فکرکنم هنوز ثوابی نکردین مگه نهبا حل اینجور تحقیقاست که بزرگ می شی.... سعی کن...
ثواب امروز..... میدونید دیگه ...
وای تو رو خدا جدی میگی ممنون عزیزم قابل شما رو نداشت خجالتم دادی ممنون گلمهمیشه تاپیکای رز سیاه حاوی مطالب مفیده
ممنونم از این همه مفید واقع شدنت برای باشگاه مهندسین ایران![]()
وای خواهش میکنم جان اون جانی دپت به خدا اینا واسه خنده است اینقدر بحث پیشرفت رو وسط نکش من هر چی میزارم تو میگی مانع پیشرفت آخه گلم اگه نخندیم افسرده میشیم فردا کی میخواد این جامعه رو اداره کنه یه عده آدم افسرده ؟؟؟؟خوب مشکل جامعه ی ما اینه که همش می خوایم ببینیم کی چی کرد کی چی نکرد همین هم باعث شده که پیشرفت نکنیم
به جای اینکه فکر پیشرفت باشیم فکر این چیزاییم
آخه به من چه به تو چه که کی ابروشو برداشت کی چی پوشید
منظورم هم دخترا و هم پسرایی بود که فکر این چیزها هستن
ممنون سیناترای گل اینا فکر تو بود حال کردیم از این فکرا داشتی بگو [/quote
رو چشمم عزیزم حتما![]()
نه تو رو خدا پسر ایرانی ترسیدم ببین دستم داره می لرزه هههههههههههههههههههههههههه
برات ارزوی موفقیت میکنم اما میگم با زنا در نیفت با دخترا در نیفت آخر عاقبت نداره این کار تو هم راهی تیمارستان میشی ها
کی گفته شما دخترا برنده ایدفعلا ما دخترا برنده ایم خودتونو گول نزنین لطفا
کی گفته شما دخترا برنده اید
برنده ام نیستید به صد دلیل
1- چون اینجور کارارو بعضی ها از شماها یاد گرفتند
2-چون اینجور کارارو بعضی ها از شماها یاد گرفتند
3-چون اینجور کارارو بعضی ها از شماها یاد گرفتند
4-چون اینجور کارارو بعضی ها از شماهایاد گرفتند
.
.
.
.
100-چون اینجور کارارو بعضی ها از شماها یاد گرفتند
تازه بیشترین آمار آرایشو دخترای ایروووونی دارند
تازشم عربا میگن وای از دست این زنای ایرانی وای وای وای![]()
شرمنده که نه ولی ... میشیمولی خداییش شما پسرا وقتی همچین آدمی می بینین شرمنده نمیشین؟؟
من خودم از اين دسته مثلا آقايان متنفرم اما چه خوب بود همه چيز رو مي ديديم مثلا چرا بايد دخترها به
خودشان اجازه بدن اصلاح كنند(منظور ابرو و ...) و مثل تازه عروس ها آرايش كنند؟الان نميشه فهميد كي
دختره كي زن.اينارو
نگفتم كه تلافي پسرها بشه اما بايد همه واقعيت ها رو گفت.به اميد اصلاح همه
اولا منظورتونو نفهمیدم واضح تربگین لطفا ثانیا عربا خیلی ......................بماندخودشون که از ما بدترن عزیز
چرا عزیزم
عزیزم بلند شو قرن 21 نه قرن 18
متاسفم براتون
نه من قبول ندارم چرا ما مثل اونا شیم اونا مثل ما شناگه شماها دخترا یکم با پسرا مهربون بودین.پسرا مجبور نبودن هزار قلم آرایش کنند تا به نظر شماها خوشکل باشن و بیشتر بتونن درکتون کنند.
اگه یه روز بیاین بگین پسرا باید جذبه ی مردونه داشته باشن از فرداش پسرها با سیبیل میبینید اونم سیبیلای خفن
بايد ديد منظور از مهربوني چيه؟؟؟؟اگه شماها دخترا یکم با پسرا مهربون بودین.پسرا مجبور نبودن هزار قلم آرایش کنند تا به نظر شماها خوشکل باشن و بیشتر بتونن درکتون کنند.
اگه یه روز بیاین بگین پسرا باید جذبه ی مردونه داشته باشن از فرداش پسرها با سیبیل میبینید اونم سیبیلای خفن