پـــــــاتــــــــوق بچــــه های بــــــرقــــــــــــــی

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
خوب ..... که تو دانشگاه ها معموله چيز شاخ داری نيست که
ولی دانشگاه ما ديگه عرصه تکنولوژیه
ببيني کفت ميبره
خيلي راحت بگم تمام موبايل ها با هم شبکه اس کافيه يکي جواب يه سوال رو بفرسته کليه افرادی که تو اون شبکه هستن جواب رو دريافت ميکنن .
يه پيشنهاد ميدم
ديگه کاغذ بازی رو بزارين کنار ريسکش خيلي بالاس ولی اين .....

اخه اون موقع هنوز این تکنولوژی فراگیر نشده بود ....:crying2:

mohammad3947

عضو جدید
سلام
کسی نيس?
ای بابا

----------------------------------------
يه تاپيک زدم تو قدرت
اگه ميتونين جواب بدين بهش

آخرین ویرایش:

gonzo

عضو جدید
خوب ..... که تو دانشگاه ها معموله چيز شاخ داری نيست که
ولی دانشگاه ما ديگه عرصه تکنولوژیه
ببيني کفت ميبره
خيلي راحت بگم تمام موبايل ها با هم شبکه اس کافيه يکي جواب يه سوال رو بفرسته کليه افرادی که تو اون شبکه هستن جواب رو دريافت ميکنن .
يه پيشنهاد ميدم
ديگه کاغذ بازی رو بزارين کنار ريسکش خيلي بالاس ولی اين .....

بهنام جان منظورت همون اس ام اس ه دیگه ؟
میشه بیشتر توضیح بدی ؟

behnam1988

عضو جدید
sms چيه ؟
اونو که بچه بوديم منسوخ کرديم - آخه خيلی زوره ميخای تقلب کنی پول بدی
منظورم بلوتوث بود .
قبل از امتحان چند نفری موبايل هامون رو با هم شبکه ميکنيم بعد وقتی رفتيم سره امتحان از برگه هامون عکس ميگيريم و ميفرستيم . هرکی تو شبکه باشه اون پيغام منو ميگيره به همين راحتی
البته من فقط يه بار استفاده کردم ( جديدن هم فهميدن فکر کنم از اين ترم موبايل ها رو نذارن بياريم سره جلسه ولی تو امتحان های کلاسی و ميان ترم خيلي کاربرد داره )
من يه توصيه براتون دارم هميشه سعی کنيد از تکنولوژی بهترين استفاده رو بکنيد و از اين کارها نکنيد و اسم تکنولوژی رو خراب نکنيد .
چند وقت ديگه هم mms مياد و برد رو زياد ميکنه از همين الان بچه ها نقشه کشيدن .....

rashidishahram

مشاور صنعت برق
استاد ما تو زمینه مغناطیس کم لطفی کرد .... اون موقع خیلی حال کردیم ولی الان نه :cry:

کل جزوه مغناطیس ما 20 صفحه بود :crying2:

روز امتحان مغناطیس ما مصادف بود با اخرین روز ماه رمضون .... اگه ماه رمضون 29 روزه میشد ...:w42:

عیدفطر با روز امتحان یکی میشد و امتحان میرفت اخر امتحانا که کلی زندگی بود ...:w12:

ما تا دو نصفه شب .... یه رادیو زیر گوشمون بود و دوتا چشممون به تلویزیون ....:cry:

اقا عید نشد که نشد .... :crying:

حالا شما بگو از دو نیمه شب تا امتحان ساعت هشت صبح ....سریعترین راهی که جواب بده چیه؟:w07:
سلام.
من جوابشو می دونم ما این کارو کردیم. هر کی یک بلیط اتوبوس گذاشت جمع کردیم دادیم سرایدار برق ساختمونو قطع کرد احه ساعت 4 بعر از ظهر زمستون بود تاریک شد. امتحان لغو شد.

rashidishahram

مشاور صنعت برق
سلام من هستم ولي كچل نيستم اخه همه برقيا كچلن:D
valkano سر به سر برقی نذار اینا شوخی بردار نیستن. اینا بخودشون رحم نکردن کچل شدن وای به حال بقیه.
خوش اومدی اینجا.
راستی انتحابات تاپیک رای گیری بهترین دانشگاتون به کجا رسید؟

behnam1988

عضو جدید
حالا که قرار به اعتراف هست من بازم ميخوام اعتراف کنم
يه بار يادم نمي ره امتحان مغناطيس داشتيم . انقدر هم درسش سخت بود که خدا ميدونه
بالاخره سر جلسه من بغل دو تا گلابی نشستم . استاد هم 3 تا سوال داده بود با 3 ساعت وقت .
قرار شد هرکدوم يه سوال رو حل کنيم و به آن يکي ها بديم حدودن 2 ساعت گذشته بود همه مون حل کرديم . من يکي از سوال ها رو از بغل يم گرفتم و جواب و بهش دادم . نگو تو اين ميان ميان اون يکي بغليم رو استاد از جاش بلند کرده و خودش اومده جاش نشسته . منم اصلا حواسم نبود يه دفعه ديدم هرچی بغليم رو صدا ميکنم جواب نميده . برای همين برگه تغلب رو بهش دادم ديدم باز جواب نداد . يکدفعه اومدم بگم چرا اين طوری ميکنی استاد عين جن جلوی چشام ظاهر شد با برگه ی تغلب .......
البته من اون درس رو با 10 پاس کردم

gonzo

عضو جدید
ایول داری ها

ایول داری ها

بالاخره سر جلسه من بغل دو تا گلابی نشستم . استاد هم 3 تا سوال داده بود با 3 ساعت وقت .
قرار شد هرکدوم يه سوال رو حل کنيم و به آن يکي ها بديم حدودن 2 ساعت گذشته بود همه مون حل کرديم . من يکي از سوال ها رو از بغل يم گرفتم و جواب و بهش دادم . نگو تو اين ميان ميان اون يکي بغليم رو استاد از جاش بلند کرده و خودش اومده جاش نشسته . منم اصلا حواسم نبود يه دفعه ديدم هرچی بغليم رو صدا ميکنم جواب نميده . برای همين برگه تغلب رو بهش دادم ديدم باز جواب نداد . يکدفعه اومدم بگم چرا اين طوری ميکنی استاد عين جن جلوی چشام ظاهر شد با برگه ی تغلب .......

ای بابا یعنی انقدر غرق در مسئله بودی که نفهمیدی جای رفیقت استادت نشسته ؟
دمت گرم دایی !
حالا که از مغناطیس گفتید یه چیزی رو بگم . من این ترم مغناطیس دارم پیشنهاد شما چیه برای هر چه بهتر پاس کردنش ! خواهشا نگید درس بخون که این عبارت و از هر کس که دیدم شنیدم !

behnam1988

عضو جدید
مغناطيس از اون درس هايي که بايد فقط پاس شه حالا به هر روشی که ميخواد باشه اصلا نبايد به فکر فهميدن و نمره باشی !!

mohammad3947

عضو جدید
به به به به
بچهای برق همشون شاخن توی همه زمينه ها
این چيزا رو تعريف نکنيد که آبروی هممون ميره ها

p_sh

عضو جدید
به اعترافهای رنگارنگ خوب داریم به اهداف پاتوق نزدیک میشیم:اشنایی بیشتر بچه های برقی با به هم،میبینم بچه های برقی هم شیطنت می کنند،
اخه گروه برق دانشگاه ما خیلی یخند همه عینکی و درسخون ولی ورودی ما خیلی شلوغند به اکیپ ما می گند تسونامی،البته اسمهای دیگه هم داریم دالتونها،سه تفنگ دار... خلاصه من فکر میکردم ما استثناهای گروه برقیم ولی نه هستند مثل ما ...

gonzo

عضو جدید
بچه ها حق با محمد 3947 دیگه اعترافات بسه ! بریم سراغه چیزای دیگه ! مثل خاطرات خوب که با با برقی های تازه کار مثل من بتوونن از اونا استفاده کنن !
اقای بهنام خان مقدمات اولیه برای یاد گرفتن لب ویو چیه ! خیلی طلبش شدم یاد بگیرم.

behnam1988

عضو جدید
با وجود اينکه اين نرم افزار قبل از اينکه ويندوز بياد بوده ولی تو ايران يکي دو ساله که ملت فهميدن چيه
برای همين افرادی که واقعا روش تخصص ديده باشن خيلي کمن حتی دکتری های دانشگاه ما نمي دونستن چيه !!

اگه هم بخوای ياد بگيری بايد يکم سری کيسه رو شل کنی

sepide_86

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به ميبينم كه صحبتات خوب داره ميشه!!!:D آخي يادش به خير ما هم تو دوران جوونيمون اون موقع ها كه سال پاييني بوديم از اين كارا فراوون ميكرديم!!!!تو امتحان رياضي مهندسي به مدد دوستان ندا شد 20 من شدم 19.5!!!!!!واسه تجزيه تحليل هم با هم برگه هامونو عوض كرديم يادش به خير!!!!!جالب هم اين بود كه جفتمون بلد بوديم ولي اين قدر تقلبش كيف داد!!!!!:D البته بگذرد كه الان كه سال بالايي هستيم تقلبامونم مدرن تر شده!!!!!:D

sepide_86

عضو جدید
کاربر ممتاز

:biggrin: تصورش هم خنده داره!!!:biggrin: خيلي شيطونيا!!رو نكرده بودي!!!!;) راستي تقلب رو كه اين جوري نمينويسن!!!فكر كنم تو ديكته رو هم با تقلب پاس ميكردي!!!

behnam1988

عضو جدید
اگه يکي از اون استادا که فکرشونم خوف داره و آمار پاسی شون از 60 تا 5 تا باشه به تور شما هم بخوره اينکه سهله بدتر از اينشم ميکنه ( قول ميدم هيچ کدوم از شما ها 1 ترم هم تو دانشگاه ما دوام نمي ياريد آنی گير پاژ مي کنيد . چون اگه واقعا مغناطيس و تجزيه بهتون درس ميدادن 10 هم نمي تونستيد بگيريد . اونی که شما خونديد يه شبه از اين درس ها بوده )
مخصوص اگه بابت درس خوندنم بخوای پول بودی
اگه تو ديکته هم به چنين استادی برخورد ميکردم شک نکن همچن کاری رو ميکردم
چون من فقط درس ميخونم که مدرک بگيرم و برم و گرنه .....

آخرین ویرایش:

Behrooz79

عضو جدید
برق رشته خوبیه...

ولی وقتی از uni بیای بیرون می بینی هیچی بلد نیستی................:confused::confused::confused:

behnam1988

عضو جدید
برق رشته خوبیه...

ولی وقتی از uni بیای بیرون می بینی هیچی بلد نیستی................:confused::confused::confused:
اونم بستگی به خودت داره
کسی واقعا پشت کار خوبی داشته باشه همه چی رو تو همون دانشگاه ياد ميگيره به طوری که فقط تو کار تجربه شو بالاتر ميبره

mohammad3947

عضو جدید
من اینو پاک نميکنم به چند دليل
1-هر انسانی به تفريح نياز داره
و خنده خستگی انسان رو رفع ميکنه
2-فکر نميکنم این پست مشکلی داشته باشه
3-من تا حالا 2 تاشو گرفتم سوميش واسم اهميتی نداره جز این که ديگه نميام
4-بقيشو نميگم که این تاپيک هم مثل تاپيک های ديگه ای که بستن نشه

-----------------------------------------------------------------
راستی يادم رفت بگم
من تا آخر هفته بعد برای هميشه از ایران ميرم
دوستان مارو حلال کنن
(نميدونم ديگه وقت ميکنم بيام اینجا يا نه)

آخرین ویرایش:

baba_barghi

عضو جدید
سلام.تاسیس این تاپیک رو ما قبل از تاسیسش یه بار تبریک گفتیم ولی بازم مبارکه;)

• Like
واکنش ها: p_sh

baba_barghi

عضو جدید
سلام من ترم 3برق هستم.میشه بهم بگید باید چه نرم افزارهایی رو یاد بگیرم این درسای تئوری منو راضی نمیکنه.میخوام عملی یاد بگیرم .ولی نمیدونم کجا؟و باید بدونید من دخترم
or cad
labview
matlab
plc
ewb

ARC_2008

مدیر بازنشسته
...

...

من اینو پاک نميکنم به چند دليل
1-هر انسانی به تفريح نياز داره
و خنده خستگی انسان رو رفع ميکنه
2-فکر نميکنم این پست مشکلی داشته باشه
3-من تا حالا 2 تاشو گرفتم سوميش واسم اهميتی نداره جز این که ديگه نميام
4-بقيشو نميگم که این تاپيک هم مثل تاپيک های ديگه ای که بستن نشه

-----------------------------------------------------------------
راستی يادم رفت بگم
من تا آخر هفته بعد برای هميشه از ایران ميرم
دوستان مارو حلال کنن
(نميدونم ديگه وقت ميکنم بيام اینجا يا نه)

سلام دوست گرامی
1- خنده به چه قیمتی ؟!
2- چرا مشکل داشت. پاک شد .
3- " بقیشو نمیگم چون برام اهمیتی نداره " !!!
به سلامت

p_sh

عضو جدید
دستگاه آبمیوه گیری را با برق خودرو روشن کنید!

صنعت خودروسازی روز به روز شاهد ابداعات خیره کننده ای است که بر جذابیت این صنعت می افزاید. بی شک تصور اینکه با استفاده از خودرو بتوان وسایل برقی منزل را روشن کرد بسیار جذاب خواهد بود.
تصور کنید در حال پیدا کردن فضایی مناسب برای پارک کردن خودرو هستید. در ادامه طی مسیر به محل پارکی می رسید که در بین خطوط ترسیم شده برای پارک خودرو می توانید خودروی خود را پارک کنید. اما تصور کنید که در آینده ای نه چندان دور خودروهای برقی با قرار گرفتن در بین این خطوط و با ذخیره سازی الکتریسیته از شبکه های برق شهری برای رانندگان خود نقش درآمدزایی را داشته باشند.
این ایده ای جذاب و البته درآمدزاست که می توان به آن به عنوان منبع مهم درآمدزایی نگاه کرد. این ایده که به آن "اتصال خودرو به شبکه برق" گفته می شود، مبتنی بر این حقیقت ارائه شده است که خودروی فرد تقریبا در 90 درصد لحظات مورد استفاده قرار نگیرد. البته این رقم چندان عجیب و غیرمنطقی نیست چون خودروی کارمندان شرکتهای مختلف تقریبا در تمام طول روز یا در پارکینگ خانه و یا محل کار پارک هستند.
جف استین از دانشگاه میشیگان حرفهای جالبی در این خصوص دارد: به نظر شما چه اشکالی دارد که خودرو در زمانی که در پارکینگ پارک شده است در نقش یک عامل درآمدزا عمل کند؟ البته در تمام این مدت، خودرو با استفاده از دو شاخه به پریز برق متصل است و می تواند باتریهای خود را شارژ کند.
این ایده استثنایی به شدت مورد توجه کارشناسان قرار گرفته است تا آنجاکه بالغ بر 2 میلیون دلار کمک هزینه تحقیقاتی از سوی بنیاد ملی علوم آمریکا به این پروژه اختصاص یافته است.
جف استین ادامه می دهد: ما می خواهیم این نکته را نشان دهیم که رابطه میان خودروهای برقی و شبکه برق شهری همیشه یک جاده یک طرف نیست که طی آن خودروها تنها یک مصرف کننده صرف باشند. اکنون به این نتیجه رسیده ایم که می توان از خودروهای برقی برای شارژ باتریها و حتی فروش آنها به کارگاهها و کارخانجات استفاده کرد.
به عقیده کارشناسان وجود شبکه ای از باتریهای کوچک که در سراسر شبکه برق گسترده شده اند مزایای قابل توجهی نسبت به استفاده از یک ذخیره ساز مرکزی و واحد دارد. نکته مهم این است که می توان برای راه اندازی سیستمهای برقی داخل منزل نظیر ماشین لباسشویی، اتو و حتی دستگاه آبمیوه گیری از باتری خودروی شارژ شده از شبکه برق شهری استفاده کرد.
درصورتی که چنین ایده ای جنبه کاربردی پیدا کند می توان به ایجاد تحولی نوین در بهره برداری از شبکه های برق شهری امیدوار بود.

p_sh

عضو جدید
تولید برق با جذر ومد

تولید برق با جذر ومد

نيروگاه هاى توليد الكتريسيته در اعماق آب درياها با استفاده از قدرت جزر و مد مى توانند كمكى براى مسئله انرژى جامعه بشرى باشند. نخستين پروژه از اين نمونه با يك سيستم نوين، در حال حاضر مشغول به كار است. پره هاى 11 مترى يك توربين زير آبى به آرامى و بدون سر و صدا در حال گردشند. اين نخستين پروژه توليد الكتريسيته از نيروى جزر و مد در عمق درياست كه به شيوه اى نوين به كار گرفته شده است. توربين هاى توليد انرژى، كه در عمق 20 مترى در فاصله 2 كيلومترى ساحل «دوون» واقع در جنوب غربى انگليس كار مى كنند حاصل 4 سال تلاش مهندسان و كارشناسان دانشگاه كاسل آلمان است. اين تنها نيروى جزر و مد است كه پروانه هاى عظيم اين توربين هاى زيرآبى، با نام «جريان دريايى» را به چرخش درمى آورد. اين توربين ها، برخلاف توربين هاى بادى كه وابسته به شرايط آب و هوايى هستند مى توانند در اعماق دريا و به دور از تغيير و تحولات جوى به طور دائم به كار خود ادامه داده و به توليد الكتريسيته بپردازند.
در واقع، اينجا، صحبت از يك منبع انرژى پايان ناپذير است. البته بايد خاطرنشان شد كه استفاده از اين نيرو، ايده جديدى نيست. در قرن يازدهم ميلادى نيز آسيابان هاى سواحل ولز، سنگ هاى آسياب خود را با كمك نيروى جزر و مد به كار مى انداختند و بر همين اساس هم يك نيروگاه بهره بردارى از قدرت جزر و مد در «سانت متلو»ى فرانسه از 35 سال پيش تاكنون به كار مشغول است. اما از اين روش، تنها در شمار اندكى از سواحل جهان مى توان استفاده كرد. يعنى در سواحلى كه تفاوت ارتفاع سطح آب، در حين جزر و مد بيش از چندين متر است. توربين موسوم به «جريان دريايى» نيز، از اين تفاوت ارتفاع استفاده مى كند. اما كار اين توربين، بر اصل ديگرى استوار است. اين چرخ آسياب زير دريايى، مانند نمونه هايى كه قبلاً از آنها ياد كرديم از نيروهاى عمودى بالا و پائين رفتن سطح آب استفاده نمى كند بلكه از جريان هاى افقى اى بهره مى گيرد كه بر اثر جزر و مد به وجود مى آيند. به همين دليل اين توربين جديد مى تواند در مكان هاى ديگر با ميزان كمتر جزر و مد نيز به كار گرفته شود. از مزيت هاى ديگر اين توربين ها مى توان به اين نكته اشاره كرد كه براى به حركت درآوردن اين توربين ها نيروى زيادى لازم نبوده و اين توربين ها قادرند با سرعت هاى بسيار پائين نيز به حركت درآيند. ميزان كار مفيد به دست آمده از اين توربين ها 2 برابر ميزان كار مفيد توربين هاى بادى بر روى زمين است چرا كه جرم حجمى آب 700 بار بيشتر از جرم حجمى هواست و به همين علت نيروهاى انتقال يافته بزرگتر هستند. بايد يادآورى كنيم كه توربين «جريان دريايى» هنوز به صورت آزمايشى و با ميزان توليد حداكثر 300 كيلووات كار مى كند اما قرار است به زودى توربين ديگرى به كار گرفته شود كه حداقل 2 برابر توربين كنونى است. متخصصان امر، تنها در اروپا 100 محل را شناسايى كرده اند كه مى توان در آنها با كمك نيروى جريان هاى دريايى، اختلاف ارتفاع سطح آب در هنگام جزر و مد و امواج، جمعاً 12 هزار مگاوات الكتريسيته توليد كرد: يعنى به ميزان 10 نيروگاه بزرگ اتمى. انرژى توليد شده 15 تا 20 درصد انرژى مورد نياز كشورهاى اروپايى است. در سواحل نروژ توربين هاى مشابهى به كار گرفته شده اند. اين توربين ها قرار است به صورت آزمايشى، ابتدا تامين كننده برق ،50 سپس 1000 و سرانجام 20 هزار خانه مسكونى باشند. در سواحل جزيره «شتلند» توربين ديگرى به توليد الكتريسيته مشغول است. در مقابل سواحل كاليفرنيا، فلوريدا و كرانه شرقى كانادا پروژه اى مشابه به كار گرفته شده است. كارشناسان معتقدند طى 30 سال آينده مى توان از اين توربين ها براى توليد 40 درصد از انرژى مورد نياز خانه هاى مسكونى بهره جست. در سواحل اسكاتلند براى توليد الكتريسيته تنها از نيروى امواج استفاده مى شود. باله ها جريان امواج را به درون تونلى منتقل كرده و به اين ترتيب توده هوا را به جلو مى رانند و با كمك اين توده هوا توربينى به گردش در مى آيد. اما ساده ترين سيستم بهره بردارى از انرژى جزر و مد سيستمى است كه دانماركى ها به كار مى گيرند. در اين سيستم، امواج مستقيماً توسط يك سطح شيب دار به سوى پره هاى توربين رانده مى شوند و آن را به حركت درمى آورند. طبق محاسبات شوراى مشورتى انرژى جهانى، حركت هاى دريايى از اين پتانسيل برخوردارند كه تمامى نياز جهان به انرژى را تامين سازند. البته سواحل كشور آلمان به خاطر رفت و آمد زياد كشتى ها و سرعت اندك جريان هاى آبى براى اين منظور مناسب نيستند. در حال حاضر تقريباً 86 درصد از انرژى مورد نياز جهانيان توسط زغال سنگ، گاز طبيعى و نفت خام تامين مى گردد. اين سوخت هاى فسيلى نه تنها اثر گلخانه اى را در اتمسفر زمين تشديد مى كنند كه به نوبه خود تغييرات آب و هوايى را به دنبال دارد، بلكه منابع پايان ناپذيرى نبوده و سرانجام، روزى به پايان خواهند رسيد. طبق ارزيابى كارشناسان امر منابع نفت خام زمين كه به تنهايى 40 درصد از انرژى جهان را تامين مى كنند طى 50 تا 70 سال آينده به پايان خواهند رسيد.

MATIN61

عضو جدید
سلام شما با مراجعه به یکی از مغازه های الکتریکی موجود در شهرتون میتونید استارتی در عمل داشته باشید دختر پسرم نداره اگه نشد به این شماره SMS بزنید من در خدمتم 09155869674

بالا