و امروز افغانستان هم ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

لعنت بر ارواح انکس که اینگونه خفت و خواری برای ایران به ارمغان اورد .

و اینک افغانستان هم از ما ویزا میخواهد ...

esmikhani.m

عضو جدید
آقا یکی بیاد جواب بده.....
ما که کف خون قاطی کردیم از خفت و خواری

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در زمینه ارزش پاسپورت ایرانی از اخر نفر سوم در جهان هستیم

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
این که چیزی نیست.......من امروز این خبر رو خوندم!

سفیر ایران در افغانستان بر لزوم حضور سرمایه گذاران افغانی در ایران تاکید کرد.
او گفت که پیشنهاد شده این محصولات کشور افغانستان از طریق بندرعباس و بندر چابهار به سایر کشورها صادر شود. مالکی همچنین با اشاره به این‌که شرکت‌های مختلفی از کشورهای متعدد دنیا در ایران حضور یافته و پروژه اجرا می‌کنند، گفت: من اعلام می‌کنم که در پروژه‌های آینده باید از حضور سرمایه گذاران افغانی نیز در ایران استفاده شود چرا که این عده هم توان و هم مدیریت وتخصص لازم برای اجرای پروژه‌های مختلف در کشور را دارند.
http://www.tabnak.ir/fa/news/152298/كالاهای-افغانی-در-ایران

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اونها هم آدمن ...ولی همه این کارها و آزارها شاید بدلیل عقده گشایی باشه ...یه واقعییته که افاغنه وحتی اعراب خودشون رو ازما ایرانی ها پایین ترمیبینن...

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اونها هم آدمن ...ولی همه این کارها و آزارها شاید بدلیل عقده گشایی باشه ...یه واقعییته که افاغنه وحتی اعراب خودشون رو ازما ایرانی ها پایین ترمیبینن...

یک زمانی امریکایی هم پیش ما هیچی نبود؟ پدرم میگه ویزای امریکا دستم بود فبل از انقلاب ولی توی پالایشگاه ابادان کارم میکردم / یک متحصص امریکایی بهش گفته فکر میکنی من چرا توی ایران کار میکنم/ ما میام ایران شما میخواین برین امریکا/ و اینچنین بچه هاش حالا بدبخت شدن

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه خواستي بري افغانستان برو از برو بچ عملي بپرس راهش را نشونت ميدن ويزا هم نمي خواد خرجش هم خيلي كمتره.

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یک زمانی امریکایی هم پیش ما هیچی نبود؟ پدرم میگه ویزای امریکا دستم بود فبل از انقلاب ولی توی پالایشگاه ابادان کارم میکردم / یک متحصص امریکایی بهش گفته فکر میکنی من چرا توی ایران کار میکنم/ ما میام ایران شما میخواین برین امریکا/ و اینچنین بچه هاش حالا بدبخت شدن
پدرم میگفت توی همه کشورها یک میز توی هتلهای معروف بود که پرچم ایران روش بود هرایرانی میتونست روی اون میز بشینه و هرغذایی رو توی بهترین هتلها بخوره به حساب سفارت ایران جالب اینجا بود که میگفت (البته این چیزی که دیده بود تو اروپا بوده)هیچ ایرانی ازاین میزها استفاده نمیکرد ....

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
افغانستان رفتن از اولش ویزا میخواست، اینطور نبوده که قبلا ویزا نخواد الآن بخواد، ولی بدون ویزا میشه به مالزی، ترکیه آذربایجان ارمنستان و اندونزی سفر کرد...

لعنت رو باید بر ارواح کسانی فرستاد که میخواستند کشورو دو دستی تقدیم به آمریکا و محبینشون کنند، این خفت و خواریش بیشتره...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا