پستهای قدیمی , تکراری ((در دست بررسی و احیا))

پستهای قدیمی , تکراری ((در دست بررسی و احیا))

• در مورد معماري باشد

رای: 0 0.0%
  • در حد امكان در مورد كارهاي اجرايي باشد

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است.

nino

مدیر بازنشسته
سلام بکس!
من کاردانی دارم.2 جاهم کار میکنم.استانداری قزوین و فاتب(فرماندهی انتظامی تهران بزرگ)
اگه با کاردانی تو تیم شما میشه اومد okبدین.نخواستینم ندین.اما اگه کاری از دستم بر میومد خبر بدین.میخواید فعلا تمرینی یه گزارش با سردار رادان بریم تا گرم بشیم؟؟؟:biggrin:

در کل مقاله هم میدم.راستی تو مجله کانون کاردان های فنی ساختمان هم که برای معماران تجربی چاپ میشه اشنا دارم.اگه خواستید از نظر نرم افزاری از اونا کمک بگیرین هم رو من حساب کنید.
رزومه هم میمونه به ok دوستان.
بهشت ارزانیتان!

ای بابا ok چیه ! ما نگفتیم کی بیاد کی نیاد . تو رو هم که دعوت کردم حالا باز میگی okبدیم . باشه okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:D

مقاله هم بده . رزومه هم بده . ;)

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پیشنهاد اسم

پیشنهاد اسم

من یه اسم به نظرم رسید:
:w34: "نقطه"

نمی دونم چرا ولی حس کردم خوبه!
نظر شما چیه؟؟

آخرین ویرایش:

s_babaei1984

عضو جدید
هر کلاسی که برین اغلب باعث میشه بدونیم سختی راه کجاست.همه چی به خودمون بستگی داره.اساتید خوب و گمنام زیادی وجود دارن که معتقد هستن بهتر خودمون با تمرین نتیجه بگیریم کدوم راه مارو زودتر و بهتر به بدف میرسونه.

Bache porroo

عضو جدید
جالبه...........!!

جالبه...........!!

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیلک؟
:D
نمی دونم چرا یکی یکی به ذهنم می رسه؟ یکی هم چند روز پیش به ذهنم رسید یه جا نوشتم که بیام بگم ... الان نمیدونم کجا نوشتم یادم نمی آد:D

silver star

عضو جدید
راستی! یه چیزی به ذهنم رسید
به نظرم حتما یه قسمت به عنوان "نقد آثار" توو نشریه داشته باشیم.
به تجربه بهم ثابت شده که خیلی چیزها در حین نقد کردن و خوندن دستگیر ..... :D:D:D ببخشید ! ببخشید! خودتون بهتر می دونید :redface::)

pegasus aromazi

عضو جدید
سعید ایدت خیلی خوبه ولی یکم به یاد اوردن جمله که پیشنهاد دادی سخته.ولی کلا با اصلیت حرفت موافقم.

• Like
واکنش ها: nino

آلوین

عضو جدید
کاربر ممتاز
6سازه برتر دنیا برای پارکینگ

6سازه برتر دنیا برای پارکینگ

اين ساختمان سيماني درون خود صدها قطعه فلز جاي داده كه در نقش ديوارهاي اصلي اين سازه به كار گرفته شده‌اند. سازه پاركينگي برتر ديگر باز هم در شيكاگو قرار دارد، اما اين يكي در سال 1962 ساخته شده است.
اين پاركينگ عجيب كه در ظاهر و نگاه اول نمي‌توان فهميد كه يك پاركينگ است، به شكل بلال ساخته شده است. اين ساختمان 60 طبقه دارد و براي طي هر طبقه از آن، ماشين‌ها بايد يك كيلومتر راه بروند.
سازه بعدي كه پاركينگ برتر دنيا شناخته شده در آلمان قرار دارد و كار ساخت آن از سال 1986 شروع و در سال 1992 تمام شده است.
اين پاركينگ البته فضاي بسيار زيادي براي جا دادن ماشين‌ها در خود ندارد، اما طراحي زيباي آن اين ساختمان را به سازه‌اي منحصر به فرد در كلن تبديل كرده است.
سازه برتر بعدي در شهر لندن قرار دارد و به سال 1970 بازمي‌گردد. اين سازه عظيم در درون خود فضاي بسيار زيادي دارد كه البته تيره و تار است. ليون فرانسه مركز يكي ديگر از پاركينگ‌هاي برتر دنياست كه در سال 1994 ساخته شده است. اهميت ويژه اين سازه آن است كه به صورت يك استوانه ساخته شده و هيچ نوري در درون آن وجود ندارد.

سازه برتر بعدي در شهر هيلبرون در شمال آلمان ساخته شده كه شاهكاري از تركيب نور و ساختار و تهويه و گردنه براي پيچيدن ماشين‌هاست. تصوير اين سازه بيشتر به نقاشي تار عنكبوت يا كندوي عسل شبيه است.

پاركينگ 11 طبقه شيكاگو

سازه بلالي شكل در شيكاگو

پاركينگ لندن (1970 م)

سازه استوانه‌اي در ليون فرانسه

سازه تار عنكبوتي در آلمان

سـعید

مدیر بازنشسته
دوست عزیز این مطالب تکراری بود...
در تالار عکس های معماری موجود بود
خوبه که قبل از تاپیک زدن جستجو کنید....

nino

مدیر بازنشسته
امروز یک اسم به ذهنم رسید که از حروف اول کلمات یک جمله بدست میاد...

مبنا = معماری برترین نعمت انسان
دقیقا منم تو همچین فکری بودم یاد مجله ما بودم که مخفف معماری ایرانه .
البته معماری برترین نعمت انسان نیست :D

aloosha

عضو جدید
سلام
از اونجا که فتوشاپ یکی از مهمترین نرم افزار های مکمل پرزانته معماری به حساب میاد ، و هم اینکه تو این تاپیک جسته گریخته به ذکر یکسری نکات بسنده شده ، مایلم آموزشهای تصویریم رو به اینجا هم بکشونم تا فتوشاب دوستان هم همراه با سایر نرم افزارها رشد کنه و مورد استفادشون قرار بگیره . منتظر نظراتتون برای آموزشهای فتوشاپ معماری هستم .
عالیه

تبسم

عضو جدید
دیدم خیلی بیکار نشستید گفتم من بیام یک سوال بپرسم ، بلکه شما یکم سوال به ذهنتون برسه ، یک برج تجاری - اداری ، 5 طبقه ، 4 طرف نما . تهران ، بالای شهر . چه مقطعی رو پیشنهاد میکنید و چه سیستم سازه ای رو ؟ و چرا ؟؟؟؟
من ÷یشنهادی ندارم آخه سخته:redface::D

cute

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایده جالبی بود این مبنا
اما آقا سعید اسم جالبی نیست:w05:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

pegasus aromazi

عضو جدید
سلام بکس!
آقا ما کلی حرکت زدیم در حواشی بنز و برزیل!!
مثله همیشه دوستان ok بدن کارهایی که عرض خواهم کرد اجرایی میشوند.
1)کلیپی با توجه به ظرفیت حجمی سایت و معماران مستقر در سایت ساخته شده به زبان انگلیسی که بیننده رو دعوت به همکاری در مجله میکنه.یه حالت منتظر ما باشید!به ما بپیوندید!البته فعلا سعی میکنم این کلیپ رو بدست اعضا مجله و مدیران سایت برسونم.یه نظری ازشون در مورد موسیقی متن و فونت و مطالب درج شده بگیرم بعدا اونو قاطی تایپک ها میذاریم تا مشاهده بشه.
2)وب سایتی با آدرس احتمالاwww.magazine name.blogfa.comطراحی شده.که این سایت با توجه به نوع آدرسش یه صفحه بیشتر نداره.فقط برای اینکه تو سرچ ها مستقل تر باشیم.البته ما تو این زمینه 2 تا مشکل داریم.اول اینکه ما تو این سایت حق تبلیغات نداریم که نمیدونم اگر نام باشگاه رو بزنیم بهمون ایراد بگیرن یا نه و دوم اینکه خب اسم رو انتخاب کنید دیگه!الان صفحه ی وب مورد نظر طراحی شده اما اسم مجله هنوز نزدیم.
دوستان بنده عامل هستم.نظر بدین......

sara_ali

عضو جدید
سلام
برای موج دار بودن خطهات ، چاره ای جز تمرین بیشتر و تمرکز روی نحوه به دست گرفتن قلم و محل مناسب تمرین و تمرکز روی حرکت دستت نداری . برای گذاشتن کارهات هم می بایست یک سایت مثل www.irapic.com ثبت نام کنید و لینک تصاویر رو داخل قسمت قرار دادن تصویر بگذارید .

سلام دومان جان
من این قد که بخاطر خطام غصه خوردم مریض شدم 2 روز که مریضم نتونستم تمرین کنم قول میدم جبران کنم:(:(:(:(

arezoo_arch

عضو جدید
با اجازه همه بچه ها منم تازه اومدم. خیلی وقته که می خواهم با فوتوشاپ کار کنم ولی تا حالا که نشده.
امیدوارم با کمک شما به زودی محقق بشه.

کاوش

عضو جدید
من شخصا اعلام میدارم :w01:
این نام(معماری برترین....)
خیلی جالبه:w11::w33:

erick

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز یک اسم به ذهنم رسید که از حروف اول کلمات یک جمله بدست میاد...

مبنا = معماری برترین نعمت انسان
سعید جان این اسم واقعا خوبه.......ولی فکر کنم قبلا یه نفر اونو پیشنهاد کرده بود:redface:

Seesteen

عضو جدید
سلام
ممنون دومان جان به خاطر زحمتایی که میکشین..:):smile: نمیدونم چرا دکمه تشکر کار نمیکنه تا از پست های خیلی مفیدتون تشکر کنم!!!!!!!:confused:.
منم دیر رسیدم به این تاپیک ولی دارم سعی مو میکنم تا به بقیه بچه ها برسم:w34:.
ایشالا ارشد اون نتیجه ایی رو که دوست دارین بگیرین;)

cute

عضو جدید
کاربر ممتاز
cute جان ممنون که جوابمو دادی و بازم توی این تاپیک حضور پیدا کردی اگه کمکی از دستم بر مییاد بگو انجام بدم تا این تاپیک هم پر بار تر بشه البته به لطف شما و حضور با ارزشت که یه بار دیکه با مطالب خوبت به ما کمک کردی بازم ازت نهایت تشکر رو میکنم نمیشه بیش از یه بار برات دکمه تشکر رو بزنم اگه میشد تا میتونستم ازت تشکر میکردم که بدونی خیلی گلی:gol:

سلام سعیده جان
مرسی عزیز بابت این همه لطفت و حضور قشنگت:gol::gol:
در مورد بهتر شدن تاپیک هم فعلا یه صحبت هایی شده در اولین فرصت خبرشو میدم:gol:

rahajo0on

عضو جدید
کاربر ممتاز
معمار جون اگه وقت داری می تونی یه سری کارهای اساسی فتوشابو یاد بدی تا وقتی رفتیم دانشگاه

بتونیم تا حد خودمون یه پوستر بزنیم:)

یه دنیا ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا