*avast*
اخراجی موقت
این کجا و اون کجا؟؟این حرفا چیه
در قرآن از تبت اومده
این کجا و اون کجا؟؟این حرفا چیه
در قرآن از تبت اومده
این کجا و اون کجا؟؟
15 تومن سالانه؟آنتی ویروس شید من استفاده می کنم بد نیست
ایرانیه و آپدیت هم میره.
15 تومن سالانه؟
سرعت کامپیوتر کند نمیشه؟
15 تومن سالانه؟
سرعت کامپیوتر کند نمیشه؟
یکساله 8700 تومن و 2 ساله 13400 تومن هست
مشکلی نداشتم تا الان باهاش
از دید شما مربوط بود؟؟دوستان اینا به تایپک مربوط بود؟
از دید شما مربوط بود؟؟
مگه اینجا تالار علمی هست که اسپم ممنوعه؟؟حتی کنایه هم جواب نمیده انگار حتما باید میگفتم چرا اسپم میکنید...؟
مگه اینجا تالار علمی هست که اسپم ممنوعه؟؟
اسپم توی تاپیک های علمی ممنوعهاخه فکر کن یه کم اگه بخوای درباره دختر همسایتونم صحبت کنی
میری وسط تایپک مردم؟
اسپم توی تاپیک های علمی ممنوعه
اینجا هم ممنوعه؟؟
عجب قوانینی![]()
ممنوعه اسپم؟؟مشکلت اینه که زیاد حرف
زدن باعث شده کم فکر کنی...
لطف کن اسپمات تو تایپک من نباشه...
بگو اسپم ممنوعنه بابا اسپم چیه!!!!!!!!!!خوب موندم چی بگم!!
باشه همینایی که ایشون میگه!بگو اسپم ممنوع
یا بگو فکرو ایده ی جالبیه
مرد زیاد خرج نمیکنه چون رو دوش چند نفر هست زن و خونه
زن هم نمیمونه از چند نفر خرجی میگیره![]()
رسمشونه دیگه.واقعا تربیت خانوادگی هم خوب چیزیه که بعضیا ندارن.
به دونسته هات اضافه کرد یا ندونسته هات؟یعنی چی؟؟؟این کارای احمقانه و دلایل احمقانه تر چیه که آوردن، با این دلایل مثلا میخوان کارشونو توجیح کنن؟؟؟؟من شنیده بودم توی دین زرتشت ازدواج مادر با پسرش یا برعکس یا دایی با خواهر زاده و اینا مشکلی نداره ولی اینا انگار دست کمی از اونا ندارن و دستشونو از پشت بستن.......مرسی آقا محسن که به ندونسته هام اضافه کردی.....
یعنی چی؟؟؟این کارای احمقانه و دلایل احمقانه تر چیه که آوردن، با این دلایل مثلا میخوان کارشونو توجیح کنن؟؟؟؟من شنیده بودم توی دین زرتشت ازدواج مادر با پسرش یا برعکس یا دایی با خواهر زاده و اینا مشکلی نداره ولی اینا انگار دست کمی از اونا ندارن و دستشونو از پشت بستن.......مرسی آقا محسن که به ندونسته هام اضافه کردی.....
به نظر من این کار همونقدر ناپسندیده است که چند زنه بودن مردها و توجیهاتی که براش میارن زشته.
تبریک میگممن این موضوع رو توی یکی از مستند های بی بی سی حدود 2 سال پیش دیده بودم
به دونسته هات اضافه کرد یا ندونسته هات؟![]()
خواهش میکنم دوست من اما...یعنی چی؟؟؟این کارای احمقانه و دلایل احمقانه تر چیه که آوردن، با این دلایل مثلا میخوان کارشونو توجیح کنن؟؟؟؟من شنیده بودم توی دین زرتشت ازدواج مادر با پسرش یا برعکس یا دایی با خواهر زاده و اینا مشکلی نداره ولی اینا انگار دست کمی از اونا ندارن و دستشونو از پشت بستن.......مرسی آقا محسن که به ندونسته هام اضافه کردی.....