وقتی جواب یه سوال رو سر جلسه امتحان بلد نیستی میتونی نظر استادتو یجور دیگه جلب کنی !!!!
hamed_majhool عضو جدید کاربر ممتاز Nov 3, 2011 #1 وقتی جواب یه سوال رو سر جلسه امتحان بلد نیستی میتونی نظر استادتو یجور دیگه جلب کنی !!!! پیوست ها 3ebyuexsppzktkorcgj.jpg 55.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
Aghrab Khatoon کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Nov 3, 2011 #3 وقتی یه صفر خوشگل بهت دادن یاد میگیری نظر استاد رو چجوری جلب کنی!!! چه هنرمندی بوده واقعا".... با این روش درس رو حفظ کرده گویا...
وقتی یه صفر خوشگل بهت دادن یاد میگیری نظر استاد رو چجوری جلب کنی!!! چه هنرمندی بوده واقعا".... با این روش درس رو حفظ کرده گویا...
hamed_majhool عضو جدید کاربر ممتاز Nov 3, 2011 #5 شهرام 59 گفت: عجب ادم منحرفی بوده یارو نکنه خودت بودی حامد جان کلیک کنید تا باز شود... پس فکر کردی ریاضی 2 چجوری 19.5 گرفتم از حیدری.....نظرشو جلب کردم دیگه
شهرام 59 گفت: عجب ادم منحرفی بوده یارو نکنه خودت بودی حامد جان کلیک کنید تا باز شود... پس فکر کردی ریاضی 2 چجوری 19.5 گرفتم از حیدری.....نظرشو جلب کردم دیگه
Aghrab Khatoon کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Nov 3, 2011 #6 hamed_majhool گفت: پس فکر کردی ریاضی 2 چجوری 19.5 گرفتم از حیدری.....نظرشو جلب کردم دیگه کلیک کنید تا باز شود...
hamed_majhool گفت: پس فکر کردی ریاضی 2 چجوری 19.5 گرفتم از حیدری.....نظرشو جلب کردم دیگه کلیک کنید تا باز شود...
Hossein -2002 عضو جدید کاربر ممتاز Nov 3, 2011 #7 ماشالله بچه ها سرشار از استعدادن با سینوس کسینوس سیندرلا در میارن
شهرام 59 عضو جدید کاربر ممتاز Nov 3, 2011 #8 hamed_majhool گفت: پس فکر کردی ریاضی 2 چجوری 19.5 گرفتم از حیدری.....نظرشو جلب کردم دیگه کلیک کنید تا باز شود... ببینم جرات داشتی واسه تاجداری یا مثلا بهین هم از این شیرین کاریا کنی تا برگتو تو استینت کنن
hamed_majhool گفت: پس فکر کردی ریاضی 2 چجوری 19.5 گرفتم از حیدری.....نظرشو جلب کردم دیگه کلیک کنید تا باز شود... ببینم جرات داشتی واسه تاجداری یا مثلا بهین هم از این شیرین کاریا کنی تا برگتو تو استینت کنن
yoolia عضو جدید کاربر ممتاز Nov 3, 2011 #9 یه مقدار از اون هوشی که خرج این کار کرد خرج درسش کرده بود 200 میشد!! خیلی باحاله