پیامک ها به مدت چهار سال در بایگانی مخابرات موجود هستند!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Major Geologist

کاربر فعال تالار موبایل ,
کاربر ممتاز
کاغذ، دیسکت، فضاهای ابری، لوح های فشرده و....
مگه مهمه حالا؟

شاید 4 سال ذخیر نشه. من شنیدم افراد عادی مکالماتشون تا 3 ماه ضبط میشه.
به هر حال حجمش هرچه قدر بشه برای امنیت داخلی و خارجی کشور لازمه. تمام کشورها سرویس های امنیتی و جاسوسی دارن.

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید 4 سال ذخیر نشه. من شنیدم افراد عادی مکالماتشون تا 3 ماه ضبط میشه.
به هر حال حجمش هرچه قدر بشه برای امنیت داخلی و خارجی کشور لازمه. تمام کشورها سرویس های امنیتی و جاسوسی دارن.

آره این عادیه و اگه نباشه باید به اطلاعات اون کشور خندید.
ولی فک میکنم شایع ترین حالتش حساس بودن به یسری کلمات یا عبارتها هست که اگه تو مکالمات یا پیامکها بکار بره روش زوووم میشه،که بعدش میرن سراغ سابقه طرف و کارهاش که ببینن چی هست؟کی هست؟

it2015

عضو جدید
آره این عادیه و اگه نباشه باید به اطلاعات اون کشور خندید.
ولی فک میکنم شایع ترین حالتش حساس بودن به یسری کلمات یا عبارتها هست که اگه تو مکالمات یا پیامکها بکار بره روش زوووم میشه،که بعدش میرن سراغ سابقه طرف و کارهاش که ببینن چی هست؟کی هست؟
روی نوار مغناطیسی که ذخیره نمیشه !!!
این حجم بسیار عظیم اطلاعات روی چی ذخیره میشه؟؟

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
روی نوار مغناطیسی که ذخیره نمیشه !!!
این حجم بسیار عظیم اطلاعات روی چی ذخیره میشه؟؟

از همون اول تاپیک تا آخرش داری همین سوالو میپرسی:confused:
حتما یه جایی واس ذخیره کردنش دارن دیگه مهندس،دیگه واس اطلاعات یه کشور وجود ابرسیستم های عظیم امنیتی وذخیره سازی واجبه.
مثلا همونطور که میشه آهنگارو فشره کرد احتمالا اینارم یجوری فشردش میکنن که حجمش خیلی ریز میشه،نمیدونم شاید این باش
یا اگه دیده باشی بعضی نرم افزارا مطالب یا فایل های پاک شده رو که هیچ حجمی توی سیستم ندارنو بر میگردونن .

اینا فقط حدسای من بود(نمیدونم که اینجوری هست یا نه.)

it2015

عضو جدید
از همون اول تاپیک تا آخرش داری همین سوالو میپرسی:confused:
حتما یه جایی واس ذخیره کردنش دارن دیگه مهندس،دیگه واس اطلاعات یه کشور وجود ابرسیستم های عظیم امنیتی وذخیره سازی واجبه.
مثلا همونطور که میشه آهنگارو فشره کرد احتمالا اینارم یجوری فشردش میکنن که حجمش خیلی ریز میشه،نمیدونم شاید این باش
یا اگه دیده باشی بعضی نرم افزارا مطالب یا فایل های پاک شده رو که هیچ حجمی توی سیستم ندارنو بر میگردونن .

اینا فقط حدسای من بود(نمیدونم که اینجوری هست یا نه.)
میخواستم کسی اطلاعاتی در این مورد نداره !!؟

zohre_1371

عضو جدید
ای باباااا
نگه میداشتن مگه پیامک ها رووووو
خخخخخخخخ
اونا نگهشون ندارن ، خدا که نگهشون میداره ..
روز قیامت میکندشون تو چشمون ....:(

it2015

عضو جدید
ای خدااااااااااا:w09:
آخه چرا ایقد برات مهمه؟:surprised:
نکنه ... :huh:
مشکوک میزنیا مهندس، کاری کردییییی؟ راستشو بگو من به کسی نمیگم:D
میخام برم روی فضای ابری که ذخیره کردن باردارش کنم بباره همه ی اطلاعاتشون پاک بشه :biggrin:

it2015

عضو جدید
[h=1]مدیرعامل مخابرات:محتوای پیامک‌ها ذخیره نمی‌شوند چون نمی‌توانیم ذخیره کنیم (چرا نمی توانید؟)[/h]
  • ما هیچ اطلاعاتی را ذخیره نمی‌کنیم جز اطلاعاتی که خود مشترک مراجعه کند، مثلاً یک نفر مراجعه می‌کند که من این همه پیامک نزدم. ما یک لیست به او می‌دهیم که در این تاریخ و در این ساعت شما به این شماره‌هاپیامک زدید ولی محتوای آن را نداریم، چون نمی‌توانیم داشته باشیم. حجم پیامک‌ها به حدی است که نمی‌توانیم نگهداری کنیم.
  • منبع : http://www.khabaronline.ir/detail/179909/ict/comunication

it2015

عضو جدید
مدیرعامل مخابرات:محتوای پیامک‌ها ذخیره نمی‌شوند چون نمی‌توانیم ذخیره کنیم (چرا نمی توانید؟)

• ما هیچ اطلاعاتی را ذخیره نمی‌کنیم جز اطلاعاتی که خود مشترک مراجعه کند، مثلاً یک نفر مراجعه می‌کند که من این همه پیامک نزدم. ما یک لیست به او می‌دهیم که در این تاریخ و در این ساعت شما به این شماره‌هاپیامک زدید ولی محتوای آن را نداریم، چون نمی‌توانیم داشته باشیم. حجم پیامک‌ها به حدی است که نمی‌توانیم نگهداری کنیم.
  • منبع : http://www.khabaronline.ir/detail/179909/ict/comunication
واقعا" نمیتونن؟؟!!
ریی جمهور هم گفت ما نمیتونیم ثروتمندان رو تشخیص بدیم !!!

HaMiD.TcI

مدیر تالار موبایل متخصص سیستم عامل Apple
مدیر تالار
1 ماه در دیتابیس شرکت مخابرات استان (همراه اول) و 4 تا 8 ماه در دیتابیس مرکز (همراه اول و ایرانسل)
با سلام
بهتر بود به پست بنده یک توجهی داشتید تا از اینهمه شایعه پراکنی جلوگیری و مبحث به بیراهه کشیده نشه.
تمامی کاربران متخلف (اسپمر!) اخطار دریافت کردند.
تاپیک قفل شد
موفق باشید

it2015

عضو جدید
با سلام
بهتر بود به پست بنده یک توجهی داشتید تا از اینهمه شایعه پراکنی جلوگیری و مبحث به بیراهه کشیده نشه.
تمامی کاربران متخلف (اسپمر!) اخطار دریافت کردند.
تاپیک قفل شد
موفق باشید
با سلام
کسی اطلاع نداره این همه حجم بسیار عظیم اطلاعات روی چه رسانه ی ذخیره سازی و به چه روشی نگه داری میشه؟
با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا