سـعید
مدیر بازنشسته
لینک پست 64 رو نگاه کنین...جواب ندادين!
لینک پست 64 رو نگاه کنین...جواب ندادين!
نميدونم کتاب فضا زمان معماری رو خوندين يا نه..تو این کتاب لوکربوزيه تنها معماريه که تونسته با الهام از گذشته شاهکارای جديد در عصر حاضر خلق کنه...در حاليکه معمارای ديگه ای که روش های گذشته رو تقليد ميکنن بيشتر کارو خراب و بی ريشه و بی اصالت ميکنن...ما ميتونيم با الهام از گذشتمون چيزای جديد خلق کنيم... چيزايی که ساده و بی آلايش باشن و به دور از تزيينات اضافی.همه ی مردم سادگی رو دوست دارن ولی عده ی خاصی هستن که عاشق زرق و برق ميشن...ما ميتونيم سادگی مدرن رو در معماری گذشتمون به کار ببريم.این چيزيه که همه ميخوان...بنا های مدرن با معماری گذشته و مرمت بنا های گذشته با معماری مدرن...
با سلام خدمت دوستان
کسی می تونه منو در انتخاب گرایش های مختلف برای کنکور کارشناسی ارشد معماری کمک کند .هر کی اطلاعات داره بیاد تو![]()
درسته تبسم جان ... من خودم هم همین عقیده رو دارم ولی وقتی سوال اول رو گذاشتم یه هفته منتظر شدم ولی هیچکس هیچ جوابی نداد گفتم سوال های بعدی رو بزارم تا یه کم تاپیک پر بارتر بشه تا یواش یواش راه بیفته و واسه سوال 1 هم جوابی پیدا بشه.خیلی آفرین!!واقعا آفرین اینهمه توجه میکنی
کاش جواب داشت و یکی یکی سوال کنیم بهتر نیست؟((البته یه پیشنهاد بود ))
میتونید از قسمت تنظیمات شخصی به قسمت تاپیکهای مشترک شده برین و تاپیک رو پیدا کنید.یا اینکه از پروفایلتون پستهای ارسالی خودتونو جستو کنید و ببینید.بله واقعا اين مشكلي است جدي كه متاسفانه وجود دارد با اميد روزي كه معماري ايران به جايگاه شايسته خود دست پيدا كند.
در ضمن يه سوالي داشتم از چه طريقي بايد وارد تالار عمومي معماري بشم نمي خوام موضوعي وارد شم ميشه؟
آخه يه سوالي پرسيده بودم حالا براي ديدن جوابش نمي دونم كجا بايد برم. قبلا شانسي رفتم ميدونم تو صفحه 213 جواب دادن ولي حالا همش 13 صفحه بيشتر نيست.
با تشكر
آخه خيليا دوست دارن جواب چيزايی رو بدونن که هميشه واسشون سوال بوده...مسلما وقتی جواب يه سوالی که واسه همه مبهم بوده داده بشه تاپيک خيلی جذاب تر ميشی تا وقتی که چند تا سوال پشت سر هم باشه...البته اینا فقط پيشنهاد بود.چون خودم از این تاپيک خيلی خوشم اومده اینارو ميگم...درسته تبسم جان ... من خودم هم همین عقیده رو دارم ولی وقتی سوال اول رو گذاشتم یه هفته منتظر شدم ولی هیچکس هیچ جوابی نداد گفتم سوال های بعدی رو بزارم تا یه کم تاپیک پر بارتر بشه تا یواش یواش راه بیفته و واسه سوال 1 هم جوابی پیدا بشه.
خوب میشه اگه دوستان دیگه هم اگه جوابی ندارن حداقل سوال های توی ذهنشون رو مطرح کنن.
سلااااااااااام
همگی خسته نباشید......
میبینم که آرم طراحی می کنید ...؟ خوبه طراحی کنید....
منم یه چیزی اومد توذهنم کشیدمش......
نظر بدین اگه خوبه روش کار کنم....
ببخشید بعد از این که آپلودش کردم متوجه شدم که باید سیاه و سفید باشه.....
آخه خيليا دوست دارن جواب چيزايی رو بدونن که هميشه واسشون سوال بوده...مسلما وقتی جواب يه سوالی که واسه همه مبهم بوده داده بشه تاپيک خيلی جذاب تر ميشی تا وقتی که چند تا سوال پشت سر هم باشه...البته اینا فقط پيشنهاد بود.چون خودم از این تاپيک خيلی خوشم اومده اینارو ميگم...![]()
من فایل رو دانلود کردم...پاسخ 65 رو نگاه كنيد من دتايلم رو قرار دادم تا شما ببينيد! بعد اگر تونستيد مشكل من رو حل كنيد
من خودم یه شرکت دکوراسیون دارم
اگه برسم منم یه چند تا عکس میزارم
درسته حجمش زیادهمرسی ولی باز نمیشه!
سلام
سلام چه جوری ؟ چه جوری روی دیوار اجرا میکنن ؟
ببخشید رو سیمان سفید هم قابل اجراست ؟ هزینش ...................
میشه جزئیات اجرایش رو بهم بگی![]()
اين سوال قبلا يه جايي پرسيدم و ازش استقبال شدش.اميدوارم اينجا همونجوري بشه.
او نجا يكي ميگفت كتاب بيشتر ميخوندميكي ديگه ميگفت پاچه خواري استادا بيشتر ميكردم
ممنون ميشم نظرتون بگيد و همچنين از تجربه هاتون
شاد باشيد