.

.

.

.

از من می پرسین؟!وای چه عکسای جالبی.
یه سوال یعنی آتشفشان باعت رخ دادن این صاعقه ها شده؟
از من می پرسین؟!
wowWw
ops
amazing
آخه اکثر آتشفشان هایی که دیده بودم یا گدازه به صورت رود جاری شده بود یا حالت فورانی داشت ولی با صاعقه ندیده بودم گفتم شاید دلیل شو بدونی پرسیدم. راستم میگی نباید می پرسیدم.
فردا از آقا مهدی بپرسین.
طاقت نمیارم تو گوگل می سرچم.
دستت درد نکنه خیلی برام جالب بود![]()
از تو اینترنت ایران که چیزی پیدا نمیشه. از آقا مهدی بپرسین یه ذره هم بکشونیمش به چالش.
پس قراره شما به چالش کشیده شین. مطمئنا آقا مهدی این کارو در حقتون می کنه.ولی من همیشه پیدا می کنم البته به انگلیسی سرچ میکنم. حتما فردا مزاحم آقا مهدی میشم. فردا هم چقد تو باشگاه کار دارم.
پس قراره شما به چالش کشیده شین. مطمئنا آقا مهدی این کارو در حقتون می کنه.
وای چه عکسای جالبی.
یه سوال یعنی آتشفشان باعت رخ دادن این صاعقه ها شده؟
از من می پرسین؟!
آخه اکثر آتشفشان هایی که دیده بودم یا گدازه به صورت رود جاری شده بود یا حالت فورانی داشت ولی با صاعقه ندیده بودم گفتم شاید دلیل شو بدونی پرسیدم. راستم میگی نباید می پرسیدم.
فردا از آقا مهدی بپرسین.
از تو اینترنت ایران که چیزی پیدا نمیشه. از آقا مهدی بپرسین یه ذره هم بکشونیمش به چالش.
ولی من همیشه پیدا می کنم البته به انگلیسی سرچ میکنم. حتما فردا مزاحم آقا مهدی میشم. فردا هم چقد تو باشگاه کار دارم.
بابا جون خودم من هیچی حالیم نیستپس قراره شما به چالش کشیده شین. مطمئنا آقا مهدی این کارو در حقتون می کنه.
آقا مهدی چیزی نمی دونستن اینجوری جواب دادن اگه می دونستن که من یکی مغزم نمی کشید.بابا جون خودم من هیچی حالیم نیست
به یکی رجوع کنید که چیزی بدونه خب
در مورد علتش من هم چیزی نشنیدم ولی فکر میکنم دلیلش چیز خاصی نیست جز اینکه غبارهای آتشفشانی درواقع تغییر موقعیت زمین به عرض های بالاتر جو و نزدیکتر به ابر ها هست .. ابر ها دارای بار الکترکی هستن و وقتی خاکسترها به اون ارتفاع میرسن پتانسیل خوبی برای تخلیه ابرها میشن... البته این نظر من هست .. ممکنه درست نباشه
چرا تعجب؟وااااااییی خدا جونم !![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تصویری فضایی از یک پدیده غیرقابل مشاهده در زمین | علوم زمین | 0 | |
![]() |
۱۰ پدیده جالب زمین شناسی | علوم زمین | 1 | |
![]() |
پدیده هارپ (حتما بخونید) | علوم زمین | 2 |