سلام دوست عزيز خيلي از بچه ها تاپيكو تازه پيدا كردن خود منم خيلي از تمرينا عقبم دارم كار ميكنم تا وقتي به حد قابل قبولي رسيد بزارم تو تاپيك كركسيون.سلام به همگی
با توجه به اینکه مدتی نبودم و از تمرینات عقب هستم این روزا دارم با جدیت تمرین می کنم و تا حدودی کارام از قبل خیلی بهتر شده . سعی مکنم چندتا از نمونه تمریناتو واسه کرکسیون حتما بزارم .
فقط تعجب می کنم با اون که دوستان جدید زیاد علاقه نشون دادن ولی این روزا از کسی خبری نیست .
امیدوارم بازم دوستان بیشتر مشارکت کنن تا شاهد انرژی مثبت بیشتری باشیم و یه چورییایی کوچولو از زحمات دومان عزیز هم تشکر کرده باشیم
در ضمن بد که درجا بزنیم ها چون خیلی وقته که دومان تمرین جدید نزاشته و این برمی گرده به کم کاری ما . البته منکه عقبم برام خوبه تا به شما برسم ولی وقتی پیشرفت شما دوستانو می بینم با انرژی مثبت بیشتری کار می کنم پس لطفا کمکم کنید.![]()
سلام اگه از عایقهای رطوبتی وحرارتی عکس هم داری بفرست ممنون میشممطالبی که در مورد این دیتیل میشه گفت
یکی از مهمترین مسائل اینکه لایه ایزولاسیون کف باید حتما تا داخل لوله فاضلاب برود.
مسئله دیگه اینکه فاصله تمام شده کاشی بدنه تا محل شروع توالت تخت باید حداقل 27 سانتی متر باشه
از اول آبان!!از کی مسابقه شروع میشه منظورم اینکه از کی زمین رو در اختیار ما قرار می دین
با اجازه ی دومان عزیز!سلام به دومان جان
من هم مثل خيلي از دوستان تازه با اين سايت آشنا شدم و از اين بابت خيلي خوشحالم
بخش آموزش مقدماتی اسکیس رو كامل خوندم
حالا دومان جان بگو كدوم بخش رو شروع كنم؟
در ضمن خيلي از آموزش هات ممنونم. خدا حفظت كنه![]()
تورو خدا بی خیال بحث حراست شین دیگه
اینجا پاتوق معماریه.چرا هیشکی نمیاد اینجا؟؟؟ یه کم شلوغ بازی کنین دیگه
بنده اینجا هستم...احسنت خوبه... معماریا باید همین جوری باشن . پر انرژِی
خب دیگه کسی نیست ابراز وجود کنه؟؟؟ صاحب تاپیک کجاست؟؟؟
بله...ببخشید اسم شما چی بود ؟؟؟
اسم شما بیلبرد نیست..؟![]()
سلام به شما دوست عزیز...سلام به همه دوستان
خوبید شما؟
چه خبر؟