پستهای قدیمی , تکراری ((در دست بررسی و احیا))

پستهای قدیمی , تکراری ((در دست بررسی و احیا))

• در مورد معماري باشد

رای: 0 0.0%
  • در حد امكان در مورد كارهاي اجرايي باشد

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است.

setayesh_s

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
تروخدا یکی کمک کنه ... باید یه مدرسه در 100 سال آینده طراحی کنیم.شما یه طرحی دارین به من بدین ؟ من 5 شنبه باید تحویل بدم

میتونم بپرسم این موضوع طرح چندتونه؟ هم جالبه هم سخته اخه به نظرمن باید یه دیدی هم به تکنولوزی صد سال اینده داشت !!!!!!!!!!!!!!!!!!:surprised:

سلام این گرایش آزمون اسکیس نداره،فقط 1 دانشگاه در ایران این رشته رو داره که دانشگاه تهرانه ،ورودی انرژی معماری 87 در دوره روزانه فقط 3نفر ودر دوره شبانه هم 3 نفر،اینی که گفتم به استناد دفترچه انتخاب رشته بود، دروس فنی ساختمان،تاسیسات و تنظیم شرایط محیطی و زبان و ایستایی و دروس سازه موارد امتحنی این گرایش هستند.:)

loe kan

عضو جدید
من ميخوام كارشناسي ارشدم رو طراحي داخلي شركت كنم,ولي نمي دونم منابعش چيه؟؟؟.........
ميشه كمكم كنين...

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز.
خیلی خوبه که شما قبل از انتخاب رشته در موردش تحقیق میکنید.
رشته معماری همون طوری که دوستان گفتن خشک نیست.
این رشته هم سختی های خودشو داره البته. شاید حتی از خیلی رشته های دیگه سخت تر هم باشه. باید ببینی تا چه حد بهش علاقه داری. علاقه واقعی بهش سختیهاشو میپوشونه.

salim2571

عضو جدید
پلان ونماو برش از یکی از طرح های اندو یا ایزرمن

پلان ونماو برش از یکی از طرح های اندو یا ایزرمن

پلان ونماو برش از یکی از طرح های اندو یا ایزرمن یا از یکی از معماران بزرگ می خواستم.

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
کمک

کمک

سلام بچه ها من 3 تا پروژه مدرسه معروف میخوام ... از معمارای معروف ! یکیشم مدارکش کامل باشه ...

banafshe_87

عضو جدید
درخواست كمك

درخواست كمك

سلام به دوستان معمار ازتون يك مقاله در مورد رابطه ديواروسقف ميخواستم خواهشا كمكم:cry: كنيد.

hrs2004

عضو جدید
ویلا

ویلا

شمادوست دارید ویلای شما درشمال کشور چه شکلی باشه؟
کجاباشه؟
و..........:cool:

mohandes siavash

عضو جدید
+فقط مجردا بخونن+

+فقط مجردا بخونن+

1.كسي كه خانه اش شيشه اي است سنگ پرتاب نمي كند.جان گري:que:
2.اگر دلتان چيزي را مي خواهد كه در دسترس نيست حتما" آن را در جاي اشتباهي جستجو ميكنيد.جان گري:eek:
3.بهترين انتقام فراموشي و بخشش است.جونس:redface:
4.با همسر خود مثل يك كتاب رفتار كنيد فصل هاي خسته كننده را اصلا" نخوانيد.سوني اسمارت;)
5.با زني ازدواج كن كه اگر مرد بود بهترين دوست شما بودبردون:D
6.براي شوهر دانش لازم است و براي زن نجابت.ژرژ هربرت:gol:
7.آن چه هستيد نتيجه افكارتان است.وين داير:heart:

zfs

عضو جدید
مرسی از راهنماییت .
من پیشنهادم اینه که یه سری از بچه هایی که موفق شدن ، بیان پشتیبان پشت کنکوری ها بشن و هر هفته میزان درس خوندن و ... بچه ها رو چک کنن ! مثه کاری که کانون فرهنگی آموزش ، مدرسان و موسسات این چنینی انجام میدن ...
این میشه یه جنبش دانشجویی مجازی :D

من كه واقعا از ته دل باهات موافقم.;) از پيشنهاد خوبت هم خيييييييييييييييييلي ممونم.:thumbsup2:

hamzebagi

عضو جدید
اجسام فراكتال

اجسام فراكتال

:gol:
با سلام​

لطفا" اگه زحمتي نيست عكسهايي از اجسام فراكتال برام بفرستيد .​

باتشكر​

معمار67سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
مجموعه باغهای پاسارگاد

مجموعه باغهای پاسارگاد

لطفا هر کسی عکس، مطلب، پلان، نما ،برش ،یا هر چیز دیگه ای درباره مجموعه باغهای پاسارگاد داره در این تاپیک بذاره ممنوم می شم از همه دوستای گلم:heart::gol:

benyaminmrd

عضو جدید
کمک!!!! نحوه محاسبه گنبد ژئودزیک

کمک!!!! نحوه محاسبه گنبد ژئودزیک

سلام بر همه همکاران معمار عزیز

من به شدت در جستجوی نحوه محاسبه نیروهای کششی و فشاری و تنش در سازه های گنبد ژئودزیک هستم ولی تاکنون موفق نشده ام. از انجایی که معمولا این مباحث به معماری چندان مرتبط نیست ولی گفتم شاید برخی از معماران عزیز چون خودم به این مورد علاقه مند بوده یا حداقل بتواند کمکی بکند تا بتوانم مشکلم را حل کنم .

در طرحم گنبدی ژئودزیک دارم با قطر 25 متر که از نوع گنبدهای 9v با تقسیم بندی 6 ظلعی است و لازم است که نیروهای گفته شده را محاسبه کنم تا بتوانم قطر مناسبی برای اجزا سازهای گنبد تعیین کنم، چنانچه کسی می تواند فرمولهای این محاسبه یا به طور کلی نحوه محاسبه را برایم بگوید ، بسیار لطف بزرگی کرده.
با تشکر از همه شما

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
به نظر من بهتره هر کی هر جا هر اطلاعات تازه ای گرفت بیاد با بچه ها تقسیم کنه...از کتاب های برنامه ریزی برا کنکور تااااااااااااا منابع اصلی و فرعی:)روش های خوندن زبان و...

sufia89

عضو جدید
تجربه

تجربه

من از همون زمانی که واسه کنکور میخوندم تنها هدفم معماری بود و بس:redface: به هیچ چیز دیگه هم فکر نمیکردم.وقتی هم قبول شدم اونم همونجایی که دلم میخواست داشتم بال در می آوردم:d حالا گرچه یکم برام عادی شده ولی به شدت خدا رو شاکرم. معماری خیلی رشته جذابیه اگر و فقط اگر صبر و تحمل داشته باشی:cry: مشکلاتی توی راه هست اما آخرش به شدت شیرین!! جوی هم که توی بچه های معماری هست مطمئن باش جایی دیگه پیدا نمیکنی:gol: فقط همینطوری نمیشه واردش شد باید علاقه به کارهای ترسیمی و تجسمی داشته باشی در همین حد که ازین کارا متنفر نباشی چون بقیش ضمن تحصیل خودش میاد و مهم ترین جمله معماری 99% پشتکار 1% استعداد.

موفق و پیروز باشی:heart:

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
من این طرم طرحم در مورد یک مدرسه راهنمایی پسرونس
واقعا از اطلاعاتت ممنونم

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من دنباله یک سری اطلاعات جامع و کامل در مورد تمام جزعیات و کلیات نقشه های اجرای یه مدرسه هستم.کسی هست که بتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:que::que::que::que::que:

عزیزم به جایی که سریع تاپیک درس کنی کاش که یکم میگشتی و این درخواست رو تو یه تاپیک پر رفت و آمد تر بیان میکردی
با این وجود بازم بت خوشامد میگم

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
صد سال اینده .....
به نظر من اول باید یه تجسمی از صد سال آینده بدست بیاری ، بعد اون هارو در مدرست پیاده کنی
( یا یه مدرسه سنتی بزن در 100 سال آینده که به شیوه صد سال پیشش ساخته شده :D )

salma84

عضو جدید
کمکم کنید

کمکم کنید

با سلام به همه ی دوستان

بچه ها اگه اطلاعاتی در مورد شهرک دارین لطفا کمکم کنین.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا