نه دارم دس تکون میدم![]()
برو جلوی در خونه ی خودتون انقد دست تکون بده تا دستت بیفتع...![]()
اینجا خونمونه خو..تو باید بریی...![]()
اوففففف
نگفته بودی از این اخلاقا داری؟؟؟؟؟
همه جای ایران سرای من است![]()
برو دیگه نگام نکن عاشقونه صدام نکن..
من برفتم لیمو..مردم از گشنگی
ههووممم
دختر هرچی خوش اخلاق تر باشه بهتره
با مشت ميزنم تو دهن طرفم
راستشو گفتم الكيم فيلم بازي نكردم
خواهش میکنم دخدر زژد![]()
اول برو فکر کن بعد بیا سوالای آسون آسون عَ ما بپرس...برو فسفر مغزو خوددو بسوزون اصن![]()
اوهووووووع چه عینکی...بدون من رفدی عینک خریدی بعت انداخدن..اصن بعت نمیاد فائز![]()
عاقا من هروقت از حرف کسی ناراحت میشم نمیتونم جواب بدم سکوت میکنم و تو خودم میریزم.واسه همین اصابم داغون میشه.چیکار کنم که بتونم جواب طرفو بدم؟؟؟؟
عاقا من هروقت از حرف کسی ناراحت میشم نمیتونم جواب بدم سکوت میکنم و تو خودم میریزم.واسه همین اصابم داغون میشه.چیکار کنم که بتونم جواب طرفو بدم؟؟؟؟
نه خیلی بده.باعث میشه آدم فکرش چند وقت مشغول باشه که چرا جوابشو ندادم چرا از خودم دفاع نکردم.من که از این اخلاق خودم خیلی بدم میادخوش به حالت بیا جامون عوض . من هر کار میکنم سکوت کنم نمیشه . آخه سکوت باعث میشه بتونی یکم فک کنی و بتونی خودتو یکم کنترل کنی
نه خیلی بده.باعث میشه آدم فکرش چند وقت مشغول باشه که چرا جوابشو ندادم چرا از خودم دفاع نکردم.من که از این اخلاق خودم خیلی بدم میاد
خب همینم نمتونم بگم.اصن نیاز نیست به طرف چیزی رو حالی کنی . فقط بعدا بهش بگو از این کارت عصبانی شدم اگه یه بار دیگه کردی سر فرصت حالتو میگیرم .
خب همینم نمتونم بگم.![]()
واقعن باید جواب بضی ها رو داد.سکوت پروشون میکنه.آخه... ولی چقدر خوب خوش به حالت
بابا اگه حرف بزنی بدتر فکرت مشغول میشه و اعصابت خورد میشه . حرف نزنی و سکوت کنی بهترین جوابو دادی انگار . تو سکوت میکنی با اعتماد به نفس سکوت کن چرا حس میکنی کم آوردی ؟ همراه سکوت یک لبخندم بزنی حله . دیگه طرفو حسابی حرص دادی و طرف فک میکنه یکعالمه براش حرف داری و نمیزنی . از روی اینکه آدم حسابش نکردی
واقعن باید جواب بضی ها رو داد.سکوت پروشون میکنه.
نه دارم دس تکون میدم![]()
این دستش نیستا
این شیره... داره دم تکون میده
لیمو از تو بعیده
بعدشم عینکم خیلیم خوشگله عخشم بهم داده... حسود![]()
گفدم نزنم تو ذوق بچه...تازه زبون باز کرده عاخه![]()
عینکتم خعلی زژده عخشد غلد کرده
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
جرا وقتی عصبانی هستیم داد میزنیم؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 6 | |
H | وقتی عصبانی میشد چکار میکنید؟نسخه شماره 2 | گفتگوی آزاد | 22 | |
H | وقتی عصبانی میشد چکار میکنید؟ | گفتگوی آزاد | 148 | |
![]() |
وقتی ادمین عصبانی میشود | گفتگوی آزاد | 70 | |
![]() |
اینبار خدا از تو شاکیه !!! وقتی که خدا عصبانی شود | گفتگوی آزاد | 5 |