فاتحه این مملکت خوندس !
وقتی یه مشت گوساله اداره مملکت رو در دست میگیرن همین میشه دیگه ...
منم با مراجع موافقمخونه ی خالی!
نطر مراجع اینه که تو چشم نباشن!!!!!!!
من یه پیشنهاد دارم میتونم بگم؟آره بخدا
پس همگی متفق القول خونه خالی رو ترجیح میدن!!!واسه کسی هم مزاحمت نداره،ترافیک هم ایجاد نمیکنیم
منم با خونه خالی موافقم -
عجب راه حل مناسب و کارآمدی
آره بخدا
من یه پیشنهاد دارم میتونم بگم؟
اینکه
بیایم تو پارک ها خونه های دونفره بسازیم-که از داخل قفل شن
تا دختر و پسری که میان پارک برن تو این خونه ها اختلاط کنن .
خوب نیست به نظر شما؟![]()
مخ فندقیشون به این میرسه بعضیاااااااااا![]()
خاک تو سر مسوولین
نه عزیز... به اینا باشه مردا هم نباید با هم اختلاط کنن بهرحال امکانش هست در دلهاشون غرض و مرضی پیش بیاد....!چه نیازی هست همدیگو بشناسن اصن...من فکر کنم..نویسنده مقاله جامعه را با حیاط حوزه علمیه اشتباه گرفته
انفاقا حق این مرد همین هست.ای کاش بیشتر از این ها به سر مردم بیاد که با امدن اقای جلیلی این اتفاق خواهد افتاد
گفته شما خوب بودکلا عرض می کنم! به خودتون نگیرینا! (اگه گرفتین هم میل خودتونه! هر جور راحتین! )
ما ایرانیا به طور کلی مردمی احساساتی و جو گیر هستیم! اکثر کارها و نظراتمون هم که بدون برنامه ریزی درست و کار کارشناسی انجام میشه، همینو نشون میده! حالا یه نفر یه مقاله نوشته و از وضعیت پارک ها انتقاداتی کرده، خب، حالا دوستان احساساتیو و جوگیر ما وارد می شوند!!!
یکی، بحثو به سیاست ربط میده! یکی میگخ حقتونه بکشنتون!!! یکی میگه تورم مهمتر از بحث فرهنگه! یکی نگران اینه که نتونه با زیدش یا سگش بره پارک! یکی میگه گور دسته جمعی بهتر از نظارت بر وضع پاک هاست! یکی میگه به تهران حسودیشون شده! یکی از نبود دیسکو ناراحته! یکی تمایلش به خونه خالی رو از این طریق توجیه میکنه! یکی ........................................... !!!!!!!
عزیزان من! شما کل نوشته رو با دقت خوندین که همینطور نظر در میکنین؟! خب بعضی از معضلات فرهنگی که در پست اول ذکر شدن، واقعا در پارکها وجود دارن! شما با عدم استعمال دخانیات، لزوم عدم موتورسواری، لزوم جلوگیری از ایجاد مزاحمت برای بانوان و ... مخالفین عایا؟؟؟!!! یا اینکه منافع شخصیتون به خطر میوفته؟!!!
چرا ما همیشه با مسائل، برخوردای افراطی و تفریطی می کنیم و فقط به فکر منافع خودمون هستیم؟!
کلا عرض می کنم! به خودتون نگیرینا! (اگه گرفتین هم میل خودتونه! هر جور راحتین! )
ما ایرانیا به طور کلی مردمی احساساتی و جو گیر هستیم! اکثر کارها و نظراتمون هم که بدون برنامه ریزی درست و کار کارشناسی انجام میشه، همینو نشون میده! حالا یه نفر یه مقاله نوشته و از وضعیت پارک ها انتقاداتی کرده، خب، حالا دوستان احساساتیو و جوگیر ما وارد می شوند!!!
یکی، بحثو به سیاست ربط میده! یکی میگخ حقتونه بکشنتون!!! یکی میگه تورم مهمتر از بحث فرهنگه! یکی نگران اینه که نتونه با زیدش یا سگش بره پارک! یکی میگه گور دسته جمعی بهتر از نظارت بر وضع پاک هاست! یکی میگه به تهران حسودیشون شده! یکی از نبود دیسکو ناراحته! یکی تمایلش به خونه خالی رو از این طریق توجیه میکنه! یکی ........................................... !!!!!!!
عزیزان من! شما کل نوشته رو با دقت خوندین که همینطور نظر در میکنین؟! خب بعضی از معضلات فرهنگی که در پست اول ذکر شدن، واقعا در پارکها وجود دارن! شما با عدم استعمال دخانیات، لزوم عدم موتورسواری، لزوم جلوگیری از ایجاد مزاحمت برای بانوان و ... مخالفین عایا؟؟؟!!! یا اینکه منافع شخصیتون به خطر میوفته؟!!!
چرا ما همیشه با مسائل، برخوردای افراطی و تفریطی می کنیم و فقط به فکر منافع خودمون هستیم؟!
ملت برن تو پارک اختلاط کنن خیلی بهتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر از اینه که خونه پیدا کنن برن 1000جور بدبختی واسه خودشون به وجود بیارن ! کاش مسئولین اینارو بفهمن .....
خودشون دارن جامعه رو به گند می کشن !