سلام بر بروبچز معمار!می بینم که بدون من اینجا حسابی اکتیوه! جدا" دلتون واسه ام تنگ نشده بود؟
میدونید چن وقته یه پست هم ندادم؟؟؟
اخ گفتی!!! منم دقیقا همین مشکلو دارم!!!!سلام بچه ها
من پارسال كتاباي پارسه رو خوندم .اما به نظرم خيلي كلي توضيح داده . خلاصه نويسي كردم . امسال دارم از روي خلاصه هام مي خونم و تست ميزنم .
مشكلي كه دارم اينه كه توي درس معماري جهان همه چيزو با هم قاطي ميكنم .
شما چطور اين درس رو مي خونين ؟
موفق باشيد![]()
مگه فرقی هم میکنه؟منابع آزاد یا سراسری؟![]()
چرا اتفاقا ذكر خيرت بود... ببين:سلام بر بروبچز معمار!می بینم که بدون من اینجا حسابی اکتیوه! جدا" دلتون واسه ام تنگ نشده بود؟
عالم و آدم مي دونن كه من امسال بهمن كنكور دارمهر از گاهي سر مي زنم پيام هامو جواب مي دم و ميرم....
بعد بهمن ايشاا... خواهيم بود اگه عمري باشه ... اگه اين سعيد منو بيرون نكنه... اگه نوشين برگرده... اگه مارال خوب بشه بياد....اگه آرچي آتيش عضو بشه و از حالت تازه وارد خارج بشه.... اگه JMSbeta به جاي بازيگوشي آرچي كدو ادامه بده... اگه زاها قبول بشه ... اگه پروين فعال بشه... اگه زرناز دوباره كاربر عادي بشه( مباركه عزيزم بابا فعال بابا اكتيو...) اگه .... اگه سپيده و ايمان برگردن ... اگه مقداد...مقداد كجاست؟
... اگه من و كدخدا و عليرضا و آبجي معمار و اعظم و ...(ديگه كيا امسال ارشد دارن؟) امسال قبول بشيم و .... اگه بهرام ( عمو بهرام) پيداش بشه و ( الان ممكنه شخصيت مهمي رو كه دوستم هم هست و يادم رفته جا انداخته باشم در هر حال بايد به بزرگي خودش ببخشه.... خلاصه اگه همه ي اينا اتفاق بيفته من بعد بهمن بازم اينجا رو داغون مي كنم.............................. اوه چقدر حرف زدم.........
![]()
سلام به همگی دیگه انتظار تمام شد من اومدم.یکی منو تحویل بگیره
![]()
دینامیک باز اومدی؟؟چرا اتفاقا ذكر خيرت بود... ببين:
آواتارت كو؟
كجا بودي؟![]()
سلام ...خوش اومدي![]()
man 4 safhe matlab dar morede masrafe energy da sakhtemanhaye edari darm age be karet miad khabaram konسلام به همگی
من این ترم تنظیم شرایط دلرم،ولی نمی دونم درباره چی تحقیق کنمو از کجا مطلب گیر بیارم
یه سری موضوع که استادمون گفته ایناس:
تعیین سرعت باد در ساختمان
آیرودینامیک ساختمان
پنجره و کمیت روشنایی
شرایط کوران هوا
تاثیر کج باران در نما
اصول معماری کویری
انرژی حاصل از نیروی باد
سیر تکامل شیشه های شفاف و کاربرد در معماری و ......
تورو خدا کمکم کنین![]()
سلام به همه
من سمیرا ورودی جدید به این سایتم مارم دریابین
سلام بچه ها
من پارسال كتاباي پارسه رو خوندم .اما به نظرم خيلي كلي توضيح داده . خلاصه نويسي كردم . امسال دارم از روي خلاصه هام مي خونم و تست ميزنم .
مشكلي كه دارم اينه كه توي درس معماري جهان همه چيزو با هم قاطي ميكنم .
شما چطور اين درس رو مي خونين ؟
موفق باشيد![]()
من همیشه واسه چیزایی که حفظ کردنشون واسه م سخته یه نشونه می ذارم! یا مثلا با کلمات کلیدی اون مبحث یه جمله می سازم. که هر چی اون جمله هه بی سر و ته تر باشه بیشتر تو ذهنم می مونه.اخ گفتی!!! منم دقیقا همین مشکلو دارم!!!!
واقعا حفظیاتم افتضاحه!!!!![]()
دینامیک باز اومدی؟؟
الان به استادت میگم
بدم... برا همينه همه اش ميرم ميام![]()
نه نه نه به استادمون نگو همشهري...![]()
آره عزیزم فرق می کنه. مثلا سراسری نقشه برداری نداره ولی آزاد داره. کتاباشم فرق می کنه. واسه هر کدوم اهمیت کتابا هم فرق می کنه.مگه فرقی هم میکنه؟
ممنون میشم هر دو رو بزاری