مهندس فایل نصبی افیس چیه؟
از کجا بیارم اجراش کنم خود ویندوزم افیس داشت من نصبش نکردم
بگرد و پيداش كن

من با خودكار ميزنم به ميز شما بگرد پيداش كن

بايد دانلود كنيد. سايت زياده مثلا پي سي دانلود و سافت 98 و ...
مهندس فایل نصبی افیس چیه؟
از کجا بیارم اجراش کنم خود ویندوزم افیس داشت من نصبش نکردم
بگرد و پيداش كن
من با خودكار ميزنم به ميز شما بگرد پيداش كن
بايد دانلود كنيد. سايت زياده مثلا پي سي دانلود و سافت 98 و ...
صبرکنین هولم نکنین
این خوبه؟http://p30download.com/fa/entry/33504/software/office-business/office-suite/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%DA%A9-%D8%A2%D9%81%DB%8C%D8%B3-2010-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A2%D9%81%DB%8C%D8%B3-2010/
بزنم ازم سوال میکنه دیگه؟![]()
سلام
توسط نرم افزار PDF to Word این فایل رو تبدیل کردم
ببینید چجور در آمده!!!
علتش چیه؟؟؟مرسی
حالا نمیشه جواب بدی؟؟؟
سلام
چندين بار پرسيده شده و چندين بار هم جواب دادم
سرچ كنيد پيدا ميكنيد
متن فارسی داخل پی دی اف داشتید ؟حالا نمیشه جواب بدی؟؟؟
اخه چقدر باید بگردم؟؟؟؟؟
آرهمتن فارسی داخل پی دی اف داشتید ؟
فارسی رو نرم افزارها ساپورت نمیکنن تا حالا راهی ندیدم !
متن فارسی داخل پی دی اف داشتید ؟
فارسی رو نرم افزارها ساپورت نمیکنن تا حالا راهی ندیدم !
یه روز یکی به یه آخوندی مراجعه میکنه، میگه حاج آقا با چکمه میشه نماز خوند؟ میگه نه نمیشه. طرف برمیگرده میگه آخه من خوندم، شد!آره
چرا من با این نرم افزار تونستم!!!
Xilisoft PDF to Word Converter 1.0.2
سلام .يه سوال داشتم چرا بعضي اوقات كه با ورد كار ميكنم ميخوام صفحه رو ببندم بسته نميشه و اين پيغام ميادhttp://upload.tehran98.com/upme/uploads/ef3585e213cc3fca1.jpg
شما همچین صحبت میکنی که انگار مخترع بمب اتمییه روز یکی به یه آخوندی مراجعه میکنه، میگه حاج آقا با چکمه میشه نماز خوند؟ میگه نه نمیشه. طرف برمیگرده میگه آخه من خوندم، شد!
الان قضیهی شما هم همونه. خوب عزیز من، نرمافزاره از فارسی ساپورت نمیکرده که خروجیش اینطوری خرچنگ قورباغه شده دیگه. و الا بهش خط میخی هم بدی یه چیزی تحویل میده ولی دلیلی بر پشتیبانی از اون خط نمیشه.
شما همچین صحبت میکنی که انگار مخترع بمب اتمی
نخیر فارسی هم خیلی خوب ساپورت کرد
بزارین
باشه تسلیم، امکانش هست من یه صفجه PDF فارسی اینجا آپلود کنم و برام تبدیل به ورد کنید؟
شما همچین صحبت میکنی که انگار مخترع بمب اتمی
نخیر فارسی هم خیلی خوب ساپورت کرد
خدمت شما![]()
خدمت شما![]()
چه مؤدبباسلام
یه جدول دارم که میخوام خطوطش رو خذف کنم..در ورد 2010چجوریه انیکار؟
ممنون
ممنون..چه مؤدب
سلام
Mouse رو به گوشهی بالا سمت راست، یا سمت چپ جدول ببرید یه مربع کوچیک ایجاد میشه که اگه اونو بزنید کل جدول انتخاب (هایلایت) میشه.
بعد چند تا راه داره. میتونید از تب Home قسمت Paragraph، دکمهی آخری رو بزنید و No Border رو انتخاب کنید.
یا روی جدول راست کلیک کنید و از کادری که میاره و تنظیمان رنگ و فونت و ... داره، از اونجا No Border رو انتخاب کنید.
یا برید از تب Design دکمهی Borders این کار رو انجام بدید.
البته اینجوری جدولتون رو نقطهچینی میکنه تا خودتون سلها رو از هم تشخصی بدید ولی وقتی PDF یا پرینت میکنید، سفید دیده میشه. اگه میخواید برای خودتون هم سفید دیده بشه (که به مشکل میخورید)، میتونید راست کلیک کنید و از قسمت Borders and Shading، رنگ خطها رو سفید کنید
چرا، میشه. عنوان تاپیک رو نگا کنید...ممنون..
اینجا نمیشه سوال اکسل پرسید؟
نمودار ترکیبی کشیدم که توش چندتانمودارهستچرا، میشه. عنوان تاپیک رو نگا کنید...
نمودار ترکیبی کشیدم که توش چندتانمودارهست
میخوام محورxو y رو زیرش چیزی بنویسم که مشخص بشه هرمحور چی رو داره شون میده...نمیدونم چجوریه؟عنوان کلی نمودار رو هم که مینویسم ارور میده
حالا علت ساپورت نکرن چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟دستت درد نکنه مسعود جان ولی وقتی شما گفتید که با این نرمافزار تونستید، من حدس میزدم خروجیتون چی هست، بنابراین زودی دانلود و امتحان کردم. ولی دیدم که این نرمافزار حتی عربی رو هم ساپورت نمیکنه چه برسه به فارسی، ولی باز گفتم شما هم این کار رو بکنید شاید تنظیمان خاصی داشته و من نتونستم.
این نرمافزار از PDF یه عکس میگیره و میندازه داخل فایل ورد، که فکر کنم من خودمم بتونم همچین برنامهای بنویسم! حتی محض رضای خدا فایل RTF (که قابل ویرایش نیست) هم نمیده، چه برسه به اینکه فایل doc. بده.
در این مورد من هر چی نرمافزار بوده امتحان کردم. نرمافزار readiris 12 میتونه یه کارایی بکنه و فونتهای اصلی دیفالت ویندوز رو تشخیص میده ولی خروجیش مثل TXT میمونه و هیچ استایلی رو نمیتونه نگه داره. ورژن 14 این نرمافزار اومده که خواستم دیشب دانلود کنم یادم رفت. تست میکنم و خبرش رو میدم.
این pdf grabber و یه نرمافزار مشابه اون، هم یه کارایی میتونه بکنه ولی فقط برای PDFهای با کیفیت. تازه خروجیش هم افتضاحه.
چند تا نرمافزار تولید داخل یه جا دیده بودم که قیمتهاش بین 1 تا 3 میلیون بود، و البته بعید میدونم اونا هم استایل رو بتونن نگه دارن و فوقش فونتها رو میتونن خوب تشخیص بدن.
برای انگلیسی من 11 Abby Fine Reader و Abby PDF Transformer رو دارم که اولی معرکهست و هر PDF انگلیسی رو قشنگ معادل docxش رو تحویل میده
سلام دوستان کامپیوتری من من یک کمک فوری میخام من تو ورد 2010 فونتم فارسی هست اما اعدادم انگلیسی نوشته میشه؟ چیکار کنم
سلام من شنبه باید ورد کارآموزیمو تحویل بدم pdf رو به word تبدیل میکنم عربی میشه چیکار کنم؟چندین برنامه هم دانلود کردم ولی نشد