چون خواسته یا ناخواسته تبلیغ کرده بودید. نیازی نبود لینک دقیق تاپیک یک تالار دیگه رو بدید و کافی بود اسم کتابها رو بیارید.
سلام ممنون از جوابتون اما تو پست های دیگه دیدم که بچه آدرس سایتی رو گذاشته باشند
چون خواسته یا ناخواسته تبلیغ کرده بودید. نیازی نبود لینک دقیق تاپیک یک تالار دیگه رو بدید و کافی بود اسم کتابها رو بیارید.
سلام.اگه یکم بیشتر سرچ کنید به راحتی پیدا میکنید! در همین تاپیک و یا تاپیک های دوستان وجود دارد.سلام دوستان من در حال حاضر دارم کارشناسی الکترونیک می خونم و امسال درسم تموم میشه و قصد دارم سال بعد کنکور ارشد بدم و لی می خوام کامپیوتر بخونم گرایش هوش مصنوعی
اطلاعاتی ندارم راجع به اینکه برا کنکور ارشد کامپیوتر چه منابع و کتاب هایی در هر درس خوب هستند
لطفا راهنمایی کنین دوستان و کتاب های که خوب هستند معرفی کنین
پیشاپیش مرسی از راهنماییتون![]()
سلام.چرا ارزش نداشته باشه.این چند روز باقی مونده هر قدمی بر دارین ارزش داره. مرور هم البته به نظر من شروع از یه کتاب اهمیتی نداره بالاخره همه و البته اونایی که برای کنکور خوندین باید انجام بشه.هنوز دو هفته فرصت هست.اگه نکات دارین که مرور کنید و تست های چند سال اخیر هم بهتره که چک کنید و ببینید در چه حالی هستید.برای شما که الان بهترین فرصت هست نه درسی دارین و نه امتحان تا خود کنکور هم تو فرجه ها هستین برای تفریح هم که شده کتاب و تست کنکور بخونید.... من خودم چون آلزایمر(!!) دارم دروس محاسبات و آمار فرمولاش رو میزارم برای هفته ی بعد بقیه هم هر روز در حال مرور کردن هستم(البته خیلی ساعات کم چون در طول روز که مشغول کارم) ..... موفق باشید.سلام
من اوایل مهر شرو کرده بودم تا قبل میانترمام نصف بعضی از کتابهای اصلی رو خوندم!..ولی دیگه تو میان ترما و تو امتحانا ترم هیچی هیچیییییییییی نخوندم!!...برا امسال کلا نا امیدم!..ولی حیفم میاد اینهمه وقتی ک گذاشتم!!..بنظرتون اینقده وقت هست یا اصلا ارزش داره بخام اونایی خوندمو مرور کنم؟؟
اگ بخام مرور کنم از کدوم کتابا شرو کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من اوایل مهر شرو کرده بودم تا قبل میانترمام نصف بعضی از کتابهای اصلی رو خوندم!..ولی دیگه تو میان ترما و تو امتحانا ترم هیچی هیچیییییییییی نخوندم!!...برا امسال کلا نا امیدم!..ولی حیفم میاد اینهمه وقتی ک گذاشتم!!..بنظرتون اینقده وقت هست یا اصلا ارزش داره بخام اونایی خوندمو مرور کنم؟؟
اگ بخام مرور کنم از کدوم کتابا شرو کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.مهم نیست که همه ی درس ها را بخونید و کامل هم بلد باشید،بعضی درس ها رو خیلی ها حتی توی دانشگاه هم خوندن ولی الان کنار گذاشتن.روی درس های که خوندین زیاد تمرکز کنین و بتونید درصد مناسب بیارین.... موفق باشید.سلام. بچه ها من سه ساله فارغ التحصیل شدم.به دلیل مشکل مالی نتونستم ارشد شرکت کنم.الان اوضاع بهتر شده میخوام برای آزاد بخونم و هرطور شده قبول شم.ولی خیلی از درسام ضعیف شده((((((( ریاضی مهندسی و گسسته که هیچی بارم نیست.بعضی از درس هارو هم اصلا پاس نکردم. باید چیکار کنم؟ واسه دانشگاه آزاد باید حتما تو کلاس های حضوری شرکت کرد؟ تا چه تراز و رتبه ای قبولی داره آزاد؟/؟؟
سلام بچه ها ..
خسته نباشید ..خدا قوت
پاسخ تشریحی ارشد91 رو کسی داره لینک بده؟؟ برا یکی از دوستام میخوام ...ممنون![]()
91 یا 92؟ من یه ده بیست صفحه قبلتر مال پارسال یعنی 92 رو گذاشته بودم که دوباره آپ میکنم.
مشاهده پیوست 192304
مال 91 را جایی ندیدم ولی konkur.in رو نگا کن ببینه دارن یا نه. من کتابش رو داشتم که جوابا رو داشت منتهی دادم یه یکی دیگه.
مرسی آقا بهنام...
واسه 91 ..
هرچی گشتم فقط پاسخ کلیدی دیدم ...تشریحیشو جایی ندیدم متاسفانه.
همهی لینکاش حذف شده بود ولییییی کلی گشتم آخرش پیدا کردم
پاسخ تشریحی کنکور کارشناسی ارشد سال 91 مهندسی کامپیوتر، تمامی گرایشها
مشاهده پیوست 192398
الان کی میتونه استراحت کنه ؟ همه دارن میخونن دیگه.تو شهر من اردبیل هم امروز دما 19 درجه زیر صفره ، 3 روز موندبچه ها شما میخونین یا در حال استراحتین ؟
کاش هوا اونقد سرد شه کنکور رو عقب بندازن![]()
خیلیا اصلا نمیتونن از خونه برن بیرون. میبینید که توی تنکابن دارن نون و آب پخش میکنن. حالا شما فک کنین طرف بخواد با این وضع بره کنکور بده. باید شرایط همه رو در نظر گرفت.متاسفانه عقب اقتاد
از کجا معلوم هفته دیگه هوا خوب باشه؟
به جای این کار میتونستن هر روز یک نوبت آزمون برگزار کنن یا یکی دو ساعت زمان شروعش رو جابه جا کنن
کی برنامه داشتن که الان داشته باشن
متاسفم براشون
الان من خودم نور زندگی میکنم توی خبرها که میبینید.در ضمن برای من خیلی فایده داره و امیدوارم که بتونم استفاده کنم غیر از اینکه این مدت به خاطر کار درس کم میخوندم این روزهای مرور برام خیلیه! در ضمن اگه نظر قبلی منو خونده باشین متوجه میشدین که نمیشه از خونه بیرون رفت،از شنبه مدارس تعطیل هست و به هیچ وجه هم نمیشه ماشین رو از حیاط بیرون برد حالا با این اوصاف به نظرتون میشد به حوزه ی امتحان رسید؟؟؟ ان شالله هم شما بتونید از این روزها استفاده کنید فوقش یکم استراحت کنید. .... .... موفق باشید.به نظر من این هفته چندان استفاده ی مفیدی نخواهد داشت جز اینکه استرس رو بیشتر میکنه هر کس میخواست هرجی بخونه و مرور کنه تا حالا این کارو انجام داده بود حالا آدم نمیدونه چیکار کنه من که اینجوریم بقیه رو نمیدونم به امید روزی که از سر جلسه کنکور میاییم بیرووووووووووون!