تسلیت میگم :دی بروبچ تو سایت موقع اعتراض میشه متن هم بنویسم (التماس و ...) ؟یا فقط میزنه این دانشجو به نمره ش اعتراض داره؟سلاممن هم ورودی 89 پرند هستم سخت افزارکسی با دکتر رسولی ادبیات داشته؟در ضمن خیلی راه دانشگاه خسته کننده شده !!
تسلیت میگم :دی بروبچ تو سایت موقع اعتراض میشه متن هم بنویسم (التماس و ...) ؟یا فقط میزنه این دانشجو به نمره ش اعتراض داره؟سلاممن هم ورودی 89 پرند هستم سخت افزارکسی با دکتر رسولی ادبیات داشته؟در ضمن خیلی راه دانشگاه خسته کننده شده !!
کلا اعتراض فرمالیته ستسلیت میگم :دی بروبچ تو سایت موقع اعتراض میشه متن هم بنویسم (التماس و ...) ؟یا فقط میزنه این دانشجو به نمره ش اعتراض داره؟
کلا اعتراض فرمالیته س
نمیشه التماس دعا نوشت
تنها فرقش این بود قبلا دستی بود و فرمالیته
الان اینترنتی و فرمالیته
سلام خدمت دوستای گل پرندی...رضا افشارپور...ورودی 85...مهندسی عمران...کمی تا قسمتی خرخون
...به شدت بد اخلاق
راستی هیچ کدومتون می دونست دانشگاه آزاد پرند خودش فروم داره...باور نمی کنید یه سرچ تو اینترنت بزنید ملتفت می شید اسم سایتو نذاشتم که یه وقت از جاتب مدیر محترم با اردنگی پرت نشم بیرون...اگه این جا واسه مون بخش جدا باز نکردن بیایین تو فروم خودمون(خودتون)...راستی این جا عمرانی نداره
![]()
سلام به همگی
یه سلام مخصوص هم نثار بچه هایی که میشناسمشون
من هم دانشجوی ترم اول صنایع پرندم...
می بینم که جمعتون جمعه...البته تقریبا یه 9000 نفرتون کمه!شاید هم بیش تر
بچه ها به انجمن دانشگاه آزاد پرند هم سر بزنید دیگهخیلی کم کارید...نمی دونم این آب و هوای پرند چه تاثیری روی هممون گذاشته که انقدر بی بخار شدیم...
سلام دوستم منم شنیدم اسمعیل پارسا بد نیست اما مطمئن نیستم
خودمم میخوام باهاش گسسته بردارم این ترم
اما نمیدونم با میر معینی بردارم یا اسمعیل پارسا
میر معینی رو نمیشناسی بد نمره میده یا نه؟![]()
دوست عزیز پست های قدیمی رو نکش بیرون این پست ها مربوط به 3-4 سال پیشه آقا رضا افشارپور که فکر کنم خیلی وقته فارغ التحصیل شده خیلی خیلی زودتر از ماها، خانم minerva هم 2-3 سال پیش انتقالی گرفت تهران جنوب ایشالا که ایشونم فارغ التحصیله.تقریبا تمام اعضای قدیمی تا اونجایی که من اطلاع دارم فارغ التحصیل شدن و رفتن ولی هنوز هم چندتاییمون تو دانشگاه کارای تحقیقاتی میکنیم.این فروم رو بخاطر پاره ای از مسائل تعطیل کردیم. بعد چند سال اومدم ببینم اینجا چه خبره که دیدم دوست عزیز sonic هنوز اینجا داره فعالیت میکنه، پسر تو خجالت نمی کشی هنوزم از این کارا میکنی؟!!سلام ممنون می شوم آدرس انجمن را بفرمایید تا ما هم بیاییم. با تشکر
دوستان وضعیت رفت وامد به تهران ازاین دانشگاه چطوره ؟ایا سرویس داره یاانکه بایدسواراتوبوس واین حرفهاشد؟ شنیده ام که سطح علمی ان خوبه وسخت گیری هم میکنند .
فکر میکنید دخترم بارتبه 13000وتراز 7000 امسال بتونه اونجا قبول بشه ؟ منظورم برای رشته های عمران یامعماری یاصنایع هستش
لطفازودتر پاسخ بدهید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | پاتوق دانشجویان دانشگاه ازاد پرند | دانشگاه آزاد | 6 | |
![]() |
انجمن پرند | دانشگاه آزاد | 16 |