gole sorkh 59
عضو جدید
سلام ، من ارشد گیاهی اصفهان هستم .شما اطلاعی از گیاهان داروئی خانواده براسیکاسه که بتوان کشت بافت انجام داد دارید؟ یا کسی که در این زمینه کار کنه میتونید به من معرفی کنید؟
سلام بچه ها
یه سؤال :
توی برخی منابع صحبت از ایرانی بودن گونه های دیگه utricularia شده به نظرتون قضیه چیه ؟ یعنی گونه های دیگه جدیدا مشاهده شده و وارد شده ؟ یا اینکه این فقط یک ادعاست ؟ من که گیج شدم![]()
منظورتون ازمنابع چجورمنابعی هست؟اخه منبع داریم تامنبع
تو منابع اینترنتی
تا کتاب فلور ایران آپدیت بشه کلی طول میکشه
ظاهرا چند تا گونه دیگه هم به عنوان بومی شناسایی شده
چون بعضی گونه هاش خیلی شبیهن ظاهرا در گذشته همه رو به چشم همون یک گونه میدیدن
اینترنت زیادقابل اعتمادنیست.
بهترین منبع وقابل اعتمادترین میتونه همون کتابای فلورباشه پس بهتره برای پیداکردن جوابتون به همون کتابای فلورمراجعه کنین.
خب بایدبرای سیستماتیک ازمنابع بروزاستفاده کرد
p-protein چیست؟نقش ان در گیاه؟
مرسی خوبه.ایا فرقی بین سیستماتیک و تاکسونومی هست؟
کدامیک ازجلبکهای زیرتولیدکنندگان اصلی دراقیانوس ها محسوب می شوند؟
1)جلبکهای ماکروسکوپی
2)جلبک های قهوه ای
3)فیتوپلانکتونها
4)جلبک های قرمز
دردریاچه های کوچک کدامیک ازتولیدکنندگان زیراهمیت بیشتری دارد؟
1)اپی فیت
2)اپی پل ها
3)اپی لیت ها
4)فیتوپلانکتون ها
فیتو پلانکتونها
گزینه 4 در بیوسنتز کلروفیل وجود دارد.گزینه 3 در TCA وجود دارد.گزینه های 1 و2 هر دو، فراورده می باشند اما چون کوپالیل از گزینه 2 بوچود میاید پس 2 میتواند در مرحله ای سوبسترا هم باشد.در صورتیکه پاسخ مناسبتری دارید لطفا اطلاع دهید.کدامیک ازترکیبات زیربه عنوان سوبستره مستقیم دربیوسنتزژیبرلین ها(اسیدهای ژیبرلیک)عمل می کنند؟(لطفابادلیل)1)فارنسیل پیروفسفات 2)ژرانیل ژرانیل پیروفسفات3)اسیدسوکسینیک 4)پورفوبیلینوژن
گزینه 4 در بیوسنتز کلروفیل وجود دارد.گزینه 3 در TCA وجود دارد.گزینه های 1 و2 هر دو، فراورده می باشند اما چون کوپالیل از گزینه 2 بوچود میاید پس 2 میتواند در مرحله ای سوبسترا هم باشد.در صورتیکه پاسخ مناسبتری دارید لطفا اطلاع دهید.
به نظرمنم مناسبترین گزینه.گزینه ی 2هست.اما منظورطراح سوال روازسوبستره ی مستقیم متوجه نشدم.![]()
1.ظرفیت تبادل کاتیونی کدامیک از خاکهای زیر بیشتر است؟ الف.مونتموریلونیت ب.کانولینیت ج.ایلیت د.سیلت
2.عناصری که در ذخیره انرژی ویکپارچگی ساختمانی نقش دارند عبارتند از الف.نیتروژن -گوگرد-کلسیم ب.فسفر-سیلیس-بر ج.پتاسیم-منیزیم-کلر-منگنز د.آهن روی-مس-نیکل
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دانلود جزوات آموزشی رشته ی علوم گیاهی | علوم گیاهی | 0 | |
![]() |
انتخاب رشته ارشد92رشته زیست -علوم گیاهی | علوم گیاهی | 23 | |
![]() |
ترجمه متون علوم گیاهی | علوم گیاهی | 15 | |
![]() |
تازه های علوم گیاهی | علوم گیاهی | 33 | |
![]() |
آغاز عمليات احداث گلخانه تحقيقاتي پژوهشكده علوم گياهي دانشگاه فردوسي | علوم گیاهی | 0 |