نه تا اون حد!من بلد نیستم با ین سایت کار کنم!یاری کنید لطفا!از فیس بوکم سخت تره!
خدا رو شکر عزیزممن مهندسی مکاترونیک (کارشناسی) می خونم و اولین فارغ التحصیل این رشته به همراه 42 دیگه هستیم که شما مهندسا در خواب هم نمی بینیدد.......
سلام مرمت جونسلام من تو تاپیکا چیزی در مورد رشتم پیدا نکردم یا اینکه اصلا تاپیکی در مورد رشتم وجود نداره رشتم مرمت و احیای بناهای تاریخی ست
سلامسلام مرمت جون
خوش اومدی
مگه این رشته زیر گروه معماری نیست؟؟؟؟
حتما" تو این گروه میتونی آشناهایی رو پیدا کنی.
شاد باش و موفق
سلام دوست عزیز منم با شما همدردم.سلام من تو تاپیکا چیزی در مورد رشتم پیدا نکردم یا اینکه اصلا تاپیکی در مورد رشتم وجود نداره رشتم مرمت و احیای بناهای تاریخی ست
خب توو تالار هنر دنبال این قضیه باش حتما" یافت میشهسلام
مرسی متشکرم
نه رشته معماری زیر گروه ریاضیس ولی رشته من زیر گروه هنره
هرچند درسامون خیلی شبیهه
همچنین شما
دوست عزیزسلام دوست عزیز منم با شما همدردم.
فقط با این تفاوت که من اپتیک و لیزر میخو نم
میشه کمی در مورد رشته تون برام توضیح بدین ممنون میشمسلام دوست عزیز منم با شما همدردم.
فقط با این تفاوت که من اپتیک و لیزر میخو نم
مرسی از راهنمایی تون این گلم برای شماخب توو تالار هنر دنبال این قضیه باش حتما" یافت میشه
نا امید نباش عزیزم
**هیچ کَس تنها نیست**
(همراه اول و آخر)
خواهش میکنممرسی از راهنمایی تون این گلم برای شما
من تنهانیستم چون همراه اول دارم
بايد خودت دست به كار بشيرفتم تالار هنر فک کنم هنر فقط در نقاشی تعریف شده
آخه من رشتم تجربییه تو کنکور آزاد هنر شرکت کردم و تو سراسری مهندسی کشاورزی قبول شدم و تو آزادم مرمت.و من اصلا از مهندسی کشاورزی خوشم نمیاد و رفت مرمت بخونم و تصمیم دارم به امید خدا سال بعدم شرکت کنم ولی من از رشته ی دانشگاهیم کم کم ازش خوشم میاد و طرف دیگه دلم برای زیستو شیمی میتپه و سرگردونم که همین رشتمو ادمه بدم یا ترم دوم مرخصی بگیرم بخونم برای سال بعد تجربی شرکت کنم حالا دنبال تاپیکی میگردم که مرمتو تعریف کنه و از ویزگی های خوب و بدش بگه............تا بتونم تصمیم بگیرم چیکار کنمبايد خودت دست به كار بشي
سلامدوست عزیز
نمی دونم رشته شما هم زیر گروه کدوم رشته اصلی هستش
اما یادمه که چند وقت پیش هم یکی از عزیزایی که هم رشته شما بود عضو این کلوپ شده بود
به هر حال شما هم تنها نیستی
راستی اگه میشه در مورد رشته تحصیلیتون یه کمی توضیح بدین
ممنون میشم
شاد باشید و موفق
سلام دوست عزیزم به جمع ما خوش اومدی
سلام و ممنونم از توضیحاتتسلام
شرمنده که دیر جواب دادم کیبردم خراب شده بود نمیتونستم تایپ کنم
اپتیک و لیزر یه رشته مهندسیه که در مورد :لیزر و نور و عدسیه اما مثل آش میمونه چون درسهای مشترکی بامکانیک و برق و فیزیک و.... هم داریم. که میگن میتونیم تو انرژی هسته ای و...کار کنیم در کل فقط دو یا سه تا دانشگاه سراسری این رشته رو دارن که فقط یکیشون پذیرش دخترهم داره.
نمیدونم کافی بوووووود؟
سلام منم طراحی صنعتی می خونمسلام دوستان
اینجا کسی طراحی صنعتی نمی خونه یا نخونده یا نمی خواد بخونه؟؟؟؟!!!!!!!!
ما نيز از خوشحاليه شما خوشحاليمسلام منم طراحی صنعتی می خونم
آخ جون بالاخره یک طراح صنعتی پیدا کردم.
چه ذوق قشنگیسلام منم طراحی صنعتی می خونم
آخ جون بالاخره یک طراح صنعتی پیدا کردم.
سلامما نيز از خوشحاليه شما خوشحاليم
پروژه نبود؟
سلام و خوش اومدیسلام
من اجرایی میخونم کسی اجرایی نیست؟