وقتی عصبانی هستی چیکار میکنی؟؟؟

narges_F

عضو جدید
کاربر ممتاز

mersad20

کاربر فعال
با مشت ميزنم تو دهن طرفم
راستشو گفتم الكيم فيلم بازي نكردم

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عاقا من هروقت از حرف کسی ناراحت میشم نمیتونم جواب بدم سکوت میکنم و تو خودم میریزم.واسه همین اصابم داغون میشه.چیکار کنم که بتونم جواب طرفو بدم؟؟؟؟

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عاقا من هروقت از حرف کسی ناراحت میشم نمیتونم جواب بدم سکوت میکنم و تو خودم میریزم.واسه همین اصابم داغون میشه.چیکار کنم که بتونم جواب طرفو بدم؟؟؟؟

اشتباه میکنی..........اگه اون موقع هم نتونستی جوابشو بدی بعدا حتما حالشو بگیر یه تیکه بهش بنداز تا بسوزه شما دخترا که بلدین

من بیشتر موقع ها سعی میکنم خودمو کنترل کنم اما وقتی عصبانی شم بد قاطی میکنم

نسیــم

عضو جدید

خوش به حالت بیا جامون عوض . من هر کار میکنم سکوت کنم نمیشه . آخه سکوت باعث میشه بتونی یکم فک کنی و بتونی خودتو یکم کنترل کنی

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوش به حالت بیا جامون عوض . من هر کار میکنم سکوت کنم نمیشه . آخه سکوت باعث میشه بتونی یکم فک کنی و بتونی خودتو یکم کنترل کنی
نه خیلی بده.باعث میشه آدم فکرش چند وقت مشغول باشه که چرا جوابشو ندادم چرا از خودم دفاع نکردم.من که از این اخلاق خودم خیلی بدم میاد

نسیــم

عضو جدید
نه خیلی بده.باعث میشه آدم فکرش چند وقت مشغول باشه که چرا جوابشو ندادم چرا از خودم دفاع نکردم.من که از این اخلاق خودم خیلی بدم میاد

اصن نیاز نیست به طرف چیزی رو حالی کنی . فقط بعدا بهش بگو از این کارت عصبانی شدم اگه یه بار دیگه کردی سر فرصت حالتو میگیرم .

نسیــم

عضو جدید
خب همینم نمتونم بگم.:wallbash:

آخه :(... ولی چقدر خوب خوش به حالت
بابا اگه حرف بزنی بدتر فکرت مشغول میشه و اعصابت خورد میشه . حرف نزنی و سکوت کنی بهترین جوابو دادی انگار . تو سکوت میکنی با اعتماد به نفس سکوت کن چرا حس میکنی کم آوردی ؟ همراه سکوت یک لبخندم بزنی حله . دیگه طرفو حسابی حرص دادی و طرف فک میکنه یکعالمه براش حرف داری و نمیزنی . از روی اینکه آدم حسابش نکردی

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخه :(... ولی چقدر خوب خوش به حالت
بابا اگه حرف بزنی بدتر فکرت مشغول میشه و اعصابت خورد میشه . حرف نزنی و سکوت کنی بهترین جوابو دادی انگار . تو سکوت میکنی با اعتماد به نفس سکوت کن چرا حس میکنی کم آوردی ؟ همراه سکوت یک لبخندم بزنی حله . دیگه طرفو حسابی حرص دادی و طرف فک میکنه یکعالمه براش حرف داری و نمیزنی . از روی اینکه آدم حسابش نکردی
واقعن باید جواب بضی ها رو داد.سکوت پروشون میکنه.

نسیــم

عضو جدید
واقعن باید جواب بضی ها رو داد.سکوت پروشون میکنه.

برای دادن جواب طرف که به نظرم هرچی صداقت بیشتر باشه موفقیت آمیزتره . لازم نیست آدم فیلم بازی کنه یا بخواد زیادی مغرور باشه و چیزی نگه . یک کلام میگیم اینکارت عصبانیم کرد
یعنی بگرد ببین دقیقا چی باید بهش بگی ، اینطوری برای دفعه بعدت تجربه میشه
اما من مشکلم اینه که از اون ور بوم افتادم . ینی زیادی جواب میدم موقع عصبانیت . جالبه که به همین خاطرم هیچکدوم حرفام به هدف نمیخوره

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
من قبلا خیلی زود عصبی میشدم و جواب میدادم
تازگی یکم خوددارتر شدم
دیرتر از کوره در میرم

Sonrisa

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
متاسفانه زود عصبی میشم.....خیلی وقتا سعی میکنم اروم باشم و چیزی نگم.....اما بضی وقتا با اونایی ک اطرافمن بد ح میزنم و ناراحتشون میکنم....بعدش پشیمون میشم