میگن یه محتسبی یه مستی رو دیدو یقشرو گرفت و گفتش چه خوردی؟؟ مست گفت آنچه در سبوست ، محتسب گفت چه چیزی در سبوست؟ مست گفت آنچه خوردم گفت خب تو چه خوردی ؟؟ کفت آنچه در سبوست ....
خب خانم استاد دانشگاه تهران تو تهران درس میده دیگه استاد دانشگاه دامغانم تو دامغان اینکه نشد دلیل شما اگه اطلاعات میدی و میشناسی اسم 4نفر رو نام ببر و رزومشون رو بگو
حالا کوروش امد 1 و 2 گذاشت شما فکر کردی تا 800بری حرفت مستند تره؟؟
رتبه 500که هیچ ما رتبه 31 داریم هیچجا قبول نشده رتبه 500اگه اسکیسشو خوب داده بود روزانه قبول میشد نه پردیس پس همچین کشکیه کشکیه(حالا خودمونیما رتبه 500 رتبه خوبیه بنظرتون که میگید کشکی نیست؟؟) این 1تون
والا شما تا اسم نبرید حرفاتون مستند نیست. اینم 2 و 3
پردیس کیش همون نیست که آگهی پذیرش دانشجوش 6ماه رو سایت سنجش بود؟؟ اواخر آف هم گذاشته بود رو شهریش
در مورد پنج نتیجه گیری جالبی کردید واصول نامیدیدش،خب کسی که رتبش خوب شده و پایان نامه داشته بچه درس خون و زرنگیه، خب حالا کسی هم کا با کنکور رفته هم زحمت کشیده اما من حرفم اینا نیستند حرفم کساییه که بدون کنکور داند میرند شما بنظرتون کسی که پولی میره تابحال پرژه ای رو خودش انجام داده ؟؟
برای آدمهایی مثل من 1سال زندگی همچین ارزشی نداره؟؟؟ چرا فکر میکنید زندگی واسه شما میچرخه و واسه کسایی که برای سال دوم میخونن زندگی وایستاده؟؟
من دوباره کنکور میدم و دوباره کنکور میدم و دوباره کنکور میدم ، ولی روزی که قبول شم سرمو میگیرم بالا و اگه قبول شدم میگم نشد ولی همه تلاشمو کردم باز سرمو میگیرم بالا که با پول مدرکی رو نگرفتم
دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد بود پول دانشگاه آزاد رو میگرفت ولی الان دارند از اسم بهشتی و صنعتی شریف سوء استفاده میکنند. پول میگیرند میزارند تو جیب خودشون به شما یه برگه مدرک میدند.
این آدمها مگه بهشتی رو بهشتی کردند که از پس یقش داند الان میخورند؟؟
شما هم موفق باشید . نخردیم نون گندم دیدیم دست مردم. اطلاعات من و شما به میزان مستنداتیه ک ارائه میدیم نه شرایطی که توش هستیم