سلام...
ویندوز فون و اندروید در مقایسه با هم چه معایب و مزایایی دارن؟
در خصوص نقص برنامه ای به خصوص برنامه ی وایبر باید خدمتتون عرض کنم که این مشکل برمیگرده به برنامه نویسان وایبر ، چرا بقیه نرم افزار های پیام رسان ، این مشکل رو ندارن ؟
در مورد امکانات ویندوزفون ، ویندوز ده هیچ چیزی از بقیه سیستم عامل ها کم نداره . ایشالا چند وقت دیگه عرضه خواهد شد و شاهد قابلیت های جالب این سیستم عامل ، خواهیم بود .
یکی از مشکلات کم بودن نرم های فارسیه ، ولی نمیشه گفت نداره ، بعضی از اپلیکیشن های فارسی این سیستم عامل ، خیلی قوی تر از نمونه های اندرویدی هستند . این موضوع هم برمیگرده به شرکت های ایرانی که از ویندوز فون استقبال نمیکنن ، وگرنه برنامه نویس ویندوز فون ، به برنامه نویسی رقبت بیشتری نشون میداد .
آینده ی این سیستم عامل روشن خواهد بود . به این نکته توجه کنید که بانک ها هم دارن برای این پلتفرم ، نرم افزار همراه بانک میسازند و عرضه میکنند و این نشون میده ، ویندوزفون ، رو به رشده ، وگرنه بانک پولشو دور نمیریزه .
واسه مقایسه کافیه دوتا گوشی یه اندروید و یکی ویندوزفون رو با رم 512 بگیری دستت
وینفون درمقابل اندروید خداس!
حالا نمیخوام نظرمو تحمیل کنم فقط اینو امتحان کنین دو تا گوشی با رم512 یکی اندروید و یکی وینفون همزمان باش کار کنین!
حرفت درسته ولی اینم در نظر بگیر اندروید به خاطر تنوع برنامه هاش، آدم رو اندروید بیشتر از ویندوزفون برنامه نصب می کنه.
رم 512 هم که واسه ویندوزفون منسوخ شد. مایکروسافت حتی سری 4 رو با رم 1 داد بیرون. نسخه ویندوزموبایل 10 واسه رمای 512 هم با 1 گیگی ها فرق داره. چون سیستم عامل سنگین بوده کند میشده دستگاه، یه سری قابلیت هارو واسه 512 حذف می کنه.
برنامه های اندروید بیشتره .
اما گوشی بعدی من( اگه بخوام گوشی بخرم ) ویندوز فون سری لومیا هس.
درود بر شما دوستان
اخیرا گوشیم خراب شده و احتمالا تعمیرش هزینه ی زیادی ببره
واسه همین با چنتا از دوستام مشورت کرده بودم که گوشی های ویندوز فون لومیا 540 و 640 رو بهم پیشنهاد دادن
حالا به نظر شما Huawei P6 رو با هزینه ی زیاد مادر بردش تعمیر کنم بهتره یا اینکه یدونه لومیا 540 یا 640 بگیرم؟
لطفا در مورد قیمت گوشی ها هم بگید و اگر پیشنهاد بهتری دارید نیز بیان کنید ببینم چه میشه کرد
سپاس
منم با دیدن Config هانر 4C نظرم کاملا عوض شدهبنده فعلا تا نیومدن ویندوز10 برای موبایل، ویندوزفون رو رد می کنم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
درخواست دیکشنری برای ویندوز موبایل 6 | ویندوز موبایل | 2 | ||
نرم افزار انتقال پیام های کوتاه از ویندوز موبایل به IOS (iPhone) | ویندوز موبایل | 11 | ||
شیلتر شکن برای وین فون 7.5 | ویندوز موبایل | 0 |