fatimma
عضو جدید
شما انتظار داری بی مدرک چیزی رو قبول کنیم؟من اخر نفهمیدم هدفم خیره یا خاله خرسه ام یا یه ادم لا ابالیم که پول گرفته!!!!
درضمن خوبه یکم بتونیم با الفاظ صحیح و دوستانه تر والبته مودبانه تر صحبت کنبم نا سلامتی دانشجوییم همین حرف شما رو ببینید شریعتی چقدر زیبا گفته:
اگر یک حقیقتی را میخواهید خراب کنید خوب به آن حمله نکنید بد از ان دفاع کنید مودبانه تره نه؟؟؟
در ضمن بی مدرک نبود حالا شما قبولش ندارید یه بحث دیگه س
درضمن
1- این تاپیکو در گفتگوی آزاد نزدم یعنی هدفم تبلیغ اسلام نبوده اینو در تالار اسلام زدم برای کسانی که معتقند شاید براشون جالب باشه وهدف دادن یه فقط و فقط خبر به متدینین بود برداشتش هم آزاد!!!!
2-اینو تو سایت تبیان دیدم و از یه سایت خبری لینک دادم چون نسبتا به تبیان اعتماد داشتم بازم در مورد صحت وسقمش براتون جویا میشم
3-خیلی راحت نسبت دروغ ندیم وتوهین نکنیم به افرا که چرندیاته یا توهمه یا.......تا زمانی که مطمئن نیستیم دوطرفش یکسانه
4-نمیدونم چرا ما اینقدر راحت در مورد همه چی نظر میدیم همه پزشک همه سیاست مدار همه کارشناس علوم دینی...بابا جان بخونید براتون مفید بود خوب مفید بود نبود ردشید علم دارید ماروهم اگاه کنید ندارید دیگه چرا این همه نظر که خیلیاش هم تهمته............. این همه نظرات تخصصی بی پایه و اساس ........
من گفتم ندادن مدرک درست باعث میشه کسایی که دنبال فرصت میگردن تا همه چیزو مسخره کنن بیان و ازین فرصت سواستفاده کنن
قبول داشتن یا نداشتن من فرقی در اصل موضوع بوجود نمیاره
من یا خیلیا ی دیگه بعضی چیزا رو با دلمون میپذیریم چون یه چیزی ته دلمون گواهی درستیه اونو میده ولی شاید همه اینطور نباشن.پس بهتره دلیل باشه تا حاشیه بوجود نیاد