پخت و پخش حلوا در خیابان +عکس

behnam.95

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیابان های منتهی به بازار تهران در دهه ابتدایی محّرم مخصوصاً سه روز آخر شاهد حضور چشمگیر عزاداران اباعبدالله برای شرکت در مراسم سوگواری آن حضرت می باشد.در این میان گوشه و کنار پیاده رو ها مردم اقدام به پخت و پز انواع نذورات مخصوصاً حلوا نموده و آنرا در بین رهگذران تقسیم می نمایند.

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به به ای جان..البته من این رنگی دوس ندارم..باید یکم تیره تر باشه

Rah Pardaz

همکار مدیر تالار مهندسی عمران متخصص راهداری
کاربر ممتاز
واقعا ملتی هستیم که هر چه سرمون بیاد حقمونه

سلام دوست من ..................... مگه چه اشتباه و اتفاقی رخ داده که هر چه سرمون بیاد حقمونه......... مگه چه کار اشتباهی انجام شده .................... کمی عمیق تر نگاه کن خیلی خیلی زیباست ................... هیچ جای دنیا نمی تونی ببینی .......... بی نظیره .............(کلیت عمل رو میگم )

این گفته که یادتون هست ........می دونید که کی گفته .............. (( این محرم و صفر است که اسلام رو زنده نگه داشته است )).................................... فکر نکنم .... این جمله و همینجوری برای دلخوشی من و شما گفته باشن .........

می دونی ما شیعه ها در محرم خیلی خوب عمل کردیم............................. اما کاش در عید غدیر هم پر شورتر عمل می کردیم ... ............... به گفته بزرگی ................ اگه از همون ابتدا عید غدیر رو هم به همین کیفیت برگزار می کردیم و به داخل مساجد و منازل اکتفا نمی کردیم ............... به فراموشی سپرده نمی شد............... و این شبهات و سوء استفاده ی دشمنان اسلام پیش نمی یومد...............

بدرود............

آخرین ویرایش:

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
سلام دوست من ..................... مگه چه اشتباه و اتفاقی رخ داده که هر چه سرمون بیاد حقمونه......... مگه چه کار اشتباهی انجام شده .................... کمی عمیق تر نگاه کن خیلی خیلی زیباست ................... هیچ جای دنیا نمی تونی ببینی .......... بی نظیره .............(کلیت عمل رو میگم )

می دونی ما شیعه ها در محرم خیلی خوب عمل کردیم............................. اما کاش در عید غدیر هم پر شورتر عمل می کردیم ... ............... به گفته بزرگی ................ اگه از همون ابتدا عید غدیر رو هم به همین کیفیت برگزار می کردیم و به داخل مساجد و منازل اکتفا نمی کردیم ............... به فراموشی سپرده نمی شد............... و این شبهات و سوء استفاده ی دشمنان اسلام پیش نمی یومد...............

بدرود............

داداش رضامون خواست یه کم روشن فکر بازی در بیاره ! بی خیال :D

Erfan_K

عضو جدید
کاربر ممتاز

این گفته که یادتون هست ........می دونید که کی گفته .............. (( این محرم و صفر است که اسلام رو زنده نگه داشته است )).................................... فکر نکنم .... این جمله و همینجوری برای دلخوشی من و شما گفته باشن .........

بدرود............
ببخشیدا شما هنوز خواب تشریف دارین

iQl

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما یاد گرفتیم نذرامون مربوط به سیر کردن یه مشت آدمه سیره!!!
خوب همه این هزینه را جمع میکردن میدادن یه یه بیچاره ای برای درمان مریضش برای جهیزیه دخترش برای عروسی پسرش برای...
خوب حالا مردم اومدن یه لقمه هم خوردن و رفتن چه اشاعه فرهنگی ای رخ داد؟

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز

بدرود............

چه اتفاقی بدتر از اینکه ملت دارن از گشنگی میمیرن از ظلم دارن خفه میشن اما باز با حضور در جمع هایی اینچنینی آب تو آسیاب این نظام میریزن. پیام عاشورا مبارزه با ظلمه. مگه نه اینکه قبل از انقلاب شاه یه زمانی سعی کرده بود عاشورا تاسوعا رو به شیوه خودش برگزار کنه هیچکس شرکت نکرد.

داداش رضامون خواست یه کم روشن فکر بازی در بیاره ! بی خیال :D

نه بخدا روشن فکر بازی البته خیلی هم خوبه اما واقعا این جمع های مصنوعی که از دل ملت نیست آدم نباس توش حضور داشته باشه.

FIFA20

اخراجی موقت
چه اتفاقی بدتر از اینکه ملت دارن از گشنگی میمیرن از ظلم دارن حاکم ظالم دارن خفه میشن اما باز با حضور در جمع هایی اینچنینی آب تو آسیاب این نظام میریزن. پیام عاشورا مبارزه با ظلمه. مگه نه اینکه قبل از انقلاب شاه یه زمانی سعی کرده بود عاشورا تاسوعا رو به شیوه خودش برگزار کنه هیچکس شرکت نکرد.

نه بخدا روشن فکر بازی البته خیلی هم خوبه اما واقعا این جمع های مصنوعی که از دل ملت نیست آدم نباس توش حضور داشته باشه.
:eek::surprised::surprised::eek::confused:

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
داداشم باهات مخالفم ! البته اینجا بحث نمیکنم . اگه خواستی توی پ.خ صحبت کنیم .
ولی رضا جان به نظرت بهتر نیست این عینک بدبینی رو برداریم !؟!؟!؟
ببین منم مثل خودت از 1000 تا چیز این مملکت ناراضیم ! خواستی همین الان همشونو واست میگم . اینو گفتم که فکر نکنی دل خوشی ازشون دارم !
ولی خداییش این مسئله با اونای دیگه فرق میکنه !!!
مبارزه با ظلم ...!؟!؟!؟!؟!؟
تو اینو با اون مقایسه میکنی ؟!

امیدوارم حرفام ناراحتت نکرده باشه !

مخلصم ... ;)

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینجا از تولید به مصرفه؟؟!:)
خوب همه این هزینه را جمع میکردن میدادن یه یه بیچاره ای برای درمان مریضش برای جهیزیه دخترش برای عروسی پسرش برای...
چطور میدونید اونایی که همچین کاری میکنن پول برا جهیزیه دختر مردم نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چه اتفاقی بدتر از اینکه ملت دارن از گشنگی میمیرن از ظلم دارن خفه میشن اما باز با حضور در جمع هایی اینچنینی آب تو آسیاب این نظام میریزن. پیام عاشورا مبارزه با ظلمه. مگه نه اینکه قبل از انقلاب شاه یه زمانی سعی کرده بود عاشورا تاسوعا رو به شیوه خودش برگزار کنه هیچکس شرکت نکرد.

هاااااااا:surprised:

یعنی با زور میرن؟؟؟؟!حالا اگه نرن کتک میخورن؟؟

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر کسی به یک شکلی نذر میکنه..هر چند من خودم ترجیح میدم نذری که باشه جاهایی پخش بشه که میدونیم نیازمندن....ولی هر کسی اعتقاد خاصی داره...
خیلی از ما نذر داریم....حالا به هر شکلی ... نمیشه گفت اینا از ملت نیستن...دور و برمونو بیشتر نگاه کنیم...
این حرفو قبول دارم که به نیازمندش داده بشه ....
حداقل کسایی رو که خودم میشناسم دست خیر توی خیلی مسائل دارن ...از همون جهیزیه ای که میگین تا....و یه بعدش نذراشون...
نذر همشون قبول باشه...

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجا از تولید به مصرفه؟؟!:)

هاااااااا:surprised:

یعنی با زور میرن؟؟؟؟!حالا اگه نرن کتک میخورن؟؟

با زور نمیرن, اما اگه تو این جمع ها از ظلم و ستم واقعی بدگویی بشه بدجور کتک میخورن حتی ممکنه دوباره با نیسان از روشون رد بشن

تکنو کرات

اخراجی موقت
با خودمان می گوییم عادت می کنیم و با صراحت زیادی، این جمله را تکرار می کنیم آن چیزی که هیچکس نمی پرسد این است ..​به چه قیمتی عادت می کنیم.

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با زور نمیرن, اما اگه تو این جمع ها از ظلم و ستم واقعی بدگویی بشه بدجور کتک میخورن حتی ممکنه دوباره با نیسان از روشون رد بشن
:confused:
خوب این چه ربطی به این جملتون داره؟
واقعا این جمع های مصنوعی که از دل ملت نیست آدم نباس توش حضور داشته باشه.

شما که نباید اصل این مراسمو ببری زیر سوال بخاطر یه عده خاص!!
درضمن اون ادمایی که 30سال پیش انقلاب کردن از تو همین مراسم شروع کردن:cool:

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
:confused:
خوب این چه ربطی به این جملتون داره؟
واقعا این جمع های مصنوعی که از دل ملت نیست آدم نباس توش حضور داشته باشه.

شما که نباید اصل این مراسمو ببری زیر سوال بخاطر یه عده خاص!!
درضمن اون ادمایی که 30سال پیش انقلاب کردن از تو همین مراسم شروع کردن:cool:

این مراسم رو زیر سوال بردم و نه بخاطر یه عده خاص بلکه بخاطر یه کثیر عام اما اصلش رو که زیر سوال نبردم.

یه عکس جالب

پیوست ها

• 270018_559539414062118_43521691_n.jpg
    270018_559539414062118_43521691_n.jpg
    68.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

فروزان_F

کاربر بیش فعال
فرض کنیم خدایی نکرده ی مراسم عزاداری داشته باشین از مهموناتون پذیرایی نمیکنین پولشو میدین برا خیرات!
حرف شماهم صحیح ولی مراسم عزاییه ک برامون عزیزه نمیشه مهموناشو بی پذیرایی ردکرد.
ولی مطمئن باشید اینطور ادما حتما ب فکر ادمای گرفتار هم هستن.

iQl

عضو جدید
کاربر ممتاز
؟

نه اشتباه نکن من نمیگم پول برا جهیزیه نمیدن من میگم همین پولی که خرج این چیزا میشه را بدن یه گره واقعی را باز کنن!!!
امشب گوش میدادی اخبار متوجه میشدی چقدر پول الکی خرج کردن همین پولو میدادن یه زندانی آزاد میشد یه مریض سرطانی درمان میشد تا اینکه بدن یه سری آدمای سیر در کنار گشنه ها بخورن

aida22

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای وای دلمان بسی حلوا خاست:(
آخاااااااااااااا استارتر حالا ک هوس انداختی بیا حلوا بده:cry:

JavadMessi

مدیر بازنشسته
نه اشتباه نکن من نمیگم پول برا جهیزیه نمیدن من میگم همین پولی که خرج این چیزا میشه را بدن یه گره واقعی را باز کنن!!!
امشب گوش میدادی اخبار متوجه میشدی چقدر پول الکی خرج کردن همین پولو میدادن یه زندانی آزاد میشد یه مریض سرطانی درمان میشد تا اینکه بدن یه سری آدمای سیر در کنار گشنه ها بخورن
يه طور ديگه هم ميشه نگاه كرد.
تمام اون آدمايي كه اون نذري رو ميخورند بالاخره اون يك وعده يا چند وعده اي كه ذخيره ميكنند اگه طبق روال عادي باشه يك هزينه اي براشون داره.اون هزينه اي كه با خوردن اين نذري سود ميكنند رو به موسسات خيريه بدهند
اگه هزار تومن بيشترم دادند و فقير شدند بياند بزنند تو گوش بنده!!

iQl

عضو جدید
کاربر ممتاز
يه طور ديگه هم ميشه نگاه كرد.
تمام اون آدمايي كه اون نذري رو ميخورند بالاخره اون يك وعده يا چند وعده اي كه ذخيره ميكنند اگه طبق روال عادي باشه يك هزينه اي براشون داره.اون هزينه اي كه با خوردن اين نذري سود ميكنند رو به موسسات خيريه بدهند
اگه هزار تومن بيشترم دادند و فقير شدند بياند بزنند تو گوش بنده!!

برادر من هرموقع کسی تونست مردمو برای اینکار قانع کنه که امام حسین نذر شکم نمیخواد از کسی، شما میتونید مردم ما را راضی کنید برای این ادای دِ ین... ..