خب اولی که اسون هستبا سلام خدمت مهندسای گل … من یه پروژه کوچیک میخواستم تحت vb2006 اینم سوالش هست که میگه :::: برنامه ای بنوسید که با دریافت یک عدد اعشاری از ورودی ابتدا قسمت های صحیح و اعشار این عدد را جدا کرده به طور جداگانه نمایش دهد … سپس این عدد را مغلوب کند … *** به شرطی که آن طرف اعشار رعایت شده باشد… ( مثلا اگه اعشارش ۴ رقم بوود مغلوبم بشه درسته که عدد هاش برعکس نوشته میشه ولی باید تعداد ارقام اعشار درست باشه…) استاد خواستن که کلاس بزارن فرمودن باید از رشته استفاده نشه و فقط با عدد کار بشه یعنی رشته یا string نباید استفاده کنیم…
خواهشا این قضیه رو برام حلش کنید خودمم گیج شدم خیلی حیاتی….![]()
سلام خسته نباشید من کتابی دارم با این مشخصات که فکر می کنم به دردتون بخوره و بتونید جواب سوالتون رو تو اون کتاب پیدا کنید : نام :اصول کامل راه اندازی و کنترل دستگاههای جانبی ، انتشارات نص .خسته نباشيد
يعني اينجا كسي نيست
در اين مورد اطلاعاتي داشته باشه
if keycode=vbkey. thenبا سلام خدمت مهندسای گل … من یه پروژه کوچیک میخواستم تحت vb2006 اینم سوالش هست که میگه :::: برنامه ای بنوسید که با دریافت یک عدد اعشاری از ورودی ابتدا قسمت های صحیح و اعشار این عدد را جدا کرده به طور جداگانه نمایش دهد … سپس این عدد را مغلوب کند … *** به شرطی که آن طرف اعشار رعایت شده باشد… ( مثلا اگه اعشارش ۴ رقم بوود مغلوبم بشه درسته که عدد هاش برعکس نوشته میشه ولی باید تعداد ارقام اعشار درست باشه…) استاد خواستن که کلاس بزارن فرمودن باید از رشته استفاده نشه و فقط با عدد کار بشه یعنی رشته یا string نباید استفاده کنیم…
خواهشا این قضیه رو برام حلش کنید خودمم گیج شدم خیلی حیاتی….![]()
سلام يك كد ميخواستم كه در يك پوشه بگرده و فايلهاي كه هم نوع هستند را پيدا كند.
مثلا فايلهاي از نوع text را پيدا كند .
متشكرم
سلامسلام به همه دوستان
اگر کسی با مورد زیر برخورد داشته لطفا راهنمایی کنید
علت نمایش اطلاعات فارسی رکوردهای اکسس بصورت علامت سوال در
dbgrid ؟
راه حلش ؟
ممنون
نادر
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |