به نظرم اين عکسه ( فکر کنم برج ميلاد باشه ) کار فتو شاپ باشه
اخه خيلي جالبه رعد و برق به جای اينکه به برقگير های برج بخوره به زمين خورده![]()
به به اواتار ...خیلی شبیه خودته...توپ
سلام چطوری؟هر کاری می کنم این درسارو بپیچونم بیام نمیشه...شما خودتون صابخونه ای...درضمن ابیته...تو خودت قرمز باش چیه با کمبود طرفدار مواجهین می خوای طر فدار جذب کنیسلام پریسا خانم ..... کم پیدایی .... در ضمن قرمزته ....
ما رو هم راه میدید تو این تاپیک یا نه ؟؟!!![]()
سلام به ارغوان عزیزم...شرمنده شدم اومدی نبودم...بازم بیای هامنم اومدم اینجا....
حالا به رشتم نیگا نکنین
من برقی نیستم ولی برقیا رو دوس دارم
پاشین دست از سر اون خازن مقاومتهای بیچاره بردارین..واسه ما یه استکان چایی بیارین....
بابا ناسلامتی من مهمونم...چرا هیشکی نیست یه چایی بذاره جلو ما
شاد باشید....![]()
سلام محسن جان،خوش اومدی در واقع هدف پاتوق هم همینه که بچه ها بیشتر با هم اشنا بشند...تو اکثر تالارها همچین تاپیکی بود ولی جاش تو تالار ما خیلی خالی بود...فعلاسلام بر جمع دوستان برق
ممنون پریسا که این تایپک رو راه انداختی شاید این مقدمه ای باشه که مهندسین برق بیشتر باهم آشنا شوند امید وارم موفق باشید
اره عزیزم پاتوقه ما نا پاتوقه خوب بچه ها درس دارند منم خودم یه خروار درس دارم یا مشغله دارند خلاصه وقت ندارندای بابا این که نشد پاتوق من دیشب سر زدم آخرین پست مال پریسا بود الان هم که یه شبانه روز میگذره همون پسته !!
این شد پاتوق ؟
به قول بچه های دانشگاه یه حرکتی بزنید.
سلام ردهت خوبی
فکر نکنم درسی باشه ها؟!!ای بابا مگه چی هست این کتابها که این قدر تعریفشون رو میکنید ؟
فعلا که موقع میان ترم هاست ، باید اونارو بخوانیم! درسها واجب ترند ! هر چند که ما درسخون نیستیم.
سلامای بابا مگه چی هست این کتابها که این قدر تعریفشون رو میکنید ؟
فعلا که موقع میان ترم هاست ، باید اونارو بخوانیم! درسها واجب ترند ! هر چند که ما درسخون نیستیم.
اره درسی نیست ولی درس زندگیه اگه خواستید میتونم بیشتر معرفی کنمفکر نکنم درسی باشه ها؟!!
ای بابا ما که دوشنبه هفته ی آینده مدار داریم! الان نمی دونم باید چه کار کنم ! کتاب هیت و اکثر مسئله هاشو بلدم ولی به جبه دار که سر میزنم انگار هیچی بلد نیستم ! اگه بلدم باشم و یه چیزایی بنویسم هم به جوابش نمیرسم .فکر نکنم درسی باشه ها؟!!
سلام
اگه به رمان تاریخی علاقه دارید کتابهای خوبی هستند میتونید وقتی از درس خوندن خسته شدیدتوی زنگ تفریح این کتابارو بخونید
اره درسی نیست ولی درس زندگیه اگه خواستید میتونم بیشتر معرفی کنم
یه نصیحت از یه سال بالایی تا میتونی تمرکزت بذار رو جبه دار،واسه ما از هیت تدریس کردند وگفتند جبه دارم خودتون بخونیدای بابا ما که دوشنبه هفته ی آینده مدار داریم! الان نمی دونم باید چه کار کنم ! کتاب هیت و اکثر مسئله هاشو بلدم ولی به جبه دار که سر میزنم انگار هیچی بلد نیستم ! اگه بلدم باشم و یه چیزایی بنویسم هم به جوابش نمیرسم .
ببخشید سرتون رو درد اوردم خلاصه این که ما که حسابی قاطی کردیم!
یه نصیحت از یه سال بالایی تا میتونی تمرکزت بذار رو جبه دار،واسه ما از هیت تدریس کردند وگفتند جبه دارم خودتون بخونید
ماهم کلمون پره باد گفتیم مگه دیوونه ایم جبه دار بخونیم وقتی سوالها در سطح هیته همون هیت رو می خونیم ودو تا 20 هم تو مدار 1،2 گرفتیم وسرمست از این پیروزی بودیم ...
ولی حالا می بینم که تو مدار چقدر بی سوادم و می تونم به جرات بگم که هیچی بلد نیستم
ولی به جبه دار که سر میزنم انگار هیچی بلد نیستم ! اگه بلدم باشم و یه چیزایی بنویسم هم به جوابش نمیرسم .
ودو تا 20 هم تو مدار 1،2 گرفتیم وسرمست از این پیروزی بودیم ...
ببخشید .... یعنی فقط برقیا می تونن بیان ؟؟؟؟
کامی ها چطور؟![]()
ای بابا این کامی ها مگه خودشون پاتوق ندارن؟
البته ممنون از این که پاتوق ما زا از کسادی در میارن !!!
بد بوی خان آسیا ! کل الاجمعین ، با خورده هاش 50 نفر بودید - 60 تا جواب پیدا میکردید ؟
یعنی طبیعی که ما یا بیفتیم یا با 10 پاس کنیم دیگه ؟ (البته اگه بشه همین 10 گرفت )