پارک های تهران خلوتگاه دختران و پسران !

siavash@dt

عضو جدید
فاتحه این مملکت خوندس !
وقتی یه مشت گوساله اداره مملکت رو در دست میگیرن همین میشه دیگه ...

بیشتر ازینا باید سر این مردم جاهل بیاد.
بذار بکشن که حقشون همینه
شما فکر کردی رئیس جمهور این ملت میاد اوباما میشه؟؟؟جلیلی هم از سرشون زیاده

shahram_anvar

عضو جدید
کاربر ممتاز
فروش مواد در پارک ها
پارک ها جدا از دکه های اغذیه و درخت و گل و سبزه ها در بسیاری از موارد از وجود مواد فروشانی که مدت هاست بدون دادن مالیاتی برای خود دکان سیاری تشکیل داده اند ، در عذاب به سر می برند. مواد فروشانی که زن و مرد هم ندارند و در جای جای پارک ها به وفور یافت می شوند تا در این بین با فریب دادن پسران و دخترات جوان از آنها برای خود طعمه های پول ساز بسازند. طعمه هایی که با اولین مصرف برای همیشه مشتری این مواددفروشان می شوند و در مدت زمان کوتاهی خود نیز به یکی از این مواد فروشان تبدیل می شوند.
توو آیتم بالا مشکل ندادن مالیاته؟!:w20:

shahram_anvar

عضو جدید
کاربر ممتاز
پارک ها خلوتگاه اختلاط پسران و دختران
حضور بی مهار دختران و پسران در پارک ها و خیابان ها و معاشرت های نامتعارف آنان در انظار عمومی هم از دیگر رفتارهای ناهنجار موجود در این مکان ها است. دختران و پسرانی که بهترین مکان برای اختلاط را پارک و جنگل های اطراف شهر می دانند تا ساعاتی را بدون کوچکترین مزاحمی بتوانند با یکدیگر به گفتگو بپردازند.

منظور از این آیتم یعنی برن خونه؟!:w20:

siavash@dt

عضو جدید
پس همگی متفق القول خونه خالی رو ترجیح میدن!!!واسه کسی هم مزاحمت نداره،ترافیک هم ایجاد نمیکنیم

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه پیشنهاد دارم میتونم بگم؟
اینکه
بیایم تو پارک ها خونه های دونفره بسازیم-که از داخل قفل شن
تا دختر و پسری که میان پارک برن تو این خونه ها اختلاط کنن .
خوب نیست به نظر شما؟:book:

*سالومه*

عضو جدید
پس همگی متفق القول خونه خالی رو ترجیح میدن!!!واسه کسی هم مزاحمت نداره،ترافیک هم ایجاد نمیکنیم

منم با خونه خالی موافقم -;)

عجب راه حل مناسب و کارآمدی

مخ فندقیشون به این میرسه بعضیاااااااااا:cool:
خاک تو سر مسوولین

*سالومه*

عضو جدید
من یه پیشنهاد دارم میتونم بگم؟
اینکه
بیایم تو پارک ها خونه های دونفره بسازیم-که از داخل قفل شن
تا دختر و پسری که میان پارک برن تو این خونه ها اختلاط کنن .
خوب نیست به نظر شما؟:book:

تکبیررررررررررررررررررررررر

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه نیازی هست همدیگو بشناسن اصن:mad:...من فکر کنم..نویسنده مقاله جامعه را با حیاط حوزه علمیه اشتباه گرفته
نه عزیز... به اینا باشه مردا هم نباید با هم اختلاط کنن بهرحال امکانش هست در دلهاشون غرض و مرضی پیش بیاد....!:w09:
.
خدا عقلانیت رو به این مملکت برگردونه...

mor1360

عضو جدید
کلا عرض می کنم! به خودتون نگیرینا! (اگه گرفتین هم میل خودتونه! هر جور راحتین! )

ما ایرانیا به طور کلی مردمی احساساتی و جو گیر هستیم! اکثر کارها و نظراتمون هم که بدون برنامه ریزی درست و کار کارشناسی انجام میشه، همینو نشون میده! حالا یه نفر یه مقاله نوشته و از وضعیت پارک ها انتقاداتی کرده، خب، حالا دوستان احساساتیو و جوگیر ما وارد می شوند!!!

یکی، بحثو به سیاست ربط میده! یکی میگخ حقتونه بکشنتون!!! یکی میگه تورم مهمتر از بحث فرهنگه! یکی نگران اینه که نتونه با زیدش یا سگش بره پارک! یکی میگه گور دسته جمعی بهتر از نظارت بر وضع پاک هاست! یکی میگه به تهران حسودیشون شده! یکی از نبود دیسکو ناراحته! یکی تمایلش به خونه خالی رو از این طریق توجیه میکنه! یکی ........................................... !!!!!!!

عزیزان من! شما کل نوشته رو با دقت خوندین که همینطور نظر در میکنین؟! خب بعضی از معضلات فرهنگی که در پست اول ذکر شدن، واقعا در پارکها وجود دارن! شما با عدم استعمال دخانیات، لزوم عدم موتورسواری، لزوم جلوگیری از ایجاد مزاحمت برای بانوان و ... مخالفین عایا؟؟؟!!! یا اینکه منافع شخصیتون به خطر میوفته؟!!!

چرا ما همیشه با مسائل، برخوردای افراطی و تفریطی می کنیم و فقط به فکر منافع خودمون هستیم؟!

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز

ما ایرانیا به طور کلی مردمی احساساتی و جو گیر هستیم! اکثر کارها و نظراتمون هم که بدون برنامه ریزی درست و کار کارشناسی انجام میشه، همینو نشون میده! حالا یه نفر یه مقاله نوشته و از وضعیت پارک ها انتقاداتی کرده، خب، حالا دوستان احساساتیو و جوگیر ما وارد می شوند!!!

یکی، بحثو به سیاست ربط میده! یکی میگخ حقتونه بکشنتون!!! یکی میگه تورم مهمتر از بحث فرهنگه! یکی نگران اینه که نتونه با زیدش یا سگش بره پارک! یکی میگه گور دسته جمعی بهتر از نظارت بر وضع پاک هاست! یکی میگه به تهران حسودیشون شده! یکی از نبود دیسکو ناراحته! یکی تمایلش به خونه خالی رو از این طریق توجیه میکنه! یکی ........................................... !!!!!!!

عزیزان من! شما کل نوشته رو با دقت خوندین که همینطور نظر در میکنین؟! خب بعضی از معضلات فرهنگی که در پست اول ذکر شدن، واقعا در پارکها وجود دارن! شما با عدم استعمال دخانیات، لزوم عدم موتورسواری، لزوم جلوگیری از ایجاد مزاحمت برای بانوان و ... مخالفین عایا؟؟؟!!! یا اینکه منافع شخصیتون به خطر میوفته؟!!!

چرا ما همیشه با مسائل، برخوردای افراطی و تفریطی می کنیم و فقط به فکر منافع خودمون هستیم؟!
گفته شما خوب بود
ولی امروز مقاله هستش و فردا قانون میشه - درست مثل قانون منع ساخت ساختمان بلند در کنار پارک بانوان - یا همین پارک بانوان

اصلا چرا ما پارک مختص بانوان داریم - یعنی مرد های ما اینقدر .... هستن.

مسلما هیچ کس از ارامش و امنیت بدش نمیاد - ولی امنیت به قیمت در حصار بودن خوبه؟

خب اینجور مقاله ها رو با نظر کی باید قانون کنن؟( مطمئنا قانوش می کنن)
بیشترین مضمون اصلی این مقاله کیا هستن؟ از نوع همین هایی که اومدن تو این تاپیک و نظرشونو گذاشتن

shahram_anvar

عضو جدید
کاربر ممتاز

مرگ بر آمریکا-مرگ بر اسرائیل
دوست عزیز شما تحلیل هایی که میکنی خوب،عالی
اما یجوری نگو که انگار فقط این جوونا مشکل دارنو بقیه حرف ندارن
این حرفایی که شما میگی دوستان نوشتنو بهتون برخورده همشون انتقاد و عقده هایی که تخلیه نشده
شما اینوری تحلیل بفرما

farnaz.ab

عضو جدید
ملت برن تو پارک اختلاط کنن خیلی بهتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر از اینه که خونه پیدا کنن برن 1000جور بدبختی واسه خودشون به وجود بیارن ! کاش مسئولین اینارو بفهمن ..... :mad:
خودشون دارن جامعه رو به گند می کشن !

اینجوریه منم با خونه موافقت می کنم حالا که همه موافقن

samba1373

عضو جدید
خداییش آدم بعضی پارکا رو میره, تا یه هفته سردرد میگیره!!پارک رو با عروسی داداشش اشتباه گرفته احیانا,طوری لباس میپوشن ,طوری آرایش میکنن که دوس داری تو صورتش استفراق کنی! شخصا ترجیح میدم بشینم تو خونه سخنرانی الهه قمشه ای! رو گوش بدم,ولی پارک نرم!!

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا هر چی میشه میگن تهران ...
من از همین شهروندای تهرانم
اما اونطوری که بیان میکنید هیچ جای ایران منع نیست نه بازی های دست جمعی نه سگ ونه قلیون و نه.......
همه شهر های بزرگ ایران چنین حالتی هستن ..همه مثل هم هستن
تنها میمونه استعمال دخانیات و پخش مواد که اون به عهده پلیس هست...اونم توی همه جا هست ..نه تهران تنها .

suniya2012

عضو جدید
تقصیر خودمونه دیگه!!! منم خودم یه شهروند تهرانیم، ولی تو شهرستان درس میخونم. این دوستان همشهری رو میبینم که چندتا از بچه های ساده شهرشتانیو دور خودشون جمع میکننو هی خالی میبندنو پز الکی میدن!!! خب نتیجش بهتر از نمیشه دیگه!!! اونام دلشون پر میشه میان همچین چیزایی پشت سر تهرانیا میگن!!!

بالا