سلام
من تازه واردم اما دوست دارم تو بحثاتون شركت كنم تا بلكه يه چيزي ياد بگيرم . موضوع چيه ؟ عكسا با
هدف خاصي انتخاب مي شن ؟![]()
در مورد بدست آوردن نقشه های مربوطه به روستا، میتونید به سازمان نقشه برداری کل کشور ویا بنیاد مسکن مراجعه کنید. سعی کنید نقشه هایتان را در حدود یک دو هزارم تهیه کنید که بلوک بندی ها کاملا تفکیک شده باشد تا در تهیه ی عرصه و عیان دچار مشکل نشوید. برای تهیه ی فایل کد روستای مورد نظرتون ساده ترین کار اینه که به دهیاری خود روستا مراجعه کنید چرا که یک نمونه از فایل کد آخرین طرح هادی تهیه شده به دهیاری روستا ابلاغ می شه. اگر دهیاری با هر کدام از دانشجویان همکاری نکرد( که اگر مصمم برخورد کنید چاره ای به جز همکاری نداره) می توانید از نقشه ی کاغذی که تهیه کردید عکس بگیرید وبعد در کد آنرا بکشید و برای اصلاح مقیاس آن بخشی از بدنه ی روستا رو اندازه بگیرید( به صورت حضوری) و سپس با scale مقیاس کل نقشه را درست کنید. البته فراموش نکنید که روستا روز به روز در حال تغییر است و ممکن است در طول برداشت تغییراتی البته خیلی جزئی اما الزامی در نقشه ایجاد شود.
موفق باشید
بازم بوی خداحافظی و بازم یکی از بچه های قدیمیه باشگاه
و بازم تنها شدن
چرا خانواده باید اینجوری باشه
چرا باس از هم جدا بشیم
چرا باید بریم
آخه چرا
....
دومان جان
به عنوان یکی از بچه های باشگاه
ازت میخوام که نری و بمونی
میدونم چی میگی و میفهمم چون منم کشیدم
روزی که درد دل هام مورد تمسخر بعضیا بود
ولی دوستام نذاشتن که برم
ماشالله که این همه دوست داری
اونا این ارزش رو ندارند که کنارشون بمونی
یعنی ارزش اونا کمتر از اونایی که ...
به خاطرشون میخوای بری؟
جواب این سوال منو میتونی بدی
رفيق اشك منو در آوردي،اميدوارم هر كجا كه هستي خوب وخوش وسلامت باشي.سلام این بار ، تلخ ترین سلام این چندین ماهه است که با طی غم ناک ترین لحظه ها می نویسم .
سلام این بار تنها ترین سلامیه که بوی تلخ خداحافظی میده . از عزیزانی که تک به تکشون برام حکم خانواده نزدیکم رو داشتن و دارن و شاید امروز یکی از برگهای زرد خاطراتم باشه که رقم می خوره .
نحسی سیزده ماه اخر سال مال من که باید علی رغم میل باطنی از کسانی خداحافظی کنم که با تمام وجود همشون رو دوست دارم ... مریم ، سیمین ، آزاده ، استاد یگانگی ، سعید ، معمار باشی ، آبجی معمار ، وروجک ، کدخدای ده ، مکسر ، پریسا ، امیر ، اعظم ، بهناز ، بی انتهای ، ملیح ، الهه ، افشین ، النا ، فهیمه ، الناز ، حمید ، جنتلمن، جی ام اس بتا ، مهرو ، مهسا ، مهر اذین ، نیوشا ، ملودی ، ممول ، محسن ، نیاز ، رها جون ، ام اچ زد ام ، رعنا ، سحر ، سارا ، شبنم ، شیما ، سرور ، تارا، نسترن ، یادا ، یگانه ، زاها ، سعیده ، نوشین و فیاض همه دوستانی که برای من قوت قلبی برای فعالیت در این سایت بودن و من به عشق همه شماها لحظه به لحظه در اینجا زندگی کردم و عشق ورزیدم و باتمام وجود هر انچه از دستم بر اومد سعی کردم که انجام بدم .
در این مسیر ، خواسته یا نا خواسته باعث دلخوری بعضی از عزیزانم شدم و از این بابت عذر خواهی می کنم و طلب پوزش و حلالیت دارم ...
سوال اول همه عزیزانم این خواهد بود چرا دارم میرم و علتش ؟
مدتی است ناراحتی هایی برام پیش اومده که خواه نا خواه روی رفتارم و برخوردهام تاثیر می گذاره . مدتی است چند تن از عزیزان در همین باشگاه به شکلی برخورد می کنن که از سطح تاب و تحمل و طاقت من تحمل حرکات ، رفتارها و سکناتشون غیر قابل قبوله و متاسفانه اونهایی که در مقام مدیریت سایت باید رسیدگی کنن جز حذف هر نوع بحث و لاپوشانی هیچ نمی کنند که به صلاحدید خودشون حتما درسته و من شخصا هیچ اعتراضی ندارم و چون هیچ فریاد رسی نیست که حرفم رو بفهمه و در مقام یک انسان ، شخصا برای این مجموعه اینقدر ارزش ندارم که این برخوردها لایقم باشه ، هجرت رو به موندن ترجیح دادم .
اعتراضی ندارم ، فقط غمگینم از بابت دوری از دوستانم . تصمیم به این رفتن مدتهاست که ذهنم رو مشغول کرده . ولی به هر منوال امروز روز خداحافظی خواهد بود . نوشین ، مدیر تالار معماری بهم قول داد که برگرده به همین زودیها .
شرمسارم که نمی تونم این فضا رو به خاطر ضربات روحی و روانی و جسمی که بهم زده تحمل کنم تا برگرده . هر چقدر تحمل کردم تا برگرده نیومد ولی امیدوارم هر وقت که میاد اگر اثری از این خداحافظی مونده باشه ، عذر منو بپذیره . و همچنین همه شما عزیزانم ...
همه شمایی که من خودم رو نسبت به تک به تک شما مسئول می دونم و فکر می کنم در هر پستم ، عشقم رو به تک به تکتون ابراز کردم و اهمیتی که همه شما برای من داشتید و دارید .
قسم می خورم که توی سال 87 ، تلخ ترین خاطره ای که برام می مونه ، خداحافظی از این همه دوسته . پل ارتباطی من باشما ایمیلهام و شاید وبلاگ شخصیم باشه . آدرسهاش برای هر مهمونی که قدم سر چشمان من بگذاره ...
doomann.blogfa.com
mh_678@yahoo.com
doomann.hatami@gmail.com
امیدوارم عذر منو پذیرفته باشید . و اجازه مرخص شدن از خدمتتون رو به این خدمتگذارتون بدید .
بهترینها رو برای شما بهترینها ارزو دارم و همه شما رو به خدا می سپارم .
سیزدهم اسفند ماه یکهزارو سیصدو هشتاد و هفت
دومان
رفيق اشك منو در اوردي ها دلم برات تنگ ميشه.سلام این بار ، تلخ ترین سلام این چندین ماهه است که با طی غم ناک ترین لحظه ها می نویسم .
سلام این بار تنها ترین سلامیه که بوی تلخ خداحافظی میده . از عزیزانی که تک به تکشون برام حکم خانواده نزدیکم رو داشتن و دارن و شاید امروز یکی از برگهای زرد خاطراتم باشه که رقم می خوره .
نحسی سیزده ماه اخر سال مال من که باید علی رغم میل باطنی از کسانی خداحافظی کنم که با تمام وجود همشون رو دوست دارم ... مریم ، سیمین ، آزاده ، استاد یگانگی ، سعید ، معمار باشی ، آبجی معمار ، وروجک ، کدخدای ده ، مکسر ، پریسا ، امیر ، اعظم ، بهناز ، بی انتهای ، ملیح ، الهه ، افشین ، النا ، فهیمه ، الناز ، حمید ، جنتلمن، جی ام اس بتا ، مهرو ، مهسا ، مهر اذین ، نیوشا ، ملودی ، ممول ، محسن ، نیاز ، رها جون ، ام اچ زد ام ، رعنا ، سحر ، سارا ، شبنم ، شیما ، سرور ، تارا، نسترن ، یادا ، یگانه ، زاها ، سعیده ، نوشین و فیاض همه دوستانی که برای من قوت قلبی برای فعالیت در این سایت بودن و من به عشق همه شماها لحظه به لحظه در اینجا زندگی کردم و عشق ورزیدم و باتمام وجود هر انچه از دستم بر اومد سعی کردم که انجام بدم .
در این مسیر ، خواسته یا نا خواسته باعث دلخوری بعضی از عزیزانم شدم و از این بابت عذر خواهی می کنم و طلب پوزش و حلالیت دارم ...
سوال اول همه عزیزانم این خواهد بود چرا دارم میرم و علتش ؟
مدتی است ناراحتی هایی برام پیش اومده که خواه نا خواه روی رفتارم و برخوردهام تاثیر می گذاره . مدتی است چند تن از عزیزان در همین باشگاه به شکلی برخورد می کنن که از سطح تاب و تحمل و طاقت من تحمل حرکات ، رفتارها و سکناتشون غیر قابل قبوله و متاسفانه اونهایی که در مقام مدیریت سایت باید رسیدگی کنن جز حذف هر نوع بحث و لاپوشانی هیچ نمی کنند که به صلاحدید خودشون حتما درسته و من شخصا هیچ اعتراضی ندارم و چون هیچ فریاد رسی نیست که حرفم رو بفهمه و در مقام یک انسان ، شخصا برای این مجموعه اینقدر ارزش ندارم که این برخوردها لایقم باشه ، هجرت رو به موندن ترجیح دادم .
اعتراضی ندارم ، فقط غمگینم از بابت دوری از دوستانم . تصمیم به این رفتن مدتهاست که ذهنم رو مشغول کرده . ولی به هر منوال امروز روز خداحافظی خواهد بود . نوشین ، مدیر تالار معماری بهم قول داد که برگرده به همین زودیها .
شرمسارم که نمی تونم این فضا رو به خاطر ضربات روحی و روانی و جسمی که بهم زده تحمل کنم تا برگرده . هر چقدر تحمل کردم تا برگرده نیومد ولی امیدوارم هر وقت که میاد اگر اثری از این خداحافظی مونده باشه ، عذر منو بپذیره . و همچنین همه شما عزیزانم ...
همه شمایی که من خودم رو نسبت به تک به تک شما مسئول می دونم و فکر می کنم در هر پستم ، عشقم رو به تک به تکتون ابراز کردم و اهمیتی که همه شما برای من داشتید و دارید .
قسم می خورم که توی سال 87 ، تلخ ترین خاطره ای که برام می مونه ، خداحافظی از این همه دوسته . پل ارتباطی من باشما ایمیلهام و شاید وبلاگ شخصیم باشه . آدرسهاش برای هر مهمونی که قدم سر چشمان من بگذاره ...
doomann.blogfa.com
mh_678@yahoo.com
doomann.hatami@gmail.com
امیدوارم عذر منو پذیرفته باشید . و اجازه مرخص شدن از خدمتتون رو به این خدمتگذارتون بدید .
بهترینها رو برای شما بهترینها ارزو دارم و همه شما رو به خدا می سپارم .
سیزدهم اسفند ماه یکهزارو سیصدو هشتاد و هفت
دومان
باید بگم تو ایران عرضه نگه داشتن ادمای با لیاقت رو نداریم ....
موفق باشی در پناه حق ....![]()
اوني كه بايد بره مي مونه اوني كه بايد بمونه ميره!!!!!!!!...
دوست عزيز اوني كه خطا مي كنه همون بهتر كه بهش بربخوره ...اخ حرف دل منو زدی ....
می خواستم بگم ولی گفتم شاید به مدیرای دیگه بربخوره ....
سلامسلام دوستان...
در دوره کاردانی و کارشناسی 2 درس روستا 1 و 2 همیشه برای خیلی از دانشجویان دارای ابهاماتی ست که همه با اون مشکل دارن...
من خودم هم یکی از همین دانشجویان بودم ولی دست تقدیر من رو در مسیری انداخت که الان حدود 2 سال است که با بنیاد های مسکن چند استان طرح های هادی روستایی رو در قالب مشاور انجام میدم...
در همین راستا در این تاپیک هرگونه مشکل و سوالاتی که دوستان در زمینه پروژه های روستا دارن رو مطرح کنن خوشحال میشم اگر بتونم کمکی بکنم...
موفق باشید...