پستهای قدیمی , تکراری ((در دست بررسی و احیا))

پستهای قدیمی , تکراری ((در دست بررسی و احیا))

• در مورد معماري باشد

رای: 0 0.0%
  • در حد امكان در مورد كارهاي اجرايي باشد

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است.

archi_arch

مدیر بازنشسته
بچه ها اونهایی که بلدن و کار کردن میشه خودشون یه کم شروع کنن و پیش برن که ما هم دستمون بیاد؟!:w05: اخه من اصلا ازاین کارا بلد نیستم!:w05::cry:

سـعید

مدیر بازنشسته
نقد و بررسی اگر به صورت اصولی باشه مثمر ثمر خواهد بود و برعکس اگر در راه درست قرار نگیره اثرات سویی رو بر روی افکار دیگران از موضوع مورد بحث خواهد داشت..
پس به کسانی که علاقه به انجام این کار دارن توصیه میشه که حدالامکان موضوع های ساده تری رو برای نقد و بررسی انتخاب کنن و از نقد های بزرگان معماری کمال استفاده رو داشته باشن تا طریقه و روش نقد کردن اصولی رو فرا بگیرن..
موفق باشید..

zhsaffar

عضو جدید
سلام

من تازه واردم اما دوست دارم تو بحثاتون شركت كنم تا بلكه يه چيزي ياد بگيرم . موضوع چيه ؟ عكسا با

هدف خاصي انتخاب مي شن ؟:que:

سلام دوست خوبم.
موضوعي كه معمار باشي عزيز انتخاب كرده بود نقد كلي بنا هاي دور و برمون بود و به همين تناسب تصاويري رو خودش و دوستان ميگذاشتن و هر كدوم نظر ميداديم و معايب و مزاياش رو ميگفتيم.
اگه شما هم چنين تصاوير (چه مفيد و چه اونهايي كه نكته منفي مفيد آموزشي داشته باشند) داريد بگذاريد يا يه موضوع جديد بديد و بحثي تازه...
اگه الان ميخوايد نظر بديد يه سر به صفحه قبل بزنيد و تصاوير رو ببيند...

tiny memar

عضو جدید
سلام به تمامي دوستان من صحبت هاي همگي رو دقيق مطالعه كردم ولي مطمئن باشيد كه در حال حاضر هيج جا بدتر از شيراز نيست واقعا به وضوح ميشه اي بحث رو در جاي جاي شهر ديد اون هم شهري مثل شيراز كه به خاطر خودخواهي تفكرات عام داره تمامي ارزش خودش را از دست ميده و من بسيار نگران هستم براي شهري مثل شيراز كه اصالت خودش را داره از دست ميده و جاش رو به چيز هايي ميده كه هيچ ارزش معماري نداره
واقعا بحث خيلي خوبي هست :)
اين نگاه از كجا سرچشمه ميگيره؟
چطور ما ميتونيم خودمان را به مردم نزديك كنيم و انديشه ها و طرح هامون را يا آن ها هماهنگ كنيم تا سيميايي زيبا در شهر داشته باشيم ؟؟؟

1366646872

عضو جدید
تحلیل معماری فرهنگسرا

تحلیل معماری فرهنگسرا

با سلام
ازاین که این مطالب عالی رادر اختیار ما قرار دادید ممنونم.
ازشما تقاضادارم در باره ی فضاهای آموزشی کارگاههای یاریم کنید.
کارگاه خیاطی قالی بافی...
سرانه های این فضاهارانیز میخاهم.
باتشکر فراوان:gol:

pesar-mashhadi

کاربر بیش فعال
کسانی که راندو و اسکیس یاد دارند بیان تو و به آنهایی که یاد ندارند یاد بدهند

کسانی که راندو و اسکیس یاد دارند بیان تو و به آنهایی که یاد ندارند یاد بدهند

سلام دوستان گلم
من دانشجوی کاردانی معماری هستم و خیلی دوست دارم که اسکیس و راندو را حرفه ای یاد بگیرم و مطمئن هستم خیلی ها مثل من هستند و از کسانی که یاد دارند خواهش میکنم که کمکی بکنند .
اگر هر اطلاعی دارید بگذارید . ثواب داره :D
منبع - کتاب و سی دی و آموزش تصویری و............
امید وارم که کمک کنید
با تشکر

NargessArch

عضو جدید
در مورد بدست آوردن نقشه های مربوطه به روستا، میتونید به سازمان نقشه برداری کل کشور ویا بنیاد مسکن مراجعه کنید. سعی کنید نقشه هایتان را در حدود یک دو هزارم تهیه کنید که بلوک بندی ها کاملا تفکیک شده باشد تا در تهیه ی عرصه و عیان دچار مشکل نشوید. برای تهیه ی فایل کد روستای مورد نظرتون ساده ترین کار اینه که به دهیاری خود روستا مراجعه کنید چرا که یک نمونه از فایل کد آخرین طرح هادی تهیه شده به دهیاری روستا ابلاغ می شه. اگر دهیاری با هر کدام از دانشجویان همکاری نکرد( که اگر مصمم برخورد کنید چاره ای به جز همکاری نداره) می توانید از نقشه ی کاغذی که تهیه کردید عکس بگیرید وبعد در کد آنرا بکشید و برای اصلاح مقیاس آن بخشی از بدنه ی روستا رو اندازه بگیرید( به صورت حضوری) و سپس با scale مقیاس کل نقشه را درست کنید. البته فراموش نکنید که روستا روز به روز در حال تغییر است و ممکن است در طول برداشت تغییراتی البته خیلی جزئی اما الزامی در نقشه ایجاد شود.
موفق باشید

سلام
من می خواستم ببینم کسی می تونه تو این تاپیک یه نمونه پروژه روستا 1 بزاره تا ببینیم چه جورایی باید باشه
یعنی چه جوری باید ارائه بدیم؟؟؟؟؟؟
ممنون می شم
این ایمیل منه اگه شد برام میل بزنید
بازم ممنون
nargesscbs2@gmail.com

نوال

عضو جدید
با سلام وتشکر از دوستان

من نیاززززززز فورررررررری به دتایلهای دربها دارم

همه دربها دتایلوشونو نیاز دارم

خواهشا کمکم کنید

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خدانگهدار عزیزانم ...

خدانگهدار عزیزانم ...

سلام این بار ، تلخ ترین سلام این چندین ماهه است که با طی غم ناک ترین لحظه ها می نویسم .

سلام این بار تنها ترین سلامیه که بوی تلخ خداحافظی میده . از عزیزانی که تک به تکشون برام حکم خانواده نزدیکم رو داشتن و دارن و شاید امروز یکی از برگهای زرد خاطراتم باشه که رقم می خوره .
نحسی سیزده ماه اخر سال مال من که باید علی رغم میل باطنی از کسانی خداحافظی کنم که با تمام وجود همشون رو دوست دارم ... مریم ، سیمین ، آزاده ، استاد یگانگی ، سعید ، معمار باشی ، آبجی معمار ، وروجک ، کدخدای ده ، مکسر ، پریسا ، امیر ، اعظم ، بهناز ، بی انتهای ، ملیح ، الهه ، افشین ، النا ، فهیمه ، الناز ، حمید ، جنتلمن، جی ام اس بتا ، مهرو ، مهسا ، مهر اذین ، نیوشا ، ملودی ، ممول ، محسن ، نیاز ، رها جون ، ام اچ زد ام ، رعنا ، سحر ، سارا ، شبنم ، شیما ، سرور ، تارا، نسترن ، یادا ، یگانه ، زاها ، سعیده ، نوشین و فیاض همه دوستانی که برای من قوت قلبی برای فعالیت در این سایت بودن و من به عشق همه شماها لحظه به لحظه در اینجا زندگی کردم و عشق ورزیدم و باتمام وجود هر انچه از دستم بر اومد سعی کردم که انجام بدم .
در این مسیر ، خواسته یا نا خواسته باعث دلخوری بعضی از عزیزانم شدم و از این بابت عذر خواهی می کنم و طلب پوزش و حلالیت دارم ...
سوال اول همه عزیزانم این خواهد بود چرا دارم میرم و علتش ؟
مدتی است ناراحتی هایی برام پیش اومده که خواه نا خواه روی رفتارم و برخوردهام تاثیر می گذاره . مدتی است چند تن از عزیزان در همین باشگاه به شکلی برخورد می کنن که از سطح تاب و تحمل و طاقت من تحمل حرکات ، رفتارها و سکناتشون غیر قابل قبوله و متاسفانه اونهایی که در مقام مدیریت سایت باید رسیدگی کنن جز حذف هر نوع بحث و لاپوشانی هیچ نمی کنند که به صلاحدید خودشون حتما درسته و من شخصا هیچ اعتراضی ندارم و چون هیچ فریاد رسی نیست که حرفم رو بفهمه و در مقام یک انسان ، شخصا برای این مجموعه اینقدر ارزش ندارم که این برخوردها لایقم باشه ، هجرت رو به موندن ترجیح دادم .

اعتراضی ندارم ، فقط غمگینم از بابت دوری از دوستانم . تصمیم به این رفتن مدتهاست که ذهنم رو مشغول کرده . ولی به هر منوال امروز روز خداحافظی خواهد بود . نوشین ، مدیر تالار معماری بهم قول داد که برگرده به همین زودیها .
شرمسارم که نمی تونم این فضا رو به خاطر ضربات روحی و روانی و جسمی که بهم زده تحمل کنم تا برگرده . هر چقدر تحمل کردم تا برگرده نیومد ولی امیدوارم هر وقت که میاد اگر اثری از این خداحافظی مونده باشه ، عذر منو بپذیره . و همچنین همه شما عزیزانم ...
همه شمایی که من خودم رو نسبت به تک به تک شما مسئول می دونم و فکر می کنم در هر پستم ، عشقم رو به تک به تکتون ابراز کردم و اهمیتی که همه شما برای من داشتید و دارید .
قسم می خورم که توی سال 87 ، تلخ ترین خاطره ای که برام می مونه ، خداحافظی از این همه دوسته . پل ارتباطی من باشما ایمیلهام و شاید وبلاگ شخصیم باشه . آدرسهاش برای هر مهمونی که قدم سر چشمان من بگذاره ...
doomann.blogfa.com
mh_678@yahoo.com
doomann.hatami@gmail.com
امیدوارم عذر منو پذیرفته باشید . و اجازه مرخص شدن از خدمتتون رو به این خدمتگذارتون بدید .
بهترینها رو برای شما بهترینها ارزو دارم و همه شما رو به خدا می سپارم .

سیزدهم اسفند ماه یکهزارو سیصدو هشتاد و هفت
دومان

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته
بازم بوی خداحافظی و بازم یکی از بچه های قدیمیه باشگاه
و بازم تنها شدن
چرا خانواده باید اینجوری باشه
چرا باس از هم جدا بشیم
چرا باید بریم
آخه چرا
....
دومان جان
به عنوان یکی از بچه های باشگاه
ازت میخوام که نری و بمونی
میدونم چی میگی و میفهمم چون منم کشیدم
روزی که درد دل هام مورد تمسخر بعضیا بود
ولی دوستام نذاشتن که برم
ماشالله که این همه دوست داری
اونا این ارزش رو ندارند که کنارشون بمونی
یعنی ارزش اونا کمتر از اونایی که ...
به خاطرشون میخوای بری؟
جواب این سوال منو میتونی بدی

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته
و بازم تنها شدن
چرا باس از هم جدا بشیم
چرا باید بریم
آخه چرا
....
دومان جان
ولی دوستام نذاشتن که برم
به خاطرشون میخوای بری؟

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
و بازم تنها شدن
چرا باس از هم جدا بشیم
چرا باید بریم
آخه چرا
....
دومان جان
ولی دوستام نذاشتن که برم
به خاطرشون میخوای بری؟

تنهایی عزیز ممنونم که اومدی ... باور کن رفتن دردناک ترین و اخرین راهم بود که انتخاب کردم ...
این عزیزانی که اسمهاشون رو اوردن فقط قسمتی از عزیزان من در این جمع دوست داشتنی هستند ... خیلی هاشون رو حضور ذهن ندارم که بگم ولی باید بگم یک تار موی تک به تک این عزیزانی در تالار معماری جز محبت برای من چیزی نداشتن به همه اون ادمهایی که یه جو معرفت تو وجودشون نیست می ارزه . ولی تنهایی خوبم ، من از خودم و اعتقادات و دلبستگیهام می گذرم ولی نمی تونم ازخانوادم بگذرم . اونها گناهی ندارن که بخاطر توهینهایی که این دوستان به من می کنن ، ضعف اعصاب و ناراحتی های جسمی منو تحمل کنن . قبول دارم که این تعصب به کار و رشته اشتباهه ولی من از خودم می تونم بگذرم ولی از خانوادم نه ... و به همین خاطر با تمام عشقم به تک به تک دوستان ، رفتن رو به موندن ترجیح دادم و باز هم می گم که اصلا کار ساده ای نیست ...

معماری سنتی

عضو جدید
سلام این بار ، تلخ ترین سلام این چندین ماهه است که با طی غم ناک ترین لحظه ها می نویسم .

سلام این بار تنها ترین سلامیه که بوی تلخ خداحافظی میده . از عزیزانی که تک به تکشون برام حکم خانواده نزدیکم رو داشتن و دارن و شاید امروز یکی از برگهای زرد خاطراتم باشه که رقم می خوره .
نحسی سیزده ماه اخر سال مال من که باید علی رغم میل باطنی از کسانی خداحافظی کنم که با تمام وجود همشون رو دوست دارم ... مریم ، سیمین ، آزاده ، استاد یگانگی ، سعید ، معمار باشی ، آبجی معمار ، وروجک ، کدخدای ده ، مکسر ، پریسا ، امیر ، اعظم ، بهناز ، بی انتهای ، ملیح ، الهه ، افشین ، النا ، فهیمه ، الناز ، حمید ، جنتلمن، جی ام اس بتا ، مهرو ، مهسا ، مهر اذین ، نیوشا ، ملودی ، ممول ، محسن ، نیاز ، رها جون ، ام اچ زد ام ، رعنا ، سحر ، سارا ، شبنم ، شیما ، سرور ، تارا، نسترن ، یادا ، یگانه ، زاها ، سعیده ، نوشین و فیاض همه دوستانی که برای من قوت قلبی برای فعالیت در این سایت بودن و من به عشق همه شماها لحظه به لحظه در اینجا زندگی کردم و عشق ورزیدم و باتمام وجود هر انچه از دستم بر اومد سعی کردم که انجام بدم .
در این مسیر ، خواسته یا نا خواسته باعث دلخوری بعضی از عزیزانم شدم و از این بابت عذر خواهی می کنم و طلب پوزش و حلالیت دارم ...
مدتی است ناراحتی هایی برام پیش اومده که خواه نا خواه روی رفتارم و برخوردهام تاثیر می گذاره . مدتی است چند تن از عزیزان در همین باشگاه به شکلی برخورد می کنن که از سطح تاب و تحمل و طاقت من تحمل حرکات ، رفتارها و سکناتشون غیر قابل قبوله و متاسفانه اونهایی که در مقام مدیریت سایت باید رسیدگی کنن جز حذف هر نوع بحث و لاپوشانی هیچ نمی کنند که به صلاحدید خودشون حتما درسته و من شخصا هیچ اعتراضی ندارم و چون هیچ فریاد رسی نیست که حرفم رو بفهمه و در مقام یک انسان ، شخصا برای این مجموعه اینقدر ارزش ندارم که این برخوردها لایقم باشه ، هجرت رو به موندن ترجیح دادم .

اعتراضی ندارم ، فقط غمگینم از بابت دوری از دوستانم . تصمیم به این رفتن مدتهاست که ذهنم رو مشغول کرده . ولی به هر منوال امروز روز خداحافظی خواهد بود . نوشین ، مدیر تالار معماری بهم قول داد که برگرده به همین زودیها .
شرمسارم که نمی تونم این فضا رو به خاطر ضربات روحی و روانی و جسمی که بهم زده تحمل کنم تا برگرده . هر چقدر تحمل کردم تا برگرده نیومد ولی امیدوارم هر وقت که میاد اگر اثری از این خداحافظی مونده باشه ، عذر منو بپذیره . و همچنین همه شما عزیزانم ...
همه شمایی که من خودم رو نسبت به تک به تک شما مسئول می دونم و فکر می کنم در هر پستم ، عشقم رو به تک به تکتون ابراز کردم و اهمیتی که همه شما برای من داشتید و دارید .
قسم می خورم که توی سال 87 ، تلخ ترین خاطره ای که برام می مونه ، خداحافظی از این همه دوسته . پل ارتباطی من باشما ایمیلهام و شاید وبلاگ شخصیم باشه . آدرسهاش برای هر مهمونی که قدم سر چشمان من بگذاره ...
doomann.blogfa.com
mh_678@yahoo.com
doomann.hatami@gmail.com
امیدوارم عذر منو پذیرفته باشید . و اجازه مرخص شدن از خدمتتون رو به این خدمتگذارتون بدید .

دومان
رفيق اشك منو در آوردي،اميدوارم هر كجا كه هستي خوب وخوش وسلامت باشي.
رفيق خوبم بهترينها را برايت آرزو ميكنم.
موفق باشي داداش كوچكت مهدي:cry::gol:

معماری سنتی

عضو جدید

doomann.blogfa.com
mh_678@yahoo.com
doomann.hatami@gmail.com

دومان
رفيق اشك منو در اوردي ها دلم برات تنگ ميشه.
اميدوارم هر كجا كه هستي خوب وخوش و سلامت باشي.
رفيق گلم بهترينها را برايت آرزو ميكنم.
داداش كوچيكت مهدي:cry::gol:

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر چند خداحافظي سخته اما من بهتون حق ميدم ...
به قدري متاثرم كه نمي تونم چيزي بگم....
فقط .....اميدوارم هميشه موفق باشيد.
بابت تمام زحماتي كه كشيديد ازتون صميمانه تشكر ميكنم و همچنين بابت وقتي كه براي ما گذاشتين ....

خداوند پشت و پناهتون.

optimistic

عضو جدید
نمی دونم چی بگم.:(بالاخره حتما خودتون بهتر از ما شرایطتونو می دونید.
ممنون از همه چیزایی که بهمون یاد
دادید.ما که منتظر ادامه آموزش اسکیس تون بودید ولی.......
امیدوارم هرجا که هستید موفق باشید.

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام...
با اینکه عضو فعالی برای باشگاه نیستم اما و هر فعالیت مفید یا آموزش هر مطلبی شما را به عنوان عضو اصلی و موثر دیدم.توهمین مدت کم هم میشد فهمید با فردی از معدود افراد مسئول و دلسوز طرف هستیم.
به شخصه از رفتنت بسیار شوکه و ناراحت شدم.
اگر خواهش برای موندن فایده ای داشته باشه من این خواهش رو میکنم ولی در هر حال آرزوی توفیق روزافزون و شادکامی رو برات دارم.

suro0sh

عضو جدید
منم تازه واردم، اما تو این مدت کم یک دنیا چیز از دومان عزیز یاد گرفتم، خیلی نامردیه که مسئولان سایت اینقدر بی توجه باشن
من یک پیشنهاد دارم، اگر دومان بره ما معماری ها هم از باشگاه بریم

*Hani*

عضو جدید
من عضو فعالی نیستم یعنی تازه واردم. ولی به هیچ وجه رفتن شما رو نمیتونم قبول کنم.... اصلاً موفق باشید و اینارم قبول ندارم. چون نمی ذاریم برید. به خدا سایت فقط با وجود شما معنی میده... می دونم گفتن این حرفا راحته و عمل کردنش سخت، ولی بیاید با این آدمای .....که به شما توهین می کنن دست و پنجه نرم کنید. اصلاً هرجا که پای مسئولیت و محبوبیت یه نفر درمیون باشه این آدما پیدا میشن، چه تو دنیای مجازی چه واقعی. مطمئن باشید خیلی بیشتر از این افراد، کسایی هستن که شما رو دوست دارن، واسه دلسوزی هاتون و واسه مطالب مفیدی که در اختیار ما قرار می دید و ....... من تازه یه محیط علمی دانشجویی مفیدو پیدا کردم خالا عضو اصلیش/مدیرش می خواد بره؟؟؟؟؟؟؟؟
ما هممون یه روزی از اینجا می ریم. ولی فردی مثل شما باید با یه خبر خوب از باشگاه بره، مثلا اینکه شاغل شدین و به کارای باشگاه نمی رسین، ازدواج کردین،نمی دونم بچه دار شدین ................
نذارید حرف این آدما روتون اثر بذاره، و این خودش یه جور آمادگیرو برای مشکلات بزرگتری که براتون ممکنه پیش بیاد ، در شما بوجود میاره......
بچه ها تورو خدا همتون بیاید امضا کنید که دومان نره و اون کسایی که باید برن، برن.............
خلاصه انقدر شکه ام که اصلاً نمی دونم چی نوشتم ......:w04:اصلاَ از خداحافظی بدم میاد.
لطفاً از باشگاه نرید.

آخرین ویرایش:

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
باید بگم تو ایران عرضه نگه داشتن ادمای با لیاقت رو نداریم ....

موفق باشی در پناه حق .... :gol:
;)
و ندارند....

البته حرف حق تلخه مخصوصا برا آدمهاي ضعيف...

حيف زحماتي كه كشيده شد ... چونكه ارزشش رو ندونستند....

واقعا متاسفم

و البته بيشتر خنده ام ميگيره به اين وضعيت !!!
اوني كه بايد بره مي مونه اوني كه بايد بمونه ميره!!!!!!!! و البته اين وسط كي گناهكاره؟؟؟ كسي كه حتي اسمش به ميون نمي آد!!!!
...

آخرین ویرایش:

silver art

عضو جدید
سلام دوستان...
در دوره کاردانی و کارشناسی 2 درس روستا 1 و 2 همیشه برای خیلی از دانشجویان دارای ابهاماتی ست که همه با اون مشکل دارن...
من خودم هم یکی از همین دانشجویان بودم ولی دست تقدیر من رو در مسیری انداخت که الان حدود 2 سال است که با بنیاد های مسکن چند استان طرح های هادی روستایی رو در قالب مشاور انجام میدم...
در همین راستا در این تاپیک هرگونه مشکل و سوالاتی که دوستان در زمینه پروژه های روستا دارن رو مطرح کنن خوشحال میشم اگر بتونم کمکی بکنم...

موفق باشید...
سلام
خسته نباشید
ممکنه خواهش کنم تعدادی اسکیس یا کروکی و یا...راجع به پروژه روستا1و2 برام بفرستین،اگه نحوه شیت بندی(مربوط به همین واحد) رو هم نشون بدین ممنون میشم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا