پرسش و پاشخ سوالات شرعی

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وعده ازدواج و بهانه شناخت خصوصیات رفتاری از مهمترین عواملی است که ارتباط بین دخترها و پسرها را در جامعه ما توجیه می کند. بخصوص دخترها که معمولاً با وعده ازدواج تن به دوستی می دهند.
اما جوان امروز در ارتباط با جنس مخالف خود به دنبال چیست؟ ازدواج، عاطفه، محبت، وقت کشی، عشق یا ...؟
روان شناسان معتقدند، میل و کشش به جنس مخالف از نظر فیزیولوژی یک نیاز طبیعی، فطری و روانی است. آنان می گویند در تمام فرهنگها و کشورها ، پسران و دختران در سن بلوغ اولین نگاه و گرایش را به سوی جنس مخالف ابراز می کنند. اما مرز این کشش در هر فرهنگی تعریف شده است، برای مثال در جوامع غربی و سایر جوامع غیر مسلمان ارتباط میان دو جنس مخالف به خود فرد سپرده شده و هر شکلی از این ارتباط مورد پذیرش جامعه و فرهنگ آن است. اما در کشورهای مسلمان و برخی فرهنگها این ارتباط محدود است و در مواردی به فضای سیاسی و اجتماعی جامعه بستگی دارد اما

اما آیا ارتباط بین دو جنس همیشه به پیوندهای عاطفی و صمیمانه منجر می شود؟ آیا این نوع ارتباط نمی تواند به زمینه های علمی، فرهنگی و ... محدود باشد؟ یک صاحبنظر در این باره می گوید:
«از آنجا که در جامعه ما نگاه دوگانه ای نسبت به این مسئله وجود دارد، نتوانسته ایم به تعریف قابل قبولی در این باره برسیم به همین دلیل نوع نگاه به دو جنس مخالفی که کنار یکدیگر قرار می گیرند، عمدتاً با سوء ظن و سوء نیت همراه است و به معنای ناخوشایند موضوع یعنی دوست دختر و پسر تعبیر می شود. در حالی که می توان به جوانها آموزش داد که مباحثه و مکالمه با یک غیر همجنس در صورتی که بر محوری صحیح انجام گیرد، شاید حتی مزیت اخلاقی و اجتماعی و شخصیتی برای او و جامعه در برداشته باشد.»​

مرسی عزیزم
بسیار جالب بود

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الان شما نظرتون راجع به این ارتباط چیه؟

تمام چیزهایی که فرمودین درسته
من مخالف این دوستی ها نیستم ولیکن معتقدم که باید حساب شده و با منطق باشه
صداقت توی این دوستی ها از مهمترین مسائله که خیلی اهمیت داره

tifoid

عضو جدید
تمام چیزهایی که فرمودین درسته
من مخالف این دوستی ها نیستم ولیکن معتقدم که باید حساب شده و با منطق باشه
صداقت توی این دوستی ها از مهمترین مسائله که خیلی اهمیت داره
درسته اما هم باید هدف این نوع دوستیا مشخص باشه و هم در چارچوب مشخص و زیر نظر خانواده باشه.به عبارتی همون نامزدی...

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درسته اما هم باید هدف این نوع دوستیا مشخص باشه و هم در چارچوب مشخص و زیر نظر خانواده باشه.به عبارتی همون نامزدی...

یعنی میفرمائین اگه دو نفربا هم دوست شدن باید حتما بخاطر نامزدی باشه
فکر نکنم اینطوری باشه
اگه دو نفر با هم دوست بشن و از همون اول با هم صادق باشن متوجه میشن که مثلا این دو نمیخوان با هم ازدواج کنن بنابراین چون سطح فرهنگ و نوع رفتارشون با هم یکیه میتونن دوست بمونن بدونه اینکه قصد ازدواجی در اون باشه

tifoid

عضو جدید
یعنی میفرمائین اگه دو نفربا هم دوست شدن باید حتما بخاطر نامزدی باشه
فکر نکنم اینطوری باشه
اگه دو نفر با هم دوست بشن و از همون اول با هم صادق باشن متوجه میشن که مثلا این دو نمیخوان با هم ازدواج کنن بنابراین چون سطح فرهنگ و نوع رفتارشون با هم یکیه میتونن دوست بمونن بدونه اینکه قصد ازدواجی در اون باشه

من موافق نیستم. چرا که هرچی باشه این دو نفر از جنس مخالفن و گرایش هایی که بوجود میاد پیامد های جالبی نداره...

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من موافق نیستم. چرا که هرچی باشه این دو نفر از جنس مخالفن و گرایش هایی که بوجود میاد پیامد های جالبی نداره...

من فکر میکنم هر فردی نیاز به دوستی داره که بتونه با اون راحت باشه یعنی اینکه راحت صحبت کنه ، بخنده و خوش بگذرونه
نیازی نیست که حتما با اون فرد نامزد کنه اگه همون صداقتی که گفتم از اول باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد

tifoid

عضو جدید
من فکر میکنم هر فردی نیاز به دوستی داره که بتونه با اون راحت باشه یعنی اینکه راحت صحبت کنه ، بخنده و خوش بگذرونه
نیازی نیست که حتما با اون فرد نامزد کنه اگه همون صداقتی که گفتم از اول باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد

پس با این حساب بهتر نیست دوستش از جنس خودش باشه؟که مسائل حاشیه ای هم پیش نیاد؟

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس با این حساب بهتر نیست دوستش از جنس خودش باشه؟که مسائل حاشیه ای هم پیش نیاد؟

این نیازی که گفتم از جنس مخالفه

بگذریم
این سوال را هم جواب بدین لطفا
نظرتون در موردحجاب خانوما چیه آیا اینکه میگن خانومها نباید بالاتر از مچ دستشون و نیز حتی یه تار موشون پیدا باشه درسته
من باید برم بعدا میام جوابمو میخونم
خدا نگهدار

tifoid

عضو جدید
این نیازی که گفتم از جنس مخالفه

بگذریم
این سوال را هم جواب بدین لطفا
نظرتون در موردحجاب خانوما چیه آیا اینکه میگن خانومها نباید بالاتر از مچ دستشون و نیز حتی یه تار موشون پیدا باشه درسته
من باید برم بعدا میام جوابمو میخونم
خدا نگهدار
فلسفه حجاب چیست‌؟
پوشش زن در اسلام به این معنا است که‌، زن در معاشرت با مردان بدن خود را بپوشاند و از جلوه‌گری و خودنمایی خودداری کند. بنابراین‌; لزوم حجاب از سوی اسلام در حقیقت برای حفظ کرامت زن است تا مورد بهره‌برداری هوسبازان‌، قرار نگیرد.
درست است که حجاب‌، در ظاهر محدودیت زن را نشان می‌دهد; اما واقع و روح مسئله‌، حکایت از محدودیت کامیابیها به محیط خانوادگی و همسران مشروع و همچنین سلامت جامعه و حفظ آن از لجنزار فساد است‌. به طور کلی‌; فلسفة حجاب از چهار جهت قابل بررسی است‌:
1 ـ آرامش روانی‌:زیرا آزادی معاشرتهای بی‌بند و بار، هیجانها و التهابهای جنسی را زیاد می‌کند. از سوی دیگر، غریزه جنسی نیز غریزه‌ای نیرومند است که هر چه بیشتر اطاعت شود، سرکش‌تر می‌شود. افزون بر این‌، تقاضای نامحدود، خواه ناخواه انجام نشدنی است و دست نیافتن به آنها منجر به اختلالات روحی و روانی می‌شود. لذا اسلام راه فساد جامعه را از سرچشمه می‌بندد. یعنی نگاه که اولین واسطة ارتباط زن و مرد است‌، باید کنترل شود. به مرد می‌گوید: «قل للمؤمنین یغضوا من ابصارهم و یحفظوا فروجهم ...»(1)به زن هم می‌گوید: «قل للمؤمنات یغضضن من ابصارهن‌ّ و یحفظن فروجهن‌ّ ... »(2) یعنی زن و مرد نباید چشم چرانی کنند و نباید به قصد لذت به هم نگاه کنند، و یک وظیفه خاص نیز برای زن دارد; و آن این که خود را از مردان بیگانه بپوشاند.
2 ـ استحکام پیوند خانواده‌: اختصاص یافتن استمتاعات و التذاذهای جنسی به محیط خانوادگی و در کادر ازدواج مشروع‌، پیوند زن و شوهر را محکم می‌سازد و به هر یک از طرفین این اعتماد را می‌دهد که او تنها کسی است که مورد عنایت و علاقه شریک زندگی خود قرار دارد. در حالی که در جوامع غربی و سیستم‌های آزاد; رقیب و مزاحم‌، امنیت خاطر زوجین را از بین می‌برد.
3 ـ استواری اجتماع‌:ارتباط حساب نشده و بی‌بند و باری‌ها، نیروی کار و فعالیت اجتماع را ضعیف می‌کند. اسلام با فعالیتهای فرهنگی‌، اقتصادی‌، اجتماعی زن و تحصیل او مخالف نیست‌. ولی با آلوده کردن محیط کار و فساد مخالف است‌. لذا در اجتماعی که حریم بین زن و مرد رعایت نشود، رکود فعالیتهای اجتماعی و انحطاط اخلاقی خواهد بود.
4 ـ ارزش و احترام زن‌: زن از نظر عاطفی و تأثیر پذیری‌، همیشه بر مرد تفوق دارد. لذا با رعایت حریم بین خود و مرد باعث حفط ارزش و موقعیت خویش می‌شود. اسلام تأکید دارد که هر اندازه زن متین‌تر و با وقارتر باشد، احترامش افزوده می‌شود.
برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه‌، مطالعة کتاب «مسألة حجاب‌» از شهید مطهری را توصیه می‌کنیم‌
و اما نظر خود من: اینکه حجاب چقدر باید باشه، به نظرم اون مقداری که در موقع نماز خوندن توصیه شده رعایت کنیم الگویی برای حضور در برابر نامحرم هست. یعنی همون تا مچ و هلال صورت...

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فلسفه حجاب چیست‌؟
پوشش زن در اسلام به این معنا است که‌، زن در معاشرت با مردان بدن خود را بپوشاند و از جلوه‌گری و خودنمایی خودداری کند. بنابراین‌; لزوم حجاب از سوی اسلام در حقیقت برای حفظ کرامت زن است تا مورد بهره‌برداری هوسبازان‌، قرار نگیرد.
درست است که حجاب‌، در ظاهر محدودیت زن را نشان می‌دهد; اما واقع و روح مسئله‌، حکایت از محدودیت کامیابیها به محیط خانوادگی و همسران مشروع و همچنین سلامت جامعه و حفظ آن از لجنزار فساد است‌. به طور کلی‌; فلسفة حجاب از چهار جهت قابل بررسی است‌:
1 ـ آرامش روانی‌:زیرا آزادی معاشرتهای بی‌بند و بار، هیجانها و التهابهای جنسی را زیاد می‌کند. از سوی دیگر، غریزه جنسی نیز غریزه‌ای نیرومند است که هر چه بیشتر اطاعت شود، سرکش‌تر می‌شود. افزون بر این‌، تقاضای نامحدود، خواه ناخواه انجام نشدنی است و دست نیافتن به آنها منجر به اختلالات روحی و روانی می‌شود. لذا اسلام راه فساد جامعه را از سرچشمه می‌بندد. یعنی نگاه که اولین واسطة ارتباط زن و مرد است‌، باید کنترل شود. به مرد می‌گوید: «قل للمؤمنین یغضوا من ابصارهم و یحفظوا فروجهم ...»(1)به زن هم می‌گوید: «قل للمؤمنات یغضضن من ابصارهن‌ّ و یحفظن فروجهن‌ّ ... »(2) یعنی زن و مرد نباید چشم چرانی کنند و نباید به قصد لذت به هم نگاه کنند، و یک وظیفه خاص نیز برای زن دارد; و آن این که خود را از مردان بیگانه بپوشاند.
2 ـ استحکام پیوند خانواده‌: اختصاص یافتن استمتاعات و التذاذهای جنسی به محیط خانوادگی و در کادر ازدواج مشروع‌، پیوند زن و شوهر را محکم می‌سازد و به هر یک از طرفین این اعتماد را می‌دهد که او تنها کسی است که مورد عنایت و علاقه شریک زندگی خود قرار دارد. در حالی که در جوامع غربی و سیستم‌های آزاد; رقیب و مزاحم‌، امنیت خاطر زوجین را از بین می‌برد.
3 ـ استواری اجتماع‌:ارتباط حساب نشده و بی‌بند و باری‌ها، نیروی کار و فعالیت اجتماع را ضعیف می‌کند. اسلام با فعالیتهای فرهنگی‌، اقتصادی‌، اجتماعی زن و تحصیل او مخالف نیست‌. ولی با آلوده کردن محیط کار و فساد مخالف است‌. لذا در اجتماعی که حریم بین زن و مرد رعایت نشود، رکود فعالیتهای اجتماعی و انحطاط اخلاقی خواهد بود.
4 ـ ارزش و احترام زن‌: زن از نظر عاطفی و تأثیر پذیری‌، همیشه بر مرد تفوق دارد. لذا با رعایت حریم بین خود و مرد باعث حفط ارزش و موقعیت خویش می‌شود. اسلام تأکید دارد که هر اندازه زن متین‌تر و با وقارتر باشد، احترامش افزوده می‌شود.
برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه‌، مطالعة کتاب «مسألة حجاب‌» از شهید مطهری را توصیه می‌کنیم‌
و اما نظر خود من: اینکه حجاب چقدر باید باشه، به نظرم اون مقداری که در موقع نماز خوندن توصیه شده رعایت کنیم الگویی برای حضور در برابر نامحرم هست. یعنی همون تا مچ و هلال صورت...

مرسی زیبا بود
شما واقعا یه استاد هستی
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/259640-مزایای-بووووووســــه-واقعی-و-ریبا

میثم1919

عضو جدید
سلام در مو رد رفاقت اگر حد ومرز بینشون باشه خوبه
شاید هم این رابطه به ازدواج ختم شد
ولی در مورد حجاب لازم نیست که حتما همه جای خانمها پوشیده باشه
یک روسری ومانتو چه مشکلی داره که بخوان روبند بزنن دستاشون معلوم نشه یا صورتش معلوم نشه
به نظر من این درست نیست که مثل پرنده در قفس زندانی بشه
اونا هم حق زندگی دارن

tifoid

عضو جدید
سلام در مو رد رفاقت اگر حد ومرز بینشون باشه خوبه
شاید هم این رابطه به ازدواج ختم شد
ولی در مورد حجاب لازم نیست که حتما همه جای خانمها پوشیده باشه
یک روسری ومانتو چه مشکلی داره که بخوان روبند بزنن دستاشون معلوم نشه یا صورتش معلوم نشه
به نظر من این درست نیست که مثل پرنده در قفس زندانی بشه
اونا هم حق زندگی دارن
سلام.ممنون از جوابتون. بله اگه نیت ازدواج باشه..این دوست ما دوستیه بدون ازدواج رو میگفتن...
در مورد حجاب هم کسی نگفت حجاب کامل فقط چادر و یا روبنده هست...چرا که خیلی میشه با مانتو هم حجاب کاملی داشت. فقط میگن چادر حجاب برتر. نه اینکه تناه حجاب چادر.....;)

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
,واقعا اخرت وجود داره
چرا بعضی ها روی مرده ها اسید میریزن
سلام من در قبال آخرت چند مورد رو میگم

قبول دارین که خدایی هست یا نه ؟
اصلا عقب تر بریم ........... شما نیروی گرانشی رو میبینی یا اثراتشو حس میکنی
آیا نیرو جسم هست ؟ وقتی یه سیب میفته زمین ......... شما میگی چه نیرویی بهش وارد شده ؟
آیا نیرو رو میبینی یا انرشو
در قبال خداوند ................ این همه آفریده ....... آیا نظمی توش حس نمکنی ؟
مثلا یک عضو شما دچار مشکل بشه ......... آیا بدون اون عضو بدن شما هیچ احساسی نمیکنه ؟
اصلا بگذریم .......... همین کهکشانها .......... که هنوز خیلیهاش کشف نشدن ............ اگه نظم بینشون از بین بره میدونی چه اتفاقاتی میفته ؟
به نظرت این جور نیست که یه کسی بهشون نظم داده
مثلا جای اجزای بدنت رو عوض کن ......... مثلا بینی با دهان !!!!!! خودت خندت نمیگیره
پس شخصی هست که نظم رو ایجاد کرده و هر چیزی رو سر جای خودش قرار داده
اما در مورد آخرت ................. دو فرضیه داریم یا هست یا نیست
اگه نباشه فکر نمیکنی عدالت خداوند زیر سوال بره .............. خدایی که همه کاراش رو حکمته ؟
اگه باشه چی ؟ کی ضرر میکنه .................. منی که باور نداشتم و دس به هر کار غیر دینی زدم ....... یا اونی که معتقد به دینش بوده ؟
اصلا از همه اینا بگذریم .......... آیا آخرت قراره مثل دنیا باشه ؟
قطعا نه .......... چون خداوند آخرت رو برای جاودانگی انسان قرار داده ................ ولی ما اینجا بالاخره روزی میمیریم
شاید باور بعضی حرفها خیلی سخت باشه ......... علتشم اینه که ما همه اینا رو با عقل محدود خودمون در قبال خداوند مقایسه میکنیم
میدونی مثل چیه ............ همون داستان فیله ......... که چش طرف رو بسته بودن .......... به هر طرفش دس میزد حسشو نسبت به اون میگفت
یکی گفت جارو و ............
اما فیل بود

من روحانی و .......... نیستم و علاوه بر این خیلی هم وارد حوزه دینی نشدم
قطعا کسی که وقتشو صرف دین کرده بهتر میتونه این مسائل رو برای مخاطبینش بیان کنه و درکش راحت تر هست

tifoid

عضو جدید
سلام.ممنون محمد آقا از کلام شیواتون. و باز هم ممنون که به عنوان استاد ما اینجا حضور پیدا کردین. امیدواریم بیشتر ببینیمتون...

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از استارتر عزیز که این بخش رو ایجاد کردن

شاید خیلیها ندونن که افرادی در سطح جامعه هستن که به پرسشهای دینی پاسخ میدن

در خود دین اسلام بارها انسان به تعقل دعوت شده ............. و گفته شده مسلمان واقعی کسی است که تعقل کنه ............ نه اینکه چشم بسته به همه چی بگه چشم
البته این بدین معنی نیست که انجام نده فریضه دینی رو ..........به این معنیست که بدونه برای چی گفته شده و چرا باید انجام بده
اونی که چشم بسته فقط انجام میده ........ خیلی مواقع به مشکل برمیخوره و شاید اگه در برابر یه شخص بی دین نه ادیان آسمانی دیگه قرار بگیره وقتی حرفاشو بفهمه فکر کنه کم اورده و حتی ممکنه منحرف بشه شاید منحرف تر از فرد کافر

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.ممنون محمد آقا از کلام شیواتون. و باز هم ممنون که به عنوان استاد ما اینجا حضور پیدا کردین. امیدواریم بیشتر ببینیمتون...
سلام ......... خواهش میکنم
استاد کیه ؟
من هنوز خیلی شاگردم .......... خیلی .........

tifoid

عضو جدید
ممنون از استارتر عزیز که این بخش رو ایجاد کردن

شاید خیلیها ندونن که افرادی در سطح جامعه هستن که به پرسشهای دینی پاسخ میدن

در خود دین اسلام بارها انسان به تعقل دعوت شده ............. و گفته شده مسلمان واقعی کسی است که تعقل کنه ............ نه اینکه چشم بسته به همه چی بگه چشم
البته این بدین معنی نیست که انجام نده فریضه دینی رو ..........به این معنیست که بدونه برای چی گفته شده و چرا باید انجام بده
اونی که چشم بسته فقط انجام میده ........ خیلی مواقع به مشکل برمیخوره و شاید اگه در برابر یه شخص بی دین نه ادیان آسمانی دیگه قرار بگیره وقتی حرفاشو بفهمه فکر کنه کم اورده و حتی ممکنه منحرف بشه شاید منحرف تر از فرد کافر
موافقم. اما تنها تعقل کافی نیست. اما کاملا موافقم باید اونقدر دینمون رو بشناسیم که عمل و یا رفتار هیچکس نتونه مارو از دین منحرف کنه. یجورایی باید به باور قلبی برسیم...
چشم دوست عزیز
حتما
دیگه تکرار نمیشه
ایندفعه رو ببخشید
خواهش میکنم..

میثم1919

عضو جدید
سلام.ممنون از جوابتون. بله اگه نیت ازدواج باشه..این دوست ما دوستیه بدون ازدواج رو میگفتن...
در مورد حجاب هم کسی نگفت حجاب کامل فقط چادر و یا روبنده هست...چرا که خیلی میشه با مانتو هم حجاب کاملی داشت. فقط میگن چادر حجاب برتر. نه اینکه تناه حجاب چادر.....;)

نه من درباره تنها چادر نگفتم همون طوری که مردها لباسهایی را که راحتا میپوشن خانمها هم باید همین طوری باشند
ولی امان از چشم بد

tifoid

عضو جدید
نه من درباره تنها چادر نگفتم همون طوری که مردها لباسهایی را که راحتا میپوشن خانمها هم باید همین طوری باشند
ولی امان از چشم بد

مگه حجاب ناراحتیه؟ تا اون جایی که من میبینم حتی اونایی که حجاب کامل را انتخاب میکنن مجبور نیستن و با انتخاب خودشون اون چیزی رو که دوس دارن و راحتن میپوشن....
البته بجز عده معدودی که دنبال بی حجابی هستن... که البته نباید فراموش کنن جامعه ما هنوووووز اسلامی هست خوشبختانه...

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
استاد یه سوال دیگه دارم
چرا انجام عبادات ما شیعیان با عبادات سنی ها فرق میکنه
مگر پیامبر ما و اونا یکی نیست
مگه هممون به خدا و انجام عباداتش اعتقاد نداریم
پس چرا نحوه انجامش فرق میکنه

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این سوال هم ذهن منو خیلی مشغول کرده لطفا جواب بدین
قران در یک شب نازل شده و اون شب قدره
حالا چرا چندتا شب قدر داریم
اگه مثلا امشب در عربستان شب قدر باشه یعنی اینکه امشب قران نازل شده پس دیگه معنی نمیده که فردا شب هم توی ایران شب قدر باشه مگه میشه قران در دو شب نازل شده باشه

میثم1919

عضو جدید
مگه حجاب ناراحتیه؟ تا اون جایی که من میبینم حتی اونایی که حجاب کامل را انتخاب میکنن مجبور نیستن و با انتخاب خودشون اون چیزی رو که دوس دارن و راحتن میپوشن....
البته بجز عده معدودی که دنبال بی حجابی هستن... که البته نباید فراموش کنن جامعه ما هنوووووز اسلامی هست خوشبختانه...

من نگفتنحجاب ناراحتیه
الان اگر دختری با پسری رفاقت بکنه در این زمان ومکان میگویند یا دختره خرابه یا ازدواج کردن
فکر رفاقت یا دوستی رو اصلا نمی کنند
مثل اینکه من با یک دختری میرم پارک اصلا در فکر ازدواج یا فکرهای بد نیستم فقط به فکر رفاقتم یا کمک چه مالی چه فکری
یعنی باید بگن یا خرابن یا ازدواج کرده
در مورد حجاب هم مثل جامعه الان ما مگه مشکلی هست تااینه صورت خانم معلوم نباشه یا دستاشو کسی نبینه و..............

tifoid

عضو جدید
استاد یه سوال دیگه دارم
چرا انجام عبادات ما شیعیان با عبادات سنی ها فرق میکنه
مگر پیامبر ما و اونا یکی نیست
مگه هممون به خدا و انجام عباداتش اعتقاد نداریم
پس چرا نحوه انجامش فرق میکنه
پیامبر ما یکی هست اما بعد از فوت حضرت محمد(ص) اهل تسنن ولایت حضرت علی رو نپذیرفتن و رهبری دین رو به دست افراد نا اهل سپردن که اون اشخاص هم بنا به نظر شخصیشون دین رو از مسیر اصلیش خارج کردن... اونها هم به ظاهر خدارو قبول دارن و انجام تکلیف می کنن، جوری که حتی توی نمازشون سوره های طولانی (مثلا بقره) رو می خونن اما چون ولایت حضرت علی رو قبول ندارن هیچکدوم از اعمالشون درست نیست....کافیه؟

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پیامبر ما یکی هست اما بعد از فوت حضرت محمد(ص) اهل تسنن ولایت حضرت علی رو نپذیرفتن و رهبری دین رو به دست افراد نا اهل سپردن که اون اشخاص هم بنا به نظر شخصیشون دین رو از مسیر اصلیش خارج کردن... اونها هم به ظاهر خدارو قبول دارن و انجام تکلیف می کنن، جوری که حتی توی نمازشون سوره های طولانی (مثلا بقره) رو می خونن اما چون ولایت حضرت علی رو قبول ندارن هیچکدوم از اعمالشون درست نیست....کافیه؟

درسته اما حضرت علی و کلیه شیعیان و سنیان همگی از پیامبر الگو گرفته اند بنابراین باید حداقل نماز ، روزه و عبادات اصلیشون یکی باشه که نیست