وقت کُشی ...

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
پشت صفحه گوشی نوشتم Death is NEAR
شاید به خودم اومدم.شاید...
نه اینکه این جمله حال منو بگیره،نه اینکه ناامید و افسرده ام کنه...
نه...
اینو نوشتم که یادم بیفته وقت رو دارم از دست میدم.جوونیم رو... گرانبهاترین ها رو...
نچ نچ نچ20 و اندی سال گذشت.منم و یه عالمه آرزوهایی که باید به گور برد.
وقتی ندونی از زندگیت چی میخوای وقتی تنها یه هنر بلد باشی اونم وقت کشی(مثلا تو باشکاه)،نتیجه اش میشه همین...
همین که از بازنگری (!)روزهای گذشته ات گلو درد میگیری...
یه وقتایی میگم اگه حداقل پولدار بودم...
بعدش وسط افکارم میگم بمیر بابا!از کدوم یکی از اینایی که داری مثل آدم استفاده کردی که بخوای از پول درست استفاده کنی.از افکارت؟سلامتیت؟موقعیتت(هرچند مبهم)؟نعمت پدر و مادرت(هرچند جدا از هم)؟...

یه جورایی این فکرهای کپک زده داره مخم رو میخوره:w06:
دلم میخواد بدونم چند نفر مثل من از خودشون ناراضی اند
از خودشون
نه از جامعه و دولت و این حرفها
از خودشون و افکارشون و نقابهایی که به صورت میزنن
کم آوردم:w05:
یکی بگه من چمه:cry::crying2:

پ.ن1:(یه وقت فکر نکنید چون تو نظر سنجی"مبوب ترین عضو باشگاه" رای کم آوردم افسردگی گرفتم:whistle:)
[FONT=&quot]پ.ن2:من تا حالا از این تاپیکها نزدمااا توروخدا دعوام نکنید [/FONT]:w22:

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب حالا توام...
حالا این غم نامه کاره خودته:D، نه خوشمان امد
من که کلا از همه چی راضیم، gf امم از من راضیه:D
زندگی رو ساده بگیر عزیزم،
هدف، تلاش و تلاش و تلاش و . . .
خیلی از بچه های اینجا بیکارن، و همین بیکاری باعثه افسردگیو هزار و یک جور دردو مرض دیگه میشه، البته از اون طرفم اگه کار کنی لااقل وقتی شب میای خونه جنازه ایو حال باشگاه اومدنو نداری یه ضرب میری بخوابی، که واسه خیلی اونجور زندگیم لذت بخش نیست پس به قول منصور
دیووونه دیووونه دیوونه شو دیووونه

Warning
این پست حاوی نکات خیلی ریز و زیادی، شما از هر جهت بهش نگاه کنی میتونی یه برداشتی داشته باشی

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب حالا توام...
حالا این غم نامه کاره خودته:D، نه خوشمان امد
من که کلا از همه چی راضیم، gf امم از من راضیه:D
زندگی رو ساده بگیر عزیزم،
هدف، تلاش و تلاش و تلاش و . . .
خیلی از بچه های اینجا بیکارن، و همین بیکاری باعثه افسردگیو هزار و یک جور دردو مرض دیگه میشه، البته از اون طرفم اگه کار کنی لااقل وقتی شب میای خونه جنازه ایو حال باشگاه اومدنو نداری یه ضرب میری بخوابی، که واسه خیلی اونجور زندگیم لذت بخش نیست پس به قول منصور
دیووونه دیووونه دیوونه شو دیووونه

Warning
این پست حاوی نکات خیلی ریز و زیادی، شما از هر جهت بهش نگاه کنی میتونی یه برداشتی داشته باشی
از خودمه!از این اراجیف زیاد میگم!:w05:
چرا باید زندگی رو ساده بگیریم وقتی فقط یه بار بهمون میدنش؟!

• Like
واکنش ها: IMDB

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز

ای وااااااااااااای ادم میاد اینجا چقد افسرده میشه.. :razz:
دقیقا چون یه بار بهت میدن باس ساده بگیره، منظورم این نیست که بیخیالی طی کنی، باید با شادیا و غماش کنار بیای، به همین سادگی . . . اگه سخت بگیری اخرش نه از پس مشکلات بر میای و نه از شادیات لذت میبری

آخرین ویرایش:

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای وااااااااااااای ادم میاد اینجا چقد افسرده میشه.. ایششششش:razz:

این دیالوگ من بود که در ماههای اخیر تو همه تاپیک های ناراحت کننده میذاشتم!
فکنم باشگاه منو به این روز انداخت
همه اش زیر سر این ادمینه اخطارم که بهم دادی دیگه چی از جونه من میخوایی:w06:
دقیقا چون یه بار بهت میدن باس ساده بگیره، منظورم این نیست که بیخیالی طی کنی، باید با شادیا و غماش کنار بیای، به همین سادگی . . . اگه سخت بگیری اخرش نه از پس مشکلات بر میای و نه از شادیات لذت میبری
موافقم اما درد من مسائل درونیه نه بیرونی:cry:من میگم چرا ماها نمیتونیم اونی باشیم که واقعا میخوایم

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز

یک حالت بینابینی لازمه. یعنی از یک طرف نباید خیلی مسائل را برای خودمون بزرگ کنیم و شاخ وبرگ بدیم .از این دید میگن سخت نگیرید .
اما از طرف دیگر این فکرای شما واقعا درستند و نگرانیتون بجاست.ما یکبار فرصت زندگی داریم و لحظاتی که از دست میرن قابل برگشت نیستند. از طرفی نمیدونیم مهلتمان کی تموم میشه.
واقعا شاید هفته دیگه یا همین فردا به من بگن وقت شما تمومه. انوقت ایا امادگی رفتن را دارم؟:(

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک حالت بینابینی لازمه. یعنی از یک طرف نباید خیلی مسائل را برای خودمون بزرگ کنیم و شاخ وبرگ بدیم .از این دید میگن سخت نگیرید .
اما از طرف دیگر این فکرای شما واقعا درستند و نگرانیتون بجاست.ما یکبار فرصت زندگی داریم و لحظاتی که از دست میرن قابل برگشت نیستند. از طرفی نمیدونیم مهلتمان کی تموم میشه.
واقعا شاید هفته دیگه یا همین فردا به من بگن وقت شما تمومه. انوقت ایا امادگی رفتن را دارم؟:(
آخه کی آمادگی داره
دلم به حال خودم و همه ی اونایی که دارن وقتشون رو هدر میدن و نمیدونن چه جوری زندگیشون رو سر و سامون (نه از اون لحاظ!) بدن میسوزه

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
پشت صفحه گوشی نوشتم Death is NEAR
شاید به خودم اومدم.شاید...
نه اینکه این جمله حال منو بگیره،نه اینکه ناامید و افسرده ام کنه...
نه...
اینو نوشتم که یادم بیفته وقت رو دارم از دست میدم.جوونیم رو... گرانبهاترین ها رو...
نچ نچ نچ20 و اندی سال گذشت.منم و یه عالمه آرزوهایی که باید به گور برد.
وقتی ندونی از زندگیت چی میخوای وقتی تنها یه هنر بلد باشی اونم وقت کشی(مثلا تو باشکاه)،نتیجه اش میشه همین...
همین که از بازنگری (!)روزهای گذشته ات گلو درد میگیری...
یه وقتایی میگم اگه حداقل پولدار بودم...
بعدش وسط افکارم میگم بمیر بابا!از کدوم یکی از اینایی که داری مثل آدم استفاده کردی که بخوای از پول درست استفاده کنی.از افکارت؟سلامتیت؟موقعیتت(هرچند مبهم)؟نعمت پدر و مادرت(هرچند جدا از هم)؟...

یه جورایی این فکرهای کپک زده داره مخم رو میخوره:w06:
دلم میخواد بدونم چند نفر مثل من از خودشون ناراضی اند
از خودشون
نه از جامعه و دولت و این حرفها
از خودشون و افکارشون و نقابهایی که به صورت میزنن
کم آوردم:w05:
یکی بگه من چمه:cry::crying2:

پ.ن1:(یه وقت فکر نکنید چون تو نظر سنجی"مبوب ترین عضو باشگاه" رای کم آوردم افسردگی گرفتم:whistle:)
[FONT=&quot]پ.ن2:من تا حالا از این تاپیکها نزدمااا توروخدا دعوام نکنید [/FONT]:w22:

من تقریبا همچین افکاری دارم ولی تا حدود زیادب باعث شده که وقتمو هدر ندم ، یعنی در استفاده از این افکار تا حدودی موفق بودم

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما یک حدیثی را یکبار خوانده بودم که یادم نیست از کدام معصوم بود اما مضمونش این بود که وقتی خداوند بنده ای را دوست داشته باشد چشم او را بروی عیبهای خودش باز میکند تا انها را ببیند و به فکر اصلاح انها بیفتد.
پس این حال تو خیلی هم خوب است. فقط باید از این حس و حال استفاده کنیم و بی تفاوت نگذریم.:heart::heart::heart: