dimah_azer
عضو جدید
سوال خوبیه.... تو دانشگاه دیدمشون ازشون میپرسم جوابشو بهت میگم.
h'i ndn
اگه دیدیشون برسون سلام مارا
خودم میگم منم هستمسوال خوبیه.... تو دانشگاه دیدمشون ازشون میپرسم جوابشو بهت میگم.
خب به سلامتی همه اومدن اعلام وجود کردن لازم نشد من توضیح بدم.
پرفسور جمله بالا میگه که تمامی کسانی که غایب بودند آمدند و دلایل غیبتشان را اعلام کردند و لازم نشد دلیل غیبتشان را من بگویم.افتاد؟!!!!!تو حتما ترم بعد یه فارسی پیش بگیر شدیدا بهش نیاز دارییکی بیاد ترجمه کنه
پرفسور جمله بالا میگه که تمامی کسانی که غایب بودند آمدند و دلایل غیبتشان را اعلام کردند و لازم نشد دلیل غیبتشان را من بگویم.افتاد؟!!!!!تو حتما ترم بعد یه فارسی پیش بگیر شدیدا بهش نیاز داری
ببین تو حتما فارسی پیش رو ترم بعد بردار.غیر از جمله اول هیچی از بقیش نفهمیدمبرادر من بین این دوتا پستت همش 3 تا پست فاصله هست ، که دوتاش ربطی نداره و یکی اومده توضیح داده
و باتوجه به اینکه جمله شما جمع می باشد پش شامل عده ای می شود ( حداقل 2 نفر )
کما اینکه منظور شما بیش از 10 نفر بوده
نقشه کشی نمی گم آسونه ولی در مقابل استاتیک و مقاومت خیلی سخت هم نیست جلوی دینامیک که میشه بهش گفت گلابی.این درس هدف اصلیش دادن دید سه بعدی و تجسم اجسام که تو درسای بعدی کمی کمک میکنه(پ.ن :یادم میاد تو استاتیک یک نمونه از ماشین ها رو با استفاده از سه نما و سوپر پوزیشن حل میکردیم از سوال های حل شده کتاب هم بود).نقشه کشی وقتی گلابی می شه که جواب تمریناش رو بدونی!!!استادت هم چند تا رو برات حل کرده باشه....
بچه ها آمار این آموزش کوه نوردی رو در بیارید شاید خوب باشه![]()
اون حدادی که پدر ما ها رو در آورد تمام اون کتاب چی بود آها متقی پور رو ما حل کردیم.آخرشم میگفت شما ها تنبلین باید بیشتر تمرین بدم.بابا برو خدا رو هزار مرتبه شکر کن که با نازیلا داری !
یه چیز بگم تا ته شو بخونی
یکی از بچه ها نقشه ها رو با دست می کشید ، قبول شد با نمره خوب ،
اون وقت ماها ، وای وای وای
الان ترم چند نقشه کشی برداشتی ؟
---------> بابا کوه دانشگاه سیخی چند؟ برنامه بزارید خودم می برمتون دشت هویچ حالشو ببرید ،
الان بهترین موقع کوه به خدا ، بساط مرغ ببریم، اونایی هم که اهلشن بال میاریم براشون
حالا دشت هویچ کجاست؟!!!
یه جای خوب
توی یه داهاته توی شمال تهران (اسم داهاتش یادم نیست ، ولی فکر کنم 1 ساعت راهشه )
کلی کوه نوردی داره تا برسی به دشت هویچ
اگه بیای ، بهت قول می دم خوشگل تر بشی (اون وقت برد پیت باید بیاد جولوت لونگ بندازه )
خیلی خیلی ممنونمچون نازیلا کلا آدم جالبی نیست امتحاناشم نباید زیاد جالب باشه.
من که با حدادی این درس مزخرف رو داشتم خیلی بهمون سخت گرفت ولی دوستان که با نازیلا داشتن میگفتن که همشون از روی یه بابایی به اسم فرشاد کشیده بودن هر کدومم یه نمره ای الکی گرفته بود اونی هم که از همه کمتر حالیش بود بیشترین نمره رو گرفت.جالب تر از همه اینکه به خود فرشاد 9.75 داد چون سر کلاس از نازیلا ایراد می گرفت و غلط هاشو بهش می گفت
تو درس دینامیک هم ترم قبل یکی از بچه ها میگفت یکی سر جلسه واو به واو از رو ورقش نوشته شده 11 چون تمیز نوشته بوده اون وقت این رفیق ما هم بهش داده9.5 یا 9.75 (دیگه راست و دروغش پای خودش)
اینم لینک نمرات نقشه کشی دو ترم پیش صنایع نازیلا(شانس آوردی هنوز دارمش) برو حالشو ببر
http://up.iranblog.com/Files/eed3aeec88314327bb4e.doc
خیلی خیلی ممنونم
این نازیلا خانم که یه نمونه سوال برای ما حل نکرده!!جواب تمرین های متقی پور رو هم با ما چک نکرده!!اینه که وقتی می خواد امتحان میان ترم بگیره همه می مونیم باید چی کار کنیم!
در کل می گم.khcdgh ;i kd,lni f,n
نازیلا که نیومده بود
ممنونحالا چرا بچه رو میترسونی.خیالت راحت پاسی![]()
نمی دونم چی شد یهو دلم برا مرتضی آهنگر تنگ شد(معرف حضور دوستان مکانیک هست دیگه)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | پاتوق دانشجویان دانشگاه ازاد پرند | دانشگاه آزاد | 6 | |
![]() |
انجمن پرند | دانشگاه آزاد | 16 |