پوستر سازمان ملل در مورد گفتگوی تمدنها طرحی برگرفته از مینیاتورهای ایرانی
فانوس تنهایی مدیر بازنشسته Jan 13, 2009 #1 پوستر سازمان ملل در مورد گفتگوی تمدنها طرحی برگرفته از مینیاتورهای ایرانی
فانوس تنهایی مدیر بازنشسته Jan 13, 2009 #2 تنهایی گفت: پوستر سازمان ملل در مورد گفتگوی تمدنها طرحی برگرفته از مینیاتورهای ایرانی کلیک کنید تا باز شود... واقعا که سید چی کار کرد
تنهایی گفت: پوستر سازمان ملل در مورد گفتگوی تمدنها طرحی برگرفته از مینیاتورهای ایرانی کلیک کنید تا باز شود... واقعا که سید چی کار کرد
فانوس تنهایی مدیر بازنشسته Jan 13, 2009 #4 يامين گفت: احساس خيلي خوبي بهم دست داد ممنون کلیک کنید تا باز شود... واسه منم احساس خوبی داشت یاد اون روزی افتادم که ژاک ژیراک به خاطر سید از اون پله های درباری که هیچ وقت پایین نمیومد اومد پایینو تا ماشین سید راه رفت یادش بخیر یعنی میشه سید دوباره بیاد
يامين گفت: احساس خيلي خوبي بهم دست داد ممنون کلیک کنید تا باز شود... واسه منم احساس خوبی داشت یاد اون روزی افتادم که ژاک ژیراک به خاطر سید از اون پله های درباری که هیچ وقت پایین نمیومد اومد پایینو تا ماشین سید راه رفت یادش بخیر یعنی میشه سید دوباره بیاد
فانوس تنهایی مدیر بازنشسته Jan 13, 2009 #6 javidboss گفت: باحال بود ولی بهشون عتقادی ندارم کلیک کنید تا باز شود... واسه چی
javidboss عضو جدید کاربر ممتاز Jan 14, 2009 #7 تنهایی گفت: واسه چی کلیک کنید تا باز شود... براه اینکه اوناهم فقط بلدن حرفه مفت بزنن. واقعا کی شده که به کمکه کشوری برن؟؟؟
تنهایی گفت: واسه چی کلیک کنید تا باز شود... براه اینکه اوناهم فقط بلدن حرفه مفت بزنن. واقعا کی شده که به کمکه کشوری برن؟؟؟
sasoosha عضو جدید Apr 22, 2012 #9 سلام آقا کو چرا من نمیبینم اگر که این پوستر رو دارید به ایمیل من ارسال کنید لطفا sabersohrab@yahoo.com
سلام آقا کو چرا من نمیبینم اگر که این پوستر رو دارید به ایمیل من ارسال کنید لطفا sabersohrab@yahoo.com