من میتونم کمکت کنم و مسئولیت دوست شدن با 2 یا 3 تاشون رو قبول کنم .البته اگه کیس های خوبی باشن زحمت 10 تاشون هم قبول میکنم...به توصیه دوستی اومدم این تاپیک رو ببینم، درسته که الان با 27 سال سن مجردم اما به این دلایلی که در بالا ذکر شده نیست. بلکه به این دلیل هستش که 18 تا دوست دخترم دلشون میشکنه!
مطمئن هستم بسیاری از پسرها واسه این دیر ازدواج میکنن که دخترها دست از سرشون بر نمیدارن؟
اولا من در شان خودم نمی دونم مخ کسی رو بزنماي بابا اين IQ
تويي.............................
اولا من در شان خودم نمی دونم مخ کسی رو بزنم
دوما مطمئن باش خیلی کیسای بهتر از تو گلابیم همینجا هم بیرون اومدن پیشنهاد دادن من رد کردم...
پس فکتو ببند دفه بعد بفهم چی میگی
فک نکنم اینجا کسی واست حکم وکالت صادر کرده باشهبا این همه مشغله بپا ندوزدنت نا قلا
با این همه دوست دختر چه توری وقت میکنی با اینترنتو کا مپیوتر ور بری![]()
عزیزم من یه خالی بستم جلو این سیناترا ! چرا تو باور میکنی؟ من یه دونه دوست دختر داشتم که اونم 9 ماهه رفته خونه بخت! الان راحت و مجرد دنبال زندگی اممن میتونم کمکت کنم و مسئولیت دوست شدن با 2 یا 3 تاشون رو قبول کنم .البته اگه کیس های خوبی باشن زحمت 10 تاشون هم قبول میکنم...
ایول راست گفتیبه نظر اينجانب خود نويسنده در حال ترشيدن بوده. به همين دليل از ملت دعوت به عمل آوردن كه به داد ايشون برسن و از ترشيدگي نجاتشون بدن.
عزیزم من یه خالی بستم جلو این سیناترا ! چرا تو باور میکنی؟ من یه دونه دوست دختر داشتم که اونم 9 ماهه رفته خونه بخت! الان راحت و مجرد دنبال زندگی ام
به توصیه دوستی اومدم این تاپیک رو ببینم، درسته که الان با 27 سال سن مجردم اما به این دلایلی که در بالا ذکر شده نیست. بلکه به این دلیل هستش که 18 تا دوست دخترم دلشون میشکنه!
مطمئن هستم بسیاری از پسرها واسه این دیر ازدواج میکنن که دخترها دست از سرشون بر نمیدارن؟
درسته منم موافقم.
پسر ترشیده؟؟؟؟؟؟؟
هههه
هه هه هه................
به خودتون می خندین............خوشم اومد........با حال بود..........![]()
زرشــــــــــــــــــــــــک![]()
مخ بزني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونم من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فكراي باطل
اتفاقا من اين قدر خاطر خواه دارم ولي محل سگ به کسی نمی دم چه برسه به تو جوجه فکلی فنچ تازه به دوران رسیده
بعدشم ادم حرفو تو دهنش مزه می کنه
بعد
می گه
شیفمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن کمتر.............. بزن![]()
خرابمون کردی آبجی![]()
بابا عیبه!!!!
جنبه شوخی ندارید خوب شوخی نکنید......
شما دیگه کی هستید؟؟؟؟
انقدر زحمت بخودتون میدید بیاین اینجا دعوا کنید؟؟؟؟؟
صلوات بفرستید.....
از شما بعیده آبجی
اااااااااااااااا
بچه ها زشته
ما كه نيومديم اينجا دعوا كنيم
به قول برادرمون صلوات بفرست![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
پسرهای محترم باشگاه ..... | گفتگوی آزاد | 105 | |
![]() |
من «خوشگله» هستم، وقتی پسرهای جوان محله........!! | گفتگوی آزاد | 40 | |
![]() |
چرا دخترها نمی توانند یا نباید از پسرهای مورد توجه خود خواستگاری کنند؟ | گفتگوی آزاد | 88 | |
![]() |
پسرهای ساده لوح و دختران بدجنس !!!!! | گفتگوی آزاد | 41 | |
![]() |
پسورد همه پسرهای جهان! | گفتگوی آزاد | 41 |