چه وقت هایی بیشتر پشت کامپیوتر مشغول هستین ؟
samira_3001 عضو جدید کاربر ممتاز Jul 29, 2010 #4 EAS گفت: چه وقت هایی بیشتر پشت کامپیوتر مشغول هستین ؟ کلیک کنید تا باز شود... همیشه............ به جز وقتی که میخوابم.......... اگرم پاش نباشم حتما نزدیکم نگهش میدارم که لازم شد فوری دسترسی بهش داشته باشم!
EAS گفت: چه وقت هایی بیشتر پشت کامپیوتر مشغول هستین ؟ کلیک کنید تا باز شود... همیشه............ به جز وقتی که میخوابم.......... اگرم پاش نباشم حتما نزدیکم نگهش میدارم که لازم شد فوری دسترسی بهش داشته باشم!
E EAS عضو جدید Jul 29, 2010 #7 ricardo گفت: من خودم کامپیوترم ، نیازی به کامپیدتر ندارم ... کلیک کنید تا باز شود... واقعا ؟ حالا مودمت adsl یا dial up ؟ سیستم عاملت چی ؟
ricardo گفت: من خودم کامپیوترم ، نیازی به کامپیدتر ندارم ... کلیک کنید تا باز شود... واقعا ؟ حالا مودمت adsl یا dial up ؟ سیستم عاملت چی ؟
ricardo کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jul 29, 2010 #9 EAS گفت: واقعا ؟ حالا مودمت adsl یا dial up ؟ سیستم عاملت چی ؟ کلیک کنید تا باز شود... مودمم adsl ، سرعتم 1 گیگ در ثانیه ، ، سیستم عامل همزمان ، ویندوز ، یونیکس ...! آرره دادا ...
EAS گفت: واقعا ؟ حالا مودمت adsl یا dial up ؟ سیستم عاملت چی ؟ کلیک کنید تا باز شود... مودمم adsl ، سرعتم 1 گیگ در ثانیه ، ، سیستم عامل همزمان ، ویندوز ، یونیکس ...! آرره دادا ...
E EAS عضو جدید Jul 30, 2010 #11 Babak.php گفت: فقط واسه خواب که اون هم نهایتش 5 ساعته پامیشم . کلیک کنید تا باز شود... میشه گفت من هم برای خواب استفاده می کنم ، صبح تا شب حدود 12 ساعت پشتشم تا خوابم ببره !
Babak.php گفت: فقط واسه خواب که اون هم نهایتش 5 ساعته پامیشم . کلیک کنید تا باز شود... میشه گفت من هم برای خواب استفاده می کنم ، صبح تا شب حدود 12 ساعت پشتشم تا خوابم ببره !