دکتر سوشا
عضو جدید

[h=2]نقش تغذیه در سرطان کولون[/h]مجله پزشکی و سلامت : تحقیقات در زمینه سرطان نشان داده است که تعدادی از غذاها باعث کاهش خطر و برخی دیگر سبب بالا بردن خطر سرطان کولون میشوند.[h=2]کدام عوامل خطر ابتلا به سرطان کولورکتال را افزایش میدهند؟[/h][h=2]چاقی[/h]یکی از عوامل مهم که در ارتباط با سرطان کولورکتال میباشد پدیده چاقی است.[h=2]گوشت قرمز[/h]مصرف زیاد گوشت قرمز میتواند ابتلای به سرطان کولورکتال را 30 الی 40 درصد افزایش دهد.[h=2]کنسروها و سایر غذاهای صنعتی[/h]به دلیل وجود مقادیر مواد نگه دارنده در این غذاها احتمال ایجاد سرطان کولورکتال افزایش مییابد.[h=2]سوسیس، کالباس و ژامبون[/h]فراوردههای غذایی گوشتی به دلیل وجود مقادیر زیاد نیتروژن در آن خطر ابتلا به سرطان کولورکتال را ارتقا میدهند.[h=2]چه غذاهایی برای کاهش ابتلا به سرطان کولورکتال مناسب هستند؟[/h][h=2]افزایش غذاهای گیاهی در رژیم غذایی[/h]سعی شود روزانه حداقل سه وعده مصرف میوه و سبزیجات در رژیم غذایی وجود داشته باشد. این نوع سبد غذایی ویژگی محافظتی در برابر سرطان کولورکتال دارد.[h=2]جایگزینی چربیهای اشباع با چربیهای غیر اشباع[/h]به جای مصرف روغنهای حیوانی اشباع و کرههای حیوانی بهتر است از روغن زیتون، روغن کتان و روغن آفتابگردان مایع استفاده شود.[h=2]خودداری از مصرف نوشیدنیهای الکلی[/h]یکی از فاکتورهایی که خطر سرطان کولورکتال را افزایش میدهد مصرف نوشیدنیهای الکلی است.[h=2]دریافت مقادیر مناسب کلسیم[/h]تحقیقات نشان داده است که دریافت مقادیر مناسب کلسیم دارای اثرات محافظتی در برابر سرطان کولورکتال است.[h=3]منبع مقاله پیشگیری از سرطان کولون ، سایت اطلاعات پزشکی و سلامت دکتر سوشا[/h]