MILAD AHWAZI
عضو جدید
من 20 رو دوست دارم چون کاره خودم همیشه بیست بوده و هست .
سلامبه ! سلام سلام![]()
بچه ها كتاب ميكرو الكترونيك پروفسور رضوي رو كي خونده ؟
به زبان انگليسي هستش .
ايشون هم امريكا زندگي ميكنن .
ما با استادمون صحبت ميكرديم ، ايشون يكي از شاگرد هاي استاد مير عشقي بودن . داشتيم ميگفتيم كه كتاب ايشون درسته خيلي مرجع خوبي هستش ؛ اما خوب به هر حال قديمي هست . ما تصميم گرفتيم كتاب دكتر رضوي كه الان به جرات ميتونم بگم جزء 5 كتاب برتر دنيا هست كه توي اكثر دانشگاه هاي برق داره تدريس ميشه رو ترجمه كنيم و به چاپ برسونيم . توي بازار ايران نسخه ي انگليسي اين كتاب موجوده . انقدر كتاب خوبيه كه نگو![]()
قول ميديم اول ترم آينده ، يعني مهر كتاب توي بازار بياد![]()
شما هم قول بديد كه بخريد ، خوب ؟![]()
دنبال هم گروه فعال برای گروه رباتیک می گردم
سلام آقا معینسلام
سال نوی همگی مبارک
بچه های قدیمی پاتوق اعلام وجود کنن ببینم اینجا چه خبره؟
بازم من اومدم.این جا هر کاری دوست داری انجام بده،خوش بگذرون فقط سعی می کنیم بحث درس و امتحان نیاد وسط.
حالا یه بحث جدید پارسال 13 به در کجا بودی و چطور بود؟
من خودم خونه تنها بودم حالا شما بگین........![]()
سلام دوست عزیزیالا بگین دیگه................
دوست گلم من تسلیمم.ببخشید.ولی آخه اگه به صفحه های اول تاپیک همه به هم چای و قلیون تعارف می کردن من گفتم حداقل یه بحث را بندازیم که خاطرات بشنویمو بچه ها حرف بزنن بهتر از تعارفه که.سلام آقا معین
کم پیدا
بچه های قدیمی خیلی نیستن ولی خبر های خوب زیاده
و بچه ها با کمک هم دارن تالار را سر و سامون می دن
شما نمی یاین !
جاتون خالیه
سلام دوست عزیز
این تاپیک برای حرف زدن بچه ها در هر موردی هست
ولی فکر کنم این موضوعات بیشتر به درده گفت و گو آزاد بخوره
به هر حال هر طور راحتین
موفق باشید
شرمنده دوست عزیزدوست گلم من تسلیمم.ببخشید.ولی آخه اگه به صفحه های اول تاپیک همه به هم چای و قلیون تعارف می کردن من گفتم حداقل یه بحث را بندازیم که خاطرات بشنویمو بچه ها حرف بزنن بهتر از تعارفه که.
بازم من حرفی ندارم.شما یه موضوع بگو بچه ها حرف بزنن.مرسی
به دلیل اضافه شدن اعضای جدید فعال و همچنین کاربرای دیگه ای که قرار فعال بشن هستچه عجب این صفحه هم بالا اومد
از بچز برقی متشکریمکه در نقش آسانسور ظاهر شدن
تازه گیها به دلایلی تالار برق فعال تر شدهکسی نمی دونه چرا؟
![]()
به دلیل اضافه شدن اعضای جدید فعال و همچنین کاربرای دیگه ای که قرار فعال بشن هست![]()
نه شما را که نگفتم بچه هایی که جدیدا عضو شدن و حسابی دارن شرمنده می کنن را گفتممن که زیاد عضو جدید نیدیماعضای قبلی هم که زیاد با اینجا حال نمی کنن
یعنی نمی کردن
ولی الان بوی گردم می آد
آدم یاد کنجد های مادر بزرگش می افته
خانوم مدیرمن باید mathlab یاد بگیرم
کمکم می کنی؟
![]()
بچه های قدرتی , من اصلا در مورد سیم پیچیموتور نمی دونم ,کتاب سن هم فقط آدمو پیج می کنه , اعصابمو خورد کرده بود (قبلا داشتم می خوندم وسط کار بیخیال شدم)
کسی نمی تونه کمکم کنه ...
بچه های قدرتی , من اصلا در مورد سیم پیچیموتور نمی دونم ,کتاب سن هم فقط آدمو پیج می کنه , اعصابمو خورد کرده بود (قبلا داشتم می خوندم وسط کار بیخیال شدم)
کسی نمی تونه کمکم کنه ...
1 - شما بهتر بود در تاپیک سوالات قدرتی سوال خود رو مطرح می کردین اینجا جاش نیست .
2 - منبع بسیار خوب برای سیم پیچی کتاب تکنولوژی کارگاه سیم پیچی سال سوم هنرستان
رشته برق یا الکتروتکنیک هست که واقعا کامله و مطمئنا مشکل شما رو برطرف می کنه .
3 - من یک توضیحات مقدماتی برای شما قرار می دم اما نه در اینجا در قسمت تاپیک سوالات قدرتی
یعنی هیچ کس موافق نیست؟بچه ها کسی که فوق دیپلم الکترونیک داره تو بازار کار می تونه وارد بشه؟
وضع بازار کار چه جوریاست؟
میشه یه کم راجع به آینده بچه های برقی حرف بزنیم؟
بچه ها کسی که فوق دیپلم الکترونیک داره تو بازار کار می تونه وارد بشه؟
وضع بازار کار چه جوریاست؟
میشه یه کم راجع به آینده بچه های برقی حرف بزنیم؟