سلام
من پارسال تصمیم گرفتم ارشد شرکت کنم ولی چون درسم تموم نشده بود نتونستم.امسال میخام ارشد IT شرکت کنم.رشتم نرم افزاره ولی چون برنامه نویس خوبی نیستم ترجیح میدم نرم افزار یا هوش شرکت نکنم چون بعداً واسم دردسر میشه.راستش نمیدونم از بین گرایشهای IT کدومو انتخاب کنم.شبکه دوس ندارم.لطفاً یکی درباره IT، امنیت و تجارت بهم ی سری اطلاعات بده.میخام بدونم چه درسایی تو ارشد میخونن و بازار کارشون چجوریه
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه![]()
اگه یه برنامه ریزی خوب و حساب شده داشته باشی و از اول تابستان با تلاش و کوشش و همت و انگیزه شروع کنی راحت هر رشته ای بخای قبول میشیبنظرم اولین چیزی که مهمه همت و تلاش خود آدمه که باید با برنامه ریزی خودش پیش بره.
ولی در کنارش بسته های مدرسان شریف و ماهان خوبه.
به خاطر شرکت کننده ی زیادی که پارسه داره توی آزمون تو رتبه ی اول قرار داره.سلام دوستان کسی میدونه که توی کنکور کارشناسی ارشد رشته کامپیوتر - نرم افزار، آزمون ها آزمایشی و بسته های آموزشیه کدوم موسسه بهتره؟؟؟
مدرسان شریف ||| پارسه ||| ماهان ||| اکسین
به خاطر شرکت کننده ی زیادی که پارسه داره توی آزمون تو رتبه ی اول قرار داره.
ولی بسته ها رو تا الان از کسی تایید نگرفتم!! من کتاب های پارسه و مقسمی و پوران پژوهش واسه کتاب های مختلف خوندم هر کدوم یه منبع مناسبی هست.
اول از مرجع شروع کنین و یکم بگردین راحت پیدا می کنین و بعد هم کتاب های مختلف از انتشارات متفاوت!
موفق باشید
بله شما درست میگی ولی بالاخره اینقدر دکون و دکه باز کردن برای کنکور که آدم نباید عقب بمونه. من به جمله شما اعتقاد دارم ولی یه موسسه خوب میتونه مکمل خوبی باشهبنظرم اولین چیزی که مهمه همت و تلاش خود آدمه که باید با برنامه ریزی خودش پیش بره.
ولی در کنارش بسته های مدرسان شریف و ماهان خوبه.
به خاطر شرکت کننده ی زیادی که پارسه داره توی آزمون تو رتبه ی اول قرار داره.
ولی بسته ها رو تا الان از کسی تایید نگرفتم!! من کتاب های پارسه و مقسمی و پوران پژوهش واسه کتاب های مختلف خوندم هر کدوم یه منبع مناسبی هست.
اول از مرجع شروع کنین و یکم بگردین راحت پیدا می کنین و بعد هم کتاب های مختلف از انتشارات متفاوت!
موفق باشید
یعنی واقعا اینقد به خودت اطمینان نداری که میخوای پول خرج کتاب خریدن کنی؟منم دقیقا عقیده تو رو دارم و توی 16 سال درس خوندنم به اندازه پولی که الان میخوام بدم خرج نکردم. منم بدون هیچ هزینه ای توی دانشگاه دولتی لیسانسمو گرفتم.الانم پول آزمون و اینارو از پول خودم میخوام بدم، پولی که خودم کار کردم و به دست آوردم. من پارسال هم میخواستم واسه کنکور بخونم و فقط pdf های پارسه رو دانلود کرده بودم ولی دیدم فایده ندارهامیدوارم شما موفق باشی. ولی به جای آرمان گرا بودن تو بعضی از موارد باید واقع بین بودتورو خدا انقد از آزمون و موسسه حرف نزنین.یعنی ی باغیرت پیدا نمیشه که با مغز خودش جلو بره؟!!! ببین چه جامعه ای داریم که اینهمه خرج میکنن تا تازه وارد دانشگاه بشن،خرجای بعدش بماند!!حالا که ما که نمیتونیم اینهمه واسه آزمون خرج کنیم یعنی باید دور درسو خط بکشیم؟! من که لیسانسمم ی قرونم واسه کلاس و موسسه خرج نکردم.خودم خوندم دانشگاه دولتیم قبول شدم.الانم میخوام خودم بخونم و فقط کتاب تست بخرم چون هزینه آزمونا خیلی زیاده.امیدوارم هرکی که لایقه و پشتکار داره تو کنکور قبول بشه![]()
یعنی واقعا اینقد به خودت اطمینان نداری که میخوای پول خرج کتاب خریدن کنی؟منم دقیقا عقیده تو رو دارم و توی 16 سال درس خوندنم به اندازه پولی که الان میخوام بدم خرج نکردم. منم بدون هیچ هزینه ای توی دانشگاه دولتی لیسانسمو گرفتم.الانم پول آزمون و اینارو از پول خودم میخوام بدم، پولی که خودم کار کردم و به دست آوردم. من پارسال هم میخواستم واسه کنکور بخونم و فقط pdf های پارسه رو دانلود کرده بودم ولی دیدم فایده ندارهامیدوارم شما موفق باشی. ولی به جای آرمان گرا بودن تو بعضی از موارد باید واقع بین بود
شما مطمئنی که این حرفا آرمان گرایی نیست؟ هیچکی بدش نمیاد که مملکت ما حداقل کمِ کم 50% شایسته سالار باشه ولی باید با حقیقت کنار اومد. من همین جا تضمین می کنم که اگه کسی تو کلاس های این موسسات شرکت کنه تو اون درس صد در صد موفقه. اینم قبول دارم که این کار اشتباهیه. ولی این مسئله ایه که وجود داره: "هرکی پول داشته باشه موفقه". اگه واقعا طوری میشد که در این موسسات تخته بشه خیلی خوب بود چون هرکی با اتکا به تواناییه خودش میومد سر کنکور نه با اتکا به پولش. برای من هیچی مقدس تر از خدمت به "ایران" نیست برای همینم الان میخوام به در و دیوار بزنم که یه ذره سطحم بالاتر بره و رو این اساس حرفم و ایده هام شنیده بشه. برای این کار هم یه جاهایی باید برخلاف میلت عمل کنی و همرنگ یه سری کسایی بشی که قلبا راضی نیستی اما برای رسیدن به هدفت مجبوری مجبوراین آرمان گرایی نیست.به زور مطالبو تو مغز کردن فرهنگ اشتباهیه که تو جامعه ما شکل گرفته.اگه ماها پول خرج این موسسات نکنیم،مطمئن باشید که درشون تخته میشه و این رسم زشت و نافرهیخته از جامعمون دور میشه و مسلماً نسل های آینده نسلی باهوش و متکی به مغز خودشون بار میان و این یعنی یک جامعه آرمانی ایرانی.چیزی که همه ما آرزوشو داریم. کسی که پول میده درس میخونه،پول میده کار پیدا میکنه، پول میده... انسان نیست، ی روباته که از قبل برنامه ریزی شده و فقط طبق همون دستورات کار میکنه و اگه چیز جدیدی ازش بخوان هنگ میکنه!
دوستان من توی برنامه ریزی برای خوندن ضعیفم و یه ذره آرمان گرایانه برنامه میریزم. شما این بسته های آموزشیه مدرسان شریف یا پارسه رو مناسب نمیدونید؟
الان یعنی به نظرت فقط شرکت در آزمون های یه موسسه کافیه و دیگه نیازی به بسته های آموزشی نیست، درست متوجه شدم؟من که خودمو درگیر برنامه ریزی ها هیچ موسسه ای نمیکردم بار اول کنکورم فک کنم برنامه ریزی گاج بود که خیلی کمک کرد الان که خیلی از برنامه ریزی های ازمون رو میبینم بیشتراشون شبیه همن
چون برات تقسیم میکنن و هدفشون هم اینه که هر ماه همه ی کتاب ها رو مطالعه کنی.
الان یعنی به نظرت فقط شرکت در آزمون های یه موسسه کافیه و دیگه نیازی به بسته های آموزشی نیست، درست متوجه شدم؟
من دقیق نمیدونم منظورتون از بسته چیه چون با این چیزا درگیر نبودم. ولی در کل کتاب آموزشی که تستهای کنکورهای سالهای پیش رو هم داشته باشه + آزمون کافیه دیگه.الان یعنی به نظرت فقط شرکت در آزمون های یه موسسه کافیه و دیگه نیازی به بسته های آموزشی نیست، درست متوجه شدم؟
میدونی آخه من پایم یه مقداری ضعیفه و مدرسان شریف گفته بود که خودآموز ساده و روون داره. خب الان میخوای PDF هایی که دانلود کردیو پرینت بگیری؟ زحمت بکش منابع رو به ما هم معرفی کنشرکت تو آزمون فقط یه برنامه بهت میده که از بی نظمی در بیایی.خودم اگه آزمون شرکت نمیکردم (پول خرچ نمیکردم!!) شاید اصلا برای درس خوندن عجله ای نداشتم.بسته ها که طبق نظرات دوستان رتبه برترها هیچ تاثیری در روند خوندن نداره و تلاش خودتون و همینطور منابع درست نتیجه ی حوبی میتونید بگیرید.خودم به دنبال کتابی بودم که پیدا کردنش یکم سخت بود ولی تو نت با سرچی راحت تونستم پیدا کنمحوشبختانه تمام منابع پیشنهادی دوستان رتبه برتر رو تونستم گیر بیارم
منظور از بسته همون مجموعه ای از کتاب ها و مشاوره و آزمونه. من کنکور امسال شرکت کردم و زبان هم هیچی نخوندم ولی نزدیک 40 زدم ولی اینبار میخوام خوب بخونم برم نزدیک 100 ایشالاراستی کسی از نفرات اول امسال وبلاگی، نشونه ای چیزی نداره؟؟؟من دقیق نمیدونم منظورتون از بسته چیه چون با این چیزا درگیر نبودم. ولی در کل کتاب آموزشی که تستهای کنکورهای سالهای پیش رو هم داشته باشه + آزمون کافیه دیگه.نکتهش فقط اینه که این کتابها نباید مال یه مؤسسه باشه (شاید بسته به این میگید) چون به شخصه هیشکی رو ندیدم که فقط کتابای یه مؤسسه رو توصیه کرده باشه.توو پستهای قبلی دیدم که برای زبان کتابی معرفی نمیکنند. من زبانم خوب بود و کتابی نخوندم، ولی تست های امسال رو که دیدم (البته آسون بودند)، کسی همین 504 رو خونده باشه بالای 60% میزنه. خیلیها هم زبان رو خالی نگه میدارند اصلاً ایده ی خوبی نیست. لااقل 10 دقیقه براش وقت بذارید و تست های مربوط به گرامر (که خیلی آسونه) و لغت رو بزنید.
در مورد نفرات اول، قبلاً به طور غیرمستقیم عرض کردم، نفر اول معماری، نرم افزار و الگوریتم و نفر دوم هوش یه نفره. درصدهای مشترکش رو خیلی بالا زده. نفر دوم معماری هم آزمایشی کنکور داده و ترم 6 هست هنوز. در واقع هر سال تعدادی از رتبه های دو رقمی و حتی تک رقمی، ترم 6 هستند یا اینکه آزمایشی کنکور دادند و اون سال نمیتونند برن ارشد.میدونی آخه من پایم یه مقداری ضعیفه و مدرسان شریف گفته بود که خودآموز ساده و روون داره. خب الان میخوای PDF هایی که دانلود کردیو پرینت بگیری؟ زحمت بکش منابع رو به ما هم معرفی کنمنظور از بسته همون مجموعه ای از کتاب ها و مشاوره و آزمونه. من کنکور امسال شرکت کردم و زبان هم هیچی نخوندم ولی نزدیک 40 زدم ولی اینبار میخوام خوب بخونم برم نزدیک 100 ایشالاراستی کسی از نفرات اول امسال وبلاگی، نشونه ای چیزی نداره؟؟؟
خیلی از شما ممنونم، بحث مهم تر اینه که والا من هنوز گیجم. نمیدونم چی بخونم و چی نخونم. چی کار کنمو چی کار نکنم. خدا ایشالا کمک کنه بتونیم درست شروع کنیم و درست ادامه بدیمدر مورد نفرات اول، قبلاً به طور غیرمستقیم عرض کردم، نفر اول معماری، نرم افزار و الگوریتم و نفر دوم هوش یه نفره. درصدهای مشترکش رو خیلی بالا زده. نفر دوم معماری هم آزمایشی کنکور داده و ترم 6 هست هنوز. در واقع هر سال تعدادی از رتبه های دو رقمی و حتی تک رقمی، ترم 6 هستند یا اینکه آزمایشی کنکور دادند و اون سال نمیتونند برن ارشد.اگر هدفتون از این سوال این بود که بدونید اونا چیا خوندند، به نظرم مقایسه با نفرات اول زیاد جالب نباشه چون استعداد و پایه ی درسی هر کسی متفاوته. مثلاً در مورد اونی که نفر اول 3 تا گرایش شده، میدونم که هیچ کتاب تستی نخونده و آزمونی شرکت نکرده. همینطور اونی که ترم 6 هست هم حتی درس نخونده بود و همینطوری رفته سر جلسه.اگر منظورتون این بود که لیست کتاب ها رو ازشون بگیرید، این کار رو براتون انجام میدم.
خیلی از شما ممنونم، بحث مهم تر اینه که والا من هنوز گیجم. نمیدونم چی بخونم و چی نخونم. چی کار کنمو چی کار نکنم. خدا ایشالا کمک کنه بتونیم درست شروع کنیم و درست ادامه بدیم
سلام عزیز بابت پیشنهادی که دادین خیلی خیلی تشکر می کنم و امیدوارم شما هم تو زندگیتون موفق باشین...در ضمن اون جمله انگلیسیه توی امضات خیلی قشنگهسلام دوست من ...این توصیه یه کنکور گذشتس ... گیج بودنو ول کن و هر چی پیدا می کنی بخون ... چون تا بخوای سرتو تکون بدی می بینی کنکور رسیده و هیچی نخوندی ... از همین الان هر کتابی داری رو بخون .. یواش یواش دست میاد که با چه کتابی راحت تری و چی برات بهتره ... ما نمی تونیم بگیم چی برای شما بهتره ... خودت باید اینو تشخیص بدی رفیق ...برو که ایشالا موفق میشی ...
خیلی از شما ممنونم، بحث مهم تر اینه که والا من هنوز گیجم. نمیدونم چی بخونم و چی نخونم. چی کار کنمو چی کار نکنم. خدا ایشالا کمک کنه بتونیم درست شروع کنیم و درست ادامه بدیم