلا به آن به فلج عضلاني دچار شده و در نهايت خطر مرگ وي را تهديد مي‌كند. اين بيماري خاص آنقدر جامعه بيمارانش اندك است كه به جز استيون هاوكينگ فيزيكدان مشهور، هيچ نام شاخص يا مورد خاصي از اين بيماري گزارش نشده است.
تنها بعد از اينكه چالش آب يخ در ايران به يك رفتار سمبليك فيس‌بوك‌پسند تبديل شد، مشخص شد كه اصل اين حركت از نيوزيلند بوده و يك بسكتباليست كه خود دچار اين بيماري بوده است، اين چالش را به منظور جلب كمك‌هاي مردمي براي همدردان خود انجام داده است. كساني كه در خارج از كشور به اين چالش پيوسته‌اند، بايد يك سطل آب يخ روي سر خود خالي كنند و 10 دلار به حساب مشخص شده براي حمايت از بيماران واريز كنند، هر كس كه روي سرش آب يخ مي‌ريزد از چند تن از دوستانش مي‌خواهد كه به اين كمپين بپيوندند، كساني كه دعوت شوند و نخواهند آب يخ روي سرشان بريزند بايد 100 دلار به همان حساب واريز كنند. در كشورمان مدتي است چالش خالي كردن آب سرد در بين چهره‌هاي شناخته شده، رسم شده، اما از آنجايي كه در ايران محل مشخصي براي حمايت از اين بيماران وجود ندارد، كساني كه به اين چالش پيوسته‌اند، تنها با خالي كردن آب سرد روي سرشان لذت خاص بودن و لايك (LIKE) گرفتن را تجربه مي‌كنند.

چالش آب سرد و خاك

در كنار چالش آب يخ كه طرفداران زيادي هم در ايران پيدا كرده است، حركت جهاني ديگري به نام «چالش يك سطل خاك» در حال شكل‌گيري است؛ چالشي كه در آن به جاي اينكه با ريختن آب يخ روي سر تلاش كنند حس و حال يك بيمار ALSرا درك كنند، با ريختن يك سطل خاك روي سر حس و حال مردم غزه را درك كنند كه با حمله اسرائيل به خانه‌هايشان زير آوار باقي مي‌مانند.
در حالي كه درد و رنج مردم فلسطين از حمله اسرائيل همچنان ادامه دارد و بسياري از كشور‌هاي اروپايي در مسير كمك به مردم فلسطين سنگ‌اندازي مي‌كنند و حتي از پخش آگهي كمك به مردم غزه به بهانه واهي رسيدن پول‌ها به دست حماس جلو‌گيري مي‌كنند، كمپين يك سطل آب يخ به سرعت به مرحله سودآوري رسيده است.
محمد دروزه، بازيگر اردني يكي از چهره‌هايي است كه دعوت براي سطل آب يخ را با دليلي منطقي رد كرده است. دروزه از بنيانگذاران چالش يك سطل خاك است. او در ويدئويي كه منتشر كرده است، مي‌گويد: «من نمي‌فهمم كه اين سطل آب چه ربطي به ما دارد؟ مي‌گويند براي يك بيماري است كه اسمش را نمي‌دانم! بايد آب يخ روي سرمان بريزيم تا بتوانيم آنها را درك كنيم و مانند آنها شويم. ما كودكان غزه را داريم، آنها در خانه‌هايشان نشسته‌اند و خانه روي سرشان آوار مي‌شود مانند اين. . . (سطل خاك را روي سرش خالي مي‌كند) اين احساس آنها است، ديديد»؟!
بعد از اين حركت بود كه در داخل فلسطين و خارج از آن، چهره‌هاي ديگري به اين چالش پيوستند، چالشي كه به ايران هم رسيده است.
علي ضيا، مجري تلويزيون كه ابتدا تصميم گرفته بود به چالش سطل آب يخ بپيوندد، تغيير نظر داده و اعلام كرده است مي‌خواهد در حمايت از مردم غزه، خاك بر سر خود بريزد. ضيا اعلام كرده است: در اين چند روز بسيار فكر كردم، فكر كردم به كودكاني كه غم ميان چشم‌هايشان موج مي‌زند و هديه دشمنان به آنها گلوله است و بمب و آوار. فكر مي‌كنم بايد به جاي آب روي سرم خاك بريزم، براي همدردي با كودكاني كه ميان خون و درد و آتش زندگي مي‌كنند، من چالش آب را پس مي‌گيرم و براي همدردي با كودكان غزه همه كار مي‌كنم.

يك سطل سرخوشي

رسم كمك به ضعفا و درماندگان از آداب اجتماعي ريشه‌دار در تاريخ ما است. مراسم گلريزان كه در زورخانه‌ها براي رهايي زندانيان دربند و رفع حوايج مالي گرفتاران برپا مي‌شده سابقه‌اي طولاني و هم‌پايه فرهنگ پهلواني دارد. در سال‌هاي اخير هم به همت مراكزي چون كميته امداد امام خميني(ره) در مناسبت‌هايي چون شب عيد نوروز يا آغاز فصل مدارس جشن‌هاي نيكوكاري و عاطفه‌ها برگزار مي‌شود و عوايد آن به نيازمندان تعلق مي‌گيرد. مؤسسات خيريه خصوصي نيز هر كدام با كمك هنرمندان برنامه‌هايي را براي جمع‌آوري كمك‌هاي مردمي برگزار مي‌كنند.
مردم ايران با كمك به مستمندان و بيماران ناآشنا نيستند كه بخواهند فرهنگ اين كار را با كار‌هاي فانتزي چون خالي كردن سطل آب روي سرشان بياموزند. اينكه بخواهيم كمك به همنوع را كه در فرهنگ ما است با روش‌هاي غيرمعمول و غيرطبيعي چون سطل آب يخ بياميزيم، به شعور و فرهنگ مردم كشور خودمان توهين كرده‌ايم كه انگار تا پيش از اين چيزي به عنوان فرهنگ كمك به درماندگان را نمي‌شناختند. نيكي كريمي يكي از كساني است كه به اين چالش بي‌معني جواب رد داده است. اين بازيگر در اينستاگرامش نوشته است: «ميشه تو اين كم آبي يك سطل آب رو هدر نديم و اگر قرار كمك كنيم خودمون يواشكي بريم به اين مراكزي كه تو كشورمون به كمك احتياج دارند، رسيدگي كنيم»؟!

به غزه توجه نكنيد

مدتي بعد از آنكه كشتن بي‌رحمانه نوجوان سياهپوست در شهر فرگوسن امريكا موجي از اعتراض و تظاهرات را در پي داشت، رسانه‌هاي امريكايي با سانسور شديد اين حركت اجتماعي، تصاوير سر بريده شدن يك خبرنگار را توسط نيرو‌هاي داعش پوشش و مصاحبه‌هاي متعددي با خانواده خبرنگار كشته شده انجام دادند. موج رسانه‌اي كه هنوز هم ادامه دارد و سعي دارد مانع شنيده شدن اعتراض سياهپوستان به تبعيض‌نژادي در امريكا شود.
هم اكنون نيز با گسترده شدن فشار‌ها به رژيم‌صهيونيستي براي برداشت محاصره غزه و پايان كشتار فلسطينيان، رسانه‌ها به دنبال آلترناتيوي بودند كه اين بيداري جهاني را تحت‌الشعاع قرار دهند. آلترناتيوي كه اين روز در قالب يك سطل آب يخ خودنمايي مي‌كند و تلاش مي‌شود كه كمك به مبتلايان به يك بيماري خاص در مقابل كشتار چندين ميليون انسان بي‌پناه كه مد‌ت‌ها است در محاصره نظامي، غذايي و دارويي زندگي مي‌كنند، پررنگ شود.
منبع : روزنامه جوان
 

sfk123

اخراجی موقت
خانم اندوه غزه کشت مارا:cry:

تو این اوضاع که آب تهران و بسیاری از شهرها در حد بحران است شما به فکر غزه هستید؟
برخی از شهرها علاوه بر کم آبی با مشکل آلودگی آب مواجه هستند. که حتی با آب لوله کشی استحمام هم نمی توانند بکنند( لینک)

مردم غزه در حال جنگ با اسرائیل هستند، ما با کجا در حال جنگ هستیم؟ با ابر قدرت ها؟ یا با بسیجیان اقتصادی؟ با دولت مردان سابق که یا مسئول ف..بودند یا ساکت ف... بودند یا جریان انحرافی؟ با بد حجابی؟ با ...؟

شما دیگه چرا؟

من مطلبی که منتشر شده رو گذاشتم.نبه اولین پست در ابتدای تاپیک دقت کنید متوجه میشید دغدغه من اینه که این کار برای کسب شهرته در زمانی که حتی یک قطره آب گرانبهاست و در مخصوصا در تهران که آژیر خطر بی آبی به صدا دراومده یک سطل آب یخ با ارزش میشه موضوع یک آب سطل نیست بلکه موضوع چندین و چند سطل آب یخه آیا نمیشد فقط کمک مالی کرد؟چرا دغدغشون شده این بیماران؟چرا کمپین حمایتی از بیماران خاص راه نمیفته؟بیمارانی که با گرونی داروها مواجه هستند و به سختی روزگار میگذرونند.چرا به کودکان شین کمک نمیشه؟یا حتی تبلیغ برای تئاتر پرده برداری که دو بازگیر کم توان ذهنی در اون باز یمیکنن که دکتر بازی رو براشون من عکرده و گفتند ما عاشق بازیگری هستیم.آیا واجبه عروسک فامیل دور یک سطل آب یخ روی سرش ریخته بشه درواقع یک سطل آب به هدر بره و خیلی از روستاها آب برای کشاورزی ندارن قنات هاشونم خشک شده.این افراد که خودشونو الگو میدونن نباید دست به کارهای با ارزشی بزنن؟این کار هم در نوع خودش با ارزشه ولی میشد بدون هدر دادن آب و به نوعی دیگه برگزار بشه.

گفتم که ما در حال جنگ هستیم. با کجاشو تو پست قبلی توضیح دادم.

در مورد آبی که به هدر میره، هدر نمیره در واقع صرف شادی جوانان میشه، شما ایده بهتری داری!!!(حالا اغراق هم جزئی از زندگی ایرانی ها شده کاریشم نمیشه کرد)

اگه فکر می کنید مردم این کار رو نکنن، آب خرج کشاورزی و ... میشه سخت در اشتباه هستید، پولی که در واردات است در تولید داخل(صنعتی و کشاورزی) نیست(به اسم حجاب و عفاف، پارچه چادر وارد کردن بعد گندش دراومد). ایران هم صادر کننده خاک، آب، منابع معدنی و نفت خام و ... است اونهم مفت.

هر جا که سخن از اصلاح و آبادانی شد در همون قسمت فساد اقتصادی رشد کرد(مسکن مهر،بنگاههای زود بازده،خصوصی سازی کشور، خودکفایی در صنایع مختلف که عامل اصلی بیکاری الان من و شماست و ...)
تا کسی بخواد از روی انصاف یه کاری تو مملکت بکنه، برخی، مردم رو از ترق و توروق آسمان میترسونن که اینکار عرش الهی رو به لرزه در میاره!!!
حالا به همینا بگین پاشین برین نماز باران بخونید، یه دفعه از درگاه الهی دیسکانکت میشن، جونشونم بگیرید همچین کاری نمیکنن.

خدابیامرزه فردوسی رو که با آوردن نامه رستم فرخ زاد در شاهنامه به همه ما فهموند که خوب حالیمون از کجا میخوریم ولی باز سرمون رو کردیم زیر برف.

چو با تخت منبر برابر شود/همه نام بوبکر و عمر شود
تبه گردد این رنج های دراز/نشیبی دراز است پیش فراز
از ایران و از ترک و از تازیان / نژادی پدید آید اندر میان
نه دهقان نه ترک و نه تازی بود / سخن ها بکردار بازی بود
نه جشن و نه رامش نه گوهر نه نام /بکوشش زهر گونه سازند دام
بریزند خون از پی خواسته /شود روز گار بد آراسته
زیان کسان از پی سود خویش / بجویند و دین اندر آرند پیش
ز پیشی و بیشی ندارند هوش/خورش نان کشکین و پشمینه پوش
:gol:چو بسیار از این داستان بگذرد /کسی سوی آزادگان ننگرد:gol:
 
آخرین ویرایش:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ب شخصه با این موضوع مشکلی ندارم.نفس اینکار بسیار پسندیده هستش و در تبلیغ انجام کار نیکو بسیار موفق بوده!!
این هم ک ب بهانه مشکل کم آبی این موضوع رو نقد میکنن بنظرم خیلی بیمورده
ی سطل آب*تعداد کسانی ک این چالشو انجام میدن نسبت ب اسراف آب درسطح کشور واقعا هیچه
نمیدونم تاحالا واستون پیش اومده یا نه
من خودم بارها تو خیابون با ترکیدن لوله های اصلی انتقال آب شرب مواجه شدم ک ساعتها بعد مسئولین متوجه شدن و تا هنگام بررسی و رفع مشکل گالنها آب هدر رفته..
ی سر ب مکانهای عمومی بزنید و آمار شیرهای آبی ک چکه میکنن رو ببینید
و و و...

نهایتا من دعوت نشدم اما دعوت هم بشم شرکت نمیکنم اما بنظرم با این موضوع ک از جهان غرب وارد شده میتونیم خیلی بهتر برخورد کنیم و اونو باتوجه ب نیاز و فرهنگ خودمون-و نه ب فرض غزه!!- تغییر بدیم و ازین جنبش ک بین جوانان و اقشار مختلف جامعه فراگیر شده ب سود مشکلات درون کشور و مردم خودمون بهره ببریم
 

sfk123

اخراجی موقت
ب شخصه با این موضوع مشکلی ندارم.نفس اینکار بسیار پسندیده هستش و در تبلیغ انجام کار نیکو بسیار موفق بوده!!
این هم ک ب بهانه مشکل کم آبی این موضوع رو نقد میکنن بنظرم خیلی بیمورده
ی سطل آب*تعداد کسانی ک این چالشو انجام میدن نسبت ب اسراف آب درسطح کشور واقعا هیچه
نمیدونم تاحالا واستون پیش اومده یا نه
من خودم بارها تو خیابون با ترکیدن لوله های اصلی انتقال آب شرب مواجه شدم ک ساعتها بعد مسئولین متوجه شدن و تا هنگام بررسی و رفع مشکل گالنها آب هدر رفته..
ی سر ب مکانهای عمومی بزنید و آمار شیرهای آبی ک چکه میکنن رو ببینید

و و و...

نهایتا من دعوت نشدم اما دعوت هم بشم شرکت نمیکنم اما بنظرم با این موضوع ک از جهان غرب وارد شده میتونیم خیلی بهتر برخورد کنیم و اونو باتوجه ب نیاز و فرهنگ خودمون-و نه ب فرض غزه!!- تغییر بدیم و ازین جنبش ک بین جوانان و اقشار مختلف جامعه فراگیر شده ب سود مشکلات درون کشور و مردم خودمون بهره ببریم

دوست گرامی، این حرف رو که زدی ناخودآگاه یاد گزارش 20:30 افتادم از لوله ای که تو پارک ترکیده بود و آبش از لای شکاف درخت میومد بیرون. مردم جمع شده بودن نوبتی با شیشه وبطری واسه تبرکی آب میبردن.:biggrin:
یعنی همچین ملتی شدیم(یا تبدیلمون کردن) اونوقت ادعای فضل و آگاهیمونم میشه.:w02:

در مورد سیستم قدیمی آب و فاضلاب، برق، مخابرات و ... هم که مهم نیست، مهم سده که معنویات خوب توش جریان داره.

هخامنشیان در عهد بوق با اون امکاناتشون فهمیدند که هر جا رسیدند نباید سد بزنند ولی دانایان کل زمان....

شعر پست قبلیم رو دوباره بخونید تا عمق فاجعه رو ببینید

 

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دوست گرامی، این حرف رو که زدی ناخودآگاه یاد گزارش 20:30 افتادم از لوله ای که تو پارک ترکیده بود و آبش از لای شکاف درخت میومد بیرون. مردم جمع شده بودن نوبتی با شیشه وبطری واسه تبرکی آب میبردن.:biggrin:
یعنی همچین ملتی شدیم(یا تبدیلمون کردن) اونوقت ادعای فضل و آگاهیمونم میشه.:w02:

در مورد سیستم قدیمی آب و فاضلاب، برق، مخابرات و ... هم که مهم نیست، مهم سده که معنویات خوب توش جریان داره.

هخامنشیان در عهد بوق با اون امکاناتشون فهمیدند که هر جا رسیدند نباید سد بزنند ولی دانایان کل زمان....

شعر پست قبلیم رو دوباره بخونید تا عمق فاجعه رو ببینید

من اینو نشنیده بودم...گریه داره نه خنده! اگرچه فک کنم خنده شما ازنوع گذشتن کار از گریه باشه گاهی حس میکنم ی عده عقل و بوسیدن گذاشتن کنار:|
بابت شعر فوق العادتونم ممنونم... خدایش بیامرزاد..
 

Similar threads

بالا