پس چیزی که جامعه قبول کرده میشه گفت حجاب (حتی اگر صد در صد مطابق اسلام نباشه)؟
نه هرجامعه ای کشوری مثه ایرانومیگم
پس چیزی که جامعه قبول کرده میشه گفت حجاب (حتی اگر صد در صد مطابق اسلام نباشه)؟
چرا شک هست.
الاعمال بالنیات(امیدوارم درست نوشته باشمش)![]()
همون مورد عاشقی![/QUO
عاشق مردی که یکی از خصوصیاتش خوش تیپ بودنه یک مقوله ست،مردن واسش یک مقوله ی دیگه.من هیچوقت یک مردو به خاطر ظاهرش نمی پرستم.اگر عاشق باشم عاشق منش و شخصیتشم نه ظاهرش.در ضمن این ربطی به تاپیک نداره.اسپم نکنید
اون قضیه مردن فقط اصلاح بود خیلی جدی نگیرید. البته حرفتون درسته ولی عشق واقعا معنی ش خیلی عمیق تره.
نه هرجامعه ای کشوری مثه ایرانومیگم
درسته یعنی تو هر عملی نیتش مهمه
اولا عمل باید به فعلیت برسه یعنی اگر نیتت پاکدامنی باشه باید تو ظاهرت تجلی پیدا کنه نیت بدون عمل به چه درد میخوره؟؟
ثانیا کسی که با آرایش و بی حجاب بیرون میاد جز خودنمایی و دلبری چه نیت دیگه ای داره میشه بگی؟
نکنه ب نیت قربه الی الله میاد بیرون؟؟؟![]()
خب همون ایران.
مسیحی بنظرت حق داره طبق دینش عمل کنه؟
شما که اینقدر حسن حسین می کنی واقعا چقدر چشم و رفتار و زبان خودتو کنترل می کنی؟
خب توایران الان حجاب کلاتحریف شده
نمشه گف آدم بدحجاب با قصد و غرض قبلی و فقط برا جلب توجه میاد تو خیابون ،بعضیاشون آره ولی اکثریت جون دوس دارن زیبا باشن ایجوری میان بیرون
که اونم ناشی از عدو آگاهیشونه نمیشه ایقد بد راجع بهشون قضاوت کرد
ایشون که راجع به رفتار خودشون حرفی نزدند حسین حسین نکردن مه
ازلحاظ پوشش مطلوبهدرسته. منظورتون از کدوم نظرشه؟
ازلحاظ پوشش مطلوبه
شما که اینقدر حسن حسین می کنی واقعا چقدر چشم و رفتار و زبان خودتو کنترل می کنی؟
بنظرت عرف مهمتره یا مثلا عدم خروج یک شاخه مو ؟
پس باید دوباره تعریف شه تا تحریفش از بین بره؟ وقتی تحریفه که اصل سند دستکاری شه.الان تمام احادیث معتبر موجودن.کی تحریف کرده؟فقط هر کس به شیوه و در حد تفکر و سلیقه ی خودش عمل می کنه.
درحالی که ایمان یعنی اطاعت از خدا و پیامبر.یعنی شهادت می دهم که خدایی جز خدای یگانه وپیامبرش نیست.پس به دستوراتشون عمل می کنم.غیر از اینه؟
درسته یعنی تو هر عملی نیتش مهمه
اولا عمل باید به فعلیت برسه یعنی اگر نیتت پاکدامنی باشه باید تو ظاهرت تجلی پیدا کنه نیت بدون عمل به چه درد میخوره؟؟
ثانیا کسی که با آرایش و بی حجاب بیرون میاد جز خودنمایی و دلبری چه نیت دیگه ای داره میشه بگی؟
نکنه ب نیت قربه الی الله میاد بیرون؟؟؟![]()
د کم میشه دیگه!تعداد شماره هایی که می گیره،تعداد BFهاش،تعداد پسرهایی که می تونه بتیغه واسش لباس و...بخرن که خرجش دربیاد.......فرض کن من کنترل نمیکنم تعو خودت خوب باش داداش به من چیکار داری؟
تو خودت جوری باش که مردمو به گناه نندازی
من جوون اگه چشممو نتونم کنترل کنم تقصیر منه یا بی حجابای جامعه؟
نمیشه که بیرون نیام یا همش نگاه زمین کنم
ولی اون دختر بی حجاب میتونه جوری بیاد بیرون که من ب گناه نیفتم چیزیم ازش کم نمیشه
فرض کن من کنترل نمیکنم تعو خودت خوب باش داداش به من چیکار داری؟
تو خودت جوری باش که مردمو به گناه نندازی
من جوون اگه چشممو نتونم کنترل کنم تقصیر منه یا بی حجابای جامعه؟
نمیشه که بیرون نیام یا همش نگاه زمین کنم
ولی اون دختر بی حجاب میتونه جوری بیاد بیرون که من ب گناه نیفتم چیزیم ازش کم نمیشه
یه ذره موبیرون باشه آدم بدحجاب نمیشه
ازلحاظ پوشش مطلوبه
د کم میشه دیگه!تعداد شماره هایی که می گیره،تعداد BFهاش،تعداد پسرهایی که می تونه بتیغه واسش لباس و...بخرن که خرجش دربیاد.......
نکته دقیقا همینه همه فقط برای رفتار خودشون دنبال مقصر می گردن.
لازم نیست زمینو نگاه کنی فقط کار خودتو بکن.
با کسی که میگه حجاب تو ایران تحریف شدهبا کی بودی؟؟؟؟؟؟؟![]()
بدحجابی خوب نیس بده هزارتامشکل میاره این یه اصل تواسلام که توقران هم هسنکته همینه. واقعا توی این مملکت هر کی برای اینکه رفتار نادرستش رو توجیه کنه می خواد یه عیب برای دیگری بتراشه.
اون وقت وقتی میگن همه ی چادریا خرابن درسته؟منم نگفتم همه.تعمیم به همه کار درستی نیست.
کار خودم؟؟ تا حالا شده تو پارک دراز کشیده باشی ی دختر بیاد ببوسدت؟؟
تا حالا شده همین جور که سرت تو کارته ی لحظه سرتو بالا بگیری ی دختر بی حجابو ببینی بعد از4سال هنوز تصویرش تو ذهنت باشه؟؟
منی که شاید اتفاقی نگاهم ب نامحرم بیفته مقصرم ولی اونی که دوساعت جلو آینه ب خودش میرسه تا امثال من نگاهش کنن مقصر نیست
جالب بود...
هرچیزی طی زمان عوض میشه ینی شمافک میکنین حجابی که توایرانه همون حجاب زمانای قبله قبلاتوزمان رضاشاه زناوبندمیزدن الان چی؟پس باید دوباره تعریف شه تا تحریفش از بین بره؟ وقتی تحریفه که اصل سند دستکاری شه.الان تمام احادیث معتبر موجودن.کی تحریف کرده؟فقط هر کس به شیوه و در حد تفکر و سلیقه ی خودش عمل می کنه.
درحالی که ایمان یعنی اطاعت از خدا و پیامبر.یعنی شهادت می دهم که خدایی جز خدای یگانه وپیامبرش نیست.پس به دستوراتشون عمل می کنم.غیر از اینه؟