سلام سلام سلام
کسی اینجا نیست؟اهای صابخونه
بچه ها من دیگه دارم مهندس میشم.
اگه خدا بخواد 5شنبه از پروژه م دفاع میکنم وfinish.
رو چشم.شیرینی که حتما در خدمتیم.ولی اینا چه مدلیه؟؟؟؟؟؟مبارکهان شا اله شیرینی از اینا![]()
![]()
![]()
اینا عروس داماد مدل ایرانیهرو چشم.شیرینی که حتما در خدمتیم.ولی اینا چه مدلیه؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزيز
براي الكترونيك من سدرا و مير عشقي را معرفي مي كنم كتاباي خيلي خوبي هستند..
براي تجزيه هم كتاب اپنهايم خيلي خوب وكامل توضيح داده..
براي منطقي هم زياد فرقي نمي كنه..
موفق باشي![]()
از راهنمایی هات ممنونم دوست عزیز.باید این کتابارو نگاه کنم وتا کلاسام شروع نشده یه فکری بکنم.البته از توضیحات gonzoهم ممنونم. دیگه از همه میخوام که تا می تونید کمکم کنید.سلام دوست عزيز
براي الكترونيك من سدرا و مير عشقي را معرفي مي كنم كتاباي خيلي خوبي هستند..
براي تجزيه هم كتاب اپنهايم خيلي خوب وكامل توضيح داده..
براي منطقي هم زياد فرقي نمي كنه..
موفق باشي![]()
چرا هیچ کس پیداش نمیشه؟بابا نذارید اینجا خلوت بشه حیفه به خدا.نکنه همه کنکور ارشد دارید کلکا؟![]()
آخه مگه میشه برق رو ادامه نداد؟اهان من میگم بچه ها اینورا پیدا شون نمیشه.نگو کنکور ارشده.
من فکر کردم همه مثل خودم این لیسانس واسه هفت پشتشون بسه.![]()
چرا نشهآخه مگه میشه برق رو ادامه نداد؟مگه تو امتحان نمیدی؟بابا این حرفا از تو بعیده به خدا.دیگه پیش کوچیکترا از این حرفا نزنی چیز بد یاد می گیرن ها.
![]()
سلام . ورود خودم رو اول به خودم تبریک می گم تا عقده ای و معتاد نشم بعدبه شما ها دوست های خوبم تبریک میگم .خدا رو شکر می کنم که به شما سعادت آشنایی با من رو داد . من چنددققه پیش عضو سایت شدم و دیدم محول مهندسین برق عزیز گرم است آمدم تا عرض ادبی کرده باشم و بیشتر با هم رشته ای های خودم آشنا شوم .....![]()
آدم نمی دونه به تو چی بگه.یعنی خودت ادامه نمی دیچرا نشهشوهر خیلی بهتره که
![]()
![]()
کاملا موافقمآدم نمی دونه به تو چی بگه.یعنی خودت ادامه نمی دیومی گی زن بهتره
باورش واقعآسخته ولی ما به خاطر تو باور می کنیم.درضمن ادامه تحصیل برای هرکسی در زندگی زناشویی باعث سربلندی طرفش میشه.
![]()
سلام به همه بچه برقی هاو کامپیوتری های عزیز
راستش از بچه های برق کمتر کسی هست که نخواد این رشته جذاب رو ادامه نده....اما (ولی آمما داره)
با توجه به وضع آزمونهای ورودی کارشناسی ارشد که سال به سال مسخره تر میشه و همچنین گرایش های محدود این رشته تو ایران؛ من یکی ترجیح میدم که ادامه تحصیلاتم رو تو خارج از کشور بگذرونم.
پ.ن : بی زحمت نیاین بگین که گربه دستش به گوشت نمیرسه و ... (من سال 82 از کنکور کارشناسی ارشد - گرایش کنترل تو دانشگاه صنعنی سهند دراومد ..اما بیخیال رفتنش شدم)
الان هم فقط دوس دارم تو رشته Control Systems Simulation یا Instumentation troubleshooting ادامه بدم
حالا که بحث شوور شدترجیحا دوست دارم همسرم هم هم رشته خودم باشه (اینم یه آگهی با بار اسپم + )
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????کاملا موافقمالبته مفت باشه هر چی باشه![]()
من که دارم الان می خونم . بابا شوهر پیدا نمیشه![]()
باید رو هوا بزنید شوورو
واسه منم یکی پیدا کنین
![]()
![]()
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Meisam007 عزیز...شما تعداد گرایش های برق رو تو کشوری مثل آمریکا و کانادا مقایسه کنید با ما..اون وقت میفهمین چرا میگم این همه گرایش کمه.
کنکور ارشد هم که قربونش برم شده دکان کاسبی برا خیلی ها و انصافا شرایط دانشجوهای دانشگاههای تهران با بقسه جاها غیر قابل مقایسه هست. به هر حال نهضت ادامه داره و من ادامه این رشته رو خواهم داد...اونم تو سرزمین کفرستان
پ.ن : آخرش شما خانومی یا آقایی؟؟؟اسمت پسرونه هست و اواتارت!!!![]()