يك پنجم سال 90 رسما تعطيل است

babak 123

عضو جدید
کاربر ممتاز
محاسبه تعداد روزهاي تعطيل در سال 1390 نشان مي‌دهد كه حدود يك پنجم اين سال تعطيل است.

به گزارش ايسنا امسال 52 روز جمعه دارد و به جز آن 23 روز آن نيز تعطيل رسمي است. بر اين اساس شش روز از تعطيلات رسمي شنبه است كه در واقع دو روز تعطيلي پشت سر هم را ايجاد مي‌كند.

همچنين دو روز از تعطيلات رسمي پنج‌شنبه است كه دو روز پشت سر هم را تعطيل مي‌كند. چهار روز از تعطيلات رسمي نيز يكشنبه است كه تنها يك روز كاري شنبه بين دو روز تعطيل ايجاد مي‌كند.

بر اين اساس 75 روز از روزهاي سال جاري تعطيل است كه با تقسيم آن بر 365 روز سال مشاهده مي‌شود كه حدود 20 درصد سال جديد شمسي تعطيل است.

http://www.tabnak.ir/fa/news/156027/يك-پنجم-سال-90-رسما-تعطيل-است

zhilamo

عضو جدید
بابا ایران کلا تعطیله.... اون موقع اومدی میگی یک پنجمش تعطیل هستش؟ دلت خوشه ها....

MehrAn.ButterFly

عضو جدید
بابا ایران کلا تعطیله.... اون موقع اومدی میگی یک پنجمش تعطیل هستش؟ دلت خوشه ها....

ای بابا کجای کاری باید اینهارو بهش اضافه کنی:
کشور ما پنجشنبه و جمعه اخر هفته ست و تقریبا همجا تعطیل در صورتی که تو اکثر کشورها شنبه و یکشنبه ها اخر هفته و تعطیله
در اینصورت ما فقط سه روز کاری در هفته داریم حالا بیا حساب کن
میخوای بگم یعنی چی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟
یعنی عقب افتادگی، یعنی جهان سومی، یعنی بدبختی ، یعنی ..............

manooch63

عضو جدید
در باره اینکه یک پنجم سال 90 در ایران تعطیل رسمی است...اگر تعطیل رسمی در هر کشور جهان را دستکم یک روز در هفته بدانیم مانند یکشنبه..پس آن کشور ها هم یک هفتم سال تعطیل رسمی هستند!!...افزون بر این اگر تعطیلی شنبه ها راهم به ان بیافزاییم میشود دو هفتم سال تعطیل رسمی دارند که بیش از یک پنجم سال تعطیلی در ایران است ...افزون بر این آن کشور ها تعطیلات رسمی دیگری هم دارند ...پس با پوزش این بازی با واژه ها و شماره ها است ...این سخن من .وابسته به گرایش های سیاسی نمیباشد.کوشش کردم در این نامه خود تا میشود از واژه های پارسی بهره بگیرم...شاد باشید

XPARS

عضو جدید
کاربر ممتاز
در باره اینکه یک پنجم سال 90 در ایران تعطیل رسمی است...اگر تعطیل رسمی در هر کشور جهان را دستکم یک روز در هفته بدانیم مانند یکشنبه..پس آن کشور ها هم یک هفتم سال تعطیل رسمی هستند!!...افزون بر این اگر تعطیلی شنبه ها راهم به ان بیافزاییم میشود دو هفتم سال تعطیل رسمی دارند که بیش از یک پنجم سال تعطیلی در ایران است ...افزون بر این آن کشور ها تعطیلات رسمی دیگری هم دارند ...پس با پوزش این بازی با واژه ها و شماره ها است ...این سخن من .وابسته به گرایش های سیاسی نمیباشد.کوشش کردم در این نامه خود تا میشود از واژه های پارسی بهره بگیرم...شاد باشید

کلا سال 90 حدود 75 روز تعطیل داره که 52 روزش جمعه است . بسیاری از کشورهای اروپایی دو روز آخر هفته رو تعطیل هستند که رقمی بیش از 100 روز در سال رو تشکیل میده که به مراتب از ایران بیشتره .

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلا سال 90 حدود 75 روز تعطیل داره که 52 روزش جمعه است . بسیاری از کشورهای اروپایی دو روز آخر هفته رو تعطیل هستند که رقمی بیش از 100 روز در سال رو تشکیل میده که به مراتب از ایران بیشتره .

ما همیشه باید خودمون رو محکوم کنیم و کاری دیگری بلد نیستیم.
این هم یه بهونه هست برای خود باختگی

kian ahmadi

عضو جدید
دوستان درست اشاره كردند.از نظر تعداد تعطيلي ايران شبيه ساير كشورهاست.منتها ما عيبي داريم و اونم از زير كار در رفتنه.از 8 ساعت كار فكر نميكنم به طور توجهي در روز كار مفيدصورت بگيرد(البته نه در تمام زمينه ها).اما اون دوستمون كه گفتند ما پنجشنبه و جمعه تعطيليم و اونا شنبه و يكشنبه.بايد بدونيد كه تجارت خارجي هيچ روزي تعطيل نميشه.ايران كه روزاي جمعه پالايشگاهاشو يا ديگر كارخانه ها را به كلي تعطيل نميكنه درست مثل كشورهاي خارجي

آخرین ویرایش:

Mossit

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونا از ما تعطیل ترین ولی وقتی موقع کار میشه کارشون رو هم می کنن. اینجا چه تعطیل رسمی باشه چه غیر رسمی همه الکی خوشن.

JavadMessi

مدیر بازنشسته
کشور ما پنجشنبه و جمعه اخر هفته ست و تقریبا همجا تعطیل در صورتی که تو اکثر کشورها شنبه و یکشنبه ها اخر هفته و تعطیله
در اینصورت ما فقط سه روز کاری در هفته داریم حالا بیا حساب کن
میخوای بگم یعنی چی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟
یعنی عقب افتادگی، یعنی جهان سومی، یعنی بدبختی ، یعنی ..............

ببخشید من حسابم خوب نیست
هفته چند روزه :surprised: