سلامسلام به همگی
وقتی میخوام جوملا رو نصب کنم بعد از تنظیمات پایگاه داده خطا میده(عکسشو گذاشتم)
مشاهده پیوست 72328
سلام من با php سایتمو ساختم تموم شده لطفا حالا کمکم کنید چطور رو هاست اپلودش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من php storm و wamp نصب کردم
مشاهده پیوست 79107مشاهده پیوست 79108
تو این قسمت از تنظیماتش موندم
server: start URl
upload files to remote host:
mounted folder=??????
web server root URL=???????????
local path=????????????
کسی می تونه به من کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من در حال انجام پروژه کارشناسی ام هستم که طراحی یک وب سایت برای انجام آزمونهای اینترنتی هست
چند سوال در موردش دارم. لطفا اگه کسی هست و می تونه کمکم کنه. ممنون می شم.
1. برای ساخت لاگین، آیا این کافیه که اون چیزی که کاربر وارد می کنه را با آنچه که در دیتابیس موجوده مقایسه کنیم و در صورت یکسان بودن لاگین با موفقیت انجام بشه؟ آیا نیازی به ست کردن کوکی نیست؟
2. من اگر بخوام توی سایت سه مدل سوال مختلف داشته باشم، باید برای هر نوع سوال یه جدول جدا طراحی کنم؟ مثلا سوالات تستی، تشریحی و چند جوابی.
3. اگر بخوام یکی از فیلدهای یک جدول را به فیلد جدول دیگری متصل کنم چه کدی باید بنویسم؟ مثلا من می خوام مشخص کنم این سوال را فلان طراح، طراحی کرده. برای طراحان(اسم و مشخصات) یک جدول دارم و برای سوالات یک جدول دیگه.
4. اگر کسی بتونه کلا مفهوم کلید خارجی رو در عمل هنگامی که کدنویسی می کنیم برای من توضیح بده توی پایگاه داده، خیلی ممنون می شم.
با تشکر
SELECT todo.*,mabhas.part,mabhas.year,mabhas.lesson FROM todo,mabhas WHERE todo.id_user = '$id' AND todo.id_part = mabhas.id
1. خوب اگه کوکی رو در نظر گرفته باشی که بهتره! یعنی اول چک کنه کوکی معتبر وجود داره! اگه داشت نیازی به لاگین نباشه اتوماتیک وارد بشه
2. خوب این بستگی به این داره که بانک اطلاعاتی رو چطوری بخوای طراحی کنی ، در نظر بگیر که چه روشی مناسبتره! اما به نظرم چون هر یک ویژگی های کاملا متفاوتی دارن حتما از جدول های متفاوتی استفاده کن
مثلا برای سوالات تستی این فیلدها : سوال / گزینه اول / گزینه دوم / گزینه سوم / گزینه چهارم / گزینه درست / شماره سوال و .... برای سوالات تشریحی نیازی به یه همچین قالبی نداری و فقط سوال / جواب کفایت می کنه.
3. یه روشی بود "اینر جوین بود" که ازش استفاده می کنن. inner join اینجا توضیحش طولانیه! برو تو منابع آموزشی sql بگرد می تونی پیداش کنی. اینم یه روش که خودم استفاده کردم
در این روش دو جدول todo و mabhas رو با هم مقایسه کردم بر اساس اینکه فیلد id_part و id برابر باشن یه مجموعه اطلاعاتی رو نشون بده.PHP:SELECT todo.*,mabhas.part,mabhas.year,mabhas.lesson FROM todo,mabhas WHERE todo.id_user = '$id' AND todo.id_part = mabhas.id
4. در شماره 3 فکر کنم id_part یه نوع کلید خارجی به شمار میاد. البته مطمئن نیستم.
بسیار ممنون از پاسختون.
جدولها رو طراحی کرده ام و دقیقا همینی شده که شما الان توضیح دادین. مرسی
بله مبحث مربوط به جوین رو هم خوندم و دقیق متوجه شدم باید چیکار کنم.
فقط یه جایی من گیر کردم.
من وقتی مثلا می خوام اون یوزری که کاربر وارد کرده را با یوزرهایی که داخل جدول موجوده مقایسه کنم، اومدم اول توی یک session که توی صفحه ام باز کرده بودم، مقدار یوزری که گاربر وارد کرده رو به این شکل ذخیره کردم :
$_SESSION["username"]=$_POST["username"];
حالا وقتی که می خوام مقایسه کنم اینطوری می نویسم:
$sql="SELECT * FROM register WHERE username=$_SESSION["username"]"; این کدی که نوشتم مربوط به بعد از اتصال به پایگاه و .. هست
اما خطا می گیره ازم. من دیگه نمی دونم چطوری باید مقداری که توی پایگاه دارم رو با مقداری که از یه فرم می گیرم مقایسه کنم. مگه همین کد صحیح نباید باشه؟
اگه این کد رو هم بگین خیلی ممنون می شم. تمام کارهای بعدی من منوط به این هست که بتونم فیلدی از داخل پایگاهم رو با چیزی که کاربر وارد می کنه مقایسه کنم.
دلیل این هم که session گرفتم اینه که این مقادیر به فایل دیگه ای غیر از اینجا منتقل می شد و من برای اینکه مقدارش رو داشته باشم فکر کردم از session استفاده کنم. نمی دونم کار درستی بوده یا نه
ضمنا کوکی رو هم که می گین نمی دونم باید چطوری ست کنم و بعد چطوری ازش استفاده کنم. خیلی مطلب در موردش خوندم اما هنوز نمی دونمی توی کدوم فایل و چه زمانی باید ست بشه و کجا باید چک بشه که این کوکی صحیح هست و یه کد خاصی رو انجام بده
با تشکر
$sql="SELECT * FROM register WHERE username=$_SESSION["username"]";
$username = $_SESSION["username"];
$sql="SELECT * FROM register WHERE username='$username'";
setcookie("TestCookie", $value, time()+3600);
echo $_COOKIE["TestCookie"];
دست شما درد نکنه. راستش من اون مدلی هم که شما گفتین نوشته بودم و جواب نگرفته بودمPHP:$sql="SELECT * FROM register WHERE username=$_SESSION["username"]";
این کد خطای syntax داره . دلیلش هم واضحه. " دوم متن رو میبنده به همین دلیل سیشن اصلا حساب نمیشه اونو به شکل زیر بنویسید
PHP:$username = $_SESSION["username"]; $sql="SELECT * FROM register WHERE username='$username'";
متد کلی کار درسته. برای این حالت معمولا از سیشن استفاده نمیشه اما کار شما غلط نیست. ست کردن کوکی هم بسیار ساده است و دستورات خاص رو داره.
برای ست کردن کوکی میتونید به شکل ساده ی زیر عمل کنید
PHP:setcookie("TestCookie", $value, time()+3600);
TestCookie اسم کوکی مورد نظر ماست. $value هم مقداری که می خواهیم رو در کوکی ذخیره میکنه! (البته می تونیم یک آرایه رو ذخیره کنیم) و تایم آخر هم مدت زمانی که کوکی معتبر هستش رو نشون میده که بعد از اون مدت کوکی دیگه کارایی خودشو از دست میده
با این دستور هم میشه اون چیزی رو که در ،TestCookie ذخیره کرد رو نشون داد. به همین سادگی.PHP:echo $_COOKIE["TestCookie"];
[$sql="SELECT * FROM member WHERE username= ' ".$_SESSION["username"]." ' ";
دست شما درد نکنه. راستش من اون مدلی هم که شما گفتین نوشته بودم و جواب نگرفته بودم
اما حالا راه حل رو فهمیدم باید اینطوری بنویسم:
PHP:[$sql="SELECT * FROM member WHERE username= ' ".$_SESSION["username"]." ' ";
اینو نوشتم که اگه احیانا کسی مشابه من مشکلی داشت، و با اون کدی که شما نوشتید هم احیانا جواب نگرفت، بتونه مشکلشو حل کنه. یه نصف روز وقتمو گرفت بیخودی.
در مورد کوکی هم خیلی ممنون از توضیح کاملتون و اینکه وقت گذاشتید.
1 . مشکلم اینه که نمی دونم کدومش و کجا بنویسم؟ یعنی ست کردنش رو توی اون فایلی بنویسم که ورودی ها رو بهش می فرستیم؟
2. و توی هر فایلی که دارم کد می نویسم هم می تونم اون رو بگیرم و ازش استفاده کنم؟ یعنی مثلا می خوام اگر کوکی متغلق با کاربر خاصی هست، صفحه ی خاصی رو بهش نشون بده
3. یعنی محیط لاگین برای مدیر و برای کاربر عادی فرق داشته باشه. باید با همین کوکی ها اینو بفهمم دیگه؟ درسته؟
4. بعد اینکه مثلا کاربری که لاگین هست و داره توی سایت صفحات رو می بینهف من برای هر صفحه باید این کوکی رو فرابخونم و باز تست کنم که اگر مال این کاربر هست صفحه رو براش بیار، وگرنه برو به صفحه لاگین؟
بازم متشکرم که جوابم رو دادین. خیلی کمکم کردین.
خیلی ممنونم. لطف دارید.1. بله توی همون فایل.
2. بله در هر فایلی می تونید اون رو بگیرید! همون طور که توانایی گرفتن اطلاعات مربوط به سیشن رو دارید
3. اینجا قضیه یکم فرق میکنه، در برخی از سایت ها آدمین یک کاربر عادیه و توسط متد دیگه ای acl سطح دسترسی ها و ... اعمال میشه
4. بله. می تونید اینکار رو بکنید. البته کاربری که لاگین هست شما می تونید با استفاده از سیشن هم سطح دسترسی ها رو تعین کنید، شخصا در این موارد سیشن رو ترجیح میدم.
خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم
خیلی ممنونم. لطف دارید.
خب فقط فرقش اینه که برای سیشن باید اول سشن رو استارت کنم، ولی برای کوکی کاری لازم نیست انجام بدم. درسته؟
حالا اون که می گین قضیه اش فرق می کنه، قضیه اش چیه؟ یعنی چیزهای دیگه ای باید یاد بگیرم؟ اصلا با این روش امکان داره کمنترل دسترسی ها یا نه؟ به طور کلی من همین که بتونم صفحات مخصوص به مدیر رو فقط به مدیر نشون بدم و صفحات مخصوص به کاربر عادی رو هم به کاربر عادی، کفایت می کنه.
سلام . ببخشيد من يه سوال داشتم خواهش ميكنم راهنماييم كنيد من تازه ميخوام php ياد بگيرم ولي نميدونم از كجا شروع كنم . كد php رو در چه برنامه اي بايد بنويسم تا اجرا شه .؟؟؟؟؟؟ wamp sever هم نصب كردم . خواهش ميكنم كمكم كنيد
سلام
من یه سوال دیگه در مورد پروژه ام داشتم
امیدوارم یکی کمکم کنه
فرض کنید من نام یک یوزر رو آوردم توی صفحه نمایش دادم (از توی جدول) حالا می خوام وقتی روی لینک اسمش کلیک می کنم ، بره مشخصات کاملشو از توی جدول بیاره. این اتصال به چه شکل باید انجام بشه؟ به سیشن نیاز دارم؟
دوم اینکه چطوری می شه اصلاعات یه جدول رو به صورت تصادفی به نمایش در آورد؟
با تشکر از دوستان
$url = $_SERVER['REQUEST_URI'];
$arr_url = explode('/',$url);
$account_name = end($arr_url);
$query ="SELECT * FROM tablename WHERE name = '$account_name' ";
<a href="member.php?account_name=490682-maede_h" > maede_h </a>
$account_name = $_GET['account_name'];
توضیحاتتون عالی و کامل بودند. بله از روش دوم باید استفاده کنم فکر کنم.
دقیقا سشن هیچ کاری نتونست بکنه. چون فقط داده آخرو نگه می داشت و هر دفعه کلیک روی یه اسم می گردم، داده های آخرین رکورد جدول رو می اورد.
حالا یه سوال اینجا برام پیش میاد:
مثلا من توی فایل اولم لیست داده های موجود در جدول خاصی رو با استفاده از اسمشون نمایش می دم. (با استفاده از while ) خب حالا می خوام که تمام این اسامی به صورت لینک باشن و من روی هر کدوم که کلیک می کنم بره اطلاعات همون رو بیاره
این دستوری که گفتین رو کجا باید اضافه کنم؟ توی خود همین فایل؟ داخل حلقه باید بگذارم؟
در مورد دومی هم خیلی راهکار خوبی هست فکر کنم جواب می ده . خیلی خیلی ازتون ممنونم.
echo "<a href='showuser.php?name=$user_name' > $username </a> ";
$usesr_name = $_GET['name'];
$query = "SELECT * FROM tbluser WHERE username = '$user_name' ";
سلام. یه سوال دیگه هم می پرسم با اجازتون
من یه دونه drop down list ساختم با استفاده از یه حلقه while که میاد اسامی رکوردهای یک جدول رو برامون میاره. یعنی هر بار یکی از رکوردها رو می گیره و می ذاره به جای یکی از ایتمهای لیست.
خب حالا من چطوری باید وقتی کاربر یکی از این اسامی رو انتخاب می کنه، کاری کنم که دقیقا همین اسم توی فرمم سابمیت بشه. یعنی می خوام توی صفحه بعدی اون رو با GET بگیرم. اما فقط داده آخر برام می مونه وقتی از حلقه While بیرون میاد. یعنی تنها آخرین داده است که فرستاده می شه برای $_GET
چیکار باید کرد؟ خیلی نیاز به جواب این سوال دارم. پروژه ام به خاطرش متوقف شده و پیش نمی ره....![]()
<select name="droplist">
<option value="value 3" >گزینه اول</option>
<option value="value 3">گزینه دوم</option>
<option value="value 3">گزینه سوم</option>
</select>
$value = $_GET['droplist']
echo '<select name="droplist">';
for($i=1;$i<4;$i++)
echo "<option value='".$arr[$i]."' > ......
echo "<input type=checkbox name=testname[] value=". $info['TestName'].">" .$info['TestName'];
for ($i=1; $i<=$row[0]; $i++) {
echo "<a href='activetest.php?page=".$i."'>".$i."</a> "; };
if (isset($_GET["page"])) { $page = $_GET["page"]; } else { $page=1; };
$start_from = ($page-1) * 1;
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مدرسه برنامه نويسي حضرت زهرا (س) - PHP - پرسش و پاسخ | PHP | 54 | |
B | کد برای محل گفتگوی اشتراکی ( پرسش و پاسخ در سایت) | PHP | 2 | |
2 | برنامه نویسی وب چیست؟چگونه برنامه نویسی وب را شروع کنم؟ | PHP | 0 | |
Z | اهمیت زبان برنامه نویسی PHP | PHP | 0 | |
Z | زبان برنامه نویسی PHP | PHP | 0 |