Nooshin-M
عضو جدید
اینا گدا گشنن پول داشتن که 1زن واسه 4تا داداش نمیگرفتنخب میتونن بوسیله ازمایش بفهمن بچه مال کیه دیگه

اینا گدا گشنن پول داشتن که 1زن واسه 4تا داداش نمیگرفتنخب میتونن بوسیله ازمایش بفهمن بچه مال کیه دیگه
baba man shukhi kardm akharesham cheshmak gozashtam digeجدی؟؟؟ صبر وتحمل زیادی میخوادا از همه جهت ببین میتونی بعد حرفشو بزن دختر جان
تنوعش تو ماه اول تبدیل میشه به ......
tabdil mishe be chi?جدی؟؟؟ صبر وتحمل زیادی میخوادا از همه جهت ببین میتونی بعد حرفشو بزن دختر جان
تنوعش تو ماه اول تبدیل میشه به ......
اینجاست که باید گفت:هورا ایرانباز مرده چند زنه بهتره؛اه اه اه حالم گرفت
![]()
baba man shukhi kardm akharesham cheshmak gozashtam dige
نمردیم اینم شنیدیم
khob hala ke zahmat keshidi ghabule khoshtipan???نه دیگه نزن زیرش ردیف کردم با هواپیمای بعدی تبتی یه مرد با 6 تا پسرش منتظرتن
khob hala ke zahmat keshidi ghabule khoshtipan???o
قابلي نداشت فقط با امادگي كامل بريا ميدوني كه.....
من عكس چنتاشونو دارم خ.دت ببين ديگه
![]()
az ahmadi nezhad ke RAEIS JOMPOOREMUNE ka khoshgeltaran bebin hala ke tu kare kheyri mituni yeki shabihe kaka baram joor koni hala kaka nashod villa ye chizi yu in mayeha man kolan adame ghaneiamقابلي نداشت فقط با امادگي كامل بريا ميدوني كه.....
من عكس چنتاشونو دارم خ.دت ببين ديگه
![]()
![]()
![]()
اه چه چندش آورخواهر برادرن یعنی
![]()
یکی از ویژگی های ذاتی هر خانومی اینه که دوست داره مال یه نفر باشه
یکی از ویژگی های ذاتی هر خانومی اینه که دوست داره مال یه نفر باشه ، پس حتما اینا کلی مشکل و ناراحتی های روحی روانی دارن...به نظرم زندگیای قشنگ و آرومی ندارن اصلا...فکر کن
واقااااااااااااااااااااااااااا
مشکل دارن که اینجورین دیگه...
اینا هیچ وقت نمیتونن دوست داشتن و حس تملک رو درک کنن...اینا هیچیو نمیتونن درک کنن
اه...
دربارشون نظر ندم سنگین ترم...
بعضی وقتا از زن بودنم شرمم میشه...
اینا هیچ وقت نمیتونن دوست داشتن و حس تملک رو درک کنن...اینا هیچیو نمیتونن درک کنن
اه...
حالا ناراحت نباش ديگه...
اه...
هرچی میکشیم از این حس تملک افراد نسبت به همه
مگه آدم کالاست که بهش حس تملک داشته باشی
من از این حس غیر انسانی که بعضیا دارن بدم میاد
ضمنا هر جایی یه رسومی داره که به خودش مربوطه
از نظر اونا هم این ماییم که مشکل داریم!!!![]()
حیوونا رو باهات موافقم!!خب شما نسبت به زنت حس تملک نداشته باش... حتی حیوونام این حسو دارن... اتفاقا این حس یکی از قشنگترین حسای دوست داشتنه که نمیخوای محبوبت جز به تو تعلق داشته باشه یه جور غیرت یعنی همون قطع نظر غیر از مطلوب... حالا شما نظر خودتو داری دلیل نمیشه بگی حس غیر انسانی تعریف شما و من از انسان متفاوته... شما به تعریف خودت انسان باش مام به تعریف خودمون
حیوونا رو باهات موافقم!!