پپپپپپپپووووووووووووووووو وووووووول

وضعیت
موضوع بسته شده است.

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله درسته . فعلا که کسی جوابگوی مشکلات جوانان نیست و فقط بلدند امارهای دروغین تحویل ملت بدند .

گاهی فکر میکنم ای کاش فلسطینی یا لبنانی بودم چون اینطوری بیشتر از پول نفت این مملکت بهره مند میشدیم تا الان که ایرانی هستیم . :surprised:
البته اینو نمیشه معیار قرار داد چون من معتقدم اون درگیری ها اگه یکی به نفع فلسطین با کمک ایران ...صدتا به نفع ماست......البته یادمون نره که ما زمان شاه برعکس کمک میکردیم به اسراییل و دخالت نظامی هم داشتیم.....
اما بحث سر اینه که این روشی که خودمون انتخاب کردیم و نمیخوایم ازش بگذریم...دوست داریم دروغ باور کنیم و حقیقت نه....با بحث هایی که قبلا از شما دیدم میدونم که شما منظورم کامل متوجه میشین....همین تاپیک ببینین از اول یه عده دارن شعار میدن ....عموما هم خانم هستن که نمیدونن الان ارزش 300 تومن چقده .....

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته اینو نمیشه معیار قرار داد چون من معتقدم اون درگیری ها اگه یکی به نفع فلسطین با کمک ایران ...صدتا به نفع ماست......البته یادمون نره که ما زمان شاه برعکس کمک میکردیم به اسراییل و دخالت نظامی هم داشتیم.....
اما بحث سر اینه که این روشی که خودمون انتخاب کردیم و نمیخوایم ازش بگذریم...دوست داریم دروغ باور کنیم و حقیقت نه....با بحث هایی که قبلا از شما دیدم میدونم که شما منظورم کامل متوجه میشین....همین تاپیک ببینین از اول یه عده دارن شعار میدن ....عموما هم خانم هستن که نمیدونن الان ارزش 300 تومن چقده .....

البته قسمت اول حرفاتون رو من قبول ندارم و دادن پول و امکانات مملکت به اونها رو اشتباه میدونم و تردیدی ندارم عواقب اینکارها دیر یا زود گریبانگیر کشور ما خواهد شد چون فلسطینیها و کلا عربها مردمان حق شناسی نیستند و نمک خور و نمک دان شکن هستند .

ولی در عین حال عقاید هر کس محترمه و عقیده شما هم برام قابل احترامه .

در مورد قسمت دوم حرفاتون هم کاملا موافقم . همین شعار دادنها و شعاری دنیا رو دیدن مدتهاست جامعه رو گرفته و نتیجه همینه که برخی دوستان ادعا میکنند مثلا با ماهی 300 تومن میشه زندگی کرد ! فطعا کسانی این حرفها رو میزنند که اصلا دستشون تو خرج زندگی نیست ! :surprised:

Hacksaw

عضو جدید
البته قسمت اول حرفاتون رو من قبول ندارم و دادن پول و امکانات مملکت به اونها رو اشتباه میدونم و تردیدی ندارم عواقب اینکارها دیر یا زود گریبانگیر کشور ما خواهد شد چون فلسطینیها و کلا عربها مردمان حق شناسی نیستند و نمک خور و نمک دان شکن هستند .

ولی در عین حال عقاید هر کس محترمه و عقیده شما هم برام قابل احترامه .

در مورد قسمت دوم حرفاتون هم کاملا موافقم . همین شعار دادنها و شعاری دنیا رو دیدن مدتهاست جامعه رو گرفته و نتیجه همینه که برخی دوستان ادعا میکنند مثلا با ماهی 300 تومن میشه زندگی کرد ! فطعا کسانی این حرفها رو میزنند که اصلا دستشون تو خرج زندگی نیست ! :surprised:

منکه میگم چون کسی اعتراضی نداره میگن حتما راضیا که صذاشون در نمیاد .......
همین کارفرمای ما اگه 100 سال با همین حقوق واسش کار کنی معلومه از خداشه ولی خب میخوای به کی و به چی اعتراض بکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
منکه میگم چون کسی اعتراضی نداره میگن حتما راضیا که صذاشون در نمیاد .......
همین کارفرمای ما اگه 100 سال با همین حقوق واسش کار کنی معلومه از خداشه ولی خب میخوای به کی و به چی اعتراض بکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینجوری نیست که اونا فکر کنند مردم راضیند !

حرف زیاده ولی نمیشه گفت ! چون تاپیک حذف میشه . :razz:

ولی یاد حرفی افتادم که زمانی در فیلمی شنیدم . یه فیلم وسترن بود ! عده ای هفت تیرکش و زورگو به مردم اون شهر کوچیک ظلم میکردند و زور میگفتند و مردم اون شهر هم جرات اعتراض نداشتند ! یه روز یه نفر از مردم به دیگری گفت : گویا اینها از ما مردم شهر راضیند چون مدتیه که هفت تیرکشی و ادم کشی نمیکنند ! اون یکی پوزخندی زد و گفت : خب معلومه ! هر جانور گوشتخواری از بوفالوی مرده خوشش میاد !!! :cool: http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا