ایشون علامه و یک فیلسوف به نام هستند .......کدام سخنرانیشونو میگید .......چیزی که بنده از کتابهاشون دیدم چندان با حرف شما هم خوانی ندارد .....در مورد دین و بحث عقلایت الله حسن زاده آملی!
شعار ندین به جاش اثباتی برای وجود خدا بیارید تا پذیرشش عقلانی باشه!
مانور تبلیغاتی برای کار خیر درکش سخته؟
ای بابا من کی گفتم هر کس مخالف منهمیشه رفتارهای ضد اجتماعی؟ چرا جو سازی الکی می کنی ؟ اگر دنبال کل کل هستین نه بحث رک بگین تا نظری ندم
من با توجه به رفتار های گذشته این شخص گفتم معلوم الحال است من به نیکی کریمی احترام می ذارم چون حرکت و یا حرفی توهین آمیز از ایشون ندیدم البته بر خلاف شما دنبال دسته بندی مردم بر اساس عقاید نیستم و فقط رفتار مردم رو ملاک قرار می دم!
دین عبارت است از برنامه حقیقی و دستور واقعی نگاهدار حد انسان و تحصیل سعادت ابدی او است؛ و همه آداب و متون آن، محض علم و عین صواب است. لاجرم تدوین و تنظیم اینچنین برنامهای، از جانب کسی جز آفریدگار انسان ساخته نیست؛ یعنی آن دست و قلمی که کتاب تکوینی نظام هستی عالم و آدم را بدین زیبایی نگاشته است که زیباتر از آن، تصورشدنی نیست، و هر یک از کلمات وجودی آنها را دین و آیینی داده است که به قدر یک میکرون، اعوجاج و اختلاف و نارسایی و ناروایی در آنها راه ندارد، همان قلم برای جمیع شئون این صنع عظیمش به نام انسان، دستوری که محض حکمت است، نهاده است تا این دستور در متن آنچنان صنع پیاده شود و او را به هدف نهایی و کمال غایی او برساند. ........................
ز امل چشم پوش و در عمل کوش! مرد جستجوی باش؛ نه گفتگو! از دریا بخواه، نه از جوی! از فضول کلام، چون فضول طعام دست بردار! سبکبار باش نه سبکسر و سبکسار!
خروس در سحر به ذکر قدوس سبوح در خروش است! کم از خروس مباش. چون به خروش آمدی، بدان که بهترین عطای دوست؛ لقای اوست. مترصد باش که:
گدایی گردد از یک جذبه شاهی به یک لحظه دهد کوهی به کاهی
برخي ميگويند چرا عرفا در آثار خود عقل و استدلال را مذمت كرده و با عقل به مبارزه برخاستهاند در حالي كه جايگاه عقل و تفكر در قرآن كريم و روايات اهل بيت (علیهمالسلام) جايگاه رفيعي است و آيات و روايات فراواني انسانها را به تفكر، تعقل و تدبر فراخوانده است........ «برخي اين عبارتها را ديدهاند و از ظاهر آنان پنداشتهاند كه عرفا، مطلق حكمت نظرى را مردود مىدانند و برهان منطق را منتج علم يقينى نمىشناسند در حالي كه اين پندارى ناصواب است.» ( قرآن و عرفان و برهان از هم جدايي ندارند، ص 86 )
.
.
.
اما سایر اظهاراتتان!.خیلی موارد هست که شهودی امکان اثباتش هست ...و خود این شواهد میتواند حالت عقلانی هم بگیرد...مثل اثبات اینکه کوروش یک زمانی پادشاه این سرزمین بوده
یعنی شما با این همه برهان که وجود دارد وجود یک خالق که بی همتاست رو رد میکنید؟!
.من اگر وقت کل کل هم داشتم سر این موضوع کل کل نمیکردم!........شما یه حرفی زدی منم بهش انتقاد کردم ...دلایلم رو هم گفتم ......خب کلمه معلوم الحال خودش خیلی حرف توشه ......این بستگی به دیدگاه افراد داره .....از نظر بنده کسی که شیطان پرسته ، دچار عرفان های کاذبه، شرابخواره که این شراب سبب میشه مغزی براش نمونه یا مفسده است و ... و از طرفی بقیه رو هم به این مسائل تشویق میکنه میشود معلوم الحال .......صرف یک نظر یا یک کار خطا کسی رو معلوم الحال نمیدونم ......
اتفاقا بر خلاف اعتقادی که شما نسبت به بنده دارید ، ما نه تنها اعتقادی به دسته بندی کردن ملت نداریم بلکه این عمل رو خطا و حتی در مخالفت با گفتمان اصیل انقلاب اسلامی میدونیم چرا که جنس این گفتمان بر پایه ی مهر و محبت و جذب حداکثری و دفع حداقلی است .....و خب انتقادهای بنده در این باره بوده و هست و خواهد بود
آخرین ویرایش: