پستهای قدیمی , تکراری ((در دست بررسی و احیا))

پستهای قدیمی , تکراری ((در دست بررسی و احیا))

• در مورد معماري باشد

رای: 0 0.0%
  • در حد امكان در مورد كارهاي اجرايي باشد

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر بروبچز معمار!می بینم که بدون من اینجا حسابی اکتیوه! جدا" دلتون واسه ام تنگ نشده بود؟
میدونید چن وقته یه پست هم ندادم؟؟؟

hadi_nn

عضو جدید
سلام
بچه ها من یه دتایل اجرایی کامل میخوام از پی و دیوار زیر زمین در برابر بار رانشی و سقف زیر زمین و سطح حیاط تا سنگ ازاره
ممنون میشم کمک کنید

khanoome.shirin

عضو جدید
سلام بچه ها
من پارسال كتاباي پارسه رو خوندم .اما به نظرم خيلي كلي توضيح داده . خلاصه نويسي كردم . امسال دارم از روي خلاصه هام مي خونم و تست ميزنم .
مشكلي كه دارم اينه كه توي درس معماري جهان همه چيزو با هم قاطي ميكنم .
شما چطور اين درس رو مي خونين ؟
موفق باشيد :gol:

archi_arch

مدیر بازنشسته
سلام بچه ها
من پارسال كتاباي پارسه رو خوندم .اما به نظرم خيلي كلي توضيح داده . خلاصه نويسي كردم . امسال دارم از روي خلاصه هام مي خونم و تست ميزنم .
اخ گفتی!!! منم دقیقا همین مشکلو دارم!!!! :cry:
واقعا حفظیاتم افتضاحه!!!! :cry::cry::cry:

World Designer

عضو جدید
آقایون وخانوم های محترم ایشون یعنی Sanilپیشنهاد خوبی می دن ولی به نظر شما بهتر نیست هرکس یه نمونه از کارش رو نشون بده تا حداقل بدونیم هرکی چند مرده حلاجه منتظر کروکی های سبزتون هستیم

hamidarchitec

عضو جدید
رشته نگو بلا بگو . . . به قول رئیس بخشمون بچه های معماری هرچه 20 دارن مال درسای اختصاصیه

خوش میگذره جای شما خالی

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر بروبچز معمار!می بینم که بدون من اینجا حسابی اکتیوه! جدا" دلتون واسه ام تنگ نشده بود؟
میدونید چن وقته یه پست هم ندادم؟؟؟
چرا اتفاقا ذكر خيرت بود... ببين:

عالم و آدم مي دونن كه من امسال بهمن كنكور دارم:cry: هر از گاهي سر مي زنم پيام هامو جواب مي دم و ميرم....
بعد بهمن ايشاا... خواهيم بود اگه عمري باشه ... اگه اين سعيد منو بيرون نكنه... اگه نوشين برگرده... اگه مارال خوب بشه بياد....اگه آرچي آتيش عضو بشه و از حالت تازه وارد خارج بشه.... اگه JMSbeta به جاي بازيگوشي آرچي كدو ادامه بده... اگه زاها قبول بشه ... اگه پروين فعال بشه... اگه زرناز دوباره كاربر عادي بشه:biggrin::biggrin: ( مباركه عزيزم بابا فعال بابا اكتيو...) اگه .... اگه سپيده و ايمان برگردن ... اگه مقداد...مقداد كجاست؟:surprised:... اگه من و كدخدا و عليرضا و آبجي معمار و اعظم و ...(ديگه كيا امسال ارشد دارن؟) امسال قبول بشيم و .... اگه بهرام ( عمو بهرام) پيداش بشه و ( الان ممكنه شخصيت مهمي رو كه دوستم هم هست و يادم رفته جا انداخته باشم در هر حال بايد به بزرگي خودش ببخشه.... خلاصه اگه همه ي اينا اتفاق بيفته من بعد بهمن بازم اينجا رو داغون مي كنم.............................. اوه چقدر حرف زدم.........:eek:

آواتارت كو؟
كجا بودي؟

سلام به همگی دیگه انتظار تمام شد من اومدم.:w42: یکی منو تحویل بگیره:w22:

سلام ...خوش اومدي

سـعید

مدیر بازنشسته
مسابقه شماره 2

**تمام شد**

دیگر فایل های خود را نفرستید چون در مسابقه شرکت نخواهد داده شد..

لطفا منتظر اعلام نتایج و برنده های مسابقه شماره 2 باشید..

اعلام نتایج 15 آبان ماه

sf_1944

عضو جدید
سلام به همگی
من این ترم تنظیم شرایط دلرم،ولی نمی دونم درباره چی تحقیق کنمو از کجا مطلب گیر بیارم:(:cry::cry::cry:
یه سری موضوع که استادمون گفته ایناس:
تعیین سرعت باد در ساختمان
آیرودینامیک ساختمان
پنجره و کمیت روشنایی
شرایط کوران هوا
تاثیر کج باران در نما
اصول معماری کویری
انرژی حاصل از نیروی باد
سیر تکامل شیشه های شفاف و کاربرد در معماری و ......
تورو خدا کمکم کنین:cry:
man 4 safhe matlab dar morede masrafe energy da sakhtemanhaye edari darm age be karet miad khabaram kon

farid_zarei_07

عضو جدید
پر انرژی

پر انرژی

من 5 شنبه ها خیلی خسته میشم اخه از صبح تا عصر سر کلاسم
ولی سعی میکنم ساعت 11 on بشم
دوستون دارم اخه تنها دوستام شمایین:smile:

لبخند یادتون نره

farid_zarei_07

عضو جدید
پر انرژی

پر انرژی

سعی کن بی خیال دنیا بشی.........
اخه اون موقه یه قدم از اتفاقات دنیا جلو تری...

لبخند یادتون نره:smile:

آخرین ویرایش:

niusha_nb

عضو جدید
:(

:(

راستش من قبلا درباره بادگیر و بادخان تحقیق کرده بودم،مطلبم زیاد دارم ولی استادمون گفته حتما باید برم یه بادگیر خاص رو ببینم و بررسی کنم:(
منم بابلسر زندگی می کنم ،سخته برام رفتن،نزدیکترینش کاشانه:surprised:

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بچه ها

اخ گفتی!!! منم دقیقا همین مشکلو دارم!!!! :cry:
واقعا حفظیاتم افتضاحه!!!! :cry::cry::cry:
من همیشه واسه چیزایی که حفظ کردنشون واسه م سخته یه نشونه می ذارم! یا مثلا با کلمات کلیدی اون مبحث یه جمله می سازم. که هر چی اون جمله هه بی سر و ته تر باشه بیشتر تو ذهنم می مونه.:biggrin:
روش دوم اینه که نکات مهم رو توی برگه بنویسین و بذارین تو جعبه لایتنر. بر اثر تکرار زیاد هر چقدرم که سخت باشه تو ذهنتون می مونه.;)
می تونین دفعات بعدی که نکته ها رو می خونین,فقط جلوی اونایی که بلد نبودین علامت بزنین. اینجوری تو وقتتون صرفه جویی می شه.;)
ولی نزدیک کنکور همه رو یه نگاه مختصر بندازین.:smile:

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
دینامیک باز اومدی؟؟

الان به استادت میگم

منتظرم يكي از دوستان برام يه سري مدارك بفرسته در مورد مجتمع فرهنگي ... يه نمونه كاره در ايران كه قراره + يه نمونه خارجي و مطالعاتم كلا اين چهارشنبه تحويل بدم... برا همينه همه اش ميرم ميام :biggrin:
نه نه نه به استادمون نگو همشهري...:D

آخرین ویرایش:

JMSBeta

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
پس من همشهری تو ام

هواتو دارم برو همشهری

از بچه ها هرکی با دینامیک کاری داشته باشه با من طرفه:neutral:;)

JMSBeta

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یه درخواست

یه درخواست

از دوستان کسی نیست متره رو از اول آموزش بده

اگه کسی این کار رو بکنه واقعا ممنونش میشم

موفق باشید ;)

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مگه فرقی هم میکنه؟:eek:
ممنون میشم هر دو رو بزاری
آره عزیزم فرق می کنه. مثلا سراسری نقشه برداری نداره ولی آزاد داره. کتاباشم فرق می کنه. واسه هر کدوم اهمیت کتابا هم فرق می کنه.
تو تاپیک کارشناسی همه اینا هست. هم منابع آزاد و سراسری هست,هم تراز دانشگاها هست,هم می تونی بفهمی با چه درصدایی چه ترازی میاری.
من الان نگاه کردم. منابع سراسری تو صفحه 1 تاپیک کارشناسی ناپیوسته س,آزاد رو ندیدم ولی مطمئنم هست. ترازا هم تو صفحه 75ه.از صفحه آخر برو به اول. همه صفحات رو نگاه کن هم منابع رو می بینی هم اطلاعات خوبی میاد دستت.;)
من پیشنهاد می کنم اگه می خوای واسه آزاد بخونی نرو دنبال همه منابع. چون سر در گم می شی. وقتتم تلف می شه. به نظرم از رو جزوات خلاصه بخونی بهتره. مثلا پارسه یا مدرسان شریف.
موفق باشی:gol:

rezaafsharpoor

عضو جدید
کاربر ممتاز
نماهای رومی برای ساختمان

نماهای رومی برای ساختمان

لطفا اگر کسی منبع یا CD یا مجله .... در مورد نماهای رومی برای ساختمان داره ، لطفا من رو هم با خبر کنه

پیشا پیش ممنون ;)

niarash

عضو جدید
درخواست پروژه طرحي منظر ومحوطه سازي(ضروري)

درخواست پروژه طرحي منظر ومحوطه سازي(ضروري)

با سلام:gol:
اگه كسي پروژه اي آماده در زمينه طرحي منظر ومحوطه سازي تاسيسات آبي( تصفيه خانه آب) يا مطالبي مربوط به موضوع مربوطه داره ممنون ميشم .خيلي نياز به اين پروژه دارم . آدرس mail : toranj0001@yahoo.com

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا