پستهای قدیمی , تکراری ((در دست بررسی و احیا))

پستهای قدیمی , تکراری ((در دست بررسی و احیا))

• در مورد معماري باشد

رای: 0 0.0%
  • در حد امكان در مورد كارهاي اجرايي باشد

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است.

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم سلام
ببخشید این بخش فارغ التحصیل های معماری بیان اینجا به اسپم کشیده شده ! اصلا تاپیک مفیدی نیست قبلا مارال هم می گفت که با کارشناسی ارشد یکی بشه حالا که دیگه به اسپم هم کشیده شده!...

بعد هم دومان عزیزم خسته نباشی! ممنون که رسیدگی می کنی...

جهاندوست

عضو جدید
سلام دوستان من تازه وارد هستم
انشا الله اگه زمان اجازه بده منم شرکت میکنم;)

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
نميدونم کتاب فضا زمان معماری رو خوندين يا نه..تو این کتاب لوکربوزيه تنها معماريه که تونسته با الهام از گذشته شاهکارای جديد در عصر حاضر خلق کنه...در حاليکه معمارای ديگه ای که روش های گذشته رو تقليد ميکنن بيشتر کارو خراب و بی ريشه و بی اصالت ميکنن...ما ميتونيم با الهام از گذشتمون چيزای جديد خلق کنيم... چيزايی که ساده و بی آلايش باشن و به دور از تزيينات اضافی.همه ی مردم سادگی رو دوست دارن ولی عده ی خاصی هستن که عاشق زرق و برق ميشن...ما ميتونيم سادگی مدرن رو در معماری گذشتمون به کار ببريم.این چيزيه که همه ميخوان...بنا های مدرن با معماری گذشته و مرمت بنا های گذشته با معماری مدرن...

ممنونم عزیزم ;)
می تونی از این موارد که لوکوبوزیه تونسته الهام بگیره چنتا مثال هم بزنی؟ :que:

m alireza

عضو جدید
کارشناسی ناپیوسته

کارشناسی ناپیوسته

با سلام خدمت دوستان
کسی می تونه منو در انتخاب گرایش های مختلف برای کنکور کارشناسی ارشد معماری کمک کند .هر کی اطلاعات داره بیاد تو:biggrin:

mehrazin_f

عضو جدید
حيف که امروز سهميه امتيازام تموم شده...طلبت باشه تا فردا;)....ممنون مينو جون بابت آموزش...:w27:

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی آفرین!!:biggrin:واقعا آفرین اینهمه توجه میکنی
کاش جواب داشت و یکی یکی سوال کنیم بهتر نیست؟((البته یه پیشنهاد بود ))
درسته تبسم جان ... من خودم هم همین عقیده رو دارم ولی وقتی سوال اول رو گذاشتم یه هفته منتظر شدم ولی هیچکس هیچ جوابی نداد گفتم سوال های بعدی رو بزارم تا یه کم تاپیک پر بارتر بشه تا یواش یواش راه بیفته و واسه سوال 1 هم جوابی پیدا بشه.
خوب میشه اگه دوستان دیگه هم اگه جوابی ندارن حداقل سوال های توی ذهنشون رو مطرح کنن.

jooyandeh

عضو جدید
بله واقعا اين مشكلي است جدي كه متاسفانه وجود دارد با اميد روزي كه معماري ايران به جايگاه شايسته خود دست پيدا كند.
در ضمن يه سوالي داشتم از چه طريقي بايد وارد تالار عمومي معماري بشم نمي خوام موضوعي وارد شم ميشه؟
آخه يه سوالي پرسيده بودم حالا براي ديدن جوابش نمي دونم كجا بايد برم. قبلا شانسي رفتم ميدونم تو صفحه 213 جواب دادن ولي حالا همش 13 صفحه بيشتر نيست.
با تشكر

archi_arch

مدیر بازنشسته
بله واقعا اين مشكلي است جدي كه متاسفانه وجود دارد با اميد روزي كه معماري ايران به جايگاه شايسته خود دست پيدا كند.
در ضمن يه سوالي داشتم از چه طريقي بايد وارد تالار عمومي معماري بشم نمي خوام موضوعي وارد شم ميشه؟
آخه يه سوالي پرسيده بودم حالا براي ديدن جوابش نمي دونم كجا بايد برم. قبلا شانسي رفتم ميدونم تو صفحه 213 جواب دادن ولي حالا همش 13 صفحه بيشتر نيست.
با تشكر
میتونید از قسمت تنظیمات شخصی به قسمت تاپیکهای مشترک شده برین و تاپیک رو پیدا کنید.یا اینکه از پروفایلتون پستهای ارسالی خودتونو جستو کنید و ببینید.

به هر حال این لینک پست مورد نظر شماست
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=382002#post382002
امیدوارم جواب سوالتونو گرفته باشید.

mehrazin_f

عضو جدید
درسته تبسم جان ... من خودم هم همین عقیده رو دارم ولی وقتی سوال اول رو گذاشتم یه هفته منتظر شدم ولی هیچکس هیچ جوابی نداد گفتم سوال های بعدی رو بزارم تا یه کم تاپیک پر بارتر بشه تا یواش یواش راه بیفته و واسه سوال 1 هم جوابی پیدا بشه.
خوب میشه اگه دوستان دیگه هم اگه جوابی ندارن حداقل سوال های توی ذهنشون رو مطرح کنن.
آخه خيليا دوست دارن جواب چيزايی رو بدونن که هميشه واسشون سوال بوده...مسلما وقتی جواب يه سوالی که واسه همه مبهم بوده داده بشه تاپيک خيلی جذاب تر ميشی تا وقتی که چند تا سوال پشت سر هم باشه...البته اینا فقط پيشنهاد بود.چون خودم از این تاپيک خيلی خوشم اومده اینارو ميگم...;)

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه جالب...منم اينكارو رو ديوار اتاقم كردم:D
اكه شد ازش عكس مي گيرم ميذارم همينجا:)

ImI-Pro

عضو جدید
پاسخ 65 رو نگاه كنيد من دتايلم رو قرار دادم تا شما ببينيد! بعد اگر تونستيد مشكل من رو حل كنيد

nino

مدیر بازنشسته
سلااااااااااام
همگی خسته نباشید......
میبینم که آرم طراحی می کنید ...؟ خوبه طراحی کنید....:D
منم یه چیزی اومد توذهنم کشیدمش......
نظر بدین اگه خوبه روش کار کنم....;)

ببخشید بعد از این که آپلودش کردم متوجه شدم که باید سیاه و سفید باشه.....

مرسی بهرام جان .
یکم خوندنش سخته . ما میدونیم این لوتوس هست توش دونبال کلمه لوتوس هستیم . و یکم هم خیلی تیز گوشه هست . یکم روش کار کنی میتونه بهتر بشه ;)
مرسی

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه خيليا دوست دارن جواب چيزايی رو بدونن که هميشه واسشون سوال بوده...مسلما وقتی جواب يه سوالی که واسه همه مبهم بوده داده بشه تاپيک خيلی جذاب تر ميشی تا وقتی که چند تا سوال پشت سر هم باشه...البته اینا فقط پيشنهاد بود.چون خودم از این تاپيک خيلی خوشم اومده اینارو ميگم...;)

خيلي ممنون از نظراتتون ....
والا همونطور که گفتم من خودم هم همين عقيده رو دارم ........ به چشم .. سعي ميکنم بهد از جواب هر سوالي , سوال بعدي رو مطرح کنم.. ولي مشکل همينجاست , واسه سوالها کسي جواب نميده ... با اين حال اميدوارم به جواب هامون برسيم.:smile:;)

سـعید

مدیر بازنشسته
پاسخ 65 رو نگاه كنيد من دتايلم رو قرار دادم تا شما ببينيد! بعد اگر تونستيد مشكل من رو حل كنيد
من فایل رو دانلود کردم...
فکر کنم فایل از ریشه مشکل داره...
از فونت نیست چون من مجموعه کاملی از فونت هارو روی سیستم دارم...
فایل خراب شده...

binahayat_m

عضو جدید
اگه بر ميگشتيد به ترم اول چه كار هايي دوست داشتيد انجام بديد؟

اگه بر ميگشتيد به ترم اول چه كار هايي دوست داشتيد انجام بديد؟

اين سوال قبلا يه جايي پرسيدم و ازش استقبال شدش.اميدوارم اينجا همونجوري بشه.
او نجا يكي ميگفت كتاب بيشتر ميخوندم :)يكي ديگه ميگفت پاچه خواري استادا بيشتر ميكردم:confused:
ممنون ميشم نظرتون بگيد و همچنين از تجربه هاتون
شاد باشيد

hoot

عضو جدید
منم كتاب بيشتر ميخوندم و فعاليت ميكردم ، از تجربه هاي بچه هاي ترم بالايي بيشتر استفاده ميكردم، از همون اول هم به فكر ياد گرفتن CAD & MAX بودم. از موقعيت هام بيشتر استفاده ميكردم. سعي ميكردم از همون ترم اول از دوران دانشجويي لذت ببرم:D

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين سوال قبلا يه جايي پرسيدم و ازش استقبال شدش.اميدوارم اينجا همونجوري بشه.
او نجا يكي ميگفت كتاب بيشتر ميخوندم :)يكي ديگه ميگفت پاچه خواري استادا بيشتر ميكردم:confused:
ممنون ميشم نظرتون بگيد و همچنين از تجربه هاتون
شاد باشيد

فکر کنم یه تاپیک شبیه این داریم! میگردم پیداش میکنم

maxer

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مصاحبه با فرانک گهری و توصیه او به دانشجویان معماری و معماران

چندی پیش شبکه جهانی wind.int مصاحبه ای با فرانک گهری معمار مشهور جهان داشت که از این شبکه پخش شد....
فرانک گهری در این مصاحبه به دانشجویان معماری و معماران توصیه کرد که باید خودشان باشند و از افکار و عقاید خود ایده بگیرند ...
او می گوید در مرحله اول باید خودتان باشید و این خودیت را تقویت کنید .....همانطور که گهری خودش بود و موفق هم شد...
در بخش های دیگر مصاحبه با فرانک گهری به زندگی وی و طراحی خانه ای که برای خود کرده استپرداخته شد....وی خانه خود را طوری طراحی کرده که به خانه های یک قرن پیش شبیه می باشد.
وی با سفرهایی که کرد باعث شد که به معماری هنری روی آورد و اصل(( معماری نو - خانه نو ))را پایه ریزی کرد...
وی در جای دیگر از طراحی جواهرات در معماری سخن گفت که هم اکنون مشغول این کار است که این طراحی پس از طراحی خانه در درجه دوم قرار می گیرد و طراحی جزئیات و سبک شخصی و متادولوژی نامیده می شود.
وی در سال 1970 با استفاده از کارتن فشرده مبل ساخت که هم اکنون در حال طراحی صندلی و مبلمان می باشد.... آخرین طراحی وی صندلی میباشد که این صندلی از هر طرف یک کاربرد را دارا می باشد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا