1-واسه مورد یک اینو بخون
http://www.rajanews.com/detail.asp?id=155861
2-واسه مورد 2 رک بگم کوروش کسی که خودش با 1001 بدبختی درس خونده بره سر کلاسی که یه مشت بچه مایه دار نشستند و ارزش صندلی که روش نشستند رو باباشون تعئین کرده چیکار کنه؟؟
اگه کسی درس خونده و از معماری چیزی میدونه میشینه سال بعد یه جای خوب قبول میشه و مثل بچه آدم میره میشینه سر کلاس
مطمعن باش اکثریت این آدما همونایی اند که تو دانشگاههای ما طرح آماده میاوردند و به ریش ما میخندیدند. حالا برند سر کلاس ارشد بشینند اندازه اونی میفهمن که روزانه بهشتی میخونه؟؟ اصلاً استاد تاپ سر این کلاسا نمیره. من یه متن بلند بالا در این مورد خوندم و تجربه دوستان رو شنیدم ولی الان پیداش نمیکنم اما مطالب خوب یادمه. یکی میگفت ترم اول 2-3تا استاد خوب میادو بعدش هیچی
3- میگی از نظر کاری مشکل نداره. کورووووووووووووووووووووش ما وقتی بخوایم بریم سر کار به اصغر معمار طرف نیستیم که یدونه از این کلا شاپوریا گذاشته سرشو همه بهش میگن اوس معمار
وقتی بخوایم بریم سر کار باید بریم دفتر معماری یا سر ساختمون یا هرجای دیگه خلاصه کارفرما یه آدم تحصیل کرده است که میدونه دانشگاه پولی یعنی چی
گذشته از این حرفا اینجور آدما نیازی به کار کردن تو دفترا ندارند که باباشون واسشون یه دفتر میگیره و 4-5 نفر دانشجو تاپ روزانه میگیره که واس کار کنند.
4-کوروش دیگه هیچکی ندونه خودت از محدودیتهای پذیرش دکتری خبر داری کیمیا هم حرفهایی زده ولی خب یکی بره پیش اصغر معمار و بگه بهشتی خوندم اگه اصغر معمار باورش شه دیگه تو مصاحبه که نمیشه بگی بهشتی خوندم اینم مدرکم. شک نکن که اذیت میکنن
5-

خب 5 قبول
6- کوروشششششش 7نفر؟؟ تو بعضی دانشگاهها به پردیس 4م هم رسیده شک نکن کلاسا تا خرخره پر میشه. 15 نفرکه چیزی نیست راحت بالای 25نفر (خیلی بیشتر)
7-کوروش من و تو میدونیم که هرسال قبول شدن داره سخت تر میشه از پارسال تا الان چندتا کتاب اظافه شده؟؟ تو خودت کنکور 82 رو میزنی میانگینت چنده؟؟ تا حال چک کردی که اون سال اگه اون درصدو میزدی کجا قبول میشدی؟؟ سال بعد هم از این سخت تره.
حق من ضایع شد اما نمیتونم بگم که کسی جای من نشسته روی صندلی. من میگم که جایی که میشینم حقمه. این پردیسها گند زده به ارزش دانشگاهها ای خدا من چرا اون مطالب رو پیدا نمیکنم

کوروش میزان سطح دانشگاه رو نمیتونی بدون درنظر خروجی دانشجو در نظر بگیری
8-رو هم که بالا حسابی جواب دادم.
بشدت این موضوع عصبیم میکنه. کسی اگه میخواد به پول خوری مسئولان کشور کمک کنه و جیب باباش رو خالی کنه بره پردیس بخونه ولی اگه میخواد بشینه درس بخونه هر جزوه ای خواست من واسش پیدا میکنم تا بتونه بهترین دانشگاهها قبول شه.
ترو خدا سر خودمون شیره نمالیم این موضوع دقیقاً فروش مدرکه ما با ین کار و بالا دونستن این مدرک داریم به خودمون خیانت میکنیم