پرسش و پاسخ در برنامه نویسی VB.NET

MOJDEH_GH

عضو جدید
سلام ممنون از راهنماییتون.
ممکنه بیشتر در موردش کمکم کنید اونو چه جوری میشه پیدا کرد.
یا اگه شما اونو دارید برام بذارید.
ممنون.:smile:

rooshan

عضو جدید
راهنمایی در مورد پایگاه داده

راهنمایی در مورد پایگاه داده

سلام دوستان لطفا در مورد چگونگی ارتباط پایگاه داده my sql با vb.net به من کمک کنید خیلی ممنون :que:

mohaddeseh1988

عضو جدید
سلام
لطفا ورژن SQLSERVERو VB.NET رو بگید
اگر با کد میخواید وصل بشید و STUDIO 2005 کار میکنید من میتونم نمونه کد اتصال رو بهتون بدم
اما اگر میخواید از شی اتصال استفاده کنید جای بحثش اینجا نیست ولی CD اموزشیش تو بازار هست

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
يك كانكشن مثل sqlconnection1
يك datasource1 ديتا سورس
يه شي مثل datagrid كه اطلاعات رو نمايش بده
يه string كه دستور اس كيو ال رو توش بنويسيد
تنظيمات رو يا در كد بنويسيد يا با ويزارد انجام بدين

اين هم به زبون اصلي با توضيحات كامل:
کد:
Using DataReaders, SQL Server  
 In this section we will work with databases in code. We will work with ADO  .NET objects in code to create connections and read data using the data reader.  We will see how to connect using our own connection objects, how to use the  command object and so on. The namespace that needs to be imported when working  with SQL Connections is [COLOR=blue]System.Data.SqlClient. [/COLOR]This  section works with common database operations like insert, select, update and  delete commands. 
 [B][U]Working with SQL Server [/U][/B]
 When working with SQL Server the classes with which we work are described  below. 
 The [COLOR=blue]SqlConnection[/COLOR] Class
The SqlConnection class  represents a connection to SQL Server data source. We use OleDB connection  object when working with databases other than SQL Server. Performance is the  major difference when working with SqlConnections and OleDbConnections. Sql  connections are said to be 70% faster than OleDb connections. 
 The [COLOR=blue]SqlCommand [/COLOR]Class
The SqlCommand class  represents a SQL statement or stored procedure for use in a database with SQL  Server. 
 The [COLOR=blue]SqlDataAdapter[/COLOR] Class
The SqlDataAdapter class  represents a bridge between the dataset and the SQL Server database. It includes  the Select, Insert, Delete and Update commands for loading and updating the  data. 
 The [COLOR=blue]SqlDataReader[/COLOR] Class
The SqlDataReader class  creates a data reader to be used with SQL Server. 
 [U][B]DataReaders [/B][/U]
 A DataReader is a lightweight object that provides [COLOR=blue]read-only[/COLOR], [COLOR=blue]forward-only[/COLOR] data in a very  fast and efficient way. Using a DataReader is efficient than using a DataAdapter  but it is limited. Data access with DataReader is 
read-only, meaning, we  cannot make any changes (update) to data and forward-only, which means we cannot  go back to the previous record which was accessed. A DataReader requires the  exclusive use of an active connection for the entire time it is in existence. We  instantiate a DataReader by making a call to a Command object's [COLOR=blue]ExecuteReader[/COLOR] command. When the DataReader is first returned  it is positioned before the first record of the result set. To make the first  record available we need to call the [COLOR=blue]Read[/COLOR] method. If a  record is available, the Read method moves the DataReader to next record and  returns True. If a record is not available the Read method returns False. We use  a While Loop to iterate through the records with the Read method. 
 [U][B]Sample Code[/B][/U] 
 [U]Code to Retrieve Data using Select Command[/U] 
 The following code displays data from Discounts table in Pubs sample  database. 
     Imports System.Data.SqlClient
Public Class Form1 Inherits  System.Windows.Forms.Form
Dim myConnection As SqlConnection
Dim myCommand  As SqlCommand
Dim dr As New SqlDataReader()
'declaring the  objects

Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As  System.EventArgs)_
Handles MyBase.Load
myConnection = New  SqlConnection("server=localhost;uid=sa;pwd=;database=pubs")
'establishing  connection. you need to provide password for sql  server
Try
myConnection.Open()
'opening the connection
myCommand =  New SqlCommand("Select * from discounts", myConnection)
'executing the  command and assigning it to connection 
dr =  myCommand.ExecuteReader()
While dr.Read()
'reading from the  datareader
MessageBox.Show("discounttype" &  dr(0).ToString())
MessageBox.Show("stor_id" &  dr(1).ToString())
MessageBox.Show("lowqty" &  dr(2).ToString())
MessageBox.Show("highqty" &  dr(3).ToString())
MessageBox.Show("discount" &  dr(4).ToString())
'displaying the data from the table
End  While
dr.Close()
myConnection.Close()
Catch e As Exception
End  Try
End Sub

End Class 
 The above code displays records from discounts table in MessageBoxes. 
 [U]Retrieving records with a Console Application[/U] 
     Imports System.Data.SqlClient
Imports System.Console
Module  Module1

Dim myConnection As SqlConnection
Dim myCommand As  SqlCommand
Dim dr As SqlDataReader

Sub Main()
Try
myConnection =  New SqlConnection("server=localhost;uid=sa;pwd=;database=pubs")
'you need to  provide password for sql server
myConnection.Open()
myCommand = New  SqlCommand("Select * from discounts", myConnection)
dr =  myCommand.ExecuteReader
Do
While  dr.Read()
WriteLine(dr(0))
WriteLine(dr(1))
WriteLine(dr(2))
WriteLine(dr(3))
WriteLine(dr(4))
'  writing to console
End While
Loop While dr.NextResult()
Catch
End  Try
dr.Close()
myConnection.Close()
End Sub

End Module

• Like
واکنش ها: !...

ناشناس

عضو جدید
کریستال ریپورت و وی بی

کریستال ریپورت و وی بی

سلام بچه ها
من میخام یک فایل اکسس رو که حاوی اطلاعاتی است رو در یک گزارش کریستال قرار بدم.

ولی نمیخام از طریق ویزارد این کار رو انجام بدم

اگه کسی راهی بلد ( راه حل باید هیچ استفاده ای از ویزارد نکنه ) هست به من بگه

ممنون;)

hp1368

عضو جدید
کمک در انجام پروژه

کمک در انجام پروژه

سلام
من میخوام پروزه پایان دوره ام رو درست کنم و موضوعش هم مکانیزه کردن یک آموزشگاه زبان هست .
میخواستم ببینم اگه سایت بنویسم سادهتر و سبک تره یا Application ؟
با یکی از اساتیدم که صحبت کردم گفت اگه سایت بنویسی سبک تر میشه ولی من خیلی تو زمینه وب نویسی چیزی بلد نیستم و خیلی کم از asp میدونم اما از vb.net کمی بیشتر میدونم و با syntax هاش آشنا تر هستم .
لطفا با توجه به این اطلاعات کمک کنید .
سپاس .

monsem

عضو جدید
راهنمایی در مورد پایان نامه

راهنمایی در مورد پایان نامه

بسمه تعالی
من پایان نامه ام را با ویژوال بیسیک 6 نوشتم و پایگاه داده اکسس 2007 موضوعش سیستم مطب دندانپزشکی است. برای چند کلیدش دچار مشکل هستم :
1/ کلید جستجو که می خواهم با زدن آن لیست بیماران ذخیره شده را بیاورد.
2/ کلید نیو که میخواهم همان فرم را جدید بیاورد.
3/ کلید سیو که می خواهم فرم را ذخیره کند.
4/ کلید حذف که می خواهم فرم مورد نظر را پاک کند. از راهنماییتان متشکرم

Sharif_

مدیر بازنشسته
خب حالا یعنی هیچ گونه پایگاه داده ای شما ندارید؟
چهار عمل اصلی در db استفاده میشه همیناست

monsem

عضو جدید
با سلام نه من فقط آن ها را با هم ارتباط دادم راستش بعدش نمی دونم باید چی کار کنم؟

monsem

عضو جدید
بسمه تعالی
با سلام لطفا اگر ممکن است من را در یکی از زمینه های بالا راهنمایی فرمایید .

farhad110

عضو جدید
سلام. منظور شما رو متوجه نشدم. چی رو ارتباط دادید؟ الان دقیقا مشکل چی هست؟
البته من vb کار نیستم و فقط این سوالات رو پرسیدم تا موضوع برای دوستان عزیز دیگه روشن شه و مشکل شما حل بشه
موفق باشید

monsem

عضو جدید
با سلام
یعنی من در اکسس 2007 جدولی را با فیلدهای ساخته شده ام در ویژوال بیسیک ساختم بعد آنها را از طریق دیتا این وایرنمنت با ویژوال بیسیک ارتباط دادم اما برای کلیدهای بالا دستوری ننوشتم یعنی نمی دونم که چی باید بنویسم؟

sayeh1

عضو جدید
ذخیره آدرس عکس در دیتابیس و بازیابی آن

ذخیره آدرس عکس در دیتابیس و بازیابی آن

سلام به همگی:gol:
من میخواستم آدرس عکس رو در دیتابیس ذخیره کنم و سپس آدرس آنرا از دیتابیس خوانده و در یک پیکچرباس نمایش دهد
ممنون میشم کد مورد نظر رو با زبان vb.net با پایگاه داده Sql server 2008 در این قسمت بزارید و منو راهنمایی کنید

monsem

عضو جدید
با سلام
یعنی واقعا هیچ کس نیست که در این انجمن ویژوال بیسیک 6 کار کرده باشه؟

bootshow

عضو جدید
نمیخواهم نا امیدتون کنم. ولی شما مثل اینکه اصلا بلد نیستید برنامه بنویسید(با عرض شرمندگی).بهتره اول برید طریقه کار با بانک اطلاعاتی را یاد بگیرید.شما اصلا هنوز برنامه ای ننوشتید. شدیدا پیشنهاد میکنم اول در اینترنت به دنبال آموزش باشید و بعد اگر مشکلی داشتید مطرح کنید. اینجوری کار شما خیلی سریعتر جلو میفته.نمونه سورسهای زسادی برای کار با بانک اطلاعاتی موجوده.
من با دلفی کار کردم ولی کلا میگم.
1-برای جستجو بهتره از دستورات sql استفاده کنی.select * from tableName where id=pid
2-اگر از کنترلهای textbox مربوط به دیتابیس (مثل TDBTextBox دلفی) روی فرم استفاده کنی با دستور Append شی دیتابیس فرم جدید درست میکنی.
3- با دستور post شی دیتابیس اطلاعات را ذخیره میکنی
4-با دستور delete شی دیتابیس یک رکورد را پاک میکنی.

monsem

عضو جدید
با سلام مثل اینکه شما هم اصلا قوانین سایت را مرور نکردید و الکی با آن موافقت کردید در قوانین هست که شما نباید دیگران را دلسرد ونا امید کنید بله من بلد نیستم و مبتدی هستم واصلا هم شرمنده نیستم از اینکه بلد نیستم اصلا برای همین عضو اینجا شدم که کمک بگیرم شما هم اگر بلد نیستید بهتره توی حیطه ای که وارد هستید اظهار نظر بفرمایید و به افرادیکه وارد هستند اجازه اظهار نظر بدهید ممنونم

sajad_strant

عضو جدید
سلام
شما اول يك كنترل data روي فرم اضافه كن بعد دكمه ها رو بزار (اضافه،حذف و ...) مثلا يك بانك شما داراي 3 فيلد مي باشد.به ترتيب text box ها آنها را ربط بده(طريقه ربط دادن:بر روي يك text كليك كن از قسمت properties ،ديتا سورس آن را data1 قرار بده و data field رو كه بصورت ليست شده(در صورت ارتباط ذرست بانك به برنامه) باز مي شود فيلد مورد نظر را انتخاب كن و الي آخر.حالا موقع اجراي برنامه مقادير فيل ها در بانك در داخل text box ها قرار مي گيرد كه با كنترل data مي تواني بانك را پيمايش كني.
اما اگر بخواهي براي دكمه ها مثلا اضافه كد بنويسي كافيست بر روي command 2 بار كليك كني و كد زير را بنويسي:
data1.recordset.addnew و براي مابقي متد هاي ديگري نيز قرار دارد:
حذف:delete,refresh
بعدي:next
و...
موفق باشي

farhad110

عضو جدید
دوست عزیز bootshow، ضمن خوش آمد گویی به شما بهتره همینطور که monsem گفتند قوانین رو رعایت کنید. این طرز صحبت برای شما که 2 پست بیشتر ندارید و تازه کار هستید ممکنه اجازه ی فعالیت رو از شما سلب کنه. هیچ کش برنامه نویس به دنیا نیومده
موفق باشید

monsem

عضو جدید
با سلام من ارتباط بین دیتا و تکست باکس ها رو برقرار کردم اما کلیدهای دیتا کاری انجام نمی ده ارتباط درست برقرار شده چون برای هر تکست باکس در قسمت پروپرتیز کانکت را با اکسس به طور خودکار نشان می ده . در ضمن می خواستم بدونم فرق دیتا با پرو گرس بار و ادو دی سی چیه؟ من که با دیتا ارتباط برقرار کردم به اونهای دیگه که نیازی ندارم؟ ممنونم.

sajad_strant

عضو جدید
كنترل data اخص براي پيمايش بانك و كار با بانك ها بكار مي رود
ado,datagrid توما براي نشان دادن بانك و محتويات آن مي باشد.adodc شبيه data مي باشد اما براي همه بانك ها مثل sql قابل استفاده مي باشد.
پروجرس بار هم يك عنصر تزييني مي باشد كه با دنباله اي از خانه ها زمان لود و ورود به برنامه را تداعي مي كند.
موفق باشي

monsem

عضو جدید
با سلام برای اینکه کنترل دیتا در فرم فعال شود آیا باید مقدار فیلدها در بانک اطلاعاتی یعنی اکسس پر شود ؟
ممنونم

sajad_strant

عضو جدید
به نظر application يه چيزه ديگس.به قول دوستمون مي توني از هر دو با هم استفاده كني كه پروژه خوبي هم ميشه.
سايت رو هر چي كه هم خوب بنويسي باز مثل يك application جامع نيست.
موفق باشي

شیبا

عضو جدید
question about delphi

question about delphi

سلام

من می خوام برنامه client/server با دلفی بنویسم اما می خوام محیط گرافیکی دلفی به صورت صفحات وب باشه نه به صورت فرم حالا باید چه کار کنم به این حالت تبدیل شود؟
اگر مطلبی راجع به delphi.net دارید لینکشو برام بذارید ممنون.

farhad110

عضو جدید
سلام. لطفا موضوع تاپیک رو مرتبط با موضوع بنویسید
شما intraWeb رو جستجو کنید به نتیجه میرسید
موفق باشید

m_k_z_s

عضو جدید
vb+com

vb+com

من مي خوام با استفاده از vb به پورت com يا هر پورتي كه بشه اصلاعاتي را بفرستم و بگيرم اگه امكان داره من را راهنمايي كنيد

monsem

عضو جدید
باسلام کلیدهای جستجو و سیو ودیلیت و نیو در پروژه ام کار نمی کند با اینکه دستور data1.recordset.addnew,delete,update,findfirst را برای کلیدهای بالا نوشتم. ارتباط بین پروژه و بانک اطلاعاتی ام با کنترل دیتا برقرار شده . ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید. چون هرچه سریع تر باید پروژه را تحویل دهم.

m_k_z_s

عضو جدید
خسته نباشيد
يعني اينجا كسي نيست
در اين مورد اطلاعاتي داشته باشه