سلام
دوستان من میخوام عکس رو تو پاور قرار بدم و رنگ اونو هم رنگ با پس زمینه قرار بدم.نه دقیقا رنگ اون بلکه میل دادن رنگش به سمت رنگ پس زمینه
ی فیلم دارم این کارو میکنه.منتها روی اون قسمت حرفی نمیزنه و من طبق خودش هم انجام میدم نمیدونم چرا برای من نمیشه
عکساش از اون فیلم هست.میخوام عکسم این مدلی بشه
این عکسه اوله که عکس مورد نظرش رو اورد توی پاور (عکس گوشه پایین سمت راست)
اینم عکس دومه که عکس مورد نظر رو به رنگ زمینه میل داده
سلام
تا جائیکه می دونم شما در آفیس فقط فرمت BitMap رو که قبلا transparent (محو) نشده رو می تونی محو کنی و یک عکس رو بطور کامل در فرمت های دیگه نمیشه محو کرد و به پس زمینه میلش داد
برای اینکار یه نکته هست که میتونی انجام بدی »
1)اول از همه عکس بک گراند مورد نظرت که میخوای رووش تصویر محو بندازی رو قرار بده.بر روی عکس راست کلیک کن و از گزینه Wrap Text بهتره بزاریش روی Through
================
2)از تب بالا بر روی Insert برو و Shape رو انتخاب کن.بلفرض یک مربع بکش.
================
3)سپس وقتی مربع کشیدی از تنظیمات فرمت اون شکله که کشیدی Shape Outline رو بزن No Outline که خط دور مربع از بین بره
===================
4)حالا داخل مربع رو از عکس مورد نظرت پر کن بزن روی Shape Fill بزن روی Picture و عکس مورد نظرت رو قرار بده توی مربع.
======================
5)عکس رو که قرار دادی بر روی عکس راست کلیک کن آخرین گزینه که نوشته Format Shape رو انتخاب کن.
=====================
6)حالا از تنظیم که میاد از گزینه Fill برو گزینه ی Transparency رو هرچقدر میخوای کم و زیاد کن.بشه 70 و 80 درصد خیلی محو میشه و بشه 10 و 0 درصد اصلا محو نمیشه و عکس باقی میمونه.میبینی من 47% محوش کردم.
===================
یه کار راحت هم هست فقط عکس رو خیلی عادی Insert > Picture بزن و قرارش بده سپس بر روی عکس راست کلیک کن بزن Wrap Text > Through و هر جای عکس بکگراند می خوای قرارش بده،حالا از قسمت فرمت عکس اون بالا بزارش روی دایره که دورش محوه :
ولی بدیش اینه نمیتونی هرچقدر دلت میخواد محو کنی و واسه همین گوتره ای از آب در میاد.
موفق باشی